• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظر شما پردرآمدترین سایت ایرانی کدومه؟

prsiangame

Registered User
لایک‌ها
24
اون دوستی که گفت دی جی کالا می گن جنساش خوب نیست از رو حرف دیگران قضاوت نکنید.
من تا به امروز نزدیک 20 میلیون لپتاب و گوشی و دوربین برای خودم و اشنایام خریدم که حتی یک مورد هم مشکل نداشتن . مخصوصن برای خرید گوشی به همه این سایت پیشنهاد می کنم با توجه به اینکه تازه تو علائدین اشنا دارم همون باید برین اونجا تا تا مفرق بکنن تو پاچه.
کلن اینده دی جی کالا بسیار روشنه اگه با همین کیفیت ارائه بده. شده برای من یه جنسی 20 هزار تومن گرونتر حساب کرده بودن فرداش زنگ زدن عذرخواهی و تا عصرش واریز کردن خواهشن این فروشگاه رو با فروشگاه های درپیت دیگه ایران مقایشه نکنید.النم دیدم چند ذور پیش داره تو سیدخندان یه فروشگاه بزرگ میزنه.
در مورد دانلودها هم در هاست دی ال پشتیبانی میشه در داخل ایران در دیتاسنتر اسیاتک با سالیانه 30 میلیون پول سرور قرار داره. به نظرتون میشه سرور به اون قدرت و با کیفیتی تو زیرزمین خونه اونم تو زنجان باشه!!!!!!!!!!!خواهشن قبل از حرف زدن یکم خودتون فکر کنید چی میگید

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
من یادمه دو سال پیش یه سایت آوردم بالا در مجموع با دامین و ایناش 10 هزار تومن از همون ماه اول +200 در آورد آخرم 400 فروختمش به دوستم:general108:
الان یه سایت زدم روز چهارمش فک کنم الان نزدیک 600 تا آنلاین داره رو هاست اشتراکیه خداروشکر هیچی نگفتن هنوز چون هیچ تبلیغی نزاشتم که درآ»د داشته باشه:mad:

amirsarab3

Registered User
لایک‌ها
328
من یادمه دو سال پیش یه سایت آوردم بالا در مجموع با دامین و ایناش 10 هزار تومن از همون ماه اول +200 در آورد آخرم 400 فروختمش به دوستم:general108:
الان یه سایت زدم روز چهارمش فک کنم الان نزدیک 600 تا آنلاین داره رو هاست اشتراکیه خداروشکر هیچی نگفتن هنوز چون هیچ تبلیغی نزاشتم که درآ»د داشته باشه:mad:

کم خالی ببند عمو !! کدوم سایته که با 10 تا بسته شده باشه اون وقت ماه اولش 200 تا بده ؟

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
کم خالی ببند عمو !! کدوم سایته که با 10 تا بسته شده باشه اون وقت ماه اولش 200 تا بده ؟
!!!!
شما بلد نیستین مشکل از ما نیست!
اینم وبگذر سایتی که 4 روزه راه افتاده
ما مسئول کم دانشی شما نیستیم

فایل های ضمیمه

• webgozar.jpg
    webgozar.jpg
    21.5 KB · نمایش ها: 73
  • webgozar1.jpg
    webgozar1.jpg
    14.7 KB · نمایش ها: 69

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
میشه با ده تا سایت بست و ماه اول بیشتر از اینم بازدید بده !!! موضوووع سایت ممکنه موضوعات چیزتری یا فیلم و ... اینا باشه. به نظرم میشه.

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
میشه با ده تا سایت بست و ماه اول بیشتر از اینم بازدید بده !!! موضوووع سایت ممکنه موضوعات چیزتری یا فیلم و ... اینا باشه. به نظرم میشه.
دقیقا موضوع سایت یه چیز جدید بود که هیچ هم موضوع مشابهی نداشت از نظر قانونی هم مشکلی نداشت حتی یک اخطار یا فیل هم نداشت بهد از گذشت این چند سال

amirsarab3

Registered User
لایک‌ها
328
!!!!
شما بلد نیستین مشکل از ما نیست!
اینم وبگذر سایتی که 4 روزه راه افتاده
ما مسئول کم دانشی شما نیستیم

خوب اومدی دو تا وبگذر گذاشتی که چیو ثابت کنی ؟ من کاری با این وبسایتت ندارم با اونی کار دارم که با 10 تا بسته بودی کسی که با 10 تا ببنده یعنی نه تبلیغات میکنه نه چیزی اون وقت شما در طول یک ماه بدون تبلیغات طوری پیشرفت کردید که تونستید 200 تا در بیارید ؟ شما ملتو چی فرض میکنید که اینجوری میگید ؟

amirsarab3

Registered User
لایک‌ها
328

میشه برادر من خیلی بیشترشم میشه ولی ایشون میگن با 10تا سایتو بستم یعنی هیچ گونه تبلیغاتی نداشتم اون وقت بدون تبلیغات تو یک ماه تونستن اونقدر بازدید جمع کنن که 200 تومن درآمد بده به نظرتون منطقیه ؟

