• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بوکس

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
i380984_manny-pacquiao-eight-worlxing1.jpg

i380985_manny-pacquiao-training1.jpg

i380986_yjppacquiao1-articlelarge.jpg

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خدمتتون عرض کنم الان چند ماهی هست 2 شبکه رو پیدا کردم بوکس های حرفه ای هم تو برنامه هاشون میذارن (شبکه های دیگه هم هستند ولی یکی اینکه هر شب نمیگذارند و دوم اینکه کیفیت ها خوب نیست)
بوکس رو هر شب میگذارن ولی هم آماتور در سطح اروپا هم حرفه ای
اساسآ 2-3 بار حرفه ای تو هفته میذارن
مهمتر از اون مسابقات بوکس حرفه ای رو مستقیم و زنده پوشش میدن که به وقت ما که بیشترش آمریکا میزبانی میکنه میشه ساعت 5:30 - 6 صبح مثل مسابقه دیشب
هاتبرد
کیفیت HD هم هر دو شبکه دارند.
Polsat Sport - Polsat sport HD
Polsat sport Extra - Polsat sport extra HD

واسه فرکانس اینجا برید و سرچ کنید همین شبکه ها که خدمتتون عرض کردم

FlySat Cyfrowy Polsat Packages

مرسی برای معرفی کانال ها، اگه اشتباه نکنم، و تا جاییکه یادم میاد، پولست ها قفلی بودن. حالا باز چک میکنم.

شما هم حتما از وجود ESPN Classic خبر دارید دیگه؟ خودم بیشتر بوکس های کلاسیک رو از اون کانال دیدم.

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
مرسی برای معرفی کانال ها، اگه اشتباه نکنم، و تا جاییکه یادم میاد، پولست ها قفلی بودن. حالا باز چک میکنم.

شما هم حتما از وجود ESPN Classic خبر دارید دیگه؟ خودم بیشتر بوکس های کلاسیک رو از اون کانال دیدم.

درود
بله اون کانال ها کارتی هستند
در مورد ESPN CLASSIC اگه بوکسی از بوکسورهایی که طرفدارشونم بذارند نگاه میکنم

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
بیوگرافی دیوید های

i385926_article-0-07210887000005d6x423.jpg

نام کامل: دیوید های
دسته وزنی: سنگین وزن
قد: 191 سانتی متر
ملیت : انگلیسی
مجموع مبارزات : 27
تعداد برد ها: 25
تعداد برد با ناک اوت: 23
تعداد باخت ها : 2 (در برابر : ولادمیر کلیچکو - کارل تامپسون )
تساوی: 0

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
عکس های دیوید های

i386142_40236331.jpg

i386143_article-0-0711b9c5000005d8x291.jpg

i386144_david-haye-portrait-paintenzie.jpg

i386145_david-haye415.jpg

i386146_david-haye-workout-o2-aregu1xl.jpg

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
شبکه ESPN CLASSIC

Joe Frazier v Muhammad Ali 1971 زمان پخش : 7 جولای ساعت 22 به وقت GMT
Muhammad Ali v George Foreman 1974 زمان پخش : 13 جولای ساعت 23 به وقت GMT

پیشنهاد میکنم این دو مسابقه رو از دست ندید که فوق العادس.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
میگم به جای عکس و بیوگرافی و ... بهتر نیست کمی گفتگوی آزاد در مورد بوکس داشته باشیم تا بلکه یه چند نفر دیگه هم علاقمند بشن؟

-

در اینکه Rumble in the Jungle یکی از کلاسیک های بوکس تو دهه هفتاده شکی نیست، ولی دیدن ناشی گری های فورمن و اینکه تو راند های آخرش ضربه هاش به علی بیشتر شبیه نوازش میموند کمی ضدحاله.

بیخود نیست یه بار باب شریدان در موردش گفت he's not a great boxer, he's a great puncher اونم خیلی قبل از Rumble in the Jungle. سر اون مسابقه خوب نشون داد که هوش بوکس اش در حد علی و حتی فریزر نبود. ولی خب واقعا غولی بود و ضربه های سنگینش جبران همه چیز رو میکرد.

علی، فورمن، فریزر

دوست داشتنی ترین مصاحبه ی مربوط به بوکس ای هست که دیدم. البته یه جاهایی از حرف هاشون رو نمیفهمم... ولی دیدن این سه تا کنار همدیگه در حالیکه فورمن و فریزر هی تعریف و تمجید همدیگه و علی رو میکنن ولی علی طبق معمول فقط متلک میندازه واقعا لذت بخشه.

