avan
Registered User
- نوشتهها
- 1,884
- لایکها
- 207
خیلی عالیه
شرایط خاصی داشتی برا سرخطی یا شانسی شد؟
خیلی عالیه
قبلا در همین تاپیک متنشو گذاشتیم:خیلی عالیه
شرایط خاصی داشتی برا سرخطی یا شانسی شد؟
داره باز میشههرموقع لپارس باز شد بدونید اصلاح تموم شده و بازار نرماله
مافیا و رانت پیش لپارس لنگ میندازه
از 6200 یه کله بردنش 16000!
امروز ۴۰.۵۲٪ شدهکیمیاتک امروز فروشنده زیاد داشت.فکر کردم تا صد در صد رو میده.البته فردا برای کنفرانس 50 درصد بسته میشه.بعضی ها ریسک نکردن فروختن....دوستان نظرتون چیه؟
میدونم.امروز 46 دردصد شد.امروز ۴۰.۵۲٪ شده
فردا فکر نکنم بسته بشه
پس فردا بسته میشه احتمالا
فردا خیلی ها رد میکنن که به تعطیلی نخورنمیدونم.امروز 46 دردصد شد.
منظورم اینه صفش میریزه یا نه
کدوم کنفرانس؟ چیزی ننوشتن تو کدال کهکیمیاتک امروز فروشنده زیاد داشت.فکر کردم تا صد در صد رو میده.البته فردا برای کنفرانس 50 درصد بسته میشه.بعضی ها ریسک نکردن فروختن....دوستان نظرتون چیه؟
توقف بخاطر تغییرات بیشتر از 50 درصد در قیمت را دوستان میگن. وقتی به 50 درصد برسه همون لحظه نماد متوقف میشه و اطلاعیه میدن.کدوم کنفرانس؟ چیزی ننوشتن تو کدال که
تغییر بیش از ۵۰ درصدکدوم کنفرانس؟ چیزی ننوشتن تو کدال که
اهان اون....اره درسته. ولی فکر میکنم بعدش باز ادامه بده تا ۴۰۰۰ تومن جا داره. من که فعلا نمیفروشمتوقف بخاطر تغییرات بیشتر از 50 درصد در قیمت را دوستان میگن. وقتی به 50 درصد برسه همون لحظه نماد متوقف میشه و اطلاعیه میدن.
توضیحات بشتر جدیدترین تغییرات قانون نوسان 20 درصد و 50 درصد بورس
الان ۷۰۰ تومنهاهان اون....اره درسته. ولی فکر میکنم بعدش باز ادامه بده تا ۴۰۰۰ تومن جا داره. من که فعلا نمیفروشم
کیمیاتک رو میفرمایند الان 3393 تومن هست.الان ۷۰۰ تومنه
کی میرسه به ۴۰۰۰ تومن؟
در مورد ۶۰۰٪ سود صحبت می کنید!
فکر کردم فجهانهکیمیاتک رو میفرمایند الان 3393 تومن هست.
فجهان به نظر شما تا کجا حدودا میاد؟فکر کردم فجهانه
درسته ممنون
نه بیشتر میشه به نظرمفجهان به نظر شما تا کجا حدودا میاد؟
خودم نظرم روی 850 اینا هست/
اگر بازار خوب و متعادل باشه تا صدرد صد رو میده.مواظب باشید توی صف کیمیاتک گیر نکنید
بنظرم ماکزیمم سودی که از حالا بده ده درصد خواهد بود
حقوقی هم برخلاف روزهای قبل که یک میلیون سهم میداد تا پایانی پر بشه، امروز خیلی فروخت و مطمئن در ادامه هم به این شکل میفروشه.