خدمتتون عرض کنم الان چند ماهی هست 2 شبکه رو پیدا کردم بوکس های حرفه ای هم تو برنامه هاشون میذارن (شبکه های دیگه هم هستند ولی یکی اینکه هر شب نمیگذارند و دوم اینکه کیفیت ها خوب نیست)
بوکس رو هر شب میگذارن ولی هم آماتور در سطح اروپا هم حرفه ای
اساسآ 2-3 بار حرفه ای تو هفته میذارن
مهمتر از اون مسابقات بوکس حرفه ای رو مستقیم و زنده پوشش میدن که به وقت ما که بیشترش آمریکا میزبانی میکنه میشه ساعت 5:30 - 6 صبح مثل مسابقه دیشب
هاتبرد
کیفیت HD هم هر دو شبکه دارند.
Polsat Sport - Polsat sport HD
Polsat sport Extra - Polsat sport extra HD
واسه فرکانس اینجا برید و سرچ کنید همین شبکه ها که خدمتتون عرض کردم
FlySat Cyfrowy Polsat Packages
مرسی برای معرفی کانال ها، اگه اشتباه نکنم، و تا جاییکه یادم میاد، پولست ها قفلی بودن. حالا باز چک میکنم.
شما هم حتما از وجود ESPN Classic خبر دارید دیگه؟ خودم بیشتر بوکس های کلاسیک رو از اون کانال دیدم.
تاپیک بیا بالا !
به نام خدا و درود بر رهبران آزادی خواه جهان ! بنده غلامعلی بنده لو حاجی وند هستم از روستای کناری
من بوکس رو از سال 78 شروع کردم اما بعد از 2 سال به رشته نیوفول کنتاکت کاراته تغییر رشته دادم . تا حدود 3 سال پیش که دوباره به بوکس برگشتم و الان در کنار نیوفول ، بوکس هم کار می کنم .
کمتر از 10 روز دیگه مسابقات قهرمانی کشور رو دارم . با وزن 87 که احتمالا تا روز مسابقه به 85 برسم . البته در نظر دارم در وزن اوپن شرکت کنم و خب چون قبلا تو این وزن بودم و تجربه تقریبا خوبی دارم فکر کنم بتونم تو این مسابقات مدال بیارم .
لازم به ذکر در حال حاضر بخاطر در رفتگی یکی از انگشت های پای راستم (حالا کدوم انگشت بماند) نمیتونم خوب سر پا بایستم . ولی دارم سعی مُ می کنم که خودمو آماده کنم .
همینطور باید بگم که بنده افتخار شاگردی زیر نظر مربی گرامی ، آقای رستم لطیفی رو دارم که طی اون مدت کمی که ایشون منو آموزش میدادن پیشرفتم قابل ملاحظه بود .
بالاخره جریان بوکس حرفه ای در کشور چی شد ؟ یه روز میگن ممنوعه و با باشگاه هایی که به تمرین و آموزش بوکس حرفه ای بپردازن برخورد میشه . یه روز میگن حرفای دیروز رو تکذیب می کنیم ، همه بوکسور های عزیز میتونن کلاه و حتی محافظ لثه رو کنار بذارن و به جون هم بیافتن !
5 مرداد یه سری مسابقه با عنوان بوکس پیشرفته در ورزشگاه آرارات برگزار شد که ما مونده بودیم این کجاش پیشرفته یا همون حرفه ایه !
خلاصه کسانی مثل من که از گذاشتن کلاه روی سرشون خسته شدن با 2 3 روز تمرین و فایت توی باشگاه بدون محافظ و با خونریزی های مختلف از ناحیه بینی و دهان به خونه برمیگردن با عنوان بوکس حرفه ای و زیر پرچم بوکس آماتور ایران فعالیت می کنن تا ببینیم بالاخره کسی پیدا میشه توی ایران که استارت آموزش بوکس حرفه ای رو بزنه یا نه .
یا الله...:دی
ایز در انی بادی هیر؟ :دی
با درود بر همه
از وقتی مبارزات علی با فریزر و فورمن رو دیدم و از وقتی دو مستند زا علی دیدم عاشق بوکس شدم! خیلی دوست داشتم بوکسور بشم اما هیچ وقت اراده نکردم! اما حالا واقعا دوست دارم که این ورزش رو شروع کنم اما نمی دونم با سن 23 سال آیا امکانش هست که به سطح بالایی رسید و تو مبارزات رسمی کشوری شرکت کرد؟ یعنی دیر نیست؟ البته حدود 2 ماهی هست که بدنسازی میرم و فکر می کنم تا 3-4 ماه دیگه بتونم یه بدن نسبتا خوبی بسازم که تا حدودی به درد بوکس هم بخوره!
با درود بر همه
از وقتی مبارزات علی با فریزر و فورمن رو دیدم و از وقتی دو مستند زا علی دیدم عاشق بوکس شدم! خیلی دوست داشتم بوکسور بشم اما هیچ وقت اراده نکردم! اما حالا واقعا دوست دارم که این ورزش رو شروع کنم اما نمی دونم با سن 23 سال آیا امکانش هست که به سطح بالایی رسید و تو مبارزات رسمی کشوری شرکت کرد؟ یعنی دیر نیست؟ البته حدود 2 ماهی هست که بدنسازی میرم و فکر می کنم تا 3-4 ماه دیگه بتونم یه بدن نسبتا خوبی بسازم که تا حدودی به درد بوکس هم بخوره!
با درود بر همه