چون تازه میخواین شروع کنین اگه تکنیکی رو اشتباه یاد بگیرین تا همیشه اشتباه یاد گرفتین به نظرم پیش مربی بری و باشگاه بهتر هست ولی با فیلم و دقت به حرکات و دیدن مسابقات مطمئنآ میتونین و کار نشد نداره
درود بر شما
بله بوکس طرفدار آنچنان نداره ولی خوب هستند کسایی که دنبال میکنن و لذت میبرن از اینکه با دوستانی مثل شما آشنا شدم خوشحالم و با هم بحث میکنیم و من به شخصه استفاده میکنم
در مورد محمد علی مسابقاتی زیاد ازش دیدم این که دقاع میکنه و تکنیکش هست بله همینجوری هست ولی من به شخصه نظرم این هست واقعآ جنگجویی بوکسورهای الان نسبت به گذشته واقعآ کم شده
از تایسون چند وقت پیش یکی از دوستان مصاحبه ای خونده بود واسم تعریف میکرد خبرنگار پرسیده بود به نظرت بوکسورهای الان نسبت به زمان تو و قدیم ضعیف شدن ؟
میگه که نه بحث ضعیف شدن نیست و مطمئنا کسی که تو دهه 70 مشت میزده میتونه الان هم رقابت کنه ولی جنگجوییشون کم شده و الان دیگه زیادی شطرنج بازی میکنن !
من کلآ با بوکسورهای روس مشکل دارم و کلآ حال نمیکنم با سیستم مبارزاتیشون به عنوان یه بیننده لذت نمیبرم با مبازشون در مورد حریف که نداشته باشن قبول کنین سیاست امتیاز دهی واسه افرادی مثل کلیچکوها بر اساس نامشون هم بی تاثیر نیست
ولی خوب مطمئنآ ما نمیتونیم یه وزنی مثل سبک وزن رو با سنگین وزنی مقایسه کنید که ترافیک افارد تو سبک وزن به حدی زیاد هست هر روز یه پدیده ظهور پیدا میکنه.
در رابطه با می ویدر به جا خالیاش معروف هست و عرض کردم مقداری جنگجو هست ,تو جنگجویی کسی رو تا حالا مثل مارکز مکزیکی ندیدم
بهتون پیشنهاد میکنم سبک وزن و میان وزن رو از دست ندید پشیمون نمیشید