• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
#اتکاسا
شش ماه پول نگه داشتن حداقل سایر شرکت ها پول کم کم می خورند این شرکت همه خوردن یک آب رویش

این توئیت تو سهام یاب هستش
فقط یک سوال مگه برای پذیره نویسی این سهم مبلغ 50 هزار تومن نگرفتن
اونوقت اینو میگه خوردن
جدیدا مرزهای خوردنم جابجا شده

light67

Registered User
لایک‌ها
282
امروز سهامم رو کارگزار ناظر زدم ، 5شنبه و جمعه که بازار تعطیله ، تو جریان میشه ؟ یعنی تا شنبه میاد تو پرتفوی من ؟

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
امروز سهامم رو کارگزار ناظر زدم ، 5شنبه و جمعه که بازار تعطیله ، تو جریان میشه ؟ یعنی تا شنبه میاد تو پرتفوی من ؟
روزهای کاری انجام می دهند . حالا شاید انجام دهند معلوم نیست . ولی روزهای کاری معمولا کارگزاری آگاه که من هستم یکی دو ساعته جا به جا می کند .

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
پس کو نظارتی که می گفتند؟؟الان حقوقی های نمادها با ناظرها تبانی کردند و نمادها رو صف فروش سنگین میکنند و اینجوری خریداری نمیاد سمت اون نماد و بعد یه مدت رفع گره معاملاتی میکنند و هر دفعه حدود 20 تا 60 درصد نماد رو منفی می کنند!!1در حالیکه هم ناظرین نمادها میدونند این کار حقوقی ها و بازیگرا عمدیه و هم سهامدار خرد میدونه!در برخی نمادها هم به جای اینکه به یکباره مثلا 40 درصد یا 50 درصد منفیش کنند میان به جای اینکار به صورت 10 درصد 10 درصد در هردفعه گره معاملاتی قیمت رو میارن پایین نمونش غپاک که حقوقی کثیف و دزدش با تبانی ناظر این نماد هر 2 هفته یکبار نماد رو مشمول رفع گره معاملاتی میکنند و
با این بهونه نماد رو در روز رفع گره معاملاتی حدود 10 درصد تا 15 درصد منفیش میکنند و دوباره دو هفته دیگه همین کار رو با هماهنگی ناظر و عوامل سازمان بورس انجام میدند...نکته ی جالبتر اینکه حتی در این روزهایی که نماد رو منفی میکنند باز هم سهامدار خرد حتی با 50 درصد منفی هم نمیتونه نقد کنه چون حقوقی های کثیف و دزد در نمادها فقط خودشون سهمشون رو کد به کد میکنند و از این دست میفقروشند و از دست دیگه دوباره میخرند و اینجوری هم قیمت نماد رو میارن پایین و هم یک قرون از جیبشون نه خرج می کنند و نه از سرمایشون کم میشه!!!!
مردم عادی و طبقه پایین کلا فراموش شدند تو ایران!خدا به داد همه ی این دزدها برسه روزی که آتش زیر خاکستر شعله ور میشه!
حق گرفتنیه.
دادنی نیست.

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
💹نمای پایانی بورس امروز/ شاخص کل با رشد ۲۰هزار واحدی همراه شد

🔹 رشد ۲۰هزار و ۷۲۸واحدی شاخص کل (۱.۷درصد) آن را در ارتفاع یک میلیون و ۲۳۳هزار واحدی قرار داد.
🔹شاخص‌ هم وزن بیش از یک درصد رشد کرد.
🔹ارزش معاملات خرد بورس و فرابورس به بیش از ۶هزار و ۳۶۰میلیارد تومان رسید.
🔹حدود ۳۳۵میلیارد تومان تغییر خالص مالکیت افراد حقوقی به حقیقی

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
photo_2021-06-26_14-47-29.jpg
ثبت بالاترین ارزش معاملات خرد در سال 1400

🔺 ارزش معاملات خرد امروز بازار مورخ 5 تیرماه، مبلغ 7104 میلیارد تومان بود.

