• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
بانک رو من اسمش رو گذاشتم کوره پول سوزی . مبادا اونجا بزارید بمونن . حتما یا صندوق حامی یا صندوق کیان و تصمیم که سودشون از حامی بیشتر هست . کیان پارسال 27% سود داده . تصمیم هم خیلی خوبه میانگین بین 17 تا 20 درصد روزشمار .
تازگی ها یاقوت هم اومده که مال کارگزاری آگاه هست و سودش مثل همون حامی هست حدود 16%

البته این نکته را هم فراموش نکنید که طبق آمار مرکز آمار ، ماهیانه تا الان از ابتدای سال 3 تا 4 درصد تورم داشتیم که نشون میده حتی صندوق درآمد ثابت اگر 24% سود هم بدهد در سال ( که میشود ماهیانه 2% ) باز هم پول شما ارزشش آخر سال بسیار تا بسیار ، ( دست کم 20% ) کم خواهد شد . از نظر من سهام بنیادی خوب و با قیمت خوب بخرید و رها کنید . پول نقد نگه داشتن اشتباه است در کل، چه بانک باشد چه صندوق مگر در شرایطی که تورمی نداشته باشیم یا موقعیتی برای خرید سهام و ملک و کالا و ...... نباشد .
این صندوق ها ماهیانه شون چقدر میشه با سرمایه مثلا 50 تومن

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
به نظر من صندوق با درآمد ثابت بگیر بهتر از اینه که بذاری پول تو حساب کاربری بمونه. سودش هم بیشتر از بانک هست

کارگزاری مفید پول تو قسمت قدرت خرید باشه انگار تو صندوق درآمد ثابت حامی گذاشتی ، سودشم حدودا 18 درصده

👈همین امر باعث شد حرفه ای های بازار امروز اکثرا سیو سود کردن و خارج شدند که ۱۲۵ میلیارد تومان خروج نقدینگی‌ حقیقی داشتیم
حقوقی ها هم در اکثر نماد ها فروشنده بودند

اگه اشتباه نکنم امروز ورود پول حقیقی داشتیم

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
کارگزاری مفید پول تو قسمت قدرت خرید باشه انگار تو صندوق درآمد ثابت حامی گذاشتی ، سودشم حدودا 18 درصده

اگه اشتباه نکنم امروز ورود پول حقیقی داشتیم
توی قدرت خرید باشه، روزشمار سودو محاسبه میکنه یا ماهانه؟ اگه ماهانه باشه کم و زیاد شدنش چطور محاسبه میشه؟ و اینکه میدونی واریزش چطوره؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
توی قدرت خرید باشه، روزشمار سودو محاسبه میکنه یا ماهانه؟ اگه ماهانه باشه کم و زیاد شدنش چطور محاسبه میشه؟ و اینکه میدونی واریزش چطوره؟
فک کنم ماهیانه هست. صندوق نامی روز شماره هست تا ساعت 12 واریز می کنند

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
دوستان نه تبلیغ است نه برای من ریالی سود دارد
این کانال آموزشی است کارش هم درسته خودتان چک کنید
فقط آموزش میده نه سیگنال و نه ............
*
*

اینم یه آموزش دیگه درباره صندوق ها که چک کنید

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
این صندوق ها ماهیانه شون چقدر میشه با سرمایه مثلا 50 تومن
کیان تقریبا 1 تا 1.200 روی 50 تومان میدهد . تصمیم تقریبا 900 - حامی و یاقوت هم 800
روز شمار بدون جریمه ابطال - از بانک خیلی بهتر است ولی از سهام بنیادی و ارزنده خیلی بدتر .
اینها تقریبی است و هر ماه ثابت نیست گاهی کمتر و گاهی بیشتر است . مثل بانک رقم ثابتی ندارد ولی میانگین همینقدر است . البته همونطور که قبلا گفتم صندوق هایی مثل کیان گاهی یک ماه خیلی بیشتر بالا می روند . اگر خواستید بخرید NAV را بررسی کنید اگر زیر NAV بخرید از همان روز یا از فردا وارد سود می شوید . بالای NAV بخرید 2-3 روزی طول می کشد .

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
حامی هم روز شمار است . قدرت خرید داشته باشید و پول تا ساعت 12 از کارگزاری خارج نشده باشد سود همان روز محاسبه می شود و اگر بعد از 12 کل پول را بردارید یا فردا بردارید و دیگر نیاورید هم آخر برج سود همان یک روزی که پولتان در کارگزاری (صندوق حامی ) بوده واریز می شود .از بانک خیلی بهتر است
برای نوسانگیرها خوب است مخصوصا نوسانگیرهای روزانه . هم سود بانکی میگیرند و هم کاسبی ( خرید و فروش ) سهام می کنند .

