mehrabooni
Registered User
واسه من که جواب داد دوستانچه جالب تا حالا نشنیده بودم. دلیلش چیه ؟
بقیه هم امتحان کنن نتیجه رو اعلام کنن
واسه من که جواب داد دوستانچه جالب تا حالا نشنیده بودم. دلیلش چیه ؟
استفاده از اسپری،روغن جلا و مشابه آن باعث خلل در انعکاس نور میشود،البته این نوع دستکاری بیشتر در شب تاثیر گذار است و ممکنه در ساعات روشنایی روز ،تاثیر کمتری داشته باشد .
اره دیگه منم گفتم که فقط واسه شبا کاربرد دارهروی پلاک یکبار تافت بزن ، بعد یکبار چسب مو بزن ، دیگه دوربین پلیس ها در شب نمیتونن پلاکتو ثبت کنن
من همین امسال عید کل اتوبان کاشان اصفهان رو 155 و 160 رفتم جریمه هم نشدم البته هواسم به دوربینها بودداداش جریمت هنوز نیومده برات ؟
آخه اصفهان کاشان کل مسیر یا دوربین زمانی داره یا سرعت زن
و در این صورت توسط اولین مامور راهنمایی و رانندگی خودروی مذکور به پارکینگ منتقل میشود و مابقی ماجرا.....خخخخخخختافت بزن بعد به مرور زمان دوده به خودش جذب میکنه دیگه تو روزم نمیتونن پلاکتو ثبت کنن![]()
من همین امسال عید کل اتوبان کاشان اصفهان رو 155 و 160 رفتم جریمه هم نشدم البته هواسم به دوربینها بود
پ.ن:نتیجه اینکه دوربین زمانی نداره فقط سرعت زنه.
تایید میشهمن همین امسال عید کل اتوبان کاشان اصفهان رو 155 و 160 رفتم جریمه هم نشدم البته هواسم به دوربینها بود
پ.ن:نتیجه اینکه دوربین زمانی نداره فقط سرعت زنه.
دوربین زمانی چیه ؟؟؟؟ دوربین سرعت چیه ؟؟؟ میشه توضیح بدین ؟؟ من فقط یه مدل دوربین میشناسم که اونم از سرعت مجاز مثلا 80 تا بالاتر باشی عکس میگیره ... نمونش همینایی که تو امام علی شمال به جنوب هست .