• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
قبل از اینکه اینجا پست بزنم کمی سرچ کردم این دو تا هم دیدم اما فیلتر کاملی نداشتن یا شاید هم نمیشه همچین فیلتری نوشت که به ترتیب از بیشتر به کمتر ردیف کنه مثلا فیلتری بود که سهم های بیشتر از 30 درصد کاهش رو نشون بده اما نمیگه چند درصد هر کدام ریزش داشته و ترتیب نداره. فکر کنم سایتی یا نرم افزاری باشه در این مورد.
رهاورد365 داره ولی فیلترهاش پولیه

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
خیلی پیام جالب هستش ......

توقف نمادهای معاملاتی(کالا)،(اکالا)،(تکالا)،(نکالا)
به اطلاع میرساند، در پایان معاملات امروز نماد معاملاتی شرکت های بورس کالای ایران (کالا)جهت برگزاری مجامع عمومی عادی سالیانه بمنظور تصویب صورت های مالی-عمومی فوق العاده به منظور تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه و کارگزاران بورس کالای ایران (اکالا)،تولیدکنندگان بورس کالای ایران (تکالا)،نهادهای مالی بورس کالای ایران (نکالا)با توجه به نماد اصلی، متوقف خواهند شد. مدیریت عملیات بازار شرکت بورس اوراق بهادار تهران

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
خداروشکر بازار به تعادل رسیده :love:
قیمت ها هم خوبن

تقریبا رشد بیشتر از این مقدار ، اگه به دلیل طرح توسعه و یا افزایش فروش ( حجم فروش یا قیمت فروش به خاطر تورم ) یا هر دلیل دیگه ای که توی صورت های مالی قابل مشاهده نباشه ، حباب به حساب میاد

اگه قصد خرید دارید باید محتاط باشید و سهام خوب رو به قیمت خوب بخرید
داود جان در مورد زفکا چند تا سوال داشتم ازت.
یکی اینکه الان مدیرعامل نداره. آیا مدیرعاملی که در آینده انتخاب خواهد شد شخص خاصی مد نظر هست؟ و اگر هست به نظرت شرکت رو بهتر اداره می کنه یا نه؟
یکی هم اینکه تو گزارشش دیدم که سه تا طرح توسعه داره که دو تاش یک یا دودرصد پیشرفت کار داشتن و تا سال ۱۴۰۱ به بهره برداری می رسن. آیا به نظرت سال ۱۴۰۱ این پیش بینی شرکت محقق میشه و هر سه تا طرح مورد بهره برداری قرار میگیرن؟
و اینکه اگر ۱۴۰۱ هر سه تا طرح به بهره برداری برسن سال ۱۴۰۰ رو فرصتی برای خرید سهم هاش میدونی یا نه؟
همه اینهایی که پرسیدم نظرات خودت رو پرسیدم چون می دونم مدتی هست در موردش تحقیق کردی و بهتر از من اطلاعات داری. ممنونم ازت.

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
گزارش فروش افق کوروش در سال 1400:

مشاهده پیوست 1248749
سهم همواره گرون و بدون تخفیف افق با حاشیه سود کم و مکان نوسان گیری
با این 27 درصد درست نمیشه نیاز به رشد 100 درصدی داره
پایین هم نیاد اینقدر باید درجا بزنه و وقت تلف کنه تا به این قیمت بی ارزه

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
از روز گذشته نسبت P/S برای شرکتهای تولیدی در صفحه مربوط به هر شرکت در سایت TSETMC قرار گرفته است.

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
نمایش P/S شرکت های تولیدی در سایت TSETMC

🔹وحید روشن قلب، رئیس اداره نظارت بر ناشران سازمان بورس در مورد افشا نسبت P/S گفت : سازمان بورس با همکاری شرکتهای رایان بورس و مدیریت فناوری بورس تهران، در راستای افزایش کیفیت اطلاعات به سرمایه گذاران و معامله گران بازار، از روز گذشته نسبت P/S برای شرکتهای تولیدی را در صفحه مربوط به هر شرکت در سایت TSETMC قرار داده است.

🔹وی با بیان این مطلب که نسبت P/S از نسبتهای پر کاربرد بین فعالین بازار است، درباره چگونگی تعیین این نسبت تصریح کرد: با تقسیم آخرین ارزش بازار سهام شرکت بر مبلغ فروش 12 ماهه اخیر شرکت که در آخرین گزارش فعالیت ماهانه شرکتهای تولیدی درج شده است این نسبت محاسبه شده و در سایت TSETMC نمایش داده می‌شود.

🔹رئیس اداره نظارت بر ناشران گروه مالی و خدماتی سازمان بورس با بیان اینکه این نسبت در شرکتهای غیرتولیدی محاسبه نمیشود، خاطر نشان کرد: این نسبت با تغییر قیمت سهام و یا افشا گزارش ماهانه جدید به روز رسانی می‌شود.

🔹روشن قلب افزود: در راستای بهبود اطلاعات مورد نیاز سرمایه گذاران و با تصمیم سازمان بورس و اوراق بهادار، تعداد مظنه های قابل نمایش برای هر نماد در سایت TSETMC از 3 مظنه به 5 مظنه افزایش یافته است.

