دقیقا همین کارو میکننیک موردی هم که خیلی میشنوم اینه که دولت جدید قصد داره بازار رو همینجور نوسانی نگر داره و نزاره شاخص به 2 میلیون برسه-از اینور هم که ملاحظه می کنید هر نمادی با اینکه به صورت قانونی و با عرضه و تقاضا 6 تا مثبت میخوره بعدش میبندنش به ظن دستکاری و از سود بازار عقبش میندازن و گاهی تا 2 هفته بسته نگرش میدارند و وقتی باز شد و دیدند باز مثبت میخوره بعد 3 تا مثبت دوباره میبندنش تا 20 روز! و این کار رو انقدر می کنند که سهامداران اون سهم آخرش بترسند و خالی کنند و سهم منفی بشه
به نظر من دولت جدید از بابت ضربه زدن به قشر پایین و اینکه نخواهد گذاشت طبقه پایین در بورس سود کنند، روی دولت قبلی رو سفید خواهد کرد.
اقا حلالت باشه . یعنی درست زدی تو خالشسینا در طی این دو سه روز خریداری شد.علی برکت الله
اگه فردا هم راه بده فعلا مدتی تک سهم شسینا میشیم علی برکت الله
یک موردی هم که خیلی میشنوم اینه که دولت جدید قصد داره بازار رو همینجور نوسانی نگر داره و نزاره شاخص به 2 میلیون برسه-از اینور هم که ملاحظه می کنید هر نمادی با اینکه به صورت قانونی و با عرضه و تقاضا 6 تا مثبت میخوره بعدش میبندنش به ظن دستکاری و از سود بازار عقبش میندازن و گاهی تا 2 هفته بسته نگرش میدارند و وقتی باز شد و دیدند باز مثبت میخوره بعد 3 تا مثبت دوباره میبندنش تا 20 روز! و این کار رو انقدر می کنند که سهامداران اون سهم آخرش بترسند و خالی کنند و سهم منفی بشه
به نظر من دولت جدید از بابت ضربه زدن به قشر پایین و اینکه نخواهد گذاشت طبقه پایین در بورس سود کنند، روی دولت قبلی رو سفید خواهد کرد.
به روز میشه؟سلام مجدد.
این اس ام اس دیروز برای من اومد:
"
*کارگزاری آگاه*
کدبورسی: ********
تاریخ معامله: 1400/06/20
لیست معاملات: خرید 2902 فجهان
ق5500
مانده:**********
"
اما ظهر چک کردم تعداد توی پرتفو ۱۴۵۱ عدد ثبت شده.
درست شدهبه روز میشه؟
شدش؟
امسال ... پارسال... پیرارسال...دلم خیلی تنگ شده قدرشو ندونستیم این بلا سرمون اومد
کجایی علی برکت الله
یادش رفته شایدهمه چی قرمزه
دیگه انگیزه ای برای نگهداری نیست
دولت 13 گفت بورس برای مهمه ولی انگار نه الان
درود و عرض ادب.از اینجا چک کن ببین اصلا اون سهام را داری
یا فروختی و فقط اسمی مونده روی پرتفو
درخواست کارگزار ناظر بده تا اون سهام بیاد توی پرتفوی آگاه، آنلاین و حضوری میشه انجامش داددرود و عرض ادب.
از سایتی که دادید بررسی کردم و در سبدم موجوده.
کلی نماد دیگه هم در سبدم هست اما در نرم افزار آگاه نیست!!!
الان باید چکار کنم؟
درود و عرض ادبدرخواست کارگزار ناظر بده تا اون سهام بیاد توی پرتفوی آگاه، آنلاین و حضوری میشه انجامش داد
از قسمت منو گزینه تغییر کارگزار ناظر را انتخاب کن بعد افزودن درخواست جدید را کلیک کن اسم نماد را جستجو و در آخر ذخیره را بزندرود و عرض ادب
سپاس از لطف شما.
با توجه به اینکه اصلاً این هایی که فرمودید رو بلد نیستم، امکانش هست با رسم شکل توضیح بدید؟ [emoji16]
متشکرم.
آگاهاین اقدامی که فرمودید باید در وبسایت آگاه انجام بدم یا در وبسایت سجام که دوستمون آدرس دادن؟
سپاس از لطفتون.