خیلب وقته فروشش متوقف شده دوست عزیزهمین الان میتونید با دریافت برگ گواهی از ddn و مراجعه به کارگزاری ها سهام عدالت را بفروشید .
یه نمادی هم هست به اسم وستهران من نمیدونم از این ده پونزده میلیون تهرانی هیچ کدوم آگاهی ندارند ؟! حداقل پول 4-5 میلیون آدم رو بلوکهبرنامه ای برای فروش سهام عدالت ندارن.؟؟؟؟
ما که سهام عدالت داریم موندیم رو هوا.بود و نبودش فرقی نداره.!!!
یک مدتی بله متوقف شده بود . پریروز برای یکی از دوستام گواهی چاپ کردم رفت کارگزاری برای فروش . خود کارگزاری گفته بود گواهی بیار برای فروش . کارگزاری ارگ هومنخیلب وقته فروشش متوقف شده دوست عزیز
دوست عزیز به خدا فروشش متوقف هستش..تازه اگر فروشش از سر گرفته بشه همش فقط 60 درصدش رو میتونی بفروشی.یک مدتی بله متوقف شده بود . پریروز برای یکی از دوستام گواهی چاپ کردم رفت کارگزاری برای فروش . خود کارگزاری گفته بود گواهی بیار برای فروش . کارگزاری ارگ هومن
توی همین تاپیک برو عقب من گذاشته بودم چطوری است الان یادم نیستسلام به همه دوستان.
در مورد سود شستا، هنوز برای من چیزی واریز نشده.
از کجا میشه فهمید میزان سود سهام چقدره و چطور میشه دریافتش کرد؟
سپاس فراوانتوی همین تاپیک برو عقب من گذاشته بودم چطوری است الان یادم نیست
آرزو دارم ، تو همین روز مقدس اونی که بورس و سهامداری رو نشونم داد پیداش کنم آ همین لپ تاپی که دارم باهاش تایپ میکنم رو بکنم تو نونش۱۵ بهمن، پنجاه و چهارمین سالگرد تاسیس بورس در ایران و #روز_سهامدار مبارک
اگر واقعا بنا بر این باشد که قیمت سهام شرکت ها طبق سودآوری و دارایی ها و تورم و ... بالا یا پایین برود و از هیجان ها و افت و خیزهای شدید جلوگیری شود به نظر من کار بدی نمی کنندصندوق تثبیت بازار همچنان در صفر تابلو در حال تثبیت قیمت ها
مشاهده پیوست 1281149مشاهده پیوست 1281148
چشم انداز صندوق : تبدیل کل بورس به صندوق درآمد ثابت
مشاهده پیوست 1281150
سلام/ شما بررسی کردی؟همینطوری از رو قیمت که نمیشه گفت بالاست.باید صورت های مالیش بررسی بشه و همینطور سود سازیش تا p/e مشخص بشه.
من بعدا اینجا اطلاع میدم ارزش خرید داره یا نه