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
دوستان پذیره نویسی درامد ثابت دیگه چیه؟
منظور اینکه حالت معمولی شما میری یه سهام صندوق درامد ثابت رو میخری تفاوت پذیره نویسی چیه و چه مزیتی داره؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دوستان پذیره نویسی درامد ثابت دیگه چیه؟
منظور اینکه حالت معمولی شما میری یه سهام صندوق درامد ثابت رو میخری تفاوت پذیره نویسی چیه و چه مزیتی داره؟
سلام
پذیره نویسی برای سهام دار هیچ تفاوتی نداره کل فرایند به یک صورت هست منتهی در نوع سهام و شرکت یکسان نخواهند بود
مثلا پذیره نویسی سهام شرکت الف با پذیره نویسی صندوق و . . . تفاوتی وجود نداره

برای درک بهتر مطلب زیر مطالعه بفرمایید ( در اصل تفاوت پذیره نویسی و عرضه اولیه یا خرید سهام هست )

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
سلام دوستان وقتتون بخیر
کسی کارگزاری اقتصاد بیدار هستش؟

من یک مقداری سهام داشتم الان برای فروش میذارم این پیغام رو میده
قرارداد جامع مشتری و کارگزاری تایید نشده

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
1624737266522.png

روی فروش قرمز رنگ میزنم این پیغام رو میده
همه سهام هام این کارگزاری همینه
مفید مشکلی نداره

DeluxePC

Registered User
لایک‌ها
7
رفقا قیمت سر به سر سهام من بعد از غارت اموالمون در بورس به صورت زیر هست. از متخصصین و اهل فن تقاضای راهنمایی دارم.

تبرک 4600
شپنا 2600
فولاد 1300
خودرو 290
وبصادر 300
خگستر 990
قرن 3400

میخواستم ببینم کسی هست تحلیل دقیق از آینده این سهام به من بگه که امیدی هست 80% خسارتم در بورس جبران بشه؟

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
رفقا قیمت سر به سر سهام من بعد از غارت اموالمون در بورس به صورت زیر هست. از متخصصین و اهل فن تقاضای راهنمایی دارم.

تبرک 4600
شپنا 2600
فولاد 1300
خودرو 290
وبصادر 300
خگستر 990
قرن 3400

میخواستم ببینم کسی هست تحلیل دقیق از آینده این سهام به من بگه که امیدی هست 80% خسارتم در بورس جبران بشه؟
فولادتون که نزدیک سر به سر است . خگستر هم نسبت به دیگر خودرویی ها وضعیت بهتری دارد . شپنا هم خوب است . تبرک تنها سهمی بود که من در ضرر فروختم چون نقدینگی نداشت . میانگین وبصادرتون هم بد نیست تا چند وقت دیگر سر به سر می شود . اگر پول دارید که روی حمایت های قوی در فرصت مناسب یکی یکی میانگین کم بکنید به صورتی که پولی که برای میانگین تزریق می کنید 3-4 برابر خرید اولیه باشد با برگشت سهم سر به سر می شوید اینکار را هم روی سهامی انجام دهید که سودسازند و آینده دار و احتمال ریزش بیشتر ندارند . مثلا خودرو را نمی شود کف احتمالی بر اساس بنیادش برایش تعریف کرد چون زیانده است .

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
🔹 رشد چهار هزار و ۷۴۷واحدی شاخص کل (۰.۳۸درصد) آن را در ارتفاع یک میلیون و ۲۳۸هزار واحدی قرار داد.
🔹شاخص‌ هم وزن ۰.۳۷درصد رشد کرد.
🔹ارزش معاملات خرد بورس و فرابورس به بیش از ۶هزار و ۶۹۵میلیارد تومان رسید.
🔹بیش از ۴۵میلیارد تومان تغییر خالص مالکیت افراد حقوقی به حقیقی

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
از هم رکورد شکنی در ارزش معاملات خرد در سال 1400

ارزش معاملات خرد امروز بازار مورخ 6 تیرماه، مبلغ 7181 میلیارد تومان بو

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
احراز هویت 620 هزار نفر در سجام طی بهار امسال

🔹 اطلاعات منتشر شده از سوی شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه حاکی از آن است که در 3 ماه ابتدایی سال جاری بیش از 620 هزار سهامدار در سامانه سجام احراز هویت شده اند

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
رکورد 6 ماهه بورس شکسته شد

🔹امروز برای اولین بار در 6 ماه گذشته از 3 دی ماه سال 99 تا به امروز شاهد ورود پول حقیقی در 4 روز متوالی بودیم. پس از 120 روز کاری این سنت بازار شکسته شد که نشان از بهبود وضعیت بازار سهام دارد.

