• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظر شما پردرآمدترین سایت ایرانی کدومه؟

aturpat

Registered User
لایک‌ها
76
سلام خدمت همه ی دوستان عزیز از جمله وبمستران گرامی
دوستان عزیز من یک سوالی دارم و تازه وارد هستم ممنون میشم اگه خوب راهنماییم کنین
بنده با سه نفر از دوستان خودم هم اکنون شروع به فروش دامین های پربازدید کرده ایم
به این صورت که مثلا یک دامینی رو داریم و تنها فقط پنج شش مطلب نوشته ایم اما می خواهیم
نه تنها این سایت در لینک اول صفحه اول گوگل باشد بلکه حداقل در 7 کلمه کلیدی که جستجو
می شود سایت ما در لینک اول گوگل قرار بگیرد
ما با ترفندهایی که خودمون داریم ( نه از روش بازدید فیک ، نه از پاپ اپ ، نه از ایفرم ، و نه از
روش های الکی و غیرقانونی و نه .... ) خلاصه یه ترفند خاصی داریم ... البته در بین شما
وبمستران با تجربه بنده جسارت ندارم عرض کنم که مخ هستم اما خب خلاصه یه ترفندی داریم دیگه!
خب ما اگه در مدت 3 الی 4 ماه بیاییم رتبه ی الکسای زیر 100 ایران بشیم ( یعنی متوسط روزانه بالای
120 یا 150 هزار بازدید کننده و بالای 200 یا 250 هزار بازدید داشته باشیم ) خلاصه هم رتبه ی الکسای زیر
100 ایران بشیم و همه ی بازدید ها هم از گوگل باشه بعد اینکه در 7 تا کلمه ی کلیدی در صفحه ی اول و
لینک اول گوگل باشیم مثلا 7 تا کلمه ی کلیدی در مورد دانلود فیلم و دانلود آهنگ !
بعد بخواهیم این دامین خودمون رو بفروشیم !
خلاصه ختم کلام این است که دامنه ای که 5 ماهه باشه و رتبه ی الکسای زیر 100 ایران و بانس ریت هم زیر50%
و در 7 تا کلمه ی کلیدی در لینک اول صفحه ی گوگل باشه و روزانه بالای 150هزار بازدیدکننده( ای پی ) داشته باشه
قیمت فروش همچنین دامنه ای چقدر میشه ؟
اگر ببینم صرف میکنه میتونم با همه ی دوستان و وبمستران گرامی همکاری هم داشته باشم
فقط خواهشمندم بازم خواهشمندم نظری بدین که بتونه خوب راهنماییم کنه
اگر همین الان دامنه ای باشه که در 7 کلمه ی کلیدی مثلا دانلود فیلم ، دانلود فیلم خارجی ، دانلود فیلم ایرانی ،
دانلود فیلم با لینک مستقیم ، دانلود آهنگ جدید ، دانلود فیلم ایرانی با لینک مستقیم ، دانلود مستقیم فیلم
در این 7 تا کلمه ی کلیدی در لینک اول گوگل باشه و الکساش هم زیر 100 ایران ... همین الان اگر واقعا خریدار
باشید به چه قیمتی می خرید ؟
شرمنده زیاد حرف زدم
متشکرم ازتون

Dark.Knight

Registered User
لایک‌ها
745
فکر کنم دیجی حالا باشه. هرچند بعضی ها میگن جنس هاش خوب نیست! ما که خرید نکردیم ولی احتمالا یک مودم وایرلس ازش بگیرم. :دی

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
دیجی کالا و کافه بازار

amirsarab3

Registered User
لایک‌ها
328
سلام خدمت همه ی دوستان عزیز از جمله وبمستران گرامی
دوستان عزیز من یک سوالی دارم و تازه وارد هستم ممنون میشم اگه خوب راهنماییم کنین
بنده با سه نفر از دوستان خودم هم اکنون شروع به فروش دامین های پربازدید کرده ایم
به این صورت که مثلا یک دامینی رو داریم و تنها فقط پنج شش مطلب نوشته ایم اما می خواهیم
نه تنها این سایت در لینک اول صفحه اول گوگل باشد بلکه حداقل در 7 کلمه کلیدی که جستجو
می شود سایت ما در لینک اول گوگل قرار بگیرد
ما با ترفندهایی که خودمون داریم ( نه از روش بازدید فیک ، نه از پاپ اپ ، نه از ایفرم ، و نه از
روش های الکی و غیرقانونی و نه .... ) خلاصه یه ترفند خاصی داریم ... البته در بین شما
وبمستران با تجربه بنده جسارت ندارم عرض کنم که مخ هستم اما خب خلاصه یه ترفندی داریم دیگه!
خب ما اگه در مدت 3 الی 4 ماه بیاییم رتبه ی الکسای زیر 100 ایران بشیم ( یعنی متوسط روزانه بالای
120 یا 150 هزار بازدید کننده و بالای 200 یا 250 هزار بازدید داشته باشیم ) خلاصه هم رتبه ی الکسای زیر
100 ایران بشیم و همه ی بازدید ها هم از گوگل باشه بعد اینکه در 7 تا کلمه ی کلیدی در صفحه ی اول و
لینک اول گوگل باشیم مثلا 7 تا کلمه ی کلیدی در مورد دانلود فیلم و دانلود آهنگ !
بعد بخواهیم این دامین خودمون رو بفروشیم !
خلاصه ختم کلام این است که دامنه ای که 5 ماهه باشه و رتبه ی الکسای زیر 100 ایران و بانس ریت هم زیر50%
و در 7 تا کلمه ی کلیدی در لینک اول صفحه ی گوگل باشه و روزانه بالای 150هزار بازدیدکننده( ای پی ) داشته باشه
قیمت فروش همچنین دامنه ای چقدر میشه ؟
اگر ببینم صرف میکنه میتونم با همه ی دوستان و وبمستران گرامی همکاری هم داشته باشم
فقط خواهشمندم بازم خواهشمندم نظری بدین که بتونه خوب راهنماییم کنه
اگر همین الان دامنه ای باشه که در 7 کلمه ی کلیدی مثلا دانلود فیلم ، دانلود فیلم خارجی ، دانلود فیلم ایرانی ،
دانلود فیلم با لینک مستقیم ، دانلود آهنگ جدید ، دانلود فیلم ایرانی با لینک مستقیم ، دانلود مستقیم فیلم
در این 7 تا کلمه ی کلیدی در لینک اول گوگل باشه و الکساش هم زیر 100 ایران ... همین الان اگر واقعا خریدار
باشید به چه قیمتی می خرید ؟
شرمنده زیاد حرف زدم
متشکرم ازتون

