mehrshad.aryanfar
Registered User
- نوشتهها
- 423
- لایکها
- 1,111
خریدم بازم میخرم . #افق مناسب سرمایه گذاری بلند مدت
رهاورد365 داره ولی فیلترهاش پولیهقبل از اینکه اینجا پست بزنم کمی سرچ کردم این دو تا هم دیدم اما فیلتر کاملی نداشتن یا شاید هم نمیشه همچین فیلتری نوشت که به ترتیب از بیشتر به کمتر ردیف کنه مثلا فیلتری بود که سهم های بیشتر از 30 درصد کاهش رو نشون بده اما نمیگه چند درصد هر کدام ریزش داشته و ترتیب نداره. فکر کنم سایتی یا نرم افزاری باشه در این مورد.
داود جان در مورد زفکا چند تا سوال داشتم ازت.خداروشکر بازار به تعادل رسیده
قیمت ها هم خوبن
تقریبا رشد بیشتر از این مقدار ، اگه به دلیل طرح توسعه و یا افزایش فروش ( حجم فروش یا قیمت فروش به خاطر تورم ) یا هر دلیل دیگه ای که توی صورت های مالی قابل مشاهده نباشه ، حباب به حساب میاد
اگه قصد خرید دارید باید محتاط باشید و سهام خوب رو به قیمت خوب بخرید
از وضعیت سودسازیش هم مقایسه ای داری برادر؟
سهم همواره گرون و بدون تخفیف افق با حاشیه سود کم و مکان نوسان گیری
افق تا جایی که من میدونم سوسازیش هم همیشه رو به رشد بوده . افق چون هر روز در حال افتتاح شعبه های جدید است و تازگیها تخفیف 3/5 درصدی برای بازنشستگان داده این خودش تاثیر روی فروش و در نتیجه سودسازی دارد . افق به غیر از پوشش تورم معمولا از تورم جلوتر حرکت می کنه .از وضعیت سودسازیش هم مقایسه ای داری برادر؟
خیلی ممنونم از توضیحاتت. بله من هم با اینکه مقداری دارم و برنامه ای هم برای افزایش تعداد سهم هاش دارم همین موارد رو در نظر گرفته بودم. تو ریزش سنگینی که از مرداد ماه شروع شد هم می بینیم که افق آنچنان ریزشی نکرده و با پی بر ای های بالا هم معامله میشه. به نظر من هم اگر علاوه بر پوشش تورم سالی حدود ده درصد سود هم بده باز جا داره تو سبد داشته باشیمشافق تا جایی که من میدونم سوسازیش هم همیشه رو به رشد بوده . افق چون هر روز در حال افتتاح شعبه های جدید است و تازگیها تخفیف 3/5 درصدی برای بازنشستگان داده این خودش تاثیر روی فروش و در نتیجه سودسازی دارد . افق به غیر از پوشش تورم معمولا از تورم جلوتر حرکت می کنه .
28/03/98 - 270 سود تقسیم کرده . بعد 200% افزایش سرمایه داده و سال بعد هم 500 تقسیم کرده . روی هم رفته سودسازی و فروش خیلی خوب است ولی من دوست داشتم قیمت سهم روی 4800 تا 5500 بود ولی اینطور که دوستان عزیز می گویند برای خرده فروشی ها و اینطور شرکت ها معمولا p/e 10 تا 13 و سود 5 تا 10% سالیانه (به جز پوشش تورم) منطقی است .
در جریان این موضوع نیستم ولی امیدوارم خوب مدیریت بکنن در غیر اینصورت مدیریت غلط خودش رو توی صورت های شرکت نشون میده و میشه سهم رو فروختیکی اینکه الان مدیرعامل نداره. آیا مدیرعاملی که در آینده انتخاب خواهد شد شخص خاصی مد نظر هست؟ و اگر هست به نظرت شرکت رو بهتر اداره می کنه یا نه؟
آره تا 1401 به بهره برداری میرسه ولی یک مقدار تاخیر طبیعیهیکی هم اینکه تو گزارشش دیدم که سه تا طرح توسعه داره که دو تاش یک یا دودرصد پیشرفت کار داشتن و تا سال ۱۴۰۱ به بهره برداری می رسن. آیا به نظرت سال ۱۴۰۱ این پیش بینی شرکت محقق میشه و هر سه تا طرح مورد بهره برداری قرار میگیرن؟
اگه بازار رو دستکاری نکنن ، بورس فضایی هستش که همیشه فرصت خرید دارهو اینکه اگر ۱۴۰۱ هر سه تا طرح به بهره برداری برسن سال ۱۴۰۰ رو فرصتی برای خرید سهم هاش میدونی یا نه؟
آره حتما. یک مقدار کم از قبل خریدم، اون هم فقط و فقط به خاطر اینکه بهتر زیر نظرش بگیرم. میمونه تاااا یه زمانی قیمتش مناسب شد و برنامه های شرکت و سوددهی اوکی بود بخرم ازش.البته الان قیمتش بالاست مراقب باشید
ممنون
سلاماینم نگاه کرده بودم اطلاعات مورد نظر من رو نداشت ...رهاورد نسخه پیشرفته کسی داره ؟(مثل اینکه این آپشن در رهاورد نسخه پیشرفته هست)
خودم چک نکردم شاید خود پیج مورد نظر این عدد بدست اوردهممنون
پی بر ای ها با اون چیزی که tsetmc نمایش میدهد فرق دارد . بر اساس چیز دیگری محاسبه شده است؟
طبق گفته خودشون پی بر ای ها همگی تحلیلی و بر اساس عملکرد شرکت در سال 1400 است.ممنون
پی بر ای ها با اون چیزی که tsetmc نمایش میدهد فرق دارد . بر اساس چیز دیگری محاسبه شده است؟
دلیلش اینکه در سایت بورس روش محاسبه بر اساس ttm هست اما در تحلیل خیلی از سایت ها بر اساس سال مالی جدید محاسبه میشودممنون