ایراد نداشت.یکم خورده شده بود سر پلوسهام و تو سرعت بالا 160-170 فرمون میزدایراد داشتو 190 رفتی ؟!
بابا ایول
ماله من که اتروفی شدهببخشید .ولی شما ها عقلتون ناقصه که سرعت بالا رانندگی میکنید
دقیقا منم با ماشینم(slx) با دنده 4 با 3تا مسافر 160-165 تا سرعت داشتم. واسم جالب شد که با دنده 4 تا 160-165 میره.حتی پدال هم تا ته نبود. البته اینم بگم حواسم به دنده نبود و اون روز به موتور خیلی فشار اومد تا 2 روز عذاب وجدان داشتمالبته دوستان توجه کنند که ماشینهای تولید داخل کیلومترهاشون خطا داره و از هر 100 کیلومتر بین 4 تا 10 کیلومتر زیاد نشون میده
من خودم با 405 slx tu5 که یکی از پرشتاب ترین ماشین های تا 40 میلونه با 550 کیلو بار تو کنار گذر مشهد با دنده 4 با دور موتور 5500 سرعت 170 کیلومتر رو نشون میداد اگه دنده 4 رو تا آخر پر کنم 180 رو هم میره ولی به دلیل محدودیت سرعتی که گداشتند بیشتر نمیشه رفت و با دنده 5 هم همون 180 رو میره منتها دو موتور میاد رو 5000 تا 5500
واقعا جالب بود دستت درد نکنه............وسیله نقلیه: پاهام
سرعت: 25 کیلومتر بر ثانیه
تعداد سرنشین: 1 نفر
زمان: حدودا 2 نصف شب دیشب
مکان: مسیر بین اتاقم و توالت
مدت نگه داری: دیگه داشت می ریخت
حسم: خلی عالی شاید یکی از پرسودترین مسافرت های پرسرعتم بوده باشه.
گفتی آمار دقیق بده، نامردم اگه دقیق نبوده باشه.![]()
با ماکسیما فقط تونستی 200تا بری؟ خاک تو سرتهمین نیم ساعت پیش ۲۰۰ تا به مدت ۱۰ دقیقه با ماکسیما پایداری هم عالی و کاملا راحت
جاده بوشهر شیراز
ولوم سیستم هم تا آخر در حال گوش کردن به موزیک های راک
Sent from my iPhone using Tapatalk
ایول داری202
405 موتور 2000
سرنشین 4
روز تو جاده بیرون شهر . پرنده پر نمیزد
حدود3 تا 5 دقیقه
هیجان + کمی ترس
ماشین با رینگ اسپرت حرفه ای که که پیچاش نسبت به رینگ فولادی داخل تر بود. 16/55/205
دیگه چرا خالی میبندی، 260تارو با بوگاتی تو جاده کفی که هیچکی نباشه به سختی میشه رفت اونوقت تو با ماکسیما تو جاده های ایران رفتی؟خاک تو سر خودت عزیزم
بیشترین سرعتم ۲۶۰تا با ماکسیما دنده ایی بوده دیگه حس تند رفتن نیس با این مایکل شوماخرای تو جاده
Sent from my iPhone using Tapatalk