• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بیماری فجیع پاساژ «علاءالدین» را چه کسی درمان می‌کند؟

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
زورشون نمیرسه.قضیه زیاد پیچیده نیست از پسشون برنمیان
چرا زورشون میرسه اما گردش مالی این مجتمع و زیر میزی هاشو اگر بررسی بکنیم متوجه میشیم که نمی خواهند نه اینکه نتوانند .یک زمانی یکی از درجه دارهای پلیس اصفهان می گفت کافیه یک دستور قطعی بیاد که باید قلیون جمع بشه 24ساعت نشده ما تصمین می دیم تو کل اصفهان یدونه قلیون فروش و یا یدونه کافه که توش قلیون باشه شما پیدا نمی کنید

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
چرا زورشون میرسه اما گردش مالی این مجتمع و زیر میزی هاشو اگر بررسی بکنیم متوجه میشیم که نمی خواهند نه اینکه نتوانند .یک زمانی یکی از درجه دارهای پلیس اصفهان می گفت کافیه یک دستور قطعی بیاد که باید قلیون جمع بشه 24ساعت نشده ما تصمین می دیم تو کل اصفهان یدونه قلیون فروش و یا یدونه کافه که توش قلیون باشه شما پیدا نمی کنید
چی بگم واللا.بهرحال باید امید داشت یه روزی درست بشه(که نزدیک نیست)

ganboo

Registered User
لایک‌ها
259
انگولک هم میکنن میمالونن هم نگاه حیض هم دارن
دختر ببیننن شماره تلفن دختره رو بر میدارن حتی جلوی شوهرش نامزدش باباش داداشش شماره هم میدن
افتخار هم میکنن میمالونن!
نیروی انتظامی هم از خودشون هست>
ماجرای معروف که خودم شاهدش بودم گوشی دزدی فروش دلال کنارخیابونی>>>هرچی<<
انگشت میکنه به خانومه
خانومه میزنه تو گوش مرده
مرده محکمتر میزنه تو گوش دختره
دختره میره نیروی انتظامی خبر میکنه
میان چند نفری مرده رو میبرن به کانکس روبروی علاالدین
دویست نفر هم دنبال مرده مرده افتخار میکنه که دارن میبرنش میخنده ها
رفیق هاش دارن ماجرا رو تعریف میکنن
یکی میگه دختره میخاریده خاروندش! حقشه
اون یکی میگه گوه خورده دست رو زن بلند کرد باید سرویسش کرد
بعد این دوتا ادای دعوا میان تا خودشون رو نشون بدن و از رفیقشون تو خودنمایی عقب نمونن
بعدش هم با انگشت همدیگه ماجرا ختم به خیر میشه
من ساده مطمین بودم الان اون مرده رو پرونده براش میسازن میره تو اعدامی ها
تجاوز در ملا عام ارعاب مسلمین
چند ساعت بعد آمار میگیرم از پاساژیه دربونش!دیدم داره چپ چپ نگاهم میکنه
نیروی انتظامی هم که کنارش هست اونم همینجور فهمیدم اینها باندن دربون؟ نیروی انتظامی؟ دزدهای دوره گرد علاالدین؟
مامورهای سد معبر علالدین که لرن(جالبه بدونین اینها لرها خانوادگی درشهرداری مامور سد معبر هستن و لات و لوت و شغل دوم بیشترشون هم بساط کردن
در کنار خیابون هست بله خودشون بساط میکنن!تو همون علاالدین آب زرشک فروشه پسرش سد معبری هست!!!)
دست فروش علالدین گوشی فروشش سر چهار ولیعصر تراکت پخش میکنه عصرها و صبحها هم سد معبر هست)
شهردار محترم قالیباف با اینها باند هست با نیروی انتظامی با مامورین لات و اراذل سد معبر
با خود عمال علاالدین یه طبقه غیرقانونی ساختن رو ساختمونی که امنیت نداره الان هم میخوان یه طبقه دیگه بسازن
با اون ساختمون بوگندو و کثیف علاالدین
علاالدین پیر در بستر مرگ بی غیرت با اون پسرها و عمالش
باورتون نمیشه حتی از اجاره دادن کنار در آسانسورها به غذافروشها پول درمیاره!
از نصب تبلیغ سامسونگ در جای جای پاساژ
وسط راهرو یه ذره خالی بود یه دکه زد و اجاره ش داد به فروش کول دیسک و رم میکرو اس دی!
پارکینگ دو طبقه رو تغییر کاربری داد و تجاریش کرد غیر قانونی!
ساعت 12 شب به بعد هر قاچاقچی که جنس بیاره باید به حاجی علاالدین چقدر پول بوده تا بتونه جنس هاشو تحویل بده و در پاساژ باز شه
مامورین طرح شبنم(خشم شبنم) که میان تو پاساژ کرکره های اتوماتیک مغازه های قاچاق فروش میره پایین!
بعدش میاد بالا ظرف ده دقیقه!چربشون کردن اسکولشون کردن!
از لحاظ ساختمونی اون پاساژ صفر هست
چندین آتش سوزی توش رخ داده!
ناموس دارین اونجا نبرین یه چهار راه قبلش یه چهارراه بعدش
البته اونجا تریپ کلاهبرداری عاطفی هم زیاد میبینین فکر نکنین فقط مردها هارن
زنهاشون هم گرگ هستن
مثلا میبینی یه دختره تو طبقه 5 واستاده داره گریه میکنه برات جالب میشه دلت میسوزه یه توجهی میکنی رد میشی از کنارش
بعد مبینی دختره دنبالت راه افتاده و مثلا تو طبقه 4 میبنیش!3 میبنیش!!
و اگه سابقه دار نباشی با این حیله میری میپرسی چی شده دخترم!بعد درد دل و گرفتن پول یا ببینه بیشرفی غمیش و کف زنی ازت
یا دادزدن و اعلام آی مردم این آقا نظر بد داره و جیپ قاپی توسط دوستهاش یا در آخر زیرپتو!
این ماجرا در مکان های مذهبی هم اتفاق میفته
واسه همین من همیشه جاهای مذهبی یا ترمینالها میرم اول میپرسم مرکز بهزیستی یا کمیته امداد کجاست
شمارشو میگیرم تا اگه نیازمندی اومد سراغم آدرس اونو بهشون بدم و خلاص شم

