Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
سود سالیانه شستا از 5 آبان توسط سامانه «سجام» به حساب سهامداران واریز میشود.
درست است که افت قیمت سهام روی nav سرمایه گذاری ها اثر دارد اما رویکرد صبا بیشتر سمت سهام dps محور است و در مجمع هم این نکته را اعلام کردند . بنابراین حتی اگر قیمت سهام خیلی از این هم پایین بیاید ، سود مجمع شرکت های سبد صبا حاشیه امنی برای سهامداران خواهد بود . هر چه هم قیمتها پایین بیاید صبا می تواند سهام بیشتری با قیمت پایینتر جمع کند و در نتیجه dps بیشتری دریافت کند . از دید من امکان ندارد مثلا شرکتی مثل صبا نتواند در سال 25% سود بسازد .بازار منفی باشه صبا از کجا سود میسازه ؟
حالا بماند که چیزی به نام پرداخت سود نداریم از قیمت کم میشه . همونم تضمینی نیست که سال بعد همشو تقسیم کنه
---------------------------
شرکت سرمایه گذاری = صندوق سهامی دست و پا بسته (درفروش و تعویض سهم به دلیل حجم بالا) با P/NAV دلخواه حقوقی که ممکنه حتی 10 درصد NAV باشه بدون حیا !
خلاصه اش این که الان صبا رو روی 60 درصد NAV بخریم n سال دیگه پول لازم باشیم ممکنه 20 درصد NAV خریدار باشن . سود نقدی هم پرداخت نکنه مجبور به فروش بشیم
درحالی که حتی بانک و بیمه های ورشکسته موجود در پرتفوی صبا یه کفی دارن
امیدوارم تبرک را نداشته باشید یا فروخته باشید وگرنه تناسبی بین قیمت کنونی و سودسازی نیست و اگر رب تبرک 100 هزار تومان هم بشود ممکن است سهم تبرک هنوز 80% دیگر افت بکند . سهم دچار حباب است .تو یک سال رب گوجه از 10 تومن شده 30 هزار تومن ، نماد تبرک از 3 هزار تومن شده هزار تومن :دی
امروز 27 هزار میلیارد تومان اوراق توسط دولت تا این لحظه فروخته شده.
مگه ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ دولت جدید قول نداد کسری بودجه رو از بورس جبران نکنه ؟ این اوراق فروشی پس برای چیه ؟
مشاهده پیوست 1266021
بی همه چیزا
دوباره دست گذاشت رو شاخص سازها تا نزارن شاخص پایین بیاد
فقط نمیخوان خوراک رسانه ها بشن
در نیمه اول سال با پروژه کردن نمادهایی مثل فارس شاخص سازی کردن، همین فارسو از 800 تومن تا 1300 تومن بالا آوردن به اینصورت که هر روز حقوقی در +4 با خودش خریدو فروش میکرد پایانی مثبت میکرد و عدد شاخص رشد میکرد، طی این مدت فقط با همین یدونه نماد 50.000 واحد گذاشتن روی عدد شاخص بورس ولی روزهایی که بازار منفیه میبینیم این سهمو بستن :لولشاخص کل ۱۱۰۰ بود خساپا ۱۵۰
الان خساپا ۱۵۰ ،شاخص ۱۳۸۰
شاخص کل ۱۱۰۰ بود،خودرو ۱۶۰
الان خودرو ۱۶۰،شاخص کل ۱۳۸۰
شاخص کل ۱۱۰۰ بود،وتجارت ۱۸۰
الان وتجارت ۱۸۰،شاخص کل ۱۳۸۰
وبصادر ۱۸۰ بود الان هم ۱۸۰
دی ۱۱۰ بود الان ۹۳
سهم ها تکونی نخوردند ولی شاخص کل ۳۵ درصد رشد کرد
به این میگن "شاخص سازی" که البته مختص بورس ایرانه
جای دیگه کارایی نداره
کدوم؟سهم هست رسیده به قیمت مهر 97 و شاخص 180 هزار واحدی !
کدوم؟
حالا ۱۳۰۰ ۱۳۳۰دلخوش به این مقدار نباشید. تا ۱۳۳۰ رو فکر میکنم راحت میریم.چیزی هم نمونده یه فردا منفی کت و کلفتی بخوره میرسیم یا نهایت تا ۴ شنبه
دوستان من برای دریافت سود یکی از این سهم ها فکر کنم صبا باشه گفتن باید برید بانک پارسیان
به صورت غیر حضوری حساب باز کردم شماره حسابم برام اومدش . برای ورود نام کاربری و پسوردش چی میشه ؟
به پشتیبانی گفتم میگه نام کاربری همون شماره حسابه ولی برای پسورد باید بیاد عابر بانک رمز ایستا رو فعال کنید خوب اینجوری که دوباره حضوری شدش که
شما تجربش رو دارید