امروز موقعی فسبزوار صفش ریخت متاسفانه تو نت نبودم.....بعد اخرای بازار رسیدم که بسته بودنش....حالا نمیدونم دیگه شنبه چی میشه....شاید قسمت بوده نگهش دارم /ببینیم تا شنبه حالا/
یک پله می توانید در همین قیمت های کنونی بخرید ، پله ی بعدی هم اگر روی 9600-9500 اومد بخرید . در کل نوری خواهان زیاد دارد و صادرات محور و دلاری است . در این قیمت های فعلی هم به نظر من برای بلند مدت ارزنده است . نظر دیگر دوستان و استادان گرامی هم مهم است .یه مقدار نوری داشتم یه ماه پیش تو 11 تومن فروختم از فرداش اصلاح شروع شد و الان حدودا 10 تومنه
دوستان به نظرتون تو این قیمت ارزنده است یا هنوز جای اصلاح داره ؟
من یه مدت نوری و آریا رو زیر نظر داشتم تا بخرم...یکم بررسی کردم و دیدم آریا برتری نسبی داره به نوری.یه مقدار نوری داشتم یه ماه پیش تو 11 تومن فروختم از فرداش اصلاح شروع شد و الان حدودا 10 تومنه
دوستان به نظرتون تو این قیمت ارزنده است یا هنوز جای اصلاح داره ؟
در اینکه نوری سهم خوبیه شکی نیست ولی یه نکته بگم در مورد اینکه گفتین خواهان زیاد دارهیک پله می توانید در همین قیمت های کنونی بخرید ، پله ی بعدی هم اگر روی 9600-9500 اومد بخرید . در کل نوری خواهان زیاد دارد و صادرات محور و دلاری است . در این قیمت های فعلی هم به نظر من برای بلند مدت ارزنده است . نظر دیگر دوستان و استادان گرامی هم مهم است .
اینا چرا دیر متوجه همه چی میشن؟؟؟؟رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: نرمافزارهای نظارتی ثبت تخلفات در بورس، دستکاری شده است.
منبع با اقتصاد
خیر ...دوستان سود صندوق حامی مفید برای شما هم هنوز واریز نشده.؟؟
دیر متوجه نمیشند-بلکه اینا رو نگر میدارند وقتی دیدند لو رفت و مردم فهمیدند میان ماله کشی می کنند و ....اینا چرا دیر متوجه همه چی میشن؟؟؟؟
خب اینو که همون روز اول خیلی از مردم و بازیگرای بورس گفته بودن بیچاره ها....
داداش اینجا ایرانه-اصلا قرار نیست قشر زحمتکش کارگر و کارمند سودی از بورس کنه--دوستان تو خرید عجله نکنید.مخصوصا تو مثبت ها هیچ وقت سهمی نخرید.بازار همیشه فرصت خرید میده.
500 تومن سهام عدالت داشتیم ارزشش تا 20 میلیون هم رفت پارسال.الان شده 13 میلبون!!!
زودتر فروشش رو ازاد کنن ردش کنیم بره.نخواستیم.جالبه هنوز افزایش سرمایه هایی که سهام هه دادن تو پرتفوی سهام عدالت لحاظ نشده.!!!دزدی تو روز روشن
فسبزوار به نظرم جای افت چندانی ندارد#فسبزوار
دوستان نظرشون روی این سهم چیه
با اینکه برخلاف سایر عرضه های اولیه رشدی نکرد امروز حقوقی با رنج منفی خرید بالای داشت
تعداد حقوقی های خریدارم نسبتا زیاد بود
تو کف قیمت 10 تومن خرید کردم ، به نظرم حداقل 30 درصد رشد میکنه#فسبزوار
دوستان نظرشون روی این سهم چیه
با اینکه برخلاف سایر عرضه های اولیه رشدی نکرد امروز حقوقی با رنج منفی خرید بالای داشت
تعداد حقوقی های خریدارم نسبتا زیاد بود