• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بک آپ تبلت پیرکاردین دو دوربین

hesam1009

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان من یه تبلت پیر کاردین دو دوربین دارم که مشکل فریمور پیدا کرده و از اونجایی که فریمور این دستگاه هنوز نیومده نیازمند کمک کسی هستم که این مدل رو داره. به این صورت که کسی که این مدل رو داره یه بک آپ از تبلتش تهیه کنه و لطف کنه در اختیار من قرار بده. برنامه کاربردی ROM Manager (Premium) v5.5.2.3 | اندرویدکده این لینک برنامه رام منیجره با استفاده ازین برنامه میتونید از فریمور تبلتتون بک آپ بگیرید. (دوستان اگه دوست ندارید به من کمک کنید بازم ازین روش برای خودتون حتما بک آپ تهیه کنید که مثل من دچار مشکل نشید. حیف که من زودتر با این برنامه آشنا نشدم و به این روز افتادم) برای استفاده ازین برنامه باید تبلتتون روت شده باشه. لینک زیر هم برنامه ای برای روت کردن تبلت با کامپیوترتون هست و خیلی راحته. Download Root Exploit One Click rar (تبلت رو به pc وصل کنید قبلش تیک usb debugging و unknown sources رو از طریق تنظیمات زیر درتبلت فعال کنید:
menu--->settings---->developer options------>usb debugging
menu--->settings---->security---->unknown sources حالا تبلت رو به کامپیوترتون وصل کنید و فایل RunMe.bat که در لینک بالا براتون آپلود کردم رو اجرا میکنید و enter رو از روی کیبور فشار میدید
تبلت چند دفعه خاموش و روشن میشه شما به هیچ چیز دست نزنید تا برنامه به کار روت کردن ادامه بده تا موقعی که پیام روبه رو رو مشاهده کنید press any key to continue
یکی از دکمه های کیبورد رو فشار بدین عملیات روت با موفقیت انجام میشه) خوب اینم از اموزش روت و بک آپ . حالا هرکسی تبلت داره میتونه از فریمورش بک آپ بگیره و دوستانی که پیرکاردین دو دوربین دارن لطفا بک آپی که تهیه کردن به منم بدن تا مشکلم حل بشه. ممنون

اگه کسی به سخت افزار مثل باتری. تاچ و ال سی دی و .... این تبلت نیاز داره بیاد به تاپیک زیر
http://forum.persiantools.com/t420415.html

Last edited:

R a x

Registered User
لایک‌ها
80
مشکل شما حل نشد یه دکه ریست رو دستگاهتون هست با یه سوزن نوک خودکار اونو فشار بدهید نمیدونم 5 ثانیه تا 10 ثانیه فشار بدین ببینین میره تو ریکاوری و مشکلتون حل میشه
درباره بک آپ گیری هم به جایی رسیدین بزارین بچه ها استفاده کنن

pcrazy

Registered User
لایک‌ها
61
برای بکاپ گیری از تبلت نیازه که روت بشه و متاسفانه فعلا فایل روتی براش وجود نداره
برای روت کردن از طریق کامپیوتر هم نیازه که ابتدا درایورش روی ویندوز نصب بشه که باز متاسفانه درایوری براش وجود نداره که ویندوز بشناستش
پس فعلا هرکی خراب کاری کنه تبلتش بی استفاده می مونه ؛ مواظب باشید .

ولی شما با استفاده از دکمه پاور و ولوم مثبت وارد ریکاوری مد بشید و از اونجا factory reset رو انتخاب کنید و تا تکمیل مرحله صبر کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه

hesam1009

Registered User
لایک‌ها
4
برای بکاپ گیری از تبلت نیازه که روت بشه و متاسفانه فعلا فایل روتی براش وجود نداره
برای روت کردن از طریق کامپیوتر هم نیازه که ابتدا درایورش روی ویندوز نصب بشه که باز متاسفانه درایوری براش وجود نداره که ویندوز بشناستش
پس فعلا هرکی خراب کاری کنه تبلتش بی استفاده می مونه ؛ مواظب باشید .

ولی شما با استفاده از دکمه پاور و ولوم مثبت وارد ریکاوری مد بشید و از اونجا factory reset رو انتخاب کنید و تا تکمیل مرحله صبر کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه
سلام. به راحتی روت میشه پست اول برنامشو گذاشتم واسه دانلود. (خوب بخونید) در ضمن ویندوز هم اونو به خوبی میشناسه شما چطوری میگید که نمیشناسه؟ طبق پست اول قسمتی که در مورد روت نوشتم برید جلو به راحتی هم ویندوز دستگاهتون رو میشناسه هم میتونید روتش کنید. شما تیک menu--->settings---->developer options------>usb debugging
menu--->settings---->security---->unknown sources رو از داخل تنظیمات بزنید. بعد وصل کنید به کامپیوترتون به راحتی میشناسه (باید درایوش در computer ظاهر بشه) و بعدش فایل روت که دانلود کردید به این اسم RunMe.bat رو اجرا کنید و بعد دکمه اینتر و بعد تبلت 2-3 بار خاموش روشن میشه و تمام. تبلت روت شد. ازین واضح تر دیگه نمیتونم توضیح بدم خیلی راحته

pcrazy

Registered User
لایک‌ها
61
همین کاری رو که گفتید میکنم ولی وقتی گزینه usb debugging رو فعال میکنم دیگه کامپیوتر تبلت رو نمیشناسه

R a x

Registered User
لایک‌ها
80
تو همون دیباگ مود بزن کامپیوتر برو ببین دیوایس منیجر زردکی زده بیرون بعد این مسیر رو بهش بده بگو درایورهاشو از این جا دستی نصب کنه البته این مال تاپیک اکستروم هست ولی شاید برای شما هم کار کنه
کار نکرد برو دنبال adb چیپ راکچیپ باش

pcrazy

Registered User
لایک‌ها
61
تو همون دیباگ مود بزن کامپیوتر برو ببین دیوایس منیجر زردکی زده بیرون بعد این مسیر رو بهش بده بگو درایورهاشو از این جا دستی نصب کنه البته این مال تاپیک اکستروم هست ولی شاید برای شما هم کار کنه
کار نکرد برو دنبال adb چیپ راکچیپ باش

آها ، ممنون
الان تست کردم ولی نشد . ممنون که پیگیری

pcrazy

Registered User
لایک‌ها
61
بلاخره تونستم تبلتو روتش کنم :D
بدون درایور امکان نداره کسی بتونه روتش کنه ؛ الان چند روزه دارم دنبال درایور میگردم که بلاخره تونستم بدستش بیارم . بزودی اپلود میکنم و فایل هارو در اختیار دوستان قرار میدم تا همه لذتشو ببرن :happy:

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
بلاخره تونستم تبلتو روتش کنم :D
بدون درایور امکان نداره کسی بتونه روتش کنه ؛ الان چند روزه دارم دنبال درایور میگردم که بلاخره تونستم بدستش بیارم . بزودی اپلود میکنم و فایل هارو در اختیار دوستان قرار میدم تا همه لذتشو ببرن :happy:

تو رو خدا داداش بزار که ماهم روتش کنیم حالشو ببریم

hesam1009

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان کسی موفق به گرفتن بکاپ نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

علیرضـا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
280

honeyiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکل شما حل نشد یه دکه ریست رو دستگاهتون هست با یه سوزن نوک خودکار اونو فشار بدهید نمیدونم 5 ثانیه تا 10 ثانیه فشار بدین ببینین میره تو ریکاوری و مشکلتون حل میشه
درباره بک آپ گیری هم به جایی رسیدین بزارین بچه ها استفاده کنن

سلام تبلت رو زدم به شارژ تا از شارژ درش اوردم خاموش شد دیگه هم روشن نمیشه چ کارش بکنم دوستان

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
دوستان منم مشکل دوستمون رو دارم.تروخدا کمک کنید.روی آرم اولش میمونه.یه بک آپ از تبلتتون بگیری اپلود کنید ثواب داره!
مال من مدل 7558 هستش.خواهش میکنم...

طریقه رفتن به reset factory واسه این مدل تبلت انگار با بقیه مدلای پیرکاردین فرق داره.اصلا کسی اینجا تونسته وارد فکتوریش بشه؟

Last edited:
بالا