• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تالار بسکتبال [ اخبار داخلی . خارجی و گفتگو ]

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
شخصآ خوشحال میشم اگر ایران بتونه حتی امریکا رو ببره اما:
برام خیلی جالبه که باز ایران رو با برزیل مقایسه میکنید ...
برزیل پر از بازیکن حرفه ای هست که میتونند در لحظات حساس بازی رو عوض کنند (سه تا بازیکن ان بی ای داره و تو لیگهای اسپانیا و ایتالیا که بهترین لیگهای اروپایی هستند نماینده داره ) اما تیم ما به جز حامد حدادی عملآ هیچ بازیکن حرفه ای در سطح جهانی نداره
در مورد بازی کردن در لیگهای خارجی باز به جز حدادی که شرایط فیزیکی منحصر به فردی (در سطح بازیکنان ایرانی) داره و به لیگ معتبری رفت (هر چند موفق نبود) صمد نیکخواه بهرامی که بدون شک یکی از بهترین بازیکنان تاریخ بسکتبال ایران هست هم نتونست در لیگ کاملآ متوسط فرانسه هم دوام بیاره.

از بازیکنانی به شدت متوسط مثل موسی نبی پور و اصغر کاردوست که علارغم قد بلندشون با حامد حدادی به شدت فاصله دارند یا بازیکنانی مثل ارن داوودی ، جواد داوری ، سامان ویسی ، ایمان زندی ، محمد حسن زاده و سعدی داورپناه در سطح لیگ ایران بازیکنان خوبی هستند اما اصلآ فوق العاده نیستند
این وسط میمونه ارسلان کاظمی که نه برای لیگهای جهانی برای تیم ملی میتونه یک پدیده باشه اوشین ساهاکیان و مهدی کامرانی که نمایش خیره کننده ای نداشتند.
کلآ از اون لحاظ هم فکر نمیکنم خیلی اتفاق خاصی بیوفته

منم نگفتم میبریم که من میگم با اختلاف 20 یا 25 میبازیم

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
منم نگفتم میبریم که من میگم با اختلاف 20 یا 25 میبازیم

من نمیدونم شاید دوستان فکر میکنند اگر از شکست سنگین ایران صحبت میکنیم از باخت با اختلاف 40 ، 50 امتیاز صحبت میکنیم

در دنیای بسکتبال همین اختلاف 20 ، 25 امتیاز به بالا شکست سنگین محسوب میشه و اختلافهای بالای 40 به ندرت پیش میاد

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
من نمیدونم شاید دوستان فکر میکنند اگر از شکست سنگین ایران صحبت میکنیم از باخت با اختلاف 40 ، 50 امتیاز صحبت میکنیم

در دنیای بسکتبال همین اختلاف 20 ، 25 امتیاز به بالا شکست سنگین محسوب میشه و اختلافهای بالای 40 به ندرت پیش میاد

اون بله ولی چه تیمی با چه تیمی بازی کنه مثلا اگه امریکا برزیل رو با 20 امتیاز میبرد میشد باخت سنگین ولی وقتی ایران با 20 به امریکا بباز خودش یه افتخار

مثلا باخت کرواسی به امریکا سنگین بود 106-78
28 اختلاف برای کرواسی باخت سنگین بود خود

peyman_6000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایران با هر نتیجه ای که ببازه یا ببره خوب بازی میکنه و اگر با اختلاف 80 90 هم ببازه بازم مردونگی بازی کنا رو فراموش نمیکنم و میدونم که مقتدرانه جلوی امریکا بازی میکنن
نمیبره و نمیبازه
ایران ایران ایران

Last edited:

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
کوارتر اول : آمریکا 19 ایران 13
خیلی خوب بود فقط 6 امتیاز اختلاف

Last edited:

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
کوارتر دوم آمریکا 42 ایران 28
کوارتر سوم همیشه ایران بهتر بوده ببینیم این بار چی میشه

Last edited:

coollboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
انصافا در تکنیک و قدرت و سرعت یک سرو گردن بالاترند امریکاییها ولی ایرانیها هم بسیار خوب بازی کردند نیمه اول را هرچند اشتباهاتی داشتند و کم تجربگیشون کاملا مشهود هست ولی مهم اینه که از پیش بازنده نبودند..

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
کوارتر سوم آمریکا 62 ایران 39
این کوارتر خیلی عقب افتادن

Last edited:

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
کوارتر چهارم آمریکا 88 ایران 51

Last edited:

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
واقعا این ضرغامی بی شعوره!

