خب بله اگه بخواهی vb رو بدی این بچه دبیرستانی ها بدن برات نصب کنند و مسوول امنیتش اون باشه مسلماً به مشکل برمیخوری. بحث ما هم سر IPB نبوده و منکر قدرت اون نیستیم. مقایسه ما xenforo بود... شما چطور میگی قدرت vb صفره؟ روی چه سند و مدرکی میگی؟ تمام مواردی که گفتی هم vb داره و مشکلی هم ندارن. اینکه کاربر بلد نیست با امکانات Vb کار کنه و با افراد بی تجربه کار کرده و خاطره تلخ داره دلیل نمیشه نرم افزار بد باشه.
اگر برای شما آمار فروش یک نرم افزار بی ارزشه پس ویندوز هم که میلیون ها نسخه فروخته شده بده و سیستم عامل دیگری خوبه :general404:
تمام شرکت های معتبر دنیا انجمنهاشون از vb استفاده شده یعنی اونها نمیدونستند چی خوبه چی بده؟ فقط شما میدونی! شرکت های داخلی هم به همین شکل.
خواهشا از امار حرف نزنين! امار رو اصلا ديديد؟
امار نشون مي ده پرطرفدار ترين سيستم burning board هست و ipb و xenforo دارن تو جايگاه هاي ٢ و ٣ رقابت مي كنن!
وي بي دورانش به سر اومد! تو اينترنت به انگليسي دو تا مطلب درباره ويبولتين سرچ كن ميفهمي چي مي گم!
من چند ساله هم با وي بي كار كردم هم با اي پي بي!
وي بي رو ندادم بچه دبيرستاني برام نصب كنه! خودم نصب كردم تمام تنظيمات سئو و امنيتش رو هم خودم انجام دادم! ولي افتضاح كامل بود!
Ipb خالي نصب مي كني دو روز بعدش پركاربر ميشه!
اي پي بي كه اصلا ديگه به چيزي به اسم ويبولتين فكر نمي كنه و داره وارد فاز جديدي ميشه! نسخه ي ٤ ش تا ٣-٤ ماه اينده مياد!
تعداد بالاي انجمن پشتيباني و انجمن تازه كار كه با وي بي زده شدند جلوي چشمتون رو گرفتند تو ايران!
الان عين نقل و نبات داره انجمن ويبولتين هك ميشه!
خوبه خود ادمين وي بي ايران گفت از نظر سئو و امنيت ipb از وي بي بالاتره!
شما ويبولتين بدون وي بي سئو نصب كن با ipb خالي تست سئو بزن! تست سرعت بزن! بده دست ٤ تا هكر تست امنيت بزن!
بازم بگيد وي بي بهتره! جالبه بعد مي گن تعداد مد هاي وي بي بيشترن براي همين بهتره! براي ويندوز ٢٠٠٠ ميليارد برنامه هست! شما چند تاش رو نصب كرديد؟ وي بي هم همينه! شما چند تا مد مي خواهيد؟ ٢٠ تا؟ ٣٠ تا؟ همون ها رو سرچ كنيد بهترش براي اي پي بي هست!
Sent from my iPod touch using Tapatalk