قیمت این دامنه بالای 7-8 میلیون میتونه باشه عزیز

ERUnique

Registered User
لایک‌ها
113
به نظرم نمیشه دقیق گفت چون خیلی از سایت های ایرانی درآمد خود را پنهان میکنند ولی به نظرم دیجی کالا بیشترین درآمد رو داره با توجه به الکسا یی که در ایران داره اگر بخواهیم حساب کنیم

MrMim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
به نظرم نمیشه دقیق گفت چون خیلی از سایت های ایرانی درآمد خود را پنهان میکنند ولی به نظرم دیجی کالا بیشترین درآمد رو داره با توجه به الکسا یی که در ایران داره اگر بخواهیم حساب کنیم
هیچوقت ملاک ارزش گذاری یک سایت رو الکسا قرار ندید..

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
اگه قرار بود من یه سایت پر درآمد داشته باشم سبک ایستگاه رو ترجیح میدادم چون هیچی از من در میون نبود ! نه سرماه و نه هزینه زیاد ....
به نظر من ایستگاه ، رزبلاگ...

film-dl

Registered User
لایک‌ها
281
دیجی کالا کافه بازار و آپارات ;)

Last edited:

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
ایستگاه تبلیغاشو حدودی حساب کنید ماهی 200 تا 300 میلیون میشه

MrMim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
این رزبلاگ یک سرویس وبلاگ دهی بیشتر نیس چجوری میگین درآمدش خوبه؟
با این همه رغیب.. میهن بلاگ، بلاگفا و ..

amirsarab3

Registered User
لایک‌ها
328
در بخش فروشگاهی : دیجی کالا

در بخش خبری : ورزش 3

در بخش متنوع : بیتوته

در بخش وبلاگدهی : بلاگفا - رزبلاگ

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
این رزبلاگ یک سرویس وبلاگ دهی بیشتر نیس چجوری میگین درآمدش خوبه؟
با این همه رغیب.. میهن بلاگ، بلاگفا و ..
رزبلاگ تبلیغات خودشو داره ،
از سیستم پاپ آپ وبلاگاش هم سود میبره
از سیستم فروش شارژ وبلاگاش سود میبره ...

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
دیجی کالا - روزی سه میلیارد فروش و حدود 350 الی 450 میلیون تومان Margin Profit (روزانه هست) آمار تقریبا معتبره چون اکثر اجناسش رو از سازگار ارقام میگیره و من اونجا آشنا دارم که آمار بده
ولی معمولا این آمارها دقیق نیست و در هر بیزنسی عنوان نمیکنند که چقدر در می آوردند.
دوستانی که فکر میکنند سایت های دانلودی مثل P30download و غیره که فقط ترافیک بالایی دارند و به برکت عدم وجود قانون کپی رایت در کشور سودهای کلان می کنند در اشتباهند. هزینه سرور و پهنای باند سایت هایی مثل p30download بسیار بسیار بالاست. در حالی که سایت مثل unp.ir اون هزینه بالا رو نداره و به مراتب درآمد بیشتری از سایت های دانلودی داره.

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
به سایتهای کوچک هم فک کنید!!!بعضی هاشون نسبت به هزینه ای که کردن درآمد خیلی خوبی دارن

ir2sedair

Registered User
لایک‌ها
613
دیوار هم فکر میکنم قدرت خوب شده ولی در آمدش نمیدونم
بعضی از سایت ها هستن که درآمد بسیار بالایی دارن ولی در ظاهر اصلا نشون نمیده
یه سایتی دیدم چند وقت پیش که اصلا فکرشو نمیکردم ماهی 65 تا 75 میل در آمد داشت (اثبات شد برام)

amirsarab3

Registered User
لایک‌ها
328
خود پی تی درآمدش چطوره ؟ به نظرم بالای 20 تا باید باشه نه ؟

MrMim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
دیوار هم فکر میکنم قدرت خوب شده ولی در آمدش نمیدونم
بعضی از سایت ها هستن که درآمد بسیار بالایی دارن ولی در ظاهر اصلا نشون نمیده
یه سایتی دیدم چند وقت پیش که اصلا فکرشو نمیکردم ماهی 65 تا 75 میل در آمد داشت (اثبات شد برام)

موضوع یا اسم سایتش چی بود دوست عزیز؟

Hamed_Au

کاربر فعال آپلود سنتر
کاربر فعال
لایک‌ها
78
خود پی تی درآمدش چطوره ؟ به نظرم بالای 20 تا باید باشه نه ؟

پرشین تولز درآمدش خیلیه.. چون سایتهای شرکتها، سازمانها و بعضاً شخصی رو برمیداره!
دستشم بالا میگیره اما مشتری داره :D

بالا