به داغ دل ما رو تازه کردی
من گوشی ها ترکوندم و ازم زدن و تو چاه خلا انداختم و دلم و زد و ... تا رسیدم به پاکت پی سی
اولیش که برای ما هم همین اس ال 45 بود
یادش بخیر سیصد و اندی تومن نا قابل رو به خاطر یه ام پی تری پلیر دادیم رفت
از اون موقع
نوکیا : 3650-6600-6630-ان80
سونی اریکسون: تی290-کی700-دبل 800-پی910
سونی: زی5 (هنوزم هستش البته اگه بشه اسمش و گذاشت گوشی مبایل!)
سامسونگ: ان 100- دی600
و یه سری گوشیهای در پیت مثل آلکاتل و صا ایران و...
حقیر بعد از اینکه دل و روده ای سیمبین رو بیرون ریختم و کلی برنامه توش نصب کردم نتونست ارضام کنه
با خودم عهد کردم وقتی پی 990 اومد هر طور که شده بخرمش
یادمه که اونموقع قیمتش رو روی یک و سیصد تخمین زده بودن
که یکی از بچه ها توی یه فروم دیگه که مثله بنده منتظر ظهور پی 990 بود حرف از خرید اتم زد (که البته ایشون اینجا هم عضو هستن)
وقتی در مورد اتم تحقیق کردم دلمو بد جوری برد، تازه فهمیدم وین مبایل یعنی چی
منم با "حسین قیصر " هم عقیده بودم، تا قبل از اتم فکر میکردم سایز این دستگاها واقعا غیر قابل تحملا و یه سری آدم بی درد مرفه جامعه اینا رو میخرن! (اسمایل عاقل اندر سفیه)
توی تحقیاتم با قسمت پی دی ای پی تی آشنا شدم(البته از قدیم به پی تی ارادت داشتم) همون موقعها که ریجستر کردن گوشی ها سیستم واردات گوشی رو مختل کرده بود و قیمت پاکت پی سی ها نجومی شده بود و از همه مهمتر رمضانی کبکش خروس میخوند!
اون موقع یکی از دوستای قدیمیم اتم خریده بود و بخاطر کج سلیقه گیش میخاست بفروشتش
یادمه اومدم تو پی تی از بچه ها مشورت خواستم
دکتر و عطایئان عزیز و فرهاد و مجتبی (مجتبی جان راهنمایات عالی و سنجیده بود، بازم ممنون

) برای خریدش راهنمایی کردن و منم مردد به خریدش شدم
یه هفته ای از این قضیه گذشت تا اینکه به سفارش اخوی برای خرید باطری گوشیش عازم علاالدین شدم
توی علاالدین داشتم گوشی ها رو نگاه میکردم که همسایه رمضانی ام600+ رو اورده بود
دیزاینش خیلی به دلم نشست همونروز وقتی برگشتم کلی اطلاعات درموردش بدست اوردم (سی پی یو قوی، رام بالا ، و از همه مهمتر بنچ مارکهایی بالاتر از اتم رو که تو مبایل ریویو دیدم) دیگه برای خریدش معطل نکردم
از اون موقع تا حالا که ام 600+ رفیق تمام و کمالم بوده و هست
یه چند باری قصد کردم بفروشمش و یه دیوایس جدیدتر بگیرم
که از قضا اولیش ایکس 800 بود (ولی چون بچه ها کلی از دیزاین دوست داشتنیش بد میگفتن رو نکردم که خاطر خاشم )
بعد ایکس500+ (حرفایی که جناب اتلون64 و دکتر عزیز در موردش زدن کمی رو خریدش تامل کردم)
بعد قیصر ( ریویو پارسا و حرفای اکثریت غریب به اتفاق بچه ها بازم دلمو زد)
و آخریش ایکس 650 (روی این خیلی نقشه ها کشیدم ولی وقتی دیدم ایتن V900 رو معرفی کرد بازم منتظر موندم)
فعلا منتظر این تغییر و تحولاتم تا ببینم چی میشه!