به شخصه این شاخص مثبت تو پرتفوی خودم اصلا احساس نمیکنم
سهم هام با مثبت کم یا صفر تابلو معامله میشن
منتظر یک پخ هستن منفی بشن
دلاری ها (پترو، معدنی و فلزات) + لوازم خانگی در حال پرواز هستن، چه قدر من این مادیران را دوست دارم امروز میخواستم مقداری بخرم نشد. کلا امروز روز خرید یا اضافه کردن نیست بازار هیجانیه. (البته داستان لوازم خانگی جداست خودتون می دونید این چند روز شخص اول مملکت دستور مستقیم داده در موردش...)
یک سهمی مثل لخزر که بالای قیمت واقعی هست، الان +5 خورده!
1465 رو هم شکست اما هیچ معلوم نیست آخر بازار چی میشه، در کل امروز فرصتی برای خرید نیست (اندیکاتورها عموما دارن سیگنال مثبت میدن اما حداقل MACD هنوز بسته نشده و به نظرم کسی که نقده بهتره الان وارد نشه و بزاره بازار خط میانه خودش را قطع کنه یعنی گذر از 1470 و تثبیت یا صعود به 1480 که بعد از یک منفی کوچیک در روزهای آینده میشه با خیال راحت وارد شد.)
پ.ن: فولاد و فخوز هر دوشون ابر شرکت هستن (با حاشیه سود کم اما فروش محصول با حجمی عظیم و در نتیجه سودآوری بالا) وقتی این دوتا ابرشرکت +4 بخورن یعنی خبرهایی هست اما باید صبور بود و مطمئن شد
برخلاف اکثر ریالی ها، بانکی ها هم دارن مثبت خوبی میخورن اینم احتمالا به علت ملک و املاکی هست که دارن چون دلار که بره بالا بعد از یک مدت مسکن میکشه بالا اما بورس احتمالا داره زودتر واکنش میده.
پ.ن1: این کچاد چه قدر خوفه
پ.ن2: از ریالی ها نباید بیرون رفت اون ها هم بالاخره یک روزی داخل سبدمون به کار میان
.