• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تالار بسکتبال [ اخبار داخلی . خارجی و گفتگو ]

Kobe Bryant

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
shaquille q`neal با يك قرار داد 2 ساله به تيم بوستون سلتيكس پيوست.

در ضمن در اولين بازي nba در فصل جديد ميامي با بوستون و ليكرز با هيوستون روبرو مي شوند.

امسال در nba كولاكي به پا خواهد شد.به نظر من يكي از زيباترين فصول در تاريخ nba خواهد بود.

Gordon Freeman

Registered User
لایک‌ها
0
shaquille q`neal با يك قرار داد 2 ساله به تيم بوستون سلتيكس پيوست.

در ضمن در اولين بازي nba در فصل جديد ميامي با بوستون و ليكرز با هيوستون روبرو مي شوند.

امسال در nba كولاكي به پا خواهد شد.به نظر من يكي از زيباترين فصول در تاريخ nba خواهد بود.

اتفاقا کوبی جون به نظر من NBA اگه همینجور پیش بره ، مثل لیگ های فوتبال میشه که فقط دو سه تا تیم شانس اصلی قهرمانی هستند . شما مثلا به لبرون و کریس باش نگاه کن . اونا تیم های نسبتا قدرمتمندی داشتن که حرف هایی برای گفتن داشت . ولی الان با رفتن اونا تیم هاشون از هم خواهد پاشید .

Kobe Bryant

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اتفاقا کوبی جون به نظر من NBA اگه همینجور پیش بره ، مثل لیگ های فوتبال میشه که فقط دو سه تا تیم شانس اصلی قهرمانی هستند . شما مثلا به لبرون و کریس باش نگاه کن . اونا تیم های نسبتا قدرمتمندی داشتن که حرف هایی برای گفتن داشت . ولی الان با رفتن اونا تیم هاشون از هم خواهد پاشید .

تا حدي موافقم چون هر سال براي قهرماني فقط چند تيم توانايي مبارزه رو دارند.

ولي اگر تيم هايي مثل كليولند و تورنتو تضعيف ميشن در عوض تيم هايي مثل ميامي و شيكاگو جاي اون ها رو ميگيرن.

و تا بوده همين بوده تيم هايي در چند سال موفقند و از هم مي پاشن و تيم هاي ديگه جاشون رو ميگيرن.و اين چرخش ادامه داره و دوباره همون تيم ها اوج ميگيرن و بقيه افت مكنند.

فقط 2 تيم بوستون و ليكرز تونستند بالانس تيميه خودشون رو در اين سال ها حفظ كنند و اين همه قهرماني كسب كنند.تازه اونا هم در ادواري دچار مشكل بودند.

شما در همين چند سال نگاه كن تيمهاي نيويورك/نيو جرسي/ديترويت/هيوستون و سن آنتونيو حرف هايي براي گفتن داشتند ولي الان فقط سايه هايي از اونا مونده.

در ضمن منظورم از اينكه در اين فصل كولاك به پا ميشه رويارويه تيم هاي بوستون/اورلاندو/شيكاگو/ميامي و ليكرز هستش.

ولي از شما ممنون كه بحث هاي خوبي رو مطرح مي كنيد و باعث مي شيد در عين حال كه اين تاپيك بالا بمونه بحث هاي خوبي توش مطرح بشه.

اميدوارم بحثامون ادامه داشته باشه و روز به روز بهتر هم بشه.ممنون.

Gordon Freeman

Registered User
لایک‌ها
0
تا حدي موافقم چون هر سال براي قهرماني فقط چند تيم توانايي مبارزه رو دارند.

ولي اگر تيم هايي مثل كليولند و تورنتو تضعيف ميشن در عوض تيم هايي مثل ميامي و شيكاگو جاي اون ها رو ميگيرن.

و تا بوده همين بوده تيم هايي در چند سال موفقند و از هم مي پاشن و تيم هاي ديگه جاشون رو ميگيرن.و اين چرخش ادامه داره و دوباره همون تيم ها اوج ميگيرن و بقيه افت مكنند.

