سرویس Google Earth هم غیر فعال شده از ایران یا از خود گوگل؟
Paniaco Registered User تاریخ عضویت 19 آگوست 2009 نوشتهها 559 لایکها 5 محل سکونت ESFAHAN 17 فوریه 2010 #41 به نقل از AminMrz : سرویس Google Earth هم غیر فعال شده کلیک کنید تا بازشود... از ایران یا از خود گوگل؟
به نقل از AminMrz : سرویس Google Earth هم غیر فعال شده کلیک کنید تا بازشود... از ایران یا از خود گوگل؟
hamedmohamadi Registered User تاریخ عضویت 12 مارس 2009 نوشتهها 542 لایکها 50 سن 43 محل سکونت تهران 17 فوریه 2010 #42 من از اين بلاگه www.hilter2rzan.blogspot.com يه مرورگري بود دان كردم كلن هيلترو دور ميزنه به اينچيزا كار نداره به دوستان پيشنهاد بدين
من از اين بلاگه www.hilter2rzan.blogspot.com يه مرورگري بود دان كردم كلن هيلترو دور ميزنه به اينچيزا كار نداره به دوستان پيشنهاد بدين
D DJMAHDI کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 4 ژوئن 2009 نوشتهها 1 لایکها 0 9 مارس 2010 #43 با سلام دوست عزیز البته شما پر بی راه نمی گین ولی نمی دونم چرا یه جورایی به من بر میخوره وقتی اینطوری ایرانی ها رو از نادیده میگیرن .من که غید جی میل رو میزنم میرم سراغ همون هات میل
با سلام دوست عزیز البته شما پر بی راه نمی گین ولی نمی دونم چرا یه جورایی به من بر میخوره وقتی اینطوری ایرانی ها رو از نادیده میگیرن .من که غید جی میل رو میزنم میرم سراغ همون هات میل