سلام دوستان من یه تبلت پیر کاردین دو دوربین دارم که مشکل فریمور پیدا کرده و از اونجایی که فریمور این دستگاه هنوز نیومده نیازمند کمک کسی هستم که این مدل رو داره. به این صورت که کسی که این مدل رو داره یه بک آپ از تبلتش تهیه کنه و لطف کنه در اختیار من قرار بده. برنامه کاربردی ROM Manager (Premium) v5.5.2.3 | اندرویدکده این لینک برنامه رام منیجره با استفاده ازین برنامه میتونید از فریمور تبلتتون بک آپ بگیرید. (دوستان اگه دوست ندارید به من کمک کنید بازم ازین روش برای خودتون حتما بک آپ تهیه کنید که مثل من دچار مشکل نشید. حیف که من زودتر با این برنامه آشنا نشدم و به این روز افتادم) برای استفاده ازین برنامه باید تبلتتون روت شده باشه. لینک زیر هم برنامه ای برای روت کردن تبلت با کامپیوترتون هست و خیلی راحته. Download Root Exploit One Click rar (تبلت رو به pc وصل کنید قبلش تیک usb debugging و unknown sources رو از طریق تنظیمات زیر درتبلت فعال کنید:
menu--->settings---->developer options------>usb debugging
menu--->settings---->security---->unknown sources حالا تبلت رو به کامپیوترتون وصل کنید و فایل RunMe.bat که در لینک بالا براتون آپلود کردم رو اجرا میکنید و enter رو از روی کیبور فشار میدید
تبلت چند دفعه خاموش و روشن میشه شما به هیچ چیز دست نزنید تا برنامه به کار روت کردن ادامه بده تا موقعی که پیام روبه رو رو مشاهده کنید press any key to continue
یکی از دکمه های کیبورد رو فشار بدین عملیات روت با موفقیت انجام میشه) خوب اینم از اموزش روت و بک آپ . حالا هرکسی تبلت داره میتونه از فریمورش بک آپ بگیره و دوستانی که پیرکاردین دو دوربین دارن لطفا بک آپی که تهیه کردن به منم بدن تا مشکلم حل بشه. ممنون
اگه کسی به سخت افزار مثل باتری. تاچ و ال سی دی و .... این تبلت نیاز داره بیاد به تاپیک زیر
http://forum.persiantools.com/t420415.html
menu--->settings---->developer options------>usb debugging
menu--->settings---->security---->unknown sources حالا تبلت رو به کامپیوترتون وصل کنید و فایل RunMe.bat که در لینک بالا براتون آپلود کردم رو اجرا میکنید و enter رو از روی کیبور فشار میدید
تبلت چند دفعه خاموش و روشن میشه شما به هیچ چیز دست نزنید تا برنامه به کار روت کردن ادامه بده تا موقعی که پیام روبه رو رو مشاهده کنید press any key to continue
یکی از دکمه های کیبورد رو فشار بدین عملیات روت با موفقیت انجام میشه) خوب اینم از اموزش روت و بک آپ . حالا هرکسی تبلت داره میتونه از فریمورش بک آپ بگیره و دوستانی که پیرکاردین دو دوربین دارن لطفا بک آپی که تهیه کردن به منم بدن تا مشکلم حل بشه. ممنون
اگه کسی به سخت افزار مثل باتری. تاچ و ال سی دی و .... این تبلت نیاز داره بیاد به تاپیک زیر
http://forum.persiantools.com/t420415.html
Last edited: