• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
به شخصه این شاخص مثبت تو پرتفوی خودم اصلا احساس نمیکنم
سهم هام با مثبت کم یا صفر تابلو معامله میشن
منتظر یک پخ هستن منفی بشن

دلاری ها (پترو، معدنی و فلزات) + لوازم خانگی در حال پرواز هستن، چه قدر من این مادیران را دوست دارم امروز میخواستم مقداری بخرم نشد. کلا امروز روز خرید یا اضافه کردن نیست بازار هیجانیه. (البته داستان لوازم خانگی جداست خودتون می دونید این چند روز شخص اول مملکت دستور مستقیم داده در موردش...)
یک سهمی مثل لخزر که بالای قیمت واقعی هست، الان +5 خورده!

1465 رو هم شکست اما هیچ معلوم نیست آخر بازار چی میشه، در کل امروز فرصتی برای خرید نیست (اندیکاتورها عموما دارن سیگنال مثبت میدن اما حداقل MACD هنوز بسته نشده و به نظرم کسی که نقده بهتره الان وارد نشه و بزاره بازار خط میانه خودش را قطع کنه یعنی گذر از 1470 و تثبیت یا صعود به 1480 که بعد از یک منفی کوچیک در روزهای آینده میشه با خیال راحت وارد شد.)

پ.ن: فولاد و فخوز هر دوشون ابر شرکت هستن (با حاشیه سود کم اما فروش محصول با حجمی عظیم و در نتیجه سودآوری بالا) وقتی این دوتا ابرشرکت +4 بخورن یعنی خبرهایی هست اما باید صبور بود و مطمئن شدcafe.gif

برخلاف اکثر ریالی ها، بانکی ها هم دارن مثبت خوبی میخورن اینم احتمالا به علت ملک و املاکی هست که دارن چون دلار که بره بالا بعد از یک مدت مسکن میکشه بالا اما بورس احتمالا داره زودتر واکنش میده.

پ.ن1: این کچاد چه قدر خوفهrain.gif
پ.ن2: از ریالی ها نباید بیرون رفت اون ها هم بالاخره یک روزی داخل سبدمون به کار میانjump.gif

.

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
تو گزارش های ماهانه* شیمیایی بیشترین افزایش فروش رو داشتن
شخارک ، خراسان سردسته شون هستند که امروز هم + هستند

* : گزارش های تا چهارشنبه

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
شاراک غوغایی به پا کرده :

مشاهده پیوست 1262731

و تاثیر این فروش عالی بر رشد قیمت سهم :

مشاهده پیوست 1262732

فروش کچاد در سال 1400 را با سال پیش مقایسه کنید !

مشاهده پیوست 1262733

شاراک و کچاد هر دوشون بنیادی های عالی و تقریبا هر دو هم به قیمت هستن.

پ.ن1: گاوای داوود هجوم آوردن و ریختن توی بازار وگرنه شاخص اینطوری نمیشدakhond2.gifakhond2.gif
@s.david.s

پ.ن2: افتک تو هم با این نفرین کردنت! فکر کنم گفتی آرمان جون نفرین کنه وضعیت ما این طوری شدbav3_154fs759111.gifbav3_154fs759111.gif
@Webmoney-XCH

شاراک الان خوبه برای اضافه کردن؟
من معدنی میدکو دارم به نظرت کچاد یا کگل بگیرم
کگل را یک مقداری الان باید ملاحظه کرد ولی اینم سهم عالی هست. (نظر شخصی)

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
شاراک و کچاد هر دوشون بنیادی های عالی و تقریبا هر دو هم به قیمت هستن.

پ.ن1: گاوای داوود هجوم آوردن و ریختن توی بازار وگرنه شاخص اینطوری نمیشدمشاهده پیوست 1262735مشاهده پیوست 1262735
@s.david.s

پ.ن2: افتک تو هم با این نفرین کردنت! فکر کنم گفتی آرمان جون نفرین کنه وضعیت ما این طوری شدمشاهده پیوست 1262736مشاهده پیوست 1262736
@Webmoney-XCH

کگل را یک مقداری الان باید ملاحظه کرد ولی اینم سهم عالی هست. (نظر شخصی)
رو شاراک و کچاد نظرتون مثبت هستش
چنتا سهم دارم مقدارشون کوچک هستش مثل غشهداب - پترول - شیران - حفاری (که نموده ما را :cautious:) بدم بره بزارم رو کچاد
اینام دارم که مقدارشون کمه ولی فکر میکنم بد نباشن صبا - کیسون - آریان - وپاسار - کاما
میخوام جمع و جورشون کنم نظرتون چی هستش

