mohsen2015
Registered User
- نوشتهها
- 576
- لایکها
- 751
وال استریت ژورنال خبر داده بایدن قصد داره تحریم های فلج کننده علیه ایران رو لغو کنه.حواستون باشه
20سالی هست دارن این تحریم ها رو قطع میکننوال استریت ژورنال خبر داده بایدن قصد داره تحریم های فلج کننده علیه ایران رو لغو کنه.حواستون باشه
خوب لیست پرتفوت هم میزاشتی دیگه البته اگر صلاح میدونیدشاوان همچون گزارش 3 ماهه در گزارش 6 ماهه هم خیره کننده ظاهر شده . در بین پالایشی ها فعلا شاوان و شبندر ارزنده تر هستند . هر چه شتران لعنتی به من ضرر زد این بچه ی بی سر و صدا (شاوان) جبران کرد . بعد از 50% رشد همچنان ارزنده ترین پالایشی است به ویژه که رشد صادرات دارد .
بعد از کش و قوس های فراوان تعداد سهام من از 32 به 15 سهم کاهش پیدا کرد و تصمیم گرفتم از این به بعد سر خودم را خیلی شلوغ نکنم .
سهامی که بتازگی فروختم :
جم
شیران
فملی
ارفع
شبریز
شتران
های وب
همراه
وغدیر
ذوب
خوب لیست پرتفوت هم میزاشتی دیگه البته اگر صلاح میدونید
صندوق کیان کدوم موردش بهتر هستش؟خدمت شما اگر جم و شتران هم سهام جایزه و حق تقدم را زودتر اضافه کنند و بتوانم کلا از سبد بندازمشون دور و صندوق کیان را هم ندید بگیریم کلا 12 نماد که شاید همینها را هم کمتر کنم . یک جورایی داشتن صبا و شستا به طور همزمان و با توجه به سبدهای بورسی مشابهی که این دو با هم دارند توجیهی ندارد ، ببینیم چه می شود .
مشاهده پیوست 1265505
نمیشه کلی گفتبا سهمی که افزایش سرمایه از محل آورده نقدی میده مجمع بریم خوبه یانه
همین درآمد ثابت ETF قابل معامله که در بورس هست و تقریبا 20 تا 22 درصد سود سالانه دارد . کیان مثل صندوق هایی مثل فیروزا و یاقوت نوسان ندارد و در کل از نظر من بهتر از بقیه است . البته من خیلی مایل به قراردادن پول در صندوق نیستم گاهی به خاطر فروش سهام و راکد موندن سرمایه واحد صندوق میخرم . همین هفته احتمالا فرصت هایی برای خرید پیش می آید و پول را از صندوق بیرون می کشم .صندوق کیان کدوم موردش بهتر هستش؟
افشا نمیزنند؟
هر کس همینجا با همین قیمت صبا را خرید بکند 10% از سپرده بانکی هم در سال بیشتر سود می کند (100% سود را هم پرداخت می کند) . مشکل ما این است لحظه ای فکر می کنیم . برای خرید سهم باید یکسال و چندسال آینده را دید .اینم بازار شد؟؟!!خدا رو شکر هیچ سهمی ندارم.
ظاهرا برنامه دولت جدید اینه پولها رو ببرن سمت سپرده بانکی
بازار منفی باشه صبا از کجا سود میسازه ؟هر کس همینجا با همین قیمت صبا را خرید بکند 10% از سپرده بانکی هم در سال بیشتر سود می کند (100% سود را هم پرداخت می کند) . مشکل ما این است لحظه ای فکر می کنیم . برای خرید سهم باید یکسال و چندسال آینده را دید .