نه دوست عزیز! اینطوریم نیست دیگه
مطمئن باش تیم ما قدرتش اونقدر هست که حداقل اگرم باخت زیر 10 امتیاز اختلاف ببازه من پیش بینیم همینه ایران با اختلاف کم میبازه ... البته شایدم من خوشبینم ولی اینو شک ندارم استانداردترین بازیمونو فردا جلوی کلاس بسکتبال جهان میکنیم به کوری چشم حسودای بسکتبال که کم هم نیستن
اما اینم بگم آمریکا با تیم دومش اومده قهرمان هم نخواهد شد دیروزم بدجوری برزیل پاچشو گرفتو فقط دوامتیاز اختلاف داشتن
دوستان
اینجا پروفایل تیم ملی ایران در سایت جام جهانی بسکتبال هست به قسمت کامنتا هم برین (چت روم ایرانیا شده)
بقیه تیمهای آسیا چین مثل ما فقط حریف آفریقاییش که ساحل عاجه رو شکست داده برتری تیم ما اینه که ما قهرمان آفریقارو شکست دادیم لبنان هم کانادارو برده و اردن هم که ضعیفترین تیم آسیاس و بازی های بعدم این تیمها به احتمال زیاد بازنده میشن تا حالا ایران از همشون بهتر کار کرده و امیدوارم با بردن اسلوونی یه شگفتی خلق کنیم
شاید فردا هم تلویزیون نشون نده بازی با آمریکارو !
تو خود سایت بازیها
این قسمت هست که نتایجو آنلاین نشون میده فکر میکنم شبکه الجزیره هم بازیهارو نشون بده کلاً
این صفحه هم شبکه هایی که بازیهارو پوشش دادنو میتونید پیدا کنید
یه مطلبی بگم در مورد حامد حدادی کبیر
این افتخار کشور و همشهری عزیزم واقعاً داره خودشو تو جهان مطرح میکنه کافیه
برید و کارنامه فوق العادشو در بازیها ببینید از سه بازی تو 2 بازی هم در ریباند و هم امتیاز مرد اول شده در بازی دیگه هم در ریباند اول شده که باعث افتخار ماست پیش بینیم اینه که توی ممفیس گریزلیس هم بیش از قبل میتونه موفق باشه