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
حامی هم روز شمار است . قدرت خرید داشته باشید و پول تا ساعت 12 از کارگزاری خارج نشده باشد سود همان روز محاسبه می شود و اگر بعد از 12 کل پول را بردارید یا فردا بردارید و دیگر نیاورید هم آخر برج سود همان یک روزی که پولتان در کارگزاری (صندوق حامی ) بوده واریز می شود .از بانک خیلی بهتر است
برای نوسانگیرها خوب است مخصوصا نوسانگیرهای روزانه . هم سود بانکی میگیرند و هم کاسبی ( خرید و فروش ) سهام می کنند .
صندوق های بانکی چطورن؟
اینو مازی معرفی کرده

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
#دی
بازگشایی جالبی داشت تو این بازگشائی های وحشتناک
به امید تایید شدنش
تا راه برای مثبت باز شدن بقیه سهم ها هموار کنه و از دست سلاخی های بازگشائی راحت بشیم

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
#دی
بازگشایی جالبی داشت تو این بازگشائی های وحشتناک
به امید تایید شدنش
تا راه برای مثبت باز شدن بقیه سهم ها هموار کنه و از دست سلاخی های بازگشائی راحت بشیم
خوب تائید شد
خدا را شکر
حالا هم دارن براش رنج منفی میکشن

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
یکی از دوستان در کانال غریزی عضو بودند و ضرر شدیدی سر خموتور کردند...
امروز داشتم یه سرچ میزدم در موردش...به چی رسیدم!!
انگار نفری دو سه تومن گرفته ...

#خموتور
کانال معاملات غریزی یا جورج سورس سابق یا پروفسور قدیمی... کلا کارش این هست که با حقوقی و بازیگر سهم صحبت میکنه و با هم وارد سهم می شوند و بعد از یک رشد 300 درصدی میاد و سهم و در کانال وی آی پی که بابتش 2 میلیون پول گرفته معرفی میکنه و بعد از خالی کردن سهم، اکانتش و حذف می کنه و با یک آی دی جدید و کلاهبرداری جدید.. سهم های #سباقر در سال 97 و اعتلا در سال 98 و # خموتور در سال 99 را به ترتیب در اوج قیمت معرفی کرده.. منم در سال 97 ازش سهم سباقر و گرفتم و تا یک سال اسیرش بودم و بعد شنیدم اعتلا را معرفی کرده و رفتم نگاه کردم کجا معرفی کرده و چقدر ریزش داشته. بازیگر سهم کامل باهاش هماهنگه.. اصولا سهم هایی که معرفی می کنه بعد از 6 ماه ریزش، شروع به حرکت می کنند. #خموتور هم الان 2 ماه معرفی شده و بعد از 4 ماه شروع به رشد می کنه و تا پایان سال دیگه به اصل پولتون می رسید..این کانال تا حالا خیلی ها را بدبخت کرده. حقوقی و سازمان بورس هم باهاش هماهنگ هستن. کلا چندین ساله کارش اینه. وکیل های قوی داره و بلده په جوری قانون را دور بزنه و تا الان گیر نیوفتاده.امیدوارم این دفعه گیر بیوفته

الان دقیقا یک هفته بیشتره ک دیگه فعالیتی تو کانالش ک همون معاملات غریزی هستش نداره علاوه براین کانال دورهمی بورس بنام شکوفه عباسی ک ادمین هستن هم شیش ماه نفری حدودا یک میلیون بابت این سهم گرفته از چندصدنفر وخودشو کاملا کشیده کنار وپاسخگو نیست وهمکاری هم نمیکنه ک پول بحساب چه کسانی واریز کرده متاسفانه وخیلی راحت هم پولو گرفتن هم تواوج قیمتی سهمو معرفی کردن هم پنجاه درصد تا الان افت قیمت داشته سهم وهیچکسم نیست جلوشونو بگیره 😥😥

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
رکورد ارزش معاملات خرد در سال 1400 شکسته شد

🔵 ارزش معاملات خرد امروز بازار مورخ 22 تیرماه، مبلغ 7386 میلیارد تومان بود که بالاترین رقم در سال 1400 محسوب می شود

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
افزایش سرمایه شرکت #فرابورس ایران به میزان 150 درصد ثبت شد.

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
@TVKade
نظرت راجع به بازگشایی امروز #دی چیه ؟! :sneaky: :D
با سلام، چه عجب این سهم باز شد.
دی در شاخص 1300 در 27 اسفند بسته شده و امروز بطور مهندسی شده در شاخص 1300 بازگشایی شده ولی با 30 درصد مثبت :لول درحالیکه سهم های هم ردیف و ریالی نه تنها طی این مدت رشدی نکردن بلکه قیمت ها کاهشم داشته.
خگستر 300 تومنی شده 265، وبملت 430 شده 400، وبصادر 270 شده 225، حکشتی 1900 تومنی شده 1650، ثشاهد 1900 تومنی شده 1450
این مثبت امروز غیر قابل پیش بینی و بنظرم خریدار اشتباه کرده، فعلا همینجاها میمونه حجمی که زده و قدرت خریدار افتضاحه و احتمالا قیمت روزهای آینده کاهش پیدا کنه.
از زمانیکه سهام جانبازان و خانواده شهید آزاد شده و همین الان با یک تغییر کارگزار میتونن خودشون سهمشونو بفروشن دیگه دید مثبتی به این سهم ندارم.

