robocop-game
Registered User
- نوشتهها
- 1,662
- لایکها
- 1,862
دوستان برا سفر خارجی
هزینه تا 800 هزار الی 900 هزار تومان بخواد
کجا خوبه؟
کجا خوبه؟
فقط هزینه هتل و پرواز یا صفر تا صد کل هزینه ها؟؟دوستان برا سفر خارجی
کجا خوبه؟
فقط هزینه هتل و پرواز یا صفر تا صد کل هزینه ها؟؟
استانبول میشه رفت. رفت و برگشت با اتوبوس که هر طرفش یک روز و نیم طول میکشه!!کل هزینه ها :general506:
آره مالزی و سنگاپور 4 روز کوالا 3 روز سنگاپور
اول اینکه 3 روز واسه سنگاپور خیلی کمه اما جاهای اصلیش رو میشه تو همین 3 روز دید
ایران یکی از معدود کشوراییه که واسه سنگاپور باید ویزا بگیرن و یک هفته ای زمان لازم داره
ترانسفر بین مالزی و سنگاپور هم زمینی بود و حدود 6-7 ساعتی طول میشه با معطلی تو مرز
هوایی هم کسی بخواد بره تقریبا همین میشه. با معطلی های قبل و بعد از پرواز
معطلی مرز سنگاپور هم زیاد نبود و اگه از طریق فرودگاه برید قطعا بیشتر طول میکشه
با یه مقدار خرید و سوغاتی، کمتر از ۵ میلیونسلام.
کل هزینه سفر شما چقدر شد؟
درستهاستانبول میشه رفت. رفت و برگشت با اتوبوس که هر طرفش یک روز و نیم طول میکشه!!
با تور رفتی؟با یه مقدار خرید و سوغاتی، کمتر از ۵ میلیون
بخوای بدون تور بری به خاطر هزینه بلیط بهتر میشه اگه بیشتر بمونی که سرشکن بشه هزینه ش روی روزها و جاهای بیشتری رو هم تجربه کنیبا تور رفتی؟
برنامه دارم خودم بدون تور برم برج 2 کوالالامپور 5روز بمونم از اونجا برم بانکوک(واقعا تایلند دوست داشتنی هست) از بانکوک بیام تهران
پروازهارو دیدم حدودا 4 بلیط ها و پروازا میشه.1 تومنم هتل
اما سفر عالی میشه
مشکل اینه که پکیج تورها مشخص هستبخوای بدون تور بری به خاطر هزینه بلیط بهتر میشه اگه بیشتر بمونی که سرشکن بشه هزینه ش روی روزها و جاهای بیشتری رو هم تجربه کنی
همینو فکر کنم با تور بری هم تقریبا همین قیمت بشه منتها با هتل بهتر (البته بستگی به تعداد رو تایلند داره)
خب شما یه سمتشو با تور برو مثلا تایلند یه پرواز رفت و برگشت مالزی یا هرجا برگشتت هم با تور باشه از تایلندمشکل اینه که پکیج تورها مشخص هست
یعنی مالزی میبرن رفت و برگشت
اما اینکه بری کوالا از اونجا بانکوک بعدم از بانکوک بیای تهران هیچ توری نمیبره
اما با این سایتای جدید مثل زورق و سفرمی راحت از هرجا به هرجا بخوای بلیط میگیری
مثلا کوالا تا بانکوک 300 تومن
عالیه
مشکل اینه که پکیج تورها مشخص هست
یعنی مالزی میبرن رفت و برگشت
اما اینکه بری کوالا از اونجا بانکوک بعدم از بانکوک بیای تهران هیچ توری نمیبره
اما با این سایتای جدید مثل زورق و سفرمی راحت از هرجا به هرجا بخوای بلیط میگیری
مثلا کوالا تا بانکوک 300 تومن
عالیه
واقعا اگه بودجه اجازه بده ادم بره یه ماه بانکوک پوکت سامویی حسابی بگرده عشق کنه زندگی کنه....خب شما یه سمتشو با تور برو مثلا تایلند یه پرواز رفت و برگشت مالزی یا هرجا برگشتت هم با تور باشه از تایلند
البته این فقط از نظر اینکه روی تور ها هتل های بهتری میذارن میگم وگرنه ادم خودش بلیط بگیره بره یکماه بمونه که خیلی خوب میشه هم از نظر زمان هم هزینه
نه بابا میبرن میندازن تو دریا شبانه میکشنمون راحتمون میکنن :general304:تور صربستان برو مناظر خیلی قشنگی داره
همونجام قاچاق برو یونان پناهنده شو بعد کیست قبول شه اقامت 3 ساله میگیری باهاش میتونی کل حوزه شینگن و اتحادیه اروپا بری
نمیدونم چرا اصلا خوشم نیومد:general710:هفته پیش یه سفر کاری یه روزه به استانبول داشتم
قبلا انتالیا رفته بودم
اما استانبول میشه گفت خیلی خیلی بزرگ
سیستم حمل و نقل عمومی عالی
مترو
اتوبوس
تراموا
تاکسی
میدان معروف تقسیم! خیلی شلوغ و پر از ایرانی! اگر داد بزنید مجید! 20 نفر برمیگردن!
(هات داگ فرودگاه اتاتورک فوق العاده خوشمزه-29 لیر
با همین پنج تومن میشه ولی باید مسافر خونه و هاستل و .. بریواقعا اگه بودجه اجازه بده ادم بره یه ماه بانکوک پوکت سامویی حسابی بگرده عشق کنه زندگی کنه....
اما هم یه ماه نمیشه رفت هم پول نیست وگرنه همون جزیره پوکت واقعا میشه چند ماه موند لذت برد از ساحل و دریا و هم چی
اره واسه منم استانبول زیاد جذابیتی نداشت یکی از دلیلاش همین هموطن های عزیز بودن!نمیدونم چرا اصلا خوشم نیومد:general710:
یه دلیلش همین زیاد بودن ایرانیا
با همین پنج تومن میشه ولی باید مسافر خونه و هاستل و .. بری
فکر کنم فی فی از همشون قشنگ تر باشه