حتی خود فورمن هم انتهای این مصاحبه به شوخی به علی گلایه میکنه که چرا با من اینجوری کردی، آبروم رو جلوی دنیا بردی و ... :D

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
100% صحبت خیلی خوبه اساسآ تو ورزشهای اینجوری شاید با دیدن عکس هم کسی علاقه مند شه همونجوری که من خودم با ویدئو ها و عکس ها تایسون علاقه مند شدم.
در مورد مبارزات کلاسیک من به شخصه خیلی زیاد ندیدم مبارزه هایی که دیدم بیشتر مشهورها بود ندیدم چون فیلماشو نتونستم پیدا کنم که ببینم حالا چی پیش بیاد espn یه چند تایی بذاره بیشتر مسابقات الان رو میتونم ببینم
خیلی خوشحال میشم از مسابقات گذشته میگین چون با اسامی بیشتری آشنا میشم و این باعث میشه برم دنبال دیدن مبارزاتشون.
توی فیسبوک هر روز ادمین صفحه محمد علی جملاتشو میذاره با عکس های کمیابشو خیلی از جملاتشو خب انگلیسمون بو اون حد نیست ولی تیکه های سنگین مینداخت الان دیود های میخواد اون کار رو بکنه ولی به قول شما محمد علی کاری میکرد که طرف میگفت آبروم رو بردی :lol:
سعی میکنم اون جملات رو هر روز بذارم خوب چیزایی میگه .
از لحاظ روحی واقعآ یه بوکسور چقدر میتنونه قوی باشه که با حرفاش طرف رو قبل اینکه بیاد تو رینگ ناک اوت کنه:D

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
مسابقه ولادمیر کلیچکو اوکراینی و تونی تامپسون آمریکایی در حالی روز گذشته برگزار شد که از قبل تقریبآ مشخص بود این مسابقه با شکست تامپسون همراه خواهد بود.
در عکس های کنفرانس مطبوعاتی هم این موضوع از چهره تونی تامپسون مشخص بود که یه جورایی ترسیده و کلیچکو هم مثل همیشه آماده بود.
این مسابقه در سوئیس و در استادیوم فوتبال شهر برن یعنی Stade de Suisse Wankdorf انجام شد
در این مسابقه واقعآ تونی تاممپسون آمریکایی حرفی واسه گفتن نداشت و در راند 6 ناک اوت شد و سومین شکست از 39 مسابقه ای که تاکنون انجام داده بود رو رقم زد و کلیچکو هم 58 برد از 51 ناک اوتی خودشو رقم زد و نشون داد که همچنان برادران کلیچکو فرمانروایی سنگین وزن بوکس حرفه ای رو در دست دارند و کوتاه بیا هم نیستند
این مسابقه بر سر Retained WBA (Super), IBF, WBO, IBO & The Ring Heavyweight titles. بود.

Last edited:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
ای بابا، David Haye و Dereck Chisora چند روز پیش مبارزه داشتن و من نمیدونستم و از دست دادمش.
بعد از اون کتک کاری شون تو مصاحبه مطبوعاتی خیلی دوست داشتم اینا رو تو رینگ ببینم و اصلا هم فکر نمیکردم همچین اتفاقی بیفته.
به هر حال دیوید هی راند 5 ناک اوت کرد چیزورا رو. این چیزورا هم ظاهرا تو زرد از آب در اومده...
با این حساب بعید نیست شاهد مبارزه کلیچکو-هی هم باشیم. البته ویتالی نه ولادیمیر چون ولادیمیر قبلا ترتیب دیوید هی رو داده.

article-2173692-1410950F000005DC-398_634x460.jpg

article-2173692-1410A5A2000005DC-237_634x425.jpg

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
من دستم چند روزی هست مورد دار شده دکتر گفته فعلا مدارا کنم با دست راستم نمیتونم ماوس بگیرم و تایپ کنم واسه همین تایپ و ماوس گرفتن با دست چپ واسم خیلی سخته چند روزی تاپیک خاک خورد ولی نمیذارم خاک بخوره:D
آره مسابقه دیوید های رو اتفاقآ ضبط هم کردم زد ترکوندش این چیزورا واسه ویتالی تا راند 12 اومد گفتم واسه اینم شاخ میشه ولی ناک اوت شد شاید دلیل اون بالا بودن سن ویتالی بوده
نه بوکسور مالی نیست این چیزورا.
این دیوید های باهاش حال نمیکنم اخلاق نداره البته تا کلیچکو ها هستن این اصلآ حرفی نداره واسه گفتن

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
تاپیک بیا بالا ! :eek:
به نام خدا و درود بر رهبران آزادی خواه جهان ! بنده غلامعلی بنده لو حاجی وند هستم از روستای کناری :D
من بوکس رو از سال 78 شروع کردم اما بعد از 2 سال به رشته نیوفول کنتاکت کاراته تغییر رشته دادم . تا حدود 3 سال پیش که دوباره به بوکس برگشتم و الان در کنار نیوفول ، بوکس هم کار می کنم .
کمتر از 10 روز دیگه مسابقات قهرمانی کشور رو دارم . با وزن 87 که احتمالا تا روز مسابقه به 85 برسم . البته در نظر دارم در وزن اوپن شرکت کنم و خب چون قبلا تو این وزن بودم و تجربه تقریبا خوبی دارم فکر کنم بتونم تو این مسابقات مدال بیارم .
لازم به ذکر در حال حاضر بخاطر در رفتگی یکی از انگشت های پای راستم :( (حالا کدوم انگشت بماند:D) نمیتونم خوب سر پا بایستم . ولی دارم سعی مُ می کنم که خودمو آماده کنم .
همینطور باید بگم که بنده افتخار شاگردی زیر نظر مربی گرامی ، آقای رستم لطیفی رو دارم که طی اون مدت کمی که ایشون منو آموزش میدادن پیشرفتم قابل ملاحظه بود .

بالاخره جریان بوکس حرفه ای در کشور چی شد ؟ یه روز میگن ممنوعه و با باشگاه هایی که به تمرین و آموزش بوکس حرفه ای بپردازن برخورد میشه . یه روز میگن حرفای دیروز رو تکذیب می کنیم ، همه بوکسور های عزیز میتونن کلاه و حتی محافظ لثه رو کنار بذارن و به جون هم بیافتن !
5 مرداد یه سری مسابقه با عنوان بوکس پیشرفته در ورزشگاه آرارات برگزار شد که ما مونده بودیم این کجاش پیشرفته یا همون حرفه ایه !
خلاصه کسانی مثل من که از گذاشتن کلاه روی سرشون خسته شدن با 2 3 روز تمرین و فایت توی باشگاه بدون محافظ و با خونریزی های مختلف از ناحیه بینی و دهان به خونه برمیگردن با عنوان بوکس حرفه ای و زیر پرچم بوکس آماتور ایران فعالیت می کنن تا ببینیم بالاخره کسی پیدا میشه توی ایران که استارت آموزش بوکس حرفه ای رو بزنه یا نه .

Last edited:

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
تاپیک بیا بالا ! :eek:
به نام خدا و درود بر رهبران آزادی خواه جهان ! بنده غلامعلی بنده لو حاجی وند هستم از روستای کناری :D
من بوکس رو از سال 78 شروع کردم اما بعد از 2 سال به رشته نیوفول کنتاکت کاراته تغییر رشته دادم . تا حدود 3 سال پیش که دوباره به بوکس برگشتم و الان در کنار نیوفول ، بوکس هم کار می کنم .
کمتر از 10 روز دیگه مسابقات قهرمانی کشور رو دارم . با وزن 87 که احتمالا تا روز مسابقه به 85 برسم . البته در نظر دارم در وزن اوپن شرکت کنم و خب چون قبلا تو این وزن بودم و تجربه تقریبا خوبی دارم فکر کنم بتونم تو این مسابقات مدال بیارم .
لازم به ذکر در حال حاضر بخاطر در رفتگی یکی از انگشت های پای راستم :( (حالا کدوم انگشت بماند:D) نمیتونم خوب سر پا بایستم . ولی دارم سعی مُ می کنم که خودمو آماده کنم .
همینطور باید بگم که بنده افتخار شاگردی زیر نظر مربی گرامی ، آقای رستم لطیفی رو دارم که طی اون مدت کمی که ایشون منو آموزش میدادن پیشرفتم قابل ملاحظه بود .

