• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تالار بسکتبال [ اخبار داخلی . خارجی و گفتگو ]

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
آره واقعا حیف شد که آمریکا با همه ی ستاره هاش نیومد
شما عملا مورد عجیب پی.تی هستی
6 جولای عضو شدی یعنی هنوز 2 ماه نشده و این همه پست و تشکر! واسه ثبت اسمت تو کتاب رکودهای گینس اقدام کردی؟!

garshasp dragon

Registered User
لایک‌ها
11,062
شما عملا مورد عجیب پی.تی هستی
6 جولای عضو شدی یعنی هنوز 2 ماه نشده و این همه پست و تشکر! واسه ثبت اسمت تو کتاب رکودهای گینس اقدام کردی؟!
عزیز مگه باید حتما دوسال از عضویتم گذشته باشه که اجازه ی پست دادن داشته باشم؟!
مهم اینه که پست ها اسپم نباشه وگرنه تعداد پست که مهم نیس. طرف ممکنه 70 تا پست بده ولی هرچی میده اسپم باشه.
اتفاقا من تو بخش هایی که پره اسپمر هست مثل بخش پزشکی و سبک زندگی و مهاجرت و پاتوق کمترین حضور رو دارم. بیشتر تو بخش های بازارچه و عکاسی و فوتبال فعالیت دارم که تعداد تشکرها هم نشون میده که پست هام درست حسابی بوده و پست بی خود و اسپم نبوده.
اینجا کاربر با 25هزارتا پست و 45 هزارتا تشکر هم هست که به نظرم اون ها باید تو گینس رکورد ثبت کنن

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
عزیز مگه باید حتما دوسال از عضویتم گذشته باشه که اجازه ی پست دادن داشته باشم؟!
مهم اینه که پست ها اسپم نباشه وگرنه تعداد پست که مهم نیس. طرف ممکنه 70 تا پست بده ولی هرچی میده اسپم باشه.
اتفاقا من تو بخش هایی که پره اسپمر هست مثل بخش پزشکی و سبک زندگی و مهاجرت و پاتوق کمترین حضور رو دارم. بیشتر تو بخش های بازارچه و عکاسی و فوتبال فعالیت دارم که تعداد تشکرها هم نشون میده که پست هام درست حسابی بوده و پست بی خود و اسپم نبوده.
اینجا کاربر با 25هزارتا پست و 45 هزارتا تشکر هم هست که به نظرم اون ها باید تو گینس رکورد ثبت کنن
حالا چرا قهر می کنی داداش من! نگفتم که اسپمری سریع به خودت می گیری! داشتم از پشتکارت می گفتم!

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320
بازی دیشب ایران خوب بود. هر چند شب مهدی کامرانی بود ولی شب صمد نیکخواه نبود. بازی امشب هم سخت البته با یه درجه پایین تر نسبت به بازی دیشب :cool: امیدوارم بچه ها ، خودشون باشن و خوب بازی کنن ، همین و بس :)

garshasp dragon

Registered User
لایک‌ها
11,062
بازی دیشب ایران خوب بود. هر چند شب مهدی کامرانی بود ولی شب صمد نیکخواه نبود. بازی امشب هم سخت البته با یه درجه پایین تر نسبت به بازی دیشب :cool: امیدوارم بچه ها ، خودشون باشن و خوب بازی کنن ، همین و بس :)
والیبال خوب بازی کرد و نتیجه گرفت.:) امیدورام که بسکتبال هم بتونه برزیل رو شکست بده. البته برزیل دیشب قوی ظاهر شد و فرانسه رو برد. چون با همه ی ستاره هاش اومده

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
کارتر اول 18 - 17 برنده شدیم فک میکردم تا اخر اینجوری پیش بره
دیروز با 30 امتیاز اختلاف باختیم امروز 29 تا
چند روز پیش با 40 امتیاز اختلاف به برزیل باخته بودیم.حالا باز خوبه یه پیشرفت و جهش 11 امتیازی داشتیم

bbaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
54
بیشتر امتیازهای برزیل روی ضد حمله بود

garshasp dragon

Registered User
لایک‌ها
11,062
مصر رو که بردیم. امروز کارمون سخته ، امیدوارم حداقل با بازی خوب بتونیم فرانسه رو شکست بدیم.
اگر ببریمشون صعود میکنیم دور بعد ولی خیلی سخته. تونی پارکر هم هست؟

chem_eng

Registered User
لایک‌ها
578
فقط غیرت خودشون بود و به نظر خوب بازی کردن
البته کوارتر دوم ....
وگرنه به قول این گزارشگرِ ما از بیخ مشکل داریم
باز دمشون گرم

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
کوآرتر اول و چهارم خیلی خوب بود و کوارتر سوم بعذ از استراحت مثل همیشه بد.
جالب این که والیبال مون هم تو هر سه بازی گیم سوم رو از دست دادن که نشون می ده بعد از یه استراحت 10 دقیقه ای تمرکزمون بالا نیست.
ایران تازه تو این بازی فهمید اگه یه کم نترس باشه و شهامت داشته باشه می تونه تیم های متوسط اروپایی رو شکست بده. شاید اگه مصدومیت گارد راس مون نبود بازی صربستان و فرانسه رو برده بودیم

garshasp dragon

Registered User
لایک‌ها
11,062
کوارتر چهارم عالی بودیم:general601: حیف که به دور بعد صعود نکردیم

بالا