فقط 2 تيم بوستون و ليكرز تونستند بالانس تيميه خودشون رو در اين سال ها حفظ كنند و اين همه قهرماني كسب كنند.تازه اونا هم در ادواري دچار مشكل بودند.

شما در همين چند سال نگاه كن تيمهاي نيويورك/نيو جرسي/ديترويت/هيوستون و سن آنتونيو حرف هايي براي گفتن داشتند ولي الان فقط سايه هايي از اونا مونده.

در ضمن منظورم از اينكه در اين فصل كولاك به پا ميشه رويارويه تيم هاي بوستون/اورلاندو/شيكاگو/ميامي و ليكرز هستش.

ولي از شما ممنون كه بحث هاي خوبي رو مطرح مي كنيد و باعث مي شيد در عين حال كه اين تاپيك بالا بمونه بحث هاي خوبي توش مطرح بشه.

اميدوارم بحثامون ادامه داشته باشه و روز به روز بهتر هم بشه.ممنون.

من با قدرتمند شدن تیم ها مشکلی ندارم . ولی این میامی هیت دیگه زیادی قوی شده !!!!!!!!!! من نمیفهمم اگه این تیم اینقدر دستش در خرید بازیکن بازی بود چرا زودتر از اینها دست به کار نشده ؟؟؟

من که دیگه فکر نکنم با وجود چنین تیمی کسی به قهرمانی فکر کنه .

Kobe Bryant

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من با قدرتمند شدن تیم ها مشکلی ندارم . ولی این میامی هیت دیگه زیادی قوی شده !!!!!!!!!! من نمیفهمم اگه این تیم اینقدر دستش در خرید بازیکن بازی بود چرا زودتر از اینها دست به کار نشده ؟؟؟

من که دیگه فکر نکنم با وجود چنین تیمی کسی به قهرمانی فکر کنه .

بله درسته كمي زياد از حد قوي شده.و اين كه چرا زودتر اين كارها رو نكردند بايد از مدير عامل اين باشگاه پرسيد.

اين حرفم چون ليكرزيم نميگم ولي هيچ وقت ليكرز رو دست كم نگير.مخصوصا در فينال ها.

ليكرز 1 كوبي داره كه در موردش حرفي نميزنم.و 1 مربي كار كشته هم داره به نام فيل جكسون.

اگر سال بعد اين 2 تيم در فينال باشند يك فينال تمام عيار و زيبا رو شاهد خواهيم بود.

Kobe Bryant

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خب از امشب جام جهاني بسكتبال در تركيه آغاز ميشه.

تيم ايران با تيم آمريكا تو يك گروه هست.البته تيم آمريكا با تيم دومش راهي اين مسابقات شده.

بهترين و آماده ترين بازيكن آمريكا هم kevin durant هستش كه در بازي هاي دوستانه انصافا كولاك كرد.

البته به نظر من اينكه تيم آمريكا با تيم دومش اومده خيلي بهتره و مسابقات رو حساس تر ميكنه.

اگر آمريكا مثل المپيك با اون تيم رويايي ميومد ديگه مسابقات حساس نبود و همه براي دومي ميجنگيدند.و كسي انگيزه اي هم نداشت.و آمريكا همه رو با اختلاف زياد ميبرد.

والبته بديش هم اينه كه نمي تونيم شاهد هنرنمايي هاي ستاره هاي nba باشيم.

البته ديشب بعد از افتتاحيه راجع به تيما صحبت مي كردند و بيشترين بحث مربوط به بازي آمريكا و ايران بود كه مي گفتند يك چيزي فراتر از يك بازي هستش.

مسايل سياسي و باخت تيم ملي فوتبال آمريكا در 1998 و باخت كشتي گيراي آمريكايي در سال هاي اخير همه رو اين بازي تاثير داره.

و اينكه مقامات ايراني زياد رو اين بردها مانور ميدن و اونا رو عصبي كردند.آمريكا براي تصفيه حساب و انتقام مياد واين مسايل بازي رو قشنگ مي كنه.و يك ديالوگي هست كه ميگه its more than a game.

اميدوارم مسابقات زيبايي رو شاهد باشيم..

amir h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب از امشب جام جهاني بسكتبال در تركيه آغاز ميشه.