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
مشکل ایران تو این بازی نبود اوشین ساهاکیان بود دیگه وقتی سه تا از مهره های اصلی ایران نباشن معلومه از آمریکا با این اختلاف میبازن
به هرحال بازم بد نبود یه تجربه ای شد برای آینده تیممون ایشالا از این به بعد برای تیمهای آسیایی خطو نشون میکشیمو تیممون بهتر از قبل نتیجه میگیره

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
مشکل ایران تو این بازی نبود اوشین ساهاکیان بود دیگه وقتی سه تا از مهره های اصلی ایران نباشن معلومه از آمریکا با این اختلاف میبازن
به هرحال بازم بد نبود یه تجربه ای شد برای آینده تیممون ایشالا از این به بعد برای تیمهای آسیایی خطو نشون میکشیمو تیممون بهتر از قبل نتیجه میگیره

با 28 امتیاز باختیم در کل خوب بود

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ابتدای کوارتر سوم رو خیلی بد شروع کردیم.ولی نیمه اول خوب بازی کردیم.آمریکا تو دفاع عالی بود.از لحاظ فیزیکی قابل مقایسه با اونا نبودیم این مشکلیه که من تو تیم می بینم.بازیکنا از نظر فیزیکی باید قوی تر بشن.وگر نه تو سطح جهانی همین جور کم میاریم!
یه ذره به آینده بدبین هستم.سازمان تربیت بدنی اصلا کمک نمی کنه و فقط داره قول میده.با این وضعیت به جایی نمی رسیم!باید ورزشگاه های بیشتر و مدرن تر داشته باشیم و آکادمی های بسکتبال هم باید فعال تر باشن.
مرده شور اصغر کاردوست:دی احمق هنوز داره خطای رانینگ انجام میده!خیلی ابروریزیه!

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
باز هم نشد بازی را ببینیم(لالا) ولی ظاهرا اتفاق جالبی نیافتاده!

حالا قهرمان کی هست تا اینجا؟ اسپانیا که دو تا باخت داده تا الان!!
وضعیت آرژانتین چطوره؟

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
با 28 امتیاز باختیم در کل خوب بود

دوست عزیز نتیجه بازی 88 به 51 شد یعنی 37 امتیاز اختلاف چه جوری اون 28 امتیاز رو به دست آوردین؟

تو المپیک که تیم اصلی امریکا بازی میکرد (با تیمی که تو این مسابقات هست زمین تا آسمون فرقش هست) فقط یک بازی از 8 بازی خودش رو با اختلاف بالای 37 امتیاز برده بود

در کل اختلاف تقریبآ همونی بود که حدس زده میشد

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
بچه ها من مارواره پارواره ندارم :دی راهی هست بتونم بازی رو ببینم ( ضبط شدش؟ ) سرعت اینترنتم که میدونید :دی

ممنون

Last edited:

Kobe Bryant

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خب شيرهاي آمريكايي تونستند ايران رو له كنند.در تمام بازي تيم آمريكا تيم ايران رو داخل قوطي كرده بود.از همون اول بازي هم معلوم بود آمريكايي ها پوست ايراني ها رو مي كنند.

تيم آمريكا با نتيجه 88-51 و با 37 امتياز اختلاف ايران رو در هم بكوبه.

البته kevin durant بهترين بازيكن آمريكا هم بيشتر بازي رو روي نيمكت نشسته بود چون نيازي نبود در مقابل چنين تيم ضعيفي بازي كنه و خودش رو خسته كنه.

البته ايراني ها خواهند گفت صمد بهرامي و حامد آفاق و اوشين ساواكيان نبودند وگرنه ما حتي مي تونستيم تيم اول آمريكا رو هم ببريم.

به هر حال من به شيزهاي آمريكايي خسته نباشيد و تبريك ميگم و هم چنين به مردم آمريكا و به خودم.

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بچه ها من مارواره پارواره ندارم :دی راهی هست بتونم بازی رو ببینم ( ضبط شدش؟ ) سرعت اینترنتم که میدونید :دی

ممنون
والا این صداوسیما بدجوری قاط زده معلوم نیست این همه عقده رو کی تو دلش جمع کرده ! نه بازیارو زنده نشون میده نه معلوم هست باتاخیر نشون میده نمیده ... بازی کرواسیو 12 ساعت بعدش نشون داده اونم بدون اطلاع قبلی
به هرحال دوستانی که میخوان رادیو ورزش رو که بازیارو گزارش میکنه رو آنلاین گوش کنن من اینجارو پیدا کردم

HTML:
http://www.indexiran.com/radio_tv/iran_online_radio_sport.aspx

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
هرچی دیشب منتظر شدم اوباما بیاد بگه " یکبار دیگه جوانان ما سیلی محکمی به ایرانی ها زدند " نیومد .
عجب آدمیه :دی

بالا