شما این برنامه رو فروشی گذاشتی؟حالا بزاريم ببينم بازارش چجوريه از لحاظ فروش شايد براي iOS هم زديم !!
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
والا رفسق برنامه کلش مال من نیست اگه نه میخواستم قیمت کم تری بزارم تقریبا نصفش ولی چه کنم که شریکی هست و شریکمون هم اصلا تو کتش نرفت و این طوری شد که گذاشتیم ولی در کل به نظرم بازم میارزه !!! چون هم قیمتش خوبه و هم فارسی هست و هم سرعت لودش بالاست و هم اینترفیس ساده ای داره !! بریش و نصبش کنی متوجه میشی !!شما این برنامه رو فروشی گذاشتی؟
اگر آسفالت 8 رو ساخته بودی چیکار میکردی؟
بیخیال رایگان بزار مردم دعات میکنن:general707:
مطمئنی در حال بازی با پلی استیشن نبودیبا Bmw 740 Li جاده ترانزیت کاشان ، ظهر ، 240 تا و جاده کاشان به قمصر 260 تا و بعدشم که قفل شدن در و ... هست دیگه تو این ماشین ، نزاشت بیشتر بریم ...
http://www.incars.ir/Out-041546R2.aspxمطمئنی در حال بازی با پلی استیشن نبودی![]()
البته دوستان توجه کنند که ماشینهای تولید داخل کیلومترهاشون خطا داره و از هر 100 کیلومتر بین 4 تا 10 کیلومتر زیاد نشون میده
من خودم با 405 slx tu5 که یکی از پرشتاب ترین ماشین های تا 40 میلونه با 550 کیلو بار تو کنار گذر مشهد با دنده 4 با دور موتور 5500 سرعت 170 کیلومتر رو نشون میداد اگه دنده 4 رو تا آخر پر کنم 180 رو هم میره ولی به دلیل محدودیت سرعتی که گداشتند بیشتر نمیشه رفت و با دنده 5 هم همون 180 رو میره منتها دو موتور میاد رو 5000 تا 5500
خیر دوست عزیز هر ماشینی یه جوریه ماشینهای بی کیفیت مثل ایرانی و چینی این جوری هستندکیلومتر تمام ماشین ها در سرتاسر دنیا حدود ۵ تا اضافه نسون میده،دلیلشم اینا که خیلیا قبلا جریمه های سرعتشون رو مینداختن گردن خودرو سازها،میگفتن کیلومتر ماشین ها کم نشون میده!
از اون زمانه که تقریبا اکثر کمپانی ها کیلومترشون رو جوری تنظیم کرده که تو سرعت های بالای ۱۰۰ حدود ۵ کیلومتری خطا داشته باشن
Sent from my Nokia lumia 820 italy_232 using Tapatalk
در اشغال بودن ماشین های ایرانی شکی نیست.لما خطا داشتن کیلومتر اکثریت خودروها در جهان رو بنده تو مجله ماشین مطالعه کردم.جالبه که گفته بود حتی خودروهای لوکس خطای بیشتزی دازن!خیر دوست عزیز هر ماشینی یه جوریه ماشینهای بی کیفیت مثل ایرانی و چینی این جوری هستند
اینم یه بررسی که مجله روسی بین چند تا ماشین از جمله سمند سورن صادراتی انجام داده که در موقعی که عقربه کیل.متر 100 رو نشون میده 8 تا خطا داره و در واقع 92 کیلومتر در ساعت درسته یا موقعی که 180 رو عقربه نشون میده 13 تا خطا داره و در واقع سرعت 167 کیلومتر در ساعته
![]()
در کل ۲۰۶ با اینکه افت کیفیت داشته ولی بازم از بقیه محصواات ایرانخودرو سرتره...تا چ مدلی کیفیت خوبه
90 چطوره ؟
هزینه تعادل 2 م بیشتر میشه ( رینگ و لاستیک )
206 به لحاظ کیفی داغونهدر کل ۲۰۶ با اینکه افت کیفیت داشته ولی بازم از بقیه محصواات ایرانخودرو سرتره...
۱.۵ رینگ
۱۱۰۰ لاستیک
حدود ۳۰۰فنر
حدود ۴۰۰ هم کمک.
اینا البته خرج من بود که بالاترم میشه رفت؛)
Sent from my HTC One max using Tapatalk 4 Beta
206 به لحاظ کیفی داغونه
نشتی هلی متمادی موتور و گیربکس
مثه اب خوردن واشر سر سیلندر زدن!
قطعات چینی
Sent from my SCH-I535 using Tapatalk
206 تا مدل 85 کلا یچیز دیگه بود...هم سواری.هم شتاب.از همه مهمتر کیفیتمرسی از توضیحت اقا پوریا
پس این گل کاری ایرانخودرو دامن 206 رو هم گرفت...
حیف شد ماشین خوبی بود...