تيم ايران با تيم آمريكا تو يك گروه هست.البته تيم آمريكا با تيم دومش راهي اين مسابقات شده.

بهترين و آماده ترين بازيكن آمريكا هم kevin durant هستش كه در بازي هاي دوستانه انصافا كولاك كرد.

البته به نظر من اينكه تيم آمريكا با تيم دومش اومده خيلي بهتره و مسابقات رو حساس تر ميكنه.

اگر آمريكا مثل المپيك با اون تيم رويايي ميومد ديگه مسابقات حساس نبود و همه براي دومي ميجنگيدند.و كسي انگيزه اي هم نداشت.و آمريكا همه رو با اختلاف زياد ميبرد.

والبته بديش هم اينه كه نمي تونيم شاهد هنرنمايي هاي ستاره هاي nba باشيم.

البته ديشب بعد از افتتاحيه راجع به تيما صحبت مي كردند و بيشترين بحث مربوط به بازي آمريكا و ايران بود كه مي گفتند يك چيزي فراتر از يك بازي هستش.

مسايل سياسي و باخت تيم ملي فوتبال آمريكا در 1998 و باخت كشتي گيراي آمريكايي در سال هاي اخير همه رو اين بازي تاثير داره.

و اينكه مقامات ايراني زياد رو اين بردها مانور ميدن و اونا رو عصبي كردند.آمريكا براي تصفيه حساب و انتقام مياد واين مسايل بازي رو قشنگ مي كنه.و يك ديالوگي هست كه ميگه its more than a game.

اميدوارم مسابقات زيبايي رو شاهد باشيم..

كلا موافقم.

در ضمن ايران به غير از آمريكا با برزيل و تونس و صزبستان و اسلووني در يك گروهند.

فكر كنم اصلي ترين رقيب آمريكا اسپانيا باشه.تيم آمريكا تمام بازي هاي دوستانش رو برد اون هم با اختلاف هاي زياد.حتي اسپانيا رو هم برد ولي فقط با 1 امتياز اختلاف.kevin durant چه كار ميكرد.

خدا به ايران رحم كرد كه آمريكا با تيم اصليش نيومد.چي ميشد اون بازي.تازه ايران به تركيه و يونان و صزبستان در يك تورنومنت 4 جانبه در تركيه با اختلاف باخت.

خبرهاي بد به همين جا ختم نميشه صمد نيكخواه بهرامي يكي از بهترين هاي ايران مصدوم شده و به احتمال زياد نميرسه.

ايران-آمريكا اوج هيجان.

Kobe Bryant

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آمريكا آتشين شروع كرد.در اولين بازي آمريكا اين تيم با كرواسي روبرو شد و تونست 106-78 اين تيم رو له كنه.

وست بروك/دورانت و لاو از برترين هاي آمريكا بودند.

ديدار بعذي آمريكا با اسلووني خواهد بود.

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خب جای یه تاپیک برای تیم ملی قدرتمند بسکتبالمون تو سایت خالی بود :rolleyes:
من فقط این تاپیک رو شروع میکنم و شاید نباشم برای ادامه اخبار تیم که الان در مسابقان جهانی ترکیه هست ولی دوستان ادامش بدن به خاطر کشور به خاطر افتخار به خاطر این تیم خوب ... :blush:
...
تیم ایران تو مسابقات جهانی با تیمهای آمریکا برزیل اسلوونی کرواسی و تونس همگروه شده
خب تیم ما اولین بازیشو دیشب به برزیل باخت ولی این نمایش ناامید کننده علل زیادی داشت الان فهمیدم صمد نیکخواه بهرامی درست قبل از مسابقات از ناحیه پا مصدوم شده و اصلاً خبر از غیبتش داده بودن :(
مشکل اردوی تیم هم که همیشه سر جاشه و برای تهیه ویزا خیلی این تیمو اذیت کردن تا حالا همه تورنمنتاشو نصفه نیمه رفته و هماهنگیشون ظاهراً خوب نیست تازه بازیکن بزرگ دیگمون حامد آفاق هم به خاطر مصدومیت همراه تیم نیست حیف واقعاً ! :hmm:
ولی بازم تیم قدری داریم و امیدوارم برعکس نظر کارشناس ضدحالی که دیشب گفت تیممون همه بازیاشو به حریفا میبازه:eek::hmm: تیم شگفتی ساز بشه و با همین بضاعت بازم با تعصب مثال زدنیش از گروه صعود کنه به هرحال تجارب بیشتری داریم تو این دوره و امید نتایج بهتری داریم ;)

