• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بوکس

SoLtan2009

Registered User
لایک‌ها
15
در حدی که بدنتو آماده نگه داری و بتونی تمریناتیو با کیسه بکنی آره چرا که نه مهم یاد گرفتن تکنیکش هست چون بر خلاف تصور عوام تو فقط مشت رو پرت نمیکنی همینجوری!

میشه از رو فیلمو با یه کیسه بوکس تمدین کرد؟حریفه تمرینی نیازی نیست؟من واسه دفاع شخصی میخوام:f34r:میشه تو خونه با یه کیسه بوکس تمرین کرد و یاد گرفت تکنیکاشو؟:f34r:

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
ویرایش !

Last edited:

Help3r

Registered User
لایک‌ها
36

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
همیشه از اینکه چقدر بوکس تو ایران کم طرفداره و تو این فروم اصلا تاپیک نداره تعجب کردم. در کنار فوتبال ورزش محبوب منه. چند دفعه حتی اومدم تاپیک هم ایجاد کنم ولی پشیمون شدم چون حس کردم کسی پا نیست و علی میمونه و حوض اش!

مگه میشه رقابت جنجالی تایسون با هالیفیلد رو کسی ببینه و به وجد نیاد همینطور مسابقاتی مثل محمد علی کلی با فورمن و ...
الان مسابقات به نظرم تکنیک حرف اول و آخر رو میزنه و طرف حمله کم میکنه و به قولی منتظر حمله طرف و استفاده تو ضد حمله هست.
به نظرم تو گذشته تفکرات مبارزه ای و جنگویانه سراسر مسابقه بود و کمتر مسابقه ای مثل الان فقط فکر ضد حمله ها بودند.
شما مسابقات کلیچکو رو ببینید به شخصه از شیوه مبارزاتی کلیچکوها چه ولادمیر چه ویتالی حالم به هم میخوره فقط تو فاز یه ضربه و کشیدن عقب هست و درگیری 0
بحث دفاع ضد حمله نیست. مگه همین علی چجور فورمن رو ناک اوت کرد؟ بیشتر طول مسابقه چسبیده بود به طناب و دفاع میکرد. تو خیلی از مسابقه هاش همین تاکتیک رو به کار میبرد خصوصا تو دهه 70. به نظرم مشکل سنگین وزن کلیچکو ها نیستن، مشکل نبود حریف هایی در سطح خودشونه. تو مسابقه ویتالی-لوئیس، ویتالی خیلی تهاجمی تر بود پس اینجوریا هم که میگی شما نیست.

میشه از رو فیلمو با یه کیسه بوکس تمدین کرد؟حریفه تمرینی نیازی نیست؟من واسه دفاع شخصی میخوام
ph34r-smiley.gif
میشه تو خونه با یه کیسه بوکس تمرین کرد و یاد گرفت تکنیکاشو؟
ph34r-smiley.gif

اگه برای دفاع شخصی میخوای حتما باید بری باشگاه چون تا تو موقعیت مبارزه/دعوا قرار نگیری نمیتونی اونجوری که باید ضربه بزنی یا از خودت دفاع کنی.

ولی اگه برای ساختن هیکل میخوای تو خونه هم جواب میده. برنامه هاش هم تو اینترنت پیدا میشه
البته الان هم کسایی هستند واقعآ جنگجویانه مسابقه میدند مثل میگوئل کوتو پورتوریکویی و یه مقدار هم فلوید می ویدر .
من راستش طرفدار سنگین وزنم و زیاد وزن های پایین تر رو اطلاع ندارم، ولی تا اونجاییکه شنیدم، فلوید می ودر معروفه به دفاعش....