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
چنتا سهم دارم مقدارشون کوچک هستش مثل غشهداب - پترول - شیران - حفاری (که نموده ما را :cautious:) بدم بره بزارم رو کچاد
اینام دارم که مقدارشون کمه ولی فکر میکنم بد نباشن صبا - کیسون - آریان - وپاسار - کاما
میخوام جمع و جورشون کنم نظرتون چی هستش

من نظر شخصیم را گفتم شما باید خودت تصمیم بگیری، اما روال خودم اینطوری هست که یک سهم را توی منفی میخرم و توی مثبت می فروشم. (کلا توی روند صعودی نمیخرم حالا هرچی هم که اون سهم ارزنده باشه باز هم نمیخرم چون زیان نکردن بهتر از جاموندن از سود است.)
نهایتش از سود جا می مونی و پول را میذاری داخل صندوق، چون بازار همیشه فرصت خرید و ورود به یک سهم خاص را بهت میده.

غشهداب را نگه دار سهم خوبیه (این هم نظر شخصیه)
صبا تامین هم که جزو خوب هاست و یک پورتفوی بورسی و غیر بورسی خوب داره (هرچند مقداری سهم بد هم داخل پرتفوی خودش داره مثل بترانس)
بنابراین این را هم شاید بخوای نگه داری...
بقیه را زیاد آشنایی ندارم!

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
به نظر شما ریالی ها هم بالا خواهد رفت؟

شخصا خیلی خوشبینم، حالا شاخص‌سازهای دلاری و ابرشرکت‌ها چند روزی بالا میرن و ممکنه بعد چند روز کمی درجا بزنن و بعدش ریالی ها و شرکت های کوچکتر (البته بنیادی‌ها) هم خودی نشون بدن و شاخص هموزن و شاخص کل را باهم بالا ببرن.

دوستان، نظر خودتون را در مورد سهام ریالی اینجا به اشتراک بزارید...

راستی از برجام چه خبر؟ احتمالا اگه برجام بیاد چه خواهد شد؟؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
میخوام
با بقیه سهمات هر کار میکنی دیگه خودت میدونی ولی صبا و کاما رو نگه دار

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
دیران خریداری شد.علی برکت الله
👆👆👆تا اینجا 10 درصد سود بی منت با تک سهم شدن در دیران---حالا حالاها تک سهم این نماد خواهم ماند--به نظر خودم در 3 ماه راحت 100 درصد رو خواهد داد.....بازیگر قهاری داره

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
شاراک الان خوبه برای اضافه کردن؟
من معدنی میدکو دارم به نظرت کچاد یا کگل بگیرم
شاراک الان تو محدوده ی حساسی است و ریسک دارد برای خرید . وارد اصلاح که شد پله ای خواستید اضافه کنید . مخصوصا اینکه رشد خیلی زیاده داشته . بلاخره خستگیشو باید در کنه دیگه
کگل اگر دوباره روی 2 اومد بگیرید اگرم دید بلند مدت دارید همینجا هم یک روز 2 روز که منفی بود بگیرید . البته پله ای .
کچاد و کگل تقریبا برادر هم حساب میشن . کچاد هم اگر چند درصدی پایین اومد بگیرید اگرم بلند مدت هستید که خیلی این 5-10 درصد تاثیری روی خرید نداره .
اینها جزو سهامی هستند که ارزش پول شما را حفط می کنند حتی اگر در سقف خریده باشید برای نمونه می بینید که هر دو سقف قبلی را با 40% رشد پشت سر گذاشته اند یعنی اگر کسی پارسال روی سقف هم خریده بود 40% سود کرده بود و این روند ادامه دارد ( در صورت تداوم شرایط فعلی اقتصاد ).

Last edited:

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
به نظر شما ریالی ها هم بالا خواهد رفت؟

شخصا خیلی خوشبینم، حالا شاخص‌سازهای دلاری و ابرشرکت‌ها چند روزی بالا میرن و ممکنه بعد چند روز کمی درجا بزنن و بعدش ریالی ها و شرکت های کوچکتر (البته بنیادی‌ها) هم خودی نشون بدن و شاخص هموزن و شاخص کل را باهم بالا ببرن.

دوستان، نظر خودتون را در مورد سهام ریالی اینجا به اشتراک بزارید...

