Mehdiwol
Registered User
شما عملا مورد عجیب پی.تی هستیآره واقعا حیف شد که آمریکا با همه ی ستاره هاش نیومد
6 جولای عضو شدی یعنی هنوز 2 ماه نشده و این همه پست و تشکر! واسه ثبت اسمت تو کتاب رکودهای گینس اقدام کردی؟!
شما عملا مورد عجیب پی.تی هستیآره واقعا حیف شد که آمریکا با همه ی ستاره هاش نیومد
عزیز مگه باید حتما دوسال از عضویتم گذشته باشه که اجازه ی پست دادن داشته باشم؟!شما عملا مورد عجیب پی.تی هستی
6 جولای عضو شدی یعنی هنوز 2 ماه نشده و این همه پست و تشکر! واسه ثبت اسمت تو کتاب رکودهای گینس اقدام کردی؟!
حالا چرا قهر می کنی داداش من! نگفتم که اسپمری سریع به خودت می گیری! داشتم از پشتکارت می گفتم!عزیز مگه باید حتما دوسال از عضویتم گذشته باشه که اجازه ی پست دادن داشته باشم؟!
مهم اینه که پست ها اسپم نباشه وگرنه تعداد پست که مهم نیس. طرف ممکنه 70 تا پست بده ولی هرچی میده اسپم باشه.
اتفاقا من تو بخش هایی که پره اسپمر هست مثل بخش پزشکی و سبک زندگی و مهاجرت و پاتوق کمترین حضور رو دارم. بیشتر تو بخش های بازارچه و عکاسی و فوتبال فعالیت دارم که تعداد تشکرها هم نشون میده که پست هام درست حسابی بوده و پست بی خود و اسپم نبوده.
اینجا کاربر با 25هزارتا پست و 45 هزارتا تشکر هم هست که به نظرم اون ها باید تو گینس رکورد ثبت کنن
قهر نکردم که بابا. توضیح دادمحالا چرا قهر می کنی داداش من! نگفتم که اسپمری سریع به خودت می گیری! داشتم از پشتکارت می گفتم!
والیبال خوب بازی کرد و نتیجه گرفت. امیدورام که بسکتبال هم بتونه برزیل رو شکست بده. البته برزیل دیشب قوی ظاهر شد و فرانسه رو برد. چون با همه ی ستاره هاش اومدهبازی دیشب ایران خوب بود. هر چند شب مهدی کامرانی بود ولی شب صمد نیکخواه نبود. بازی امشب هم سخت البته با یه درجه پایین تر نسبت به بازی دیشب امیدوارم بچه ها ، خودشون باشن و خوب بازی کنن ، همین و بس
اگر ببریمشون صعود میکنیم دور بعد ولی خیلی سخته. تونی پارکر هم هست؟مصر رو که بردیم. امروز کارمون سخته ، امیدوارم حداقل با بازی خوب بتونیم فرانسه رو شکست بدیم.
بله ، خیلی سخت. تونی پارکر نیست.اگر ببریمشون صعود میکنیم دور بعد ولی خیلی سخته. تونی پارکر هم هست؟
خدا رو شکر که پارکر نیس یکم امیدوار شدیمبله ، خیلی سخت. تونی پارکر نیست.
http://isna.ir/fa/news/93023019164/کناره-گیری-تونی-پارکر-از-تیم-ملی-بسکتبالخدا رو شکر که پارکر نیس یکم امیدوار شدیم