من خودم در طبقات بالایی ندیم برنامه بفروشن اصلا دنبالش نبودم ندیدم!
دختر خوب شاغل هم زیاد دیدم
آدم خوب هم زیاد دیدم تو کاسبهاشون
پلیس خوب پلیس بد در همه مغازه هاش هست
مسن تره معمولا خوبه هست جونتره بده
سر ظهر بعد از ناهار بعد از سود کلان اخلاق خوب
قبل از ظهر اخلاق سگ از یه فرد هم زیاد دیدم!
خوب راه حلش سخت نیست...فقط باید هنر دست داشته باشی...

bbaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
54
با این همه دزدی و کلاهبرداری که میگن تو علاء الدین هست
ولی نمیدونم هر موقع مسیرم به اونجا میخوره ملت توش میلولن

karafarin

Registered User
لایک‌ها
266
خیلیا میان فقط واسه دیدن گوشیهای جدید و تفریح
همه قصد خرید ندارن اونجا

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
با این همه دزدی و کلاهبرداری که میگن تو علاء الدین هست
ولی نمیدونم هر موقع مسیرم به اونجا میخوره ملت توش میلولن
یه ایرانو خراب کردند تا تهران ساخته بشه حالا کل ایرانه و یک پاساژ معروف فروش گوشی
اونم این پاساژه .شما دورترین مناطق ایران هم بروید طرف میگه مثلا فلان وسیله جانبی ،قطعه یا موبایل را می خواهم همه سریعا می گویند اگر رفتی تهران برو علا الدین
6-7سال پیش یکی اقوام گوشی آی میت داشت کل اصفهان را گشت باتریش پیدا نشد همه می گفتند برو علا الدین تا آخرش رفت اونجا پیدا کرد اما باتری آشغالی را دوبرابر قیمت بهش انداخته بودند