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
میشه از رو فیلمو با یه کیسه بوکس تمدین کرد؟حریفه تمرینی نیازی نیست؟من واسه دفاع شخصی میخوام:f34r:میشه تو خونه با یه کیسه بوکس تمرین کرد و یاد گرفت تکنیکاشو؟:f34r:

چون تازه میخواین شروع کنین اگه تکنیکی رو اشتباه یاد بگیرین تا همیشه اشتباه یاد گرفتین به نظرم پیش مربی بری و باشگاه بهتر هست ولی با فیلم و دقت به حرکات و دیدن مسابقات مطمئنآ میتونین و کار نشد نداره

همیشه از اینکه چقدر بوکس تو ایران کم طرفداره و تو این فروم اصلا تاپیک نداره تعجب کردم. در کنار فوتبال ورزش محبوب منه. چند دفعه حتی اومدم تاپیک هم ایجاد کنم ولی پشیمون شدم چون حس کردم کسی پا نیست و علی میمونه و حوض اش!

بحث دفاع ضد حمله نیست. مگه همین علی چجور فورمن رو ناک اوت کرد؟ بیشتر طول مسابقه چسبیده بود به طناب و دفاع میکرد. تو خیلی از مسابقه هاش همین تاکتیک رو به کار میبرد خصوصا تو دهه 70. به نظرم مشکل سنگین وزن کلیچکو ها نیستن، مشکل نبود حریف هایی در سطح خودشونه. تو مسابقه ویتالی-لوئیس، ویتالی خیلی تهاجمی تر بود پس اینجوریا هم که میگی شما نیست.

من راستش طرفدار سنگین وزنم و زیاد وزن های پایین تر رو اطلاع ندارم، ولی تا اونجاییکه شنیدم، فلوید می ودر معروفه به دفاعش....
درود بر شما
بله بوکس طرفدار آنچنان نداره ولی خوب هستند کسایی که دنبال میکنن و لذت میبرن از اینکه با دوستانی مثل شما آشنا شدم خوشحالم و با هم بحث میکنیم و من به شخصه استفاده میکنم
در مورد محمد علی مسابقاتی زیاد ازش دیدم این که دقاع میکنه و تکنیکش هست بله همینجوری هست ولی من به شخصه نظرم این هست واقعآ جنگجویی بوکسورهای الان نسبت به گذشته واقعآ کم شده
از تایسون چند وقت پیش یکی از دوستان مصاحبه ای خونده بود واسم تعریف میکرد خبرنگار پرسیده بود به نظرت بوکسورهای الان نسبت به زمان تو و قدیم ضعیف شدن ؟
میگه که نه بحث ضعیف شدن نیست و مطمئنا کسی که تو دهه 70 مشت میزده میتونه الان هم رقابت کنه ولی جنگجوییشون کم شده و الان دیگه زیادی شطرنج بازی میکنن !
من کلآ با بوکسورهای روس مشکل دارم و کلآ حال نمیکنم با سیستم مبارزاتیشون به عنوان یه بیننده لذت نمیبرم با مبازشون در مورد حریف که نداشته باشن قبول کنین سیاست امتیاز دهی واسه افرادی مثل کلیچکوها بر اساس نامشون هم بی تاثیر نیست
ولی خوب مطمئنآ ما نمیتونیم یه وزنی مثل سبک وزن رو با سنگین وزنی مقایسه کنید که ترافیک افارد تو سبک وزن به حدی زیاد هست هر روز یه پدیده ظهور پیدا میکنه.
در رابطه با می ویدر به جا خالیاش معروف هست و عرض کردم مقداری جنگجو هست ,تو جنگجویی کسی رو تا حالا مثل مارکز مکزیکی ندیدم
بهتون پیشنهاد میکنم سبک وزن و میان وزن رو از دست ندید پشیمون نمیشید;)

Last edited:

Help3r

Registered User
لایک‌ها
36
چون تازه میخواین شروع کنین اگه تکنیکی رو اشتباه یاد بگیرین تا همیشه اشتباه یاد گرفتین به نظرم پیش مربی بری و باشگاه بهتر هست ولی با فیلم و دقت به حرکات و دیدن مسابقات مطمئنآ میتونین و کار نشد نداره