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
میشه برادر من خیلی بیشترشم میشه ولی ایشون میگن با 10تا سایتو بستم یعنی هیچ گونه تبلیغاتی نداشتم اون وقت بدون تبلیغات تو یک ماه تونستن اونقدر بازدید جمع کنن که 200 تومن درآمد بده به نظرتون منطقیه ؟
شما پست من رو دوباره بخونید اینکه تبلیغ نذاشتم برای سایت جدید بود!
اتفاقا اون سایت اول رو که شما خوندین انقد پیله کردین تا خرخره توی تبلیغ بود روزی زیر 6-7تا همکاری در فروش نداشت روزای بدش 2 تا بود بقیشم که پاپ آپ و پست ثابت که اجاره داده شده از ماه های بعد بعد از این مدت هنوزم همون پست ثابت رو داره!

soheyl14

Registered User
لایک‌ها
1,239
فقط ی هفته طول میکشه سایت تو گوگل و الکسا و... ثبت بشه ...:general506:

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
فقط ی هفته طول میکشه سایت تو گوگل و الکسا و... ثبت بشه ...:general506:
فک کنم هر جوجه وبمستری بدونه چجوری میشه کمتر از سی سانیه گوگل ایندکس کنش!
الکسا هم که رتبه دهیش میانگین بازدید چندین روزه و فاکتور های مختلفی داره فقط بازدید یک روز نیست که!

soheyl14

Registered User
لایک‌ها
1,239
فک کنم هر جوجه وبمستری بدونه چجوری میشه کمتر از سی سانیه گوگل ایندکس کنش!
الکسا هم که رتبه دهیش میانگین بازدید چندین روزه و فاکتور های مختلفی داره فقط بازدید یک روز نیست که!
دوست عزیز، تو چی داری میگی؟؟؟ اصن میدونی ایندکس چیه ؟ اگر کم تر از 30 ثانیه باشه و هر جوجه وب مستری بتونه این کارو انجام بده دیگه چرا بریم تبلیغات و سئو کنیم ؟
ایندکس کردن الکی نیست ، ثبت کردنش هم طول میکشه...

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
دوست عزیز، تو چی داری میگی؟؟؟ اصن میدونی ایندکس چیه ؟ اگر کم تر از 30 ثانیه باشه و هر جوجه وب مستری بتونه این کارو انجام بده دیگه چرا بریم تبلیغات و سئو کنیم ؟
ایندکس کردن الکی نیست ، ثبت کردنش هم طول میکشه...
:)

drweb

Registered User
لایک‌ها
144
شما برای من الان یک سایت تفریحی بزن روز چهارمش هم 600 تا انلاین داشته باشه (ورودی گوگل) خریدارم دوست عزیز

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
شما برای من الان یک سایت تفریحی بزن روز چهارمش هم 600 تا انلاین داشته باشه (ورودی گوگل) خریدارم دوست عزیز
سایت خودم رو چند میخری؟
عکس ویگذرشم گذاشتم داره میره بالاتر
2میلیون میفروشم حضوری دامنه .کام . آی آر هم داره

drweb

Registered User
لایک‌ها
144
سایت خودم رو چند میخری؟
عکس ویگذرشم گذاشتم داره میره بالاتر
2میلیون میفروشم حضوری دامنه .کام . آی آر هم داره
نه من یک دامنه میدم با هاست شما 4 روزه اگر بتونی به 600 آنلاین و همون بازدید وبگذرت (از گوگل) برسونی باشه همون 2 تومن خریدارم.

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
نه من یک دامنه میدم با هاست شما 4 روزه اگر بتونی به 600 آنلاین و همون بازدید وبگذرت (از گوگل) برسونی باشه همون 2 تومن خریدارم.
من مسئول شما و کس دیگه ای نیستم برای خودمم رقیب ایجاد نمیکنم شما هم یه تلنگری بخورید بقیه مثل شما نمیان فقط پست بدن شما فک کن من دروغ میگم برو تو خواب خرگوشیت بمون!
ما وبلاگ نویس 15 سال پیشیم
مراقب خودت باش:)

drweb

Registered User
لایک‌ها
144
من مسئول شما و کس دیگه ای نیستم برای خودمم رقیب ایجاد نمیکنم شما هم یه تلنگری بخورید بقیه مثل شما نمیان فقط پست بدن شما فک کن من دروغ میگم برو تو خواب خرگوشیت بمون!
ما وبلاگ نویس 15 سال پیشیم
مراقب خودت باش:)
:eek: چی شد عزیزم؟ بنده گفتم اگر این کار را در 4 روز برای بنده انجام بدید بنده خریدارم اگر یک روز هم بیشتر بشه دیگه نمیخوام :D
به هر حال موفق باشید ;)

alinonor

Registered User
لایک‌ها
389
بی زحمت آدرس سایت رو پ.خ کنید ، اگه واقعا ارزشش رو داشته باشه من 2 تومن میخرمش بدون چون و چرا
باتشکر

بالا