بیت کوینمیخوام یک میلیون تومان سهام بخرم و بذارم کنار تا حداقل 5 سال دیگه چی بخرم خوبه؟
ضامن نقد شوندگی داره؟پذیرهنویسی صندوق سرمایهگذاری همای آگاه شروع شد.
این صندوق درآمد ثابت همراه با پرداخت سود ماهانه رو میتونیم به عنوان بهترین گزینه جایگزین سپردهگذاری در بانک معرفی کنیم، برای سرمایه گذاری در این صندوق میتونید از طریق پنل معاملاتی همهی کارگزاریها و کارگزاری آگاه اقدام کنید.
🎖ویژگیهای همای آگاه:
قابل معامله در بورس (ETF) با نماد «همای»
پرداخت سود ماهانه
کمریسک و جایگزین سپردههای بانکی
بدون جریمه برداشت زودهنگام
نقدشوندگی بالا به دلیل وجود بازارگردان
در سایت صندوق همای اینطور نوشته :ضامن نقد شوندگی داره؟
الان وضعیت عرضه اولیه ها چطوره ؟ 30% سود میده ؟عرضه اولیه سهام شرکت سپید ماکیان با نماد #سپید
زمان: چهارشنبه 23 تیر ماه
حداکثر سهمیه هرکد: 150 سهم
دامنه قیمت: 2100 تا 1990 تومان
تعداد عرضه : 150 میلیون سهم
حداکثر نقدینگی مورد نیاز 315 هزار تومان
خود من چیزی نخریدم ولی چندتاشون انگار تا 50 درصدم رفتنالان وضعیت عرضه اولیه ها چطوره ؟ 30% سود میده ؟
بیشتر هم میدن. بین ۵۰ تا ۱۰۰ درصد.الان وضعیت عرضه اولیه ها چطوره ؟ 30% سود میده ؟
من فردا میرم کارگزاری مفید دفتر مرکزی برای فعال کردن صندوق نامیبه دلیل مشغله های این روزها زیاد نمی تونم خرید و فروش داشته باشم..
میخوام نقدینگی رو داخل حساب کاربری م داخل مفید بریزم یا همون صندوق حامی ..
دوستان پیشنهاد میدن یا تو همون بانک بمونه و 8% رو بده ...
به نظر من صندوق با درآمد ثابت بگیر بهتر از اینه که بذاری پول تو حساب کاربری بمونه. سودش هم بیشتر از بانک هستبه دلیل مشغله های این روزها زیاد نمی تونم خرید و فروش داشته باشم..
عرضه اولیه سهام شرکت سپید ماکیان با نماد #سپید
زمان: چهارشنبه 23 تیر ماه
حداکثر سهمیه هرکد: 150 سهم
دامنه
قبل عید که وضعیت بازار خراب بود به زور به 30-40 درصد میرسیدند ولی خیلی بهتر شده الان. چندتایی بعد عید اومده به جز یکی دو تا بقیه بالای 60-70 درصد رفتن .لطیف که آخرینش بود الان نزدیک به 80% بالا رفته . قبلا یک جو منفی بود که تا صف میریخت همه فوری میفروختن که اینم صف فروش میشه ولی الان عرضه اولیه صف فروش نمی شن . مثلا همین لطیف با 80% سود هنوز 3-4 هزار نفر صف خرید داره .البته شرکت های خوبی هم اومده مثلا غکورش و ومدیر و همین لطیف و حالا هم سپید ماکیان اینا همه خوبنالان وضعیت عرضه اولیه ها چطوره ؟ 30% سود میده ؟
بانک رو من اسمش رو گذاشتم کوره پول سوزی . مبادا اونجا بزارید بمونن . حتما یا صندوق حامی یا صندوق کیان و تصمیم که سودشون از حامی بیشتر هست . کیان پارسال 27% سود داده . تصمیم هم خیلی خوبه میانگین بین 17 تا 20 درصد روزشمار .به دلیل مشغله های این روزها زیاد نمی تونم خرید و فروش داشته باشم..
حضوری نیاز نیست بروید . آنلاین شده .من فردا میرم کارگزاری مفید دفتر مرکزی برای فعال کردن صندوق نامی
خوده مشاوره گفتشحضوری نیاز نیست بروید . آنلاین شده .
نوشته بود به دلیل شیوع کرونا و... درخواست خود را آنلاین بفرستید باز خودتون بررسی کنید .