سلام به همه کاربران عزیز
همه جای ایران زیباست ... قسمت هایی است که خیلی ها از آن خبر ندارن و یا حتی اگرهم خبر داشته باشن اجازه رفتن به این قسمت ها را ندارن و باید کلی تلاش کنن که برای دیدن این قسمت ها مجوز بگیرن. من دانشجوی مرمت بناهای تاریخی بودم و با کارت دانشجویی که داشتم میتونستم از میراث فرهنگی مجوز ورود به یک سری مکان های تاریخی رو بگیرم و وارد بشم. در کل من عاشق گشتن هستم خیلی مکان های مختلف چه در ایران چه در خارج از ایران رفتم .
مدتی است با یک تور کوهنورد و طبیعت گرد، طیبیعت داخل ایران را دارم میبینم
که واقعا معرکه است. البته با این گروه ما مجوز به مناطق گردشگری حفاظت شده را داریم.
شاید خیلی از شماهایی که میرین خارج از ایران ،بیشتر وقت خودتون را در هتل و یا مراکز تفریحی و خرید میگذرانیدو کلا از اون شهر ،تاریخش ،جاهای دیدنی و طبیعتش هیچ سراغی نمیگیرین (البته به نظر من این کار خیلی اشتباهه).
اما من با ایجاد این تاپیک میخوام هم خودم و هم افرادی که جاهای مختلف را رفتن و دیدن
بجز مراکز خرید و تفریحی (وقت گذرونی و پول بیهوده خرج کردن) بیان در این تاپیک، مکان را با عکس به همه معرفی کنن.
تا این جا ،یک تاپیک مرجع گردشگری درست و حسابی بشه برای همه اونایی که میخوان برن بگردن یا حتی وقت رفتن ندارن با آن مکان آشنا بشن.
..............در ابتدا از همه دوستانی که منو در این تاپیک با پست های مفیدشون کمک میکنن سپاس گذارم ...........