🔹روز یکشنبه بورس سنت شکنی کرد و برای چهارمین روز متوالی ارزش خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار مثبت شد و 47 میلیارد تومان پول حقیقی به بورس وارد شد.

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
خداروشکر بازار به تعادل رسیده :love:
قیمت ها هم خوبن

تقریبا رشد بیشتر از این مقدار ، اگه به دلیل طرح توسعه و یا افزایش فروش ( حجم فروش یا قیمت فروش به خاطر تورم ) یا هر دلیل دیگه ای که توی صورت های مالی قابل مشاهده نباشه ، حباب به حساب میاد

اگه قصد خرید دارید باید محتاط باشید و سهام خوب رو به قیمت خوب بخرید

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
خداروشکر بازار به تعادل رسیده :love:
قیمت ها هم خوبن

تقریبا رشد بیشتر از این مقدار ، اگه به دلیل طرح توسعه و یا افزایش فروش ( حجم فروش یا قیمت فروش به خاطر تورم ) یا هر دلیل دیگه ای که توی صورت های مالی قابل مشاهده نباشه ، حباب به حساب میاد

اگه قصد خرید دارید باید محتاط باشید و سهام خوب رو به قیمت خوب بخرید
تشکر از شما داوود عزیز .
داوود جان چند سوال وجود دارد یکی اینکه در چنین مواقعی که سهامی که پیشتر خریده ایم و رو به حبابی شدن می روند بهترین راهکار چیست ؟ فروش یا ماندن تا جایی که فشار فروش روی سهم زیاد شود و بعد فروش ؟ یا ماندن و دست نزدن به سهم ؟
دوم اینکه اگر فرض را بر این بگیریم که بازار دوباره حبابی شود مثل قبل و چند وقتی در آن حالت بماند . در این حالت تکلیف ما برای خریدن چیست به فرض اینکه سهامی که ما قصد خرید داریم همه گران شده باشند . بهتر است کلا نخریم و به صندوق ها برویم یا با همان قیمت ها بخریم با اینکه می دانیم گران و حبابی هستند ؟
بیشتر سهامی که من در چند وقت پیش خریدم معمولا p/e های 5یا 6 داشتند و الان در سودهای خوبی هم هستند .البته دید من بلند مدت مثلا 20 ساله است ولی خوب باز هم آزار دهنده است که دوباره این سودها پر بزند و برگردیم به همان قیمتی که خریدم . مقداری نقدینگی هم دارم که اگر سهم خوب و ارزنده ای پیدا بشود و فرصتی پیش بیاید بخرم یا اگر اینها افت کردند دوباره اضافه کنم .اینجا دقیق تکلیف را نمی دانم.

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
در چنین مواقعی که سهامی که پیشتر خریده ایم و رو به حبابی شدن می روند بهترین راهکار چیست ؟ فروش یا ماندن تا جایی که فشار فروش روی سهم زیاد شود و بعد فروش ؟ یا ماندن و دست نزدن به سهم ؟
نظر منه :
اگه سهم خیلی حبابی بشه باید فروخت ولی به دلیل رشد شارپی سال 98-99 ، قاعدتا بازار پتانسیل رشد شارپی نداره و در نتیجه میشه دست نگهداشت و کاری نکرد ولی اگه توانایی محاسبه سود آینده رو به صورت دقیق داشته باشید و زیر و بم شرکت رو بدونید میشه با رشد های فعلی هم خرید و فروش انجام داد
البته من خودم هیچوقت توی این شرایط با تمام سهمم معامله نمیکنم
مثلا 1 میلیون برگه سهم داری ، فشار فروش که زیاد شد به تعداد 200 هزار برگه سهم رو میفروشی . اگه منفی شد که هیچی ولی اگه باز مثبت شد مثلا 100 هزار برگه سهم دیگه میفروشی
از اونطرف میانگین فروش هر برگ سهم رو داشته باش ( برای همون 300 هزار تا ) و وقتی سهم کاهش قیمت داشت و از قیمت میانگین فروشت کمتر شد ، شروع به خرید بکن
5 الی 10 درصد کمتر از میانگین قیمت فروش از نظر من برای خرید مجدد منطقیه

دوم اینکه اگر فرض را بر این بگیریم که بازار دوباره حبابی شود مثل قبل و چند وقتی در آن حالت بماند . در این حالت تکلیف ما برای خریدن چیست به فرض اینکه سهامی که ما قصد خرید داریم همه گران شده باشند . بهتر است کلا نخریم و به صندوق ها برویم یا با همان قیمت ها بخریم با اینکه می دانیم گران و حبابی هستند ؟
با فرض اینکه این اتفاق 4-5 سال دیگه میوفته ، به شرطی که دلار معقول رشد بکنه و تورم افسار گسیخته نداشته باشیم :
سهم خیلی گرون میشه و منتظر عرضه های آبشاری میمونی و حجم زیاد پشت دست بازیگرها میفروشی که خودش هم باعث فشار فروش بیشتر میشه
البته برای عرضه باید منتظر یک نقطه خروج خوب باشی ، مثلا یک حرف یا یک خبر یا هرچیزی که ماشه رو بکشه

بعد از فروش عمده سبد رو به صندوق درآمد ثابت تبدیل میکنی و بخشی رو هم به صندوق سهامی ( با خرید زیر NAV )
بعد که بازار ریزش شارپی کرد ، اول صندوق های سهامی رو میفروشی و تبدیل به سهام میکنی و بعد کم کم صندوق های درآمد ثابت رو
بعد از ریزش شارپی یک صعود میده ، میفروشی و دوباره برای یک ریزش شارپی دیگه صبر میکنی و دوباره میخری و میشه محدوده شاخص 1.1 امسال :D

و دوباره به نقل قول بالا مراجعه میکنید :p

بیشتر سهامی که من در چند وقت پیش خریدم معمولا p/e های 5یا 6 داشتند و الان در سودهای خوبی هم هستند
در مورد سود ، این موضوع رو در نظر داشته باش که اگه مجمع نرفته باشه ، DPS رو پرداخت میکنه و از قیمت سهم کم میشه و یک P/E یک سال آینده جدید و کمتر میده و این موضوع بعد از بازگشایی یا با باز شدن مثبت اتفاق میوفته یا خیلی سریع پوشش میده
ولی اگه سود آینده شرکت احتمال کاهش نداشته باشه و احتمال افزایش هم نداشته باشه ، با P/E یک سال آینده 5 و 6 دلیلی برای فروش و نوسان گرفتن نیست به خصوص با شرایط سیاسی و اقتصادی بی ثبات فعلی کشورو همینطور جهان ( کرونا و ... )

البته دید من بلند مدت مثلا 20 ساله است ولی خوب باز هم آزار دهنده است که دوباره این سودها پر بزند و برگردیم به همان قیمتی که خریدم
سرمایه گذاری همراه با صبره ، پریدن موقتی سود اشکالی نداره ولی اگه حرفه ای باشید ، میشه بازم خورد خورد طبق اون چیزی که گفتم نوسان هم گرفت ولی این رو در نظر داشته باشید ترید ماهیت قمار گونه داره
هرچقدر هم که برای اون قاعده و فرمول و ... دربیاریم، بازم قیمت در اختیار بازیگره
ولی بنیاد در اختیار بازیگر نیست

مقداری نقدینگی هم دارم که اگر سهم خوب و ارزنده ای پیدا بشود و فرصتی پیش بیاید بخرم یا اگر اینها افت کردند دوباره اضافه کنم .اینجا دقیق تکلیف را نمی دانم.
برای خرید ، اگه سهم مجمع نرفته ، DPS احتمالی رو کم بکنید و ببینید بعد از مجمع با چه P/E باز میشه
اگه حتی در این حالت هم 5 الی 6 بود ، ارزش خرید داره

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
درود
سایت یا فیلتری هست که بشه مثلا به ترتیب بیشترین رشد قیمت نماد ها بر اساس درصد را در بازه زمانی مثلا یک هفته و یک ماه و سه ماه و شش ماه گذشته را نشون بده؟همین طور بیشترین کاهش قیمت و ...

بالا