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
صندوق های بانکی چطورن؟
اینو مازی معرفی کرده
اینها هم شبیه به همون حامی و یاقوت هستند فقط یک خوبی دارند که ضامن نقد شوندگی بهتری دارند . معمولا در صورت مشکل بانک ها ضامن نقد شوندگی این صندوق ها هستند . البته صندوق حامی و یاقوت فکر نمی کنم هیچ زمان مشکل نقد کردن داشته باشند ، این همه پول توی کارگزاری ها هست. دیگه خودتون حساب کنید .
هیچ صندوق و بانکی نیست که امکان ورشکستگی نداشته باشه ولی خوب معمولا صندوق ها بیشتر اوراق و سپرده و ..... دارند که ریسک نداشته باشند . ولی خوب پشت سر ما تجربه تلخ فرشتگان (کاسپین) هم هست با اون همه ملک و شعبه و ... که عاقبت همه رو بدبخت کرد .

من خودم شخصا تا زمانی که موقعیت خوبی برای خرید ( مثل خریدن امروز نوری ) پیش نیاید پول را در صندوق تصمیم و کیان می گذارم .

Last edited:

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
اینها هم شبیه به همون حامی و یاقوت هستند فقط یک خوبی دارند که ضامن نقد شوندگی بهتری دارند . معمولا در صورت مشکل بانک ها ضامن نقد شوندگی این صندوق ها هستند . البته صندوق حامی و یاقوت فکر نمی کنم هیچ زمان مشکل نقد کردن داشته باشند ، این همه پول توی کارگزاری ها هست. دیگه خودتون حساب کنید .
هیچ صندوق و بانکی نیست که امکان ورشکستگی نداشته باشه ولی خوب معمولا صندوق ها بیشتر اوراق و سپرده و ..... دارند که ریسک نداشته باشند . ولی خوب پشت سر ما تجربه تلخ فرشتگان (کاسپین) هم هست با اون همه ملک و شعبه و ... که عاقبت همه رو بدبخت کرد .

من خودم شخصا تا زمانی که موقعیت خوبی برای خرید ( مثل خریدن امروز نوری ) پیش نیاید پول را در صندوق تصمیم و کیان می گذارم .
به نظرت آریا و میدکو هم خوب هستش برای بلند مدت

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
به نظرت آریا و میدکو هم خوب هستش برای بلند مدت
البته بهتر هست این سوال رو از استادانی که در همین تاپیک هستند بپرسید چون من کل حضورم در بورس 1 سال بیشتر نیست و هنوز خیلی باید تجربه کسب کنم ولی طبق چیزهایی که من از عزیزان در همین تاپیک و جاهای دیگر و تحقیقات خودم یاد گرفتم خدمتتون عرض می کنم. آریا شرکت بسیار خوبی است و از لحاظ بنیادی آینده دار است . همکاری خوبی با پتروشیمی های اطرافش دارد ، منابع نفتی فراوان را در کنار خود می بیند ، برای تامین آب مشکلی ندارد ، در شرایط تحریمی کنونی بدون مشکل خاصی سودسازی می کند ، سهامداران را اذیت نمی کند ، سود را با درصد بالا و در کمترین زمان پرداخت می کند ، ریسک افت و خیز قیمتی چندانی ندارد و بازارگردان هم دارد . فعلا هم P/E نسبتا خوبی دارد که البته اگر قیمتش پایینتر بیاید ارزندگی بیشتر هم پیدا می کند ولی خوب برای بلند مدت خیلی فرقی نمی کند روی 9 تومان بخرید یا 8/5 - بر اساس دلار و تورم هم رشد می کند .
من خودم راهبردم برای خرید و فروش بلند مدت است .البته خرید و فروش های جزئی روی سهام بلند مدتی دارم . بنابراین همین آریا را امروز بعد از فروختن روی 9/200 روی 8900 یک پله خریدم . چون دیدم بلند مدت است دلهره هم ندارم ، بالا برود چه بهتر ، پایین بیاید بیشتر می خرم . فرض را هم بر این میگیرم که دلار تا آخر سال مالی آریا همین قیمت می ماند و تورم هم نخواهیم داشت و شرکت هم کار خاصی برای سودسازی نکند، باز هم ضرری در کار نخواهد بود . این در بدترین حالت ممکن بود ( از لحاظ شاخص های رشد قیمتی ) . ولی خوب روشن است که تورم ادامه دار است و دلار هم فکر نمی کنم زیر 20 بیاید و شرکت هم درجا نخواهد زد .

میدکو را من درست بررسی نکرده ام و نداشته ام تا بحال. شاید دوستان دیگر بتوانند نظر بهتری بدهند .

فایل های ضمیمه

• Untitled.png
    Untitled.png
    71.2 KB · نمایش ها: 8
  • H.png
    H.png
    170.5 KB · نمایش ها: 6
Last edited:
بالا