درود بر شما
بله بوکس طرفدار آنچنان نداره ولی خوب هستند کسایی که دنبال میکنن و لذت میبرن از اینکه با دوستانی مثل شما آشنا شدم خوشحالم و با هم بحث میکنیم و من به شخصه استفاده میکنم
در مورد محمد علی مسابقاتی زیاد ازش دیدم این که دقاع میکنه و تکنیکش هست بله همینجوری هست ولی من به شخصه نظرم این هست واقعآ جنگجویی بوکسورهای الان نسبت به گذشته واقعآ کم شده
از تایسون چند وقت پیش یکی از دوستان مصاحبه ای خونده بود واسم تعریف میکرد خبرنگار پرسیده بود به نظرت بوکسورهای الان نسبت به زمان تو و قدیم ضعیف شدن ؟
میگه که نه بحث ضعیف شدن نیست و مطمئنا کسی که تو دهه 70 مشت میزده میتونه الان هم رقابت کنه ولی جنگجوییشون کم شده و الان دیگه زیادی شطرنج بازی میکنن !
من کلآ با بوکسورهای روس مشکل دارم و کلآ حال نمیکنم با سیستم مبارزاتیشون به عنوان یه بیننده لذت نمیبرم با مبازشون در مورد حریف که نداشته باشن قبول کنین سیاست امتیاز دهی واسه افرادی مثل کلیچکوها بر اساس نامشون هم بی تاثیر نیست
ولی خوب مطمئنآ ما نمیتونیم یه وزنی مثل سبک وزن رو با سنگین وزنی مقایسه کنید که ترافیک افارد تو سبک وزن به حدی زیاد هست هر روز یه پدیده ظهور پیدا میکنه.
در رابطه با می ویدر به جا خالیاش معروف هست و عرض کردم مقداری جنگجو هست ,تو جنگجویی کسی رو تا حالا مثل مارکز مکزیکی ندیدم

شاید حرفم خنده دار باشه .. ولی به نظر من باید یه بوکسور واقعی از یک ببــر درنده و وحشی مبارزه کردن رو یاد بگیره

نمیدونم چند بار تا حالا مبارزه ببر رو دیدید .. واقعا چقدر جنگجو و نترس هست .... درست مقابل صورت حریفش وای میسته بدون اینکه بترسه محکمترین و هدفمنترین ضربات دستش رو به حریفش وارد میکنه و از پا درش میاره .. مثل تمامی مبارزاتش با شیر که از پا درآورده .... ضربات قوی نکته خیلی خوبی تو مبارزات ... مایک تایسون برعکس محمدعلی کسی بود که میخواست قویترین ضرباتشو بزنه و سریع بازی رو با ناک اوت تموم کنه .. و این درستشه به نظرم :devil:

هیچ موقع حیوون از انسان مبارزه رو یاد نگرفته و به طور غریزی استاده .. ولی انسانه که باید از حیوانات بیاموزه این یه مورد رو!
حیواناتی که بیشتر از بوکس در مبارزاتشون استفاده میکنند : بــبر و کانگورو

91664751675085481304.jpg

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
بیوگرافی میگوئل کوتو

Miguel-Cotto.jpg

نام کامل:میگوئل آنگل کوتو
دسته وزنی:سبک وزن - میان وزن
قد:170 سانتی متر
کشور : پورتوریکو
مجموع مبارزات : 40
تعداد برد ها: 37
تعداد باخت ها :3 (در برابر : پاکائو - مارگاریتو و می ویدر )
تساوی: 0

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
عکس های میگوئل کوتو

288580.jpg

i373868_cotto-miguel24.jpg

i373869_a-1740-.jpg

i373870_miguel-cotto.jpg

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
امشب (امشب که چه عرض کنم بامداد فردا !) مسابقه ای برای تصاحب عنوان NABF در دسته سنگین وزن ما بین Eddie Chambers و Tomasz Adamek انجام خواهد شد.
نتیجه و عکس ها بعد از مسابقه گذاشته میشه
دوستانی که علاقه دارن ببینن میتونن ساعت 5:30 صبح کانال polsat sport یا Polsat Sport hd (هر دو شبکه های کارتی هستند) در هاتبرد ببینند