بالاخره جریان بوکس حرفه ای در کشور چی شد ؟ یه روز میگن ممنوعه و با باشگاه هایی که به تمرین و آموزش بوکس حرفه ای بپردازن برخورد میشه . یه روز میگن حرفای دیروز رو تکذیب می کنیم ، همه بوکسور های عزیز میتونن کلاه و حتی محافظ لثه رو کنار بذارن و به جون هم بیافتن !
5 مرداد یه سری مسابقه با عنوان بوکس پیشرفته در ورزشگاه آرارات برگزار شد که ما مونده بودیم این کجاش پیشرفته یا همون حرفه ایه !
خلاصه کسانی مثل من که از گذاشتن کلاه روی سرشون خسته شدن با 2 3 روز تمرین و فایت توی باشگاه بدون محافظ و با خونریزی های مختلف از ناحیه بینی و دهان به خونه برمیگردن با عنوان بوکس حرفه ای و زیر پرچم بوکس آماتور ایران فعالیت می کنن تا ببینیم بالاخره کسی پیدا میشه توی ایران که استارت آموزش بوکس حرفه ای رو بزنه یا نه .

درود بر شرفتت تاپیکو آوردی بالا
بوکس حرفه ای تو ایران نمیشه چرا؟همین بوکس آماتوری تازه داره اوکی میشه و جا میندازوننش به لطف المپیک 2012 و پخش تلویزیونی
2 روز پیش ویتالی کلیچکو بازی داشت با مانوئل چار آلمانی و اولین باختشو رقم زد و تو راند 4 ناک اوتش کرد وحشتناک زدش
2 عکسشو میذارم ببینید چی جوری بنده خدا رو ترکوندش

i457804_223093-10151041450340205-255-n.jpg

i457805_303502-10151041450270205-350-n.jpg

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
یا الله...:دی
ایز در انی بادی هیر؟ :دی

با درود بر همه
از وقتی مبارزات علی با فریزر و فورمن رو دیدم و از وقتی دو مستند زا علی دیدم عاشق بوکس شدم! خیلی دوست داشتم بوکسور بشم اما هیچ وقت اراده نکردم! اما حالا واقعا دوست دارم که این ورزش رو شروع کنم اما نمی دونم با سن 23 سال آیا امکانش هست که به سطح بالایی رسید و تو مبارزات رسمی کشوری شرکت کرد؟ یعنی دیر نیست؟ البته حدود 2 ماهی هست که بدنسازی میرم و فکر می کنم تا 3-4 ماه دیگه بتونم یه بدن نسبتا خوبی بسازم که تا حدودی به درد بوکس هم بخوره!

sh_kingofiran

Registered User
لایک‌ها
5

با درود بر همه
از وقتی مبارزات علی با فریزر و فورمن رو دیدم و از وقتی دو مستند زا علی دیدم عاشق بوکس شدم! خیلی دوست داشتم بوکسور بشم اما هیچ وقت اراده نکردم! اما حالا واقعا دوست دارم که این ورزش رو شروع کنم اما نمی دونم با سن 23 سال آیا امکانش هست که به سطح بالایی رسید و تو مبارزات رسمی کشوری شرکت کرد؟ یعنی دیر نیست؟ البته حدود 2 ماهی هست که بدنسازی میرم و فکر می کنم تا 3-4 ماه دیگه بتونم یه بدن نسبتا خوبی بسازم که تا حدودی به درد بوکس هم بخوره!

سلام دوست عزیز بدنسازی ورزش بوکس با پرورش اندام کاملا متفاوت هست توصیه میکنم اگر قصد داری تو بوکس به درجات بالا بری به این نکته هم توجه داشته باش
خوش و موفق باسید

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885

با درود بر همه

در رشته بوکس اگر استعداد و پشتکار و آمادگی بدنی مناسبی رو داشتین مهم نیست از چه سنی شروع کنید چه بسا پیشرفت بسیار خوبی داشته باشید
در مورد بدنسازی بوکس کاملا با پرورش اندام متفاوت هست و قطعا تاثیرات مخربی رو روی بدنتون برای حرکات بوکس خواهد گذاشت پس حتما برای بدنسازی با یک مربی بوکس مشورت کنید

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
من بوکس ُ گذاشتم کنار . کلا ورزش ُ . حالم از جو آشغال موجود بهم میخوره . باند بازی ، دروغ ، ریش و پشم و هزار تا عامل دیگه که داره ورزش کشور رو و کلا کشور رو داغون میکنه .

مثل یه آدم معمولی صبح زود پا میشم میرم پیاده روی + وقتی برمیگردم خونه برای دل خودم 10 15 دقیقه کیسه میزنم، هفته ای 3 جلسه هم میرم بدنسازی ، اونم سبک . نه تو فکر فلان مسابقه م ، نه کلاس ِ داشتن یه بادمجون زیر چشمام و دماغ شکسته .
برای آدمی که داره 30 سالش میشه همین کافیه ، بیشتر از اینم انتظاری نمیره .

با درود بر همه

درود بر شما

در رابطه با شروع بوکس ، خیر دیر نیست . زمان مناسبیه . اما قبل از شروع ورزش بوکس و فکر کردن به چنین مسائلی مثل محدودیت های سنی باید به موارد دیگری اندیشید .
می تونید با شکستگی و بد ترکیب شدن شکل بینی (بدترکیب برای خیلی ها،خوش ترکیب برای بوکسورها) کنار بیاید ؟ البته فقط شکستگی بینی نیست . با ضرب دیدن بینی و انحراف تیغه بینی شما مستعد سینوزیت میشید .
مشکلات بینایی ندارید ؟
و خیلی موارد و سوالات دیگه .
بعضی از نوجوون ها با هدف محمد علی شدن وارد بوکس میشن . اما وقتی موقع مبارزه تن به تن و مشت خوردن در بینی میشه ، یادشون میافته که با قیافه درب و داغون نمیتونن دل دختر ها رو ببرن .
به هر حال باید این چیز ها هم فکر کرد .

بگذریم...

تیپ بدنی یک بوکسور با یک بدنساز زمین تا آسمون فرق میکنه . همونطور که تیپ بدنی یک بازیکن راگبی و یک کشتی گیر با یک بدنساز قابل مقایسه نیست . همونطور که دوستان اشاره کردن ، هر رشته ورزشی حرکات با وزنه مختص خودش رو داره ، از این رو نمیتونید با برنامه خاص یک فیتنس کار یا بدنساز به اهدافتون در بوکس برسید .
پس دو نکته حاثز اهمیته :
1. اگر بوکس رو ادامه بدید و در کارتون هم تا حدود زیادی جدیت داشته باشید ، ساختار و شکل عضلاتی که با تمرین با وزنه ساختید تغییر پیدا می کنن؛ خصوصا در نواحی سر شانه و زیر بغل .
2. با مداومت در تمرینات بوکس به یک بدن ایده آل خواهید رسید ، حتی در صورتی که تمرین با وزنه نداشته باشید . اما برای افزایش کارایی و ایجاد تعادل در اندام های درگیر در بوکس ، انجام تمرینات با وزنه مختص رشته بوکس توصیه میشه .

و اما چکیده 2 نکته بالا :
برنامه تمرین با وزنه برای یک بوکسور باید بیشتر بر روی تمرینات تعادلی تمرکز داشته باشه تا تمرینات قدرتی . تمرین با وزنه به صورت سنگین و خصوصا برای نواحی سرشانه می تونه آسیب های جدی به این اندام ها وارد کنه . حداقل 10 دقیقه طناب زدن ، حداقل 120 نوع حرکت شنا مختلف (از شنا استاتیک گرفته تا فرغون شدن !) و 20 دقیقه تمرین با کیسه سنگین به تنهایی استرس زیادی رو در عضلات سرشانه و زیر بغل ایجاد می کنن .

مورد یک مانده به آخر اینکه سعی کنید برنامه تمرین با وزنه رو از یک شخص مجرب و ترجیحا یک مربی بوکس با سابقه دریافت کنید نه یک مربی بدنساز .
و مورد آخر اینکه تغذیه در بوکس خیلی مهمه . باید بدونید چه ماده غذایی رو کی بخورید . طبیعتا میل کردن حبوبات قبل از تمرین ، خصوصا اگه قرار باشه مربی اون روز شما رو مجبور کنه 450 تا شکم برید ، فکر خوبی نیست . جدا از مسائل جانبی و اینچنینی، باید با عملکرد بعضی از خوراکی ها و مواد غذایی آشنا باشید تا به بیشترین بازده در تمرینات برسید .

موفق باشید .

Last edited:

sh_kingofiran

Registered User
لایک‌ها
5
دقیقا کلیه صحبتها رو ادوین گفت مخصوصا باند بازی و جو آشغال فدراسیون
اگه میتونی با اینا کنار بیایی میتونی حرفه ای برای دنبالش وگرنه باید واسه دلت بری

بالا