• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاسیس یک باب کافی شاپ !! اهل دل بیاد راهنمایی ...

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,552
[
خوب اونجوری یه فروشنده خانوم باید بگیری که هزینه اونم باید حساب کرد تازه اگه بگیره کار 1 نفر نیست. اگه مرد راه میدن من حاظرم به عنوان کارگر ساده برم کارکنم
این سالن که میگم واسه خودمونه مدیریتشم دست مادرمه. یکم فضای خالی داره تو سالن یه خانومی که قبلن کافیشاپ کار میکرده پیشنهاد داده که این فضای خالی رو کافیشاپش کنه درامدش نصف نصف. حالا تا یکی دو هفته دیگه راه میفته نتیجه رو میام اینجا میگم

parsiangsm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
داداش اگر پشتکار داشته باشی حتما موفق می شی شک نکن

parsiangsm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
[

این سالن که میگم واسه خودمونه مدیریتشم دست مادرمه. یکم فضای خالی داره تو سالن یه خانومی که قبلن کافیشاپ کار میکرده پیشنهاد داده که این فضای خالی رو کافیشاپش کنه درامدش نصف نصف. حالا تا یکی دو هفته دیگه راه میفته نتیجه رو میام اینجا میگم

منتظر اعلام نتیجه هستیم دوست عزیز

.:kamran:.

Registered User
لایک‌ها
95
با پرس و جویی که کردم با تنوع محصولات و مهمتر کیفیت غذاها میشه جلب مشتری کرد

SHADOW1991

Registered User
لایک‌ها
212
سلام
عزیز فکر خوبی هست کافی شاپ ولی بعد از یکی دوماه سر و کله دوسنتان محترم نیرو انتظامی پیدا میشه و کارو کسب شما به شدت رکود میکنه
چون ابتدا به ساکن یه مشتری دنبال جای دنج و بی دردسر هست که دست مخاطب خودشو بگیره و بیاره تو کافه شما
اگر به گوشش برسه و یکبار به تنش بخوره که بعله یونیفرم پوش های نیروی انتظامی اونجا میان دیگه کلاهشم بیوفته بر نمیگرده

شما قبل اینکه به فکر اسمش باشی به یک تکیه گاه مستحم پشت خودت باش که مشکلی پیش نیاد
ممنون

amycus carrow

Registered User
لایک‌ها
7,568
سلام

مساله ای که در کنار کیفیت و قیمت محصولات خیلی مهمه.دکوراسیون و محیط کافه هست.آدم نباید توی کافه حوصله اش سر بره.باید سرگرم بشه و هر بار یک چیز جدیدی توجهش رو جلب کنه.

هر چقدر خاص تر باشه مخاطب بیشتری رو جذب می کنه...

یه پیشنهاد هم دارم اگر کافه شما راه افتاد،دوست داشتین ماگ سفارشی می تونم بزنم براتون...

موفق باشید

بالا