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
سلام
اول مخصی بابت تایپیک
دوم:این گروه مرگه که...
ولی امیدوارم موفق باشند

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
بازی ایران برزیل با نتیجه 81 65 به سود برزیل تموم شد من 2 تا کوارتر اول رو دنبال کردم کوارتر اول رو برزیل برد کوارتر دوم هم مساوی شد کوارتر اول هم با اختلاف 10 امتیاز تموم شد
Small_Iran-Brasil20.jpg
Small_Iran-Brasil13.jpg
Small_Iran-Brasil15.jpg
Small_Iran-Brasil10.jpg

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
دوستان از اینجا هم میتونن بازی ها رو زنده نگاه کنن
http://www.fibatv.com/page/Home/0,,12805,00.html

بازی ایران هم اینه
TUN v IRI - 1st Rnd FIBA WC
Watch Live
30th Aug 2010 16:00 GMT
یعنی ساعت 20.30 فکر کنم یا 19.30 :دی
(البته پولی هست )

Last edited:

SORENNA

Registered User
لایک‌ها
7
متاسفانه چز شبکه سه دیروز بازی ایران رو شبکه ی دیگه ای پوشش نداد....
دیروز موندم تو خماری... شبکه 3 رو هم نداشتم....

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خلاصه ببینیم امشب بچه ها از پس این کرواتا برمیان یانه اگر ببرن بعدم تونسو ببرن بعدم اسلوونی صعود میکنیم بعید نیست سخته ولی همه تیمها قوین ایران هم قویه الان ما تیم اول آسیا هستیم تو رنکینگم دیگه فاصله ای با اون بالاها نداریم وقتی چین میاد اون بازی نزدیکو با قهرمان جهان میکنه چرا ایران نتونه ؟ :)

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
خلاصه ببینیم امشب بچه ها از پس این کرواتا برمیان یانه اگر ببرن بعدم تونسو ببرن بعدم اسلوونی صعود میکنیم بعید نیست سخته ولی همه تیمها قوین ایران هم قویه الان ما تیم اول آسیا هستیم تو رنکینگم دیگه فاصله ای با اون بالاها نداریم وقتی چین میاد اون بازی نزدیکو با قهرمان جهان میکنه چرا ایران نتونه ؟ :)
متاسفانه باید بگم هم به کرواسی خواهیم باخت و هم به اسلوونی چون هر دو تیم های قوی ای هستن. آمریکا هم که نیاز به گفتن نداره!

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
متاسفانه باید بگم هم به کرواسی خواهیم باخت و هم به اسلوونی چون هر دو تیم های قوی ای هستن. آمریکا هم که نیاز به گفتن نداره!

شاید ایران کرواسی رو ببر احتمالش هست

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
من که خیلی امیدوارم ترکیه به یه جایگاه خوب برسه . واقعآ وقتی می بینم که مردم اونقدر شور و اشتیاق دارن ، من مور مورم می شه .

فیلم برداریشم خیلی عالی بود .

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
من که خیلی امیدوارم ترکیه به یه جایگاه خوب برسه . واقعآ وقتی می بینم که مردم اونقدر شور و اشتیاق دارن ، من مور مورم می شه .

فیلم برداریشم خیلی عالی بود .
اوهوم. خیلی حسودیم میشه به این بسکتبالشون. گرچه مثلا تو والیبال باید برن جلوی تیم ما بوق بزنن:lol:

پ.ن: کلا پتانسیل بالایی دارن برای برگذاری مسابقات جهانی. فرمول یک، فینال لیگ قهرمانان، همین مسابقات و ...

پ.ن2: استانبول نمی خوان نامزد المپیک بشه؟ فک کنم بتونه.

Last edited:
بالا