نمیخوام بحث رو عوض کنم ولی حالا که پیش اومد من از زمانی که چشم باز کردم ورزش کار بودم.

اهل هیچی هم نیستم ولی به نظرم اینکه بخوایم بزور قلیونی هارو جمع کنیم بخاطر اینکه به خودشون ضرر میزنن زورگوییه مثل حجاب اجباری.. بیایم بگیم استفاده دخانیات مثل قلیون و سیگار توی ملع عام و محیط عمومی مجاز نباشه.. مثلا تو خیابون خودم بارها پیش اومده برام پشت یه آدم سیگاری بودم که بی توجه به اینکه داره با دودش همه و اذیت میکنه راهشو میرفت و من بدبخت هم باید دود میخوردم چون شلوغ بود و فضای اینکه سبقت بگیرم ازش رو نداشتم.. باز قلیون توی یه محیط بستس به ما هم آزاری نمیرسونن انقدر بکشن و بکشن که سیر بشن به هیچکی هم ربط نداره ولی باید از فضای عمومی سیگار رو حذف کنند و قلیون رو از پارک ها و جاهای دیگه..
هر چیزی نباید ممنوع باشه.این یه اصله که
در ازای هر قانونی یه روش دور زدن اون وجود خواهد داشت.
مثلا توی ایران خرید و فروش س ل*ا ح ج ن گ ی اتومات و نیمه اتومات و س ل*ا ح های با طول کوتاه تر از یه مقداری غیر مجازه ( مثل ک ل*ت کمری, شات گان های لوله بریده شده و ... ) آیا خرید و فروششون کاملا بسته شده؟! خیر . اتفاقا زیاد هم خرید و فروش میشه. معاملات مستقیم , تعمیرات , ف ش*ن*گ ها و غیره.در کمتر از 48 ساعت یدونه در دستتونه! حالا با این میتونن هر خلافی بکنن و به سختی قابل رد یابی باشن ولی اگه به صورت مجاز معامله میشد ولی سخت خیلی بهتر بود و مشخص بود کی چی داره و کجاست.
و خیلی چیزای دیگه که برای دور زدن قانون ممنوعیت اون ها چه خلاف های دیگه ای اتفاق نیوفتاده و چه تشکیلاتی برای تزریق اونها به جامعه به وجود اومده.مش*رو*بات الکلی , مواد م*خ*د*ر و ...
هر چیزی رو نباید ممنوع کرد بلک باید کنترل کرد.
همین طرح شبنم که میخواست جلو ق*ا*چ*ا*ق رو بگیره , خودش تبدیل به یه منبع درآمد جدید برای افرادی شد که اونا رو میفروختن!