mehrshad.aryanfar
Registered User
- نوشتهها
- 423
- لایکها
- 1,111
بهانه ای لازم بود برای اینکه دوباره شاخص را به 1.100 برگردانند و متاسفانه بهانه داده شد .دلیل منفی سنگین امروز چیه
دلیل خاصی هست یا مثل این اواخره
بهانه ای لازم بود برای اینکه دوباره شاخص را به 1.100 برگردانند و متاسفانه بهانه داده شد .دلیل منفی سنگین امروز چیه
دلیل خاصی هست یا مثل این اواخره
قطعا یه خبری پیشخور شده که شنبه اینا صداش در میاد. و بیشتر میریزه بعدشبهانه چی بود؟؟؟؟
واقعیت این است که ریسک سرمایه گذاری در ایران خیلی بالاست . از نظر من امکان نداشت شاخص دوباره به این نقطه برسد مگر آنکه یک دلیل و بهانه ی بنیادی سهام بزرگ و سودساز را پایین بیاورد که دولت با بی تدبیری یک شوک وارد کرد و بهانه را داد دست کسانی که حتی سهامی که تاثیری از نرخ خوراک و انرژی و ... هم نمی پذیرفتند به کف برسانند و بخرند و مثل امروز گرانتر بفروشند و یک نوسان خوب نصیبشان شود . البته این روند همچنان ادامه دارد .بهانه چی بود؟؟؟؟
تو این مملکت کاربرد داره؟ خوندن این کتابامروز شروع کردم کتاب اقتصاد برای همه جلد اول که مربوط به اقتصاد کلان هست رو بخونم و ازش برای خودم هم یادداشت برداری کنم.
کتاب برای من و امثال من که تحصیلات آکادمیک در این رابطه نداریم بسیار مناسب نوشته شده و اصلا قصد اصلی نویسنده این هست که افرادی بدون تحصیلات آکادمیک در زمینه ی اقتصاد بتونن با مفاهیم اقتصادی آشنا بشن.
اگر از دوستان علاقمند به این زمینه هستن حتما این کتاب رو تهیه کنن و بخونن. جلد دوم هم در مورد اقتصاد خرد نوشته شده و مسائل بسیار خوبی در کتاب طرح شده که باعث میشه دید منطقی تری نسبت به مسائل دوروبرمون پیدا کنیم.
تایید میشهچند روز پیش شستا برای یکی از بچه ها
۴٠ میلیون سود ریخته بود
اشتباه ریختن یا نه؟ هر سهمی چقدر سود داده؟تایید میشه
27 تومن برای یکی از دوستان
من که نصفو دادم رفت روی کانال 2900 بودش
الان که بسته هست رفت زیر 1000 تومن
سود سالیانه هست.اشتباه ریختن یا نه؟ هر سهمی چقدر سود داده؟
آقا حمید اینطوری حساب کنی که خیلی کتابها رو نباید خوند، خیلی دانشگاهها رو نباید رفت، خیلی هم نباید باسواد شد، خیلی چیزا رو نباید فهمید، ...تو این مملکت کاربرد داره؟ خوندن این کتاب
وقتی ثابتی نیست
کی واریز کردن من از همون عرضه اولیه دارم ولی چیزی اضافه نکردم . فکر نکنم برام چیزی واریز کرده باشنسود سالیانه هست.
نه اشتباه نبوده
والا نپرسیدم
ایشون از روزی که عرض شد شستا به تناوب اضافه کرد
اکثرا راضی هستن از این سهم
کی واریز کردن من از همون عرضه اولیه دارم ولی چیزی اضافه نکردم . فکر نکنم برام چیزی واریز کرده باشن
غیر ممکنهکی واریز کردن من از همون عرضه اولیه دارم ولی چیزی اضافه نکردم . فکر نکنم برام چیزی واریز کرده باشن
این هم نظری هست و می بایست احترام گذاشتآقا حمید اینطوری حساب کنی که خیلی کتابها رو نباید خوند، خیلی دانشگاهها رو نباید رفت، خیلی هم نباید باسواد شد، خیلی چیزا رو نباید فهمید، ...
به چه دردی می خوره نه؟
حجم مبنا در سهمی با این دو شرط کاربردی نداره که حالا حذف بشه یا نشهو باز هم تصمیم دیگری در جهت تضرر بیشتر به سهامدار خرد در این بازار سر تا سر دستوری و فاسد و رانتی و بی قانون و بی حساب و کتاب:
خبر مهم
در بازارهای اول و دوم فرابورس ایران #حجم_مبنا در یکی از شرایط زیر حذف خواهد شد:
سهم، طی سه ماه گذشته دارای میانگین حجم معاملات بیش از دو برابر حجم مبنا باشد.
مجموع حداقل تعهد معاملات روزانه بازارگردانهای فعال در آن نماد، دو برابر حجم مبنا باشد.
مشاهده پیوست 1280100