Last edited:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
درود بر شما
در اینکه جنگجویی بوکسور ها کم شده (تو سنگین وزن حداقل) شکی نیست. کجاست مبارزه هایی مثل علی-فریزر که در حد مرگ همدیگه رو میزدن؟ جایی از قول فریزیر خونده بودم که بعد از مسابقه اولش با علی تا چند روز نه میتونسته چیزی بخوره نه تکون بخوره و ... . الان دیگه بوکسور های سنگین وزن انقدر از جون شون مایه نمیذارن.

قبول کنین سیاست امتیاز دهی واسه افرادی مثل کلیچکوها بر اساس نامشون هم بی تاثیر نیست
نمیدونم والا. انقدر این دو برادر بی رقیب بودن تو چندین سال گذشته که نمیشه گفت داوری ها به نفع شون بوده.

بهتون پیشنهاد میکنم سبک وزن و میان وزن رو از دست ندید پشیمون نمیشید
winksmiley02.gif
والا خیـــلی دوست دارم ولی گیر نمیارم! شما از کجا میبینی؟ کانالی هست که راحت باز بشه و مبارزه های مهم رو نشون بده؟

شاید حرفم خنده دار باشه .. ولی به نظر من باید یه بوکسور واقعی از یک ببــر درنده و وحشی مبارزه کردن رو یاد بگیره

نمیدونم چند بار تا حالا مبارزه ببر رو دیدید .. واقعا چقدر جنگجو و نترس هست .... درست مقابل صورت حریفش وای میسته بدون اینکه بترسه محکمترین و هدفمنترین ضربات دستش رو به حریفش وارد میکنه و از پا درش میاره .. مثل تمامی مبارزاتش با شیر که از پا درآورده .... ضربات قوی نکته خیلی خوبی تو مبارزات ... مایک تایسون برعکس محمدعلی کسی بود که میخواست قویترین ضرباتشو بزنه و سریع بازی رو با ناک اوت تموم کنه .. و این درستشه به نظرم :devil:

هیچ موقع حیوون از انسان مبارزه رو یاد نگرفته و به طور غریزی استاده .. ولی انسانه که باید از حیوانات بیاموزه این یه مورد رو!
حیواناتی که بیشتر از بوکس در مبارزاتشون استفاده میکنند : بــبر و کانگورو

91664751675085481304.jpg

فیلم این عکسی که گذاشتید جایی هست؟ (ترجیحا یوتوب). میخوام ببینم ببره چطور بوکس بازی میکنه! در مورد این جمله تون:
مایک تایسون برعکس محمدعلی کسی بود که میخواست قویترین ضرباتشو بزنه و سریع بازی رو با ناک اوت تموم کنه .. و این درستشه به نظرم
devilsmiley.gif
نتیجه چنین سبکی این میشه که تایسون ده سال تو اوج بود، علی پونزده سال، شایدم بیشتر... علی تو اون پونزده سال حریف های خیلی بهتری رو از تایسون تو اون ده سال شکست داد.

تایسون سال های اولش واقعا هیجان انگیز و بی رقیب بود و میشه گفت از بدشانسی اش بود که اون موقع کسایی مثل هولیفیلد و لوئیس به تورش نخوردن. ولی در کل نمیشه همسطح کسی مثل علی دونستش.