راستی از برجام چه خبر؟ احتمالا اگه برجام بیاد چه خواهد شد؟؟
ریالی هایی که حباب نداشته باشند و دستوری قیمت گذاری نشوند کم کم خودشان را به قیمت واقعی و همسان با رشد دلار می رسانند ولی ممکن است مثلا 2 سال طول بکشد ولی بلاخره می رسانند .
درباره ی برجام نظر من اینه که 50 - 50 هست . من در انتخاب سهام فرض رو بر این میگذارم که برجام دوباره زنده شود . خوب از یک طرف ممکن است دلار پایینتر بیاید ولی از طرفی هم شرکت ها فروششان خیلی بیشتر می شود و پول های مسدود شده ای که در کشورهای دیگر دارند ازاد می شود و هزینه اضافی بابت دور زدن تحریم هم نمی پردازند و در نتیجه فوری می روند سراغ پیگیری و اجرای طرح های توسعه که باز هم سودآوری شرکت را بالا می برد .
بنابراین سهامداران سهام بنیادی سودساز خیلی نباید نگران اجرای دوباره ی برجام باشند . اگر هم رکودی در بورس اتفاق بیفتد مانند سال های اول برجام باز هم اتفاق خاصی نمی افتد از یک طرف ارزش پول بیشتر می شود و توان خرید همه ما بیشتر . بانک ها هم چند سال پیش که تورم پایین آمد سود را کم کردند به 12% رساندند ولی در عوض همان 12% یک سود با ارزش به حساب می آید در شرایطی که تورم کم باشد . در کل جای نگرانی وجود ندارد ولی خوب موج سواران از این کلک برای پایین بالا کردن قیمت سهام برای نوسان گیری تا میتوانند بهره می برند .

Last edited:

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
کشف ۸۲ ماینر غیر مجاز در سازمان بورس تهران تایید شد

🔹شرکت توزیع تهران بزرگ: صنعت برق با این مورد نیز براساس قوانین موجود، برخورد جدی به عمل خواهد آورد.
🔹براساس گزارش مامورین بازرسی از محل، تعداد ۸۲ دستگاه ماینر که درلحظه بازدید این شرکت در مدار قرار نداشتندکشف و ضبط شده است
🔹 شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ در سال جاری حدود ۸ هزار ماینر غیرمجاز کشف و تحویل مراجع انتظامی داده است

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
نظر دوستان در مورد وتوس ، ومعادن و شاروم چیه ؟
فقط برای نوسانگیری نه بلند مدت ..

A.L.I-74

Registered User
لایک‌ها
1,472
امروز 100 درصد نقد کردم----دیگه به درد نمیخوره این بورس--الان اقایون بازار رو طوری کردند که هرچی بخری ضرر میکنی-امروز هر سهمی بخری از فرداش منفی-وایمیستی سهمی که امروز منفی بود و فردا مثبته میخری فردا اینبار اون منفی میشه و سهم قبلیت یه روز مثبت!باز سهم قبلیتو میخری میبینی اینم 20 روز معاملاتش از صفر تابلو شروع میشه تا تو نتونی رو مثبت 5 بفروشی و پایانیش منفی میمونه تا ماه ها!

👆👆👆تا اینجا 10 درصد سود بی منت با تک سهم شدن در دیران---حالا حالاها تک سهم این نماد خواهم ماند--به نظر خودم در 3 ماه راحت 100 درصد رو خواهد داد.....بازیگر قهاری داره
من یکم گیج شدم توضیح میدی چی شد؟
283.gif
2cnbex2.gif

پ.ن: فک کنم نزدیک یک سال شده هی می گی بورس بدرد نمی خوره و اخه و فلان دوباره یکی دو روز بعد خبر از خرید و سود میدی
کلا تا بازار سرسبزه خوبه تا قرمز بشه میشه فساد و رانت دزدی(البته در وجود اینا شکی نیست)
s0234.gif

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
شاراک غوغایی به پا کرده :

مشاهده پیوست 1262731

و تاثیر این فروش عالی بر رشد قیمت سهم :

مشاهده پیوست 1262732
درود
این سایت که نمودارهای عملکرد ماهانه نماد ها رو میزاره آدرسش همینه که روی نمودار واتر مارک شده ؟ برا من این آدرس روی نمودار در جستجو نماد چیزی باز نمیشه و نمیشه ثبت نام هم کرد!

بالا