من خودم یه گوشی a50s دارم.(یکسالی هست)
توی این یکسال خیلی درمورد شیائومی شنیدم (کیفیت بالا در قبال قیمت مناسب و اینکه بهم گفتن سامسونگ نخره نمیدونم الکی داری پول مارک میدی و ...) تا این که چند وقت پیش (فکرکنم دوماه پیش) قصد داشتم یه گوشی برای کسی تهیه کنم. رسیدم به a51 ( دوماه پیش قیمت a51 شد 6 تومن صاف و شیائومی نوت 8 قیمتش 4300 بود) و باز دوباره حماقت کردم و فریب این دنیای مجازی لعنتی و چرت و پرتای توشو خوردم و شیائومی خریدم.(یعنی واقعا بعضی وقتا آدم میاد زرنگ بازی دربیاره ولی بدجوری سرش کلاه میره :دی )
این گوشی شیائومی اول اینکه یه رابط کاربری بسیار مضخرف داره( حالا این هیچی. میگم به سلیقه ی ما نیومده) ولی گوشی مشکلات وایفای و .... خیلی خیلی داره و خیلی رو مخه.روی زبان فارسی سرعت نتش نصف میشه. طوری که اینستا رو دیگه باز نمیکرد. با دانلود منیجر یه فایل دانلود کردم سرعت نهایت 400 بود.همون فایلو با سامسونگ همون وقت و همون لینک دانلود کردم سرعت 1.5مگ(ماکزیمم)
مشکل دیگه اینکه مثلا شما داری موسیقی گوش میکنی. حالا توی شیائومی وقتی اون دکمه ضربدر (CLOSE ALL APPs) میزنی همه برنامه ها بسته میشن و حتی برنامه پخش موسیقی هم بسته میشه. آخه اسکل دارم آهنگ گوش میدم گوساله چرا آهنگو قطع میکنی. ولی سامسونگ وقتی close all apps میزنم از شعور کافی برخورداره و همه رو میبنده ولی موسیقی رو نمیبنده.
مورد دیگه بیکسبی هست که به کل هیکل شیائومی میارزه:های بیکسبی. ست ان الارم فور 2 اکلاک
و شعور داره میفهمه منظورم از 2 اکلاک همین 2 اکلاک (14) هست.(با این که من اشتباه میگم ولی اون انگار مخ منو میخونه لامصب همونیو که من میخوام تنظیم میکنه)
از قدیمم گفتن هرچی پول بدی آش میخوری. آخه چینو چه به این *** خوریا.
چند روز پیش هم برای A50S اندروید 11 اومد(خیلی زودتر از موعدی که قولشو داده بودن ) خوشگل آپدیت کردم.
---------------
شک نکنید سامسونگ از شیائومی برتر هست. قبول نداری؟ برو شیائومی بخر وقتی پشمون شدی بنداز سطل آشغال و یه سامسونگ بخر.