blue-panther

Registered User
لایک‌ها
284
نمیخوام بحث رو عوض کنم ولی حالا که پیش اومد من از زمانی که چشم باز کردم ورزش کار بودم. :D اهل هیچی هم نیستم ولی به نظرم اینکه بخوایم بزور قلیونی هارو جمع کنیم بخاطر اینکه به خودشون ضرر میزنن زورگوییه مثل حجاب اجباری.. بیایم بگیم استفاده دخانیات مثل قلیون و سیگار توی ملع عام و محیط عمومی مجاز نباشه.. مثلا تو خیابون خودم بارها پیش اومده برام پشت یه آدم سیگاری بودم که بی توجه به اینکه داره با دودش همه و اذیت میکنه راهشو میرفت و من بدبخت هم باید دود میخوردم چون شلوغ بود و فضای اینکه سبقت بگیرم ازش رو نداشتم.. باز قلیون توی یه محیط بستس به ما هم آزاری نمیرسونن انقدر بکشن و بکشن که سیر بشن به هیچکی هم ربط نداره ولی باید از فضای عمومی سیگار رو حذف کنند و قلیون رو از پارک ها و جاهای دیگه..

Khesal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من بهتون پیشنهاد می کنم از پاساژ قائم
تجریش خرید کنید هم قیمت درسته هم تنوع
در خود گوشی ها و قاب ها است.
برای برنامه هم اصرار ندارند ونهایت 20 الی 30 تومن پول برنامه میگیرند.
من دو ساله دارم از اونجا خرید میکنم خیلی هم راضی هستم.
پاساژ علائدین دزد تشریف دارن.☺

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
نمیخوام بحث رو عوض کنم ولی حالا که پیش اومد من از زمانی که چشم باز کردم ورزش کار بودم. :D اهل هیچی هم نیستم ولی به نظرم اینکه بخوایم بزور قلیونی هارو جمع کنیم بخاطر اینکه به خودشون ضرر میزنن زورگوییه مثل حجاب اجباری.. بیایم بگیم استفاده دخانیات مثل قلیون و سیگار توی ملع عام و محیط عمومی مجاز نباشه.. مثلا تو خیابون خودم بارها پیش اومده برام پشت یه آدم سیگاری بودم که بی توجه به اینکه داره با دودش همه و اذیت میکنه راهشو میرفت و من بدبخت هم باید دود میخوردم چون شلوغ بود و فضای اینکه سبقت بگیرم ازش رو نداشتم.. باز قلیون توی یه محیط بستس به ما هم آزاری نمیرسونن انقدر بکشن و بکشن که سیر بشن به هیچکی هم ربط نداره ولی باید از فضای عمومی سیگار رو حذف کنند و قلیون رو از پارک ها و جاهای دیگه..
هر چیزی نباید ممنوع باشه.این یه اصله که در ازای هر قانونی یه روش دور زدن اون وجود خواهد داشت.
مثلا توی ایران خرید و فروش س ل*ا ح ج ن گ ی اتومات و نیمه اتومات و س ل*ا ح های با طول کوتاه تر از یه مقداری غیر مجازه ( مثل ک ل*ت کمری, شات گان های لوله بریده شده و ... ) آیا خرید و فروششون کاملا بسته شده؟! خیر . اتفاقا زیاد هم خرید و فروش میشه. معاملات مستقیم , تعمیرات , ف ش*ن*گ ها و غیره.در کمتر از 48 ساعت یدونه در دستتونه! حالا با این میتونن هر خلافی بکنن و به سختی قابل رد یابی باشن ولی اگه به صورت مجاز معامله میشد ولی سخت خیلی بهتر بود و مشخص بود کی چی داره و کجاست.
و خیلی چیزای دیگه که برای دور زدن قانون ممنوعیت اون ها چه خلاف های دیگه ای اتفاق نیوفتاده و چه تشکیلاتی برای تزریق اونها به جامعه به وجود اومده.مش*رو*بات الکلی , مواد م*خ*د*ر و ...
هر چیزی رو نباید ممنوع کرد بلک باید کنترل کرد.
همین طرح شبنم که میخواست جلو ق*ا*چ*ا*ق رو بگیره , خودش تبدیل به یه منبع درآمد جدید برای افرادی شد که اونا رو میفروختن!

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
خوب گور پدرشون از پاساژ علاالدين خريد نكنيد طبق صحبتهايي كه شنيدم اكثرا دزد و بيشرف تشريف دارن .

بالا