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
امشب (امشب که چه عرض کنم بامداد فردا !) مسابقه ای برای تصاحب عنوان NABF در دسته سنگین وزن ما بین Eddie Chambers و Tomasz Adamek انجام خواهد شد.
نتیجه و عکس ها بعد از مسابقه گذاشته میشه
دوستانی که علاقه دارن ببینن میتونن ساعت 5:30 صبح کانال polsat sport یا Polsat Sport hd (هر دو شبکه های کارتی هستند) در هاتبرد ببینند

مسابقه برگزار شد و 12 راند ادامه داشت و در آخر بر اساس امتیازات توماش آدامک لهستانی تونست حریف آمریکایی خودش ادی چمبرس رو شکست بده و عنوان NABF رو واسه خودش تصاحب کنه.
این مسابقه در سالن Prudential Center نیوجرسی آمریکا برگزار شد.
در ادامه عکس های این مسابقه رو میبینید.

i375413_03f01f51293357dc.jpg

i375414_7b8ee41be67ecbe3.jpg

i375415_09e3b3631a6e1ace.jpg

i375416_46c4d249fd978460.jpg

i375417_1383c4b811bfb6e5.jpg

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
والا خیـــلی دوست دارم ولی گیر نمیارم! شما از کجا میبینی؟ کانالی هست که راحت باز بشه و مبارزه های مهم رو نشون بده؟

خدمتتون عرض کنم الان چند ماهی هست 2 شبکه رو پیدا کردم بوکس های حرفه ای هم تو برنامه هاشون میذارن (شبکه های دیگه هم هستند ولی یکی اینکه هر شب نمیگذارند و دوم اینکه کیفیت ها خوب نیست)
بوکس رو هر شب میگذارن ولی هم آماتور در سطح اروپا هم حرفه ای
اساسآ 2-3 بار حرفه ای تو هفته میذارن
مهمتر از اون مسابقات بوکس حرفه ای رو مستقیم و زنده پوشش میدن که به وقت ما که بیشترش آمریکا میزبانی میکنه میشه ساعت 5:30 - 6 صبح مثل مسابقه دیشب
هاتبرد
کیفیت HD هم هر دو شبکه دارند.
Polsat Sport - Polsat sport HD
Polsat sport Extra - Polsat sport extra HD

واسه فرکانس اینجا برید و سرچ کنید همین شبکه ها که خدمتتون عرض کردم

FlySat Cyfrowy Polsat Packages

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
بیوگرافی مانی پاکیائو

i378509_manny-pacquiao1.jpg

نام کامل: امانوئل داپیدران پاکیائو
دسته وزنی: سبک وزن - میان وزن
قد: 170 سانتی متر
ملیت : فیلیپینی
مجموع مبارزات : 60
تعداد برد ها: 54
تعداد باخت ها :4 (در برابر : بردلی - مورالس - سینگسورات و تورکامپو )
تساوی: 2 (در برابر : مارکز - سانچز)

Good_fellas

Registered User
لایک‌ها
16
من این عکس رو پوستر کردم ..

Lennox Lewis

این مستند هم تازه دیدم تو یوتیوب آپلود کرده یه نفر !!! تاحالا ندیده بودم مستند لنوکس رو ... الان رفتم تو کاره دانلودش .

Lennox Lewis 'Champion' (Documentary) - YouTube

شما هم دانلود کنید ، باید جالب باشه .. 1 ساعت و 35 دقیقه است - 480p ش میشه 806.77 مگ

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
آخ آخ آخ چه عکسی
4fvgdaq_th.gif

هواداران تایسون هیچ وقت اونو نمیبخشن که تو اوج نا آمادگی خداحافظی نکرد و باز به مشت زدن پرداخت
کاش هیچ وقت این مبارزه رو نمیکرد و تو اوج خدا حافظی میکرد.
تایسون تو خداحافظیش میگه دیگه میترسم برم تو رینگ جوون که بودم واسه اومدن تو رینگ باید جلوم رو میگرفتن.
درکل با تمام اشتباهاتت با تمام کارهات از جا بلند میشیم و واست دست میزنیم و میگیم دوست داریم قهرمان
4yajuyo.gif

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
عکس های مانی پاکیائو

i380972_k.jpg

i380973_manny-pacquiao.jpg

i380974_manny-pacquiao-2245578b.jpg

i380975_mannyp.jpg

i380976_manny-pacquiao-2012-photos-02.jpg

i380977_manny-pacquiao-2012-photos-05.jpg