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
💹نمای پایانی بورس امروز/ شاخص کل با رشد هشت هزار واحدی همراه شد

🔹 رشد هشت هزار و ۴۰۵واحدی شاخص کل (۰.۶۷درصد) آن را در ارتفاع یک میلیون و ۲۵۶هزار واحدی قرار داد.
🔹شاخص‌ هم وزن ۰.۴درصد رشد کرد.
🔹ارزش معاملات خرد بورس و فرابورس به بیش از پنج هزار و ۱۶۰میلیارد تومان رسید.
🔹حدود ۵۵میلیارد تومان تغییر خالص مالکیت افراد حقوقی به حقیقی

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
از وضعیت سودسازیش هم مقایسه ای داری برادر؟
افق تا جایی که من میدونم سوسازیش هم همیشه رو به رشد بوده . افق چون هر روز در حال افتتاح شعبه های جدید است و تازگیها تخفیف 3/5 درصدی برای بازنشستگان داده این خودش تاثیر روی فروش و در نتیجه سودسازی دارد . افق به غیر از پوشش تورم معمولا از تورم جلوتر حرکت می کنه .
28/03/98 - 270 سود تقسیم کرده . بعد 200% افزایش سرمایه داده و سال بعد هم 500 تقسیم کرده . روی هم رفته سودسازی و فروش خیلی خوب است ولی من دوست داشتم قیمت سهم روی 4800 تا 5500 بود ولی اینطور که دوستان عزیز می گویند برای خرده فروشی ها و اینطور شرکت ها معمولا p/e 10 تا 13 و سود 5 تا 10% سالیانه (به جز پوشش تورم) منطقی است .

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
افق تا جایی که من میدونم سوسازیش هم همیشه رو به رشد بوده . افق چون هر روز در حال افتتاح شعبه های جدید است و تازگیها تخفیف 3/5 درصدی برای بازنشستگان داده این خودش تاثیر روی فروش و در نتیجه سودسازی دارد . افق به غیر از پوشش تورم معمولا از تورم جلوتر حرکت می کنه .
28/03/98 - 270 سود تقسیم کرده . بعد 200% افزایش سرمایه داده و سال بعد هم 500 تقسیم کرده . روی هم رفته سودسازی و فروش خیلی خوب است ولی من دوست داشتم قیمت سهم روی 4800 تا 5500 بود ولی اینطور که دوستان عزیز می گویند برای خرده فروشی ها و اینطور شرکت ها معمولا p/e 10 تا 13 و سود 5 تا 10% سالیانه (به جز پوشش تورم) منطقی است .
خیلی ممنونم از توضیحاتت. بله من هم با اینکه مقداری دارم و برنامه ای هم برای افزایش تعداد سهم هاش دارم همین موارد رو در نظر گرفته بودم. تو ریزش سنگینی که از مرداد ماه شروع شد هم می بینیم که افق آنچنان ریزشی نکرده و با پی بر ای های بالا هم معامله میشه. به نظر من هم اگر علاوه بر پوشش تورم سالی حدود ده درصد سود هم بده باز جا داره تو سبد داشته باشیمش

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
یکی اینکه الان مدیرعامل نداره. آیا مدیرعاملی که در آینده انتخاب خواهد شد شخص خاصی مد نظر هست؟ و اگر هست به نظرت شرکت رو بهتر اداره می کنه یا نه؟
در جریان این موضوع نیستم ولی امیدوارم خوب مدیریت بکنن در غیر اینصورت مدیریت غلط خودش رو توی صورت های شرکت نشون میده و میشه سهم رو فروخت
یکی هم اینکه تو گزارشش دیدم که سه تا طرح توسعه داره که دو تاش یک یا دودرصد پیشرفت کار داشتن و تا سال ۱۴۰۱ به بهره برداری می رسن. آیا به نظرت سال ۱۴۰۱ این پیش بینی شرکت محقق میشه و هر سه تا طرح مورد بهره برداری قرار میگیرن؟
آره تا 1401 به بهره برداری میرسه ولی یک مقدار تاخیر طبیعیه
و اینکه اگر ۱۴۰۱ هر سه تا طرح به بهره برداری برسن سال ۱۴۰۰ رو فرصتی برای خرید سهم هاش میدونی یا نه؟
اگه بازار رو دستکاری نکنن ، بورس فضایی هستش که همیشه فرصت خرید داره
چون طبیعتا شرکت سال 1401 منحل نمیشه و فعالیتش ادامه داره و اگه قیمتش مناسب باشه و آینده روشنی داشته باشه حتی سال 1401 و بعد از اونم برای خرید مناسبه
البته الان قیمتش بالاست مراقب باشید

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
البته الان قیمتش بالاست مراقب باشید
آره حتما. یک مقدار کم از قبل خریدم، اون هم فقط و فقط به خاطر اینکه بهتر زیر نظرش بگیرم. میمونه تاااا یه زمانی قیمتش مناسب شد و برنامه های شرکت و سوددهی اوکی بود بخرم ازش.
ممنون از پاسخهات

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
اینم نگاه کرده بودم اطلاعات مورد نظر من رو نداشت 😿...رهاورد نسخه پیشرفته کسی داره ؟(مثل اینکه این آپشن در رهاورد نسخه پیشرفته هست🙁)
سلام
این سایت چند وقت باهاش اشنا شدم
در قسمت فیلتر شاید بتوان چیزی که احتیاج دارید بدست بیاورید

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
ممنون
پی بر ای ها با اون چیزی که tsetmc نمایش میدهد فرق دارد . بر اساس چیز دیگری محاسبه شده است؟
خودم چک نکردم شاید خود پیج مورد نظر این عدد بدست اورده
چون تو tseهر چند وقت این شاخص به روز میشه

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
ممنون
پی بر ای ها با اون چیزی که tsetmc نمایش میدهد فرق دارد . بر اساس چیز دیگری محاسبه شده است؟
طبق گفته خودشون پی بر ای ها همگی تحلیلی و بر اساس عملکرد شرکت در سال 1400 است.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
ممنون
دلیلش اینکه در سایت بورس روش محاسبه بر اساس ttm هست اما در تحلیل خیلی از سایت ها بر اساس سال مالی جدید محاسبه میشود

با سرچ کردن میتوانید تفاوت متوجه شوید

بالا