• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بیشترین سرعتی که ثبت کردید

واشنگتن

Registered User
لایک‌ها
154
سلام
پورشه 911 توربو مدل فکر کنم 2006 یا 2007 گذر موقت
سرعت تست : من نتونستم ببینم چون اصلا شدنی نبود ولی صاحب اتومبیل که کنار دستم بود می گفت چیزی بین 280 تا 290
مکان تست : شیراز جاده شهرک صدرا ساعت بین 2 تا 3 بامداد
زمان تست اردیبهشت 1391

پ.ن : خودم هم نمی دونم چرا این کار را کردم ولی اون موقع خیلی عقل درست و راستی نداشتم و از این دیونه بازی ها زیاد در میاوردم
N_aggressive%20%284%29.gif

دوستانی که در این مسیر تردد دارند می دونند که اولا کوهستانی هست دوما مسیر رفت شیب داره و سوما بجز لاین سبقت لاین دوم اصلا وضعیت آسفالت مناسبی نداره.البته 2و بار مسیر را آزمایشی اون موقع شب رفتیم و برگشتیم تا حساب کار دستم اومد
با وجود چراغ هایی که در مسیر بود هی چیز دیده نمی شد و فقط شمشاد های کنار جاده مثل دیوار از کنارم رد میشد و تیرهای چراغ هم خیلی سریع عبور می کرد.نکته بعد اینکه فرمون به شدت سفت بود و خیلی هم لگد و ضربه میزد و در بهترین شرایط مثل این بود که یک دریل را در حالت چکش استفاده کنید.
در مورد حسش هم چیز خاصی مد نظرم نمیرسه چون شب بود و اصلا چیز خاصی معلوم نبود شاید اگر روز این تست را انجام میدادم میشد چیزی حس کرد
این خودرو از امارات وارد شده بود و تا سرعت 220 شتاب عالی داشت و از 250 به بعد مثل اینکه داشت جون می کند
راستی حداکثر سرعت در مسیر رفت بدست آمد.

تجربه دوم :
خودرو تندر 90 خودم
مسیر : شیراز جاده شهرک صدرا (باز هم مسیر رفت در سراشیبی)
حداکثر سرعت : 185
ساعت : 13:38 دقیقه اردیبهشت 1391
امتحان کارشناسی ارشد داشتم
البته از بلوار چمران یک خوردو گشت نامحسوس دور و برم می چرخید
N_aggressive%20%284%29.gif
ولی زیر گذر صنایع رفتش

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
ببخشید .ولی شما ها عقلتون ناقصه که سرعت بالا رانندگی میکنید
شرکت های خودرو سازی دنیا با شنیدن این جمله تولید خود را متوقف کردن

از این به بعد نهایت سرعت برای خودرو ها 120 هست

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
رفقا دوربینای پلیس رو چه ملاکی سرعت میزنن ؟
آخه همونطور که همه میدونن اکثر ماشینا سرعت رو 10 کیلومتر بیشتر نشون میدن. حالا این دوربینشون چطوری عمل میکنه ؟ طبق سرعت اسمی ( سرعتی که رو کیلومترشمار نشون میده ) یا سرعت واقعیمون ؟

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125
آخه همونطور که همه میدونن اکثر ماشینا سرعت رو 10 کیلومتر بیشتر نشون میدن. حالا این دوربینشون چطوری عمل میکنه ؟ طبق سرعت اسمی ( سرعتی که رو کیلومترشمار نشون میده ) یا سرعت واقعیمون ؟
دوربین که کیلومتر شمار ماشین شما رو نمیبینه که!سرعت واقعی.

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
دوربین که کیلومتر شمار ماشین شما رو نمیبینه که!سرعت واقعی.
داوش منم نگفتم کیلومتر مارو میبینه :D
گفتم شاید سیستم اینا هم براساس سرعت کیلومترشمار ماشین باشه و 10 تا بیشتر نشون بده

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125
داوش منم نگفتم کیلومتر مارو میبینه :D
گفتم شاید سیستم اینا هم براساس سرعت کیلومترشمار ماشین باشه و 10 تا بیشتر نشون بده
خخخخخخخخ
نه دادا اونا دقیق هستن.با لیزر.

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
روی پلاک یکبار تافت بزن ، بعد یکبار چسب مو بزن ، دیگه دوربین پلیس ها در شب نمیتونن پلاکتو ثبت کنن

Best Friends

Registered User
لایک‌ها
56
علت سرعت :تست سرعت پژو 405 : آیا به سرعت 200 کیلومتر میرسه یا خیر ...
آزادراه کاشان به اصفهان : بالاترین سرعتی که رفتم 195 کیلومتر
به یقین رسیدم 200 و بالاتر میره و روی 195 بیخیال شدم.

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
علت سرعت :تست سرعت پژو 405 : آیا به سرعت 200 کیلومتر میرسه یا خیر ...
آزادراه کاشان به اصفهان : بالاترین سرعتی که رفتم 195 کیلومتر
به یقین رسیدم 200 و بالاتر میره و روی 195 بیخیال شدم.
داداش جریمت هنوز نیومده برات ؟ :D
آخه اصفهان کاشان کل مسیر یا دوربین زمانی داره یا سرعت زن

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574

Best Friends

Registered User
لایک‌ها
56
سرعت سنج لیزری(لیدار) بسیار دقیق است. لیدار رگباری از لیزر فروسرخ را در زمان بسیار کوتاهی به سوی اتومبیل در حال حرکت روانه می کند تا بتواند مجموعه ای از فواصل بین اتومبیل و دستگاه به دست آورد،سپس این سیستم با مقایسه نمونه های فواصل مختلف می تواند سرعت اتومبیل را محاسبه کند. با توجه به اینکه لیدار در مدت کمتر از نیم ثانیه حدود چند صد نمونه فاصله تهیه می کند، دقت محاسبه آن بینهایت زیادست.
برای دوربین هایی که به روش رادار کار می کنند می توان به وسیله یک فرستنده امواج رادیویی سیگنال های

پارازیتی تولیدکرد که با ایجاد نویز در امواج دریافتی پلیس باعث می شود آنها قادر به تشخیص درست سرعت

اتومبیل نباشند.

و برای دوربین های که با لیزر کار می کنند استفاده از صفحه های حساس به نور و پوشاندن پلاک با ماده ای

پلاستیکی که میزان بازتابندگی در برابر نور را کاهش می دهد از جمله روشهای دیگر استفاده از دیود های

نورافشان(LED) از پیشرفته ترین روش ها باشد.در این سیستم ابتدا راننده به کمک صفحه حساس به نور از

وجود دوربین کنترل سرعت بیدار آگاه می شود سپس با تابش پرتو نوری از دیودهای نورافشان به لیدارباعث

کور شدن دستگاه شده و در نتیجه دستگاه چیزی را ثبت نمی کند. البته اگر به این سیستم ها هم مجهز نبودید

می توانید با دو سه بار روشن و خاموش کردن چراغ اتومبیل خود راه گریزی داشته باشید (البته این راه به وسیله چند نفر امتحان شده).

Best Friends

Registered User
لایک‌ها
56
استفاده از اسپری،روغن جلا و مشابه آن باعث خلل در انعکاس نور میشود،البته این نوع دستکاری بیشتر در شب تاثیر گذار است و ممکنه در ساعات روشنایی روز ،تاثیر کمتری داشته باشد .

depot

Registered User
لایک‌ها
25
تافت بزن بعد به مرور زمان دوده به خودش جذب میکنه دیگه تو روزم نمیتونن پلاکتو ثبت کنن :D

بالا