mohsen2015
Registered User
- نوشتهها
- 576
- لایکها
- 751
جالبه اونایی که کف قیمت هم زدن بهشون میرسه. البته شانس اوردن اگر 100 هزار نفر دیگه شرکت میکردن بهشون نمیرسید.
برای من خریده همون ۱۷۷۲ تومن کف. اوکی شدهمنم کف قیمت گذاشتم ببینیم میرسه
چند سهم بهت رسیده؟؟اونایی که کف قیمت زدن فکر کنم 150 سهم از 250 سهم بهشون رسیده.برای من خریده همون ۱۷۷۲ تومن کف. اوکی شده
به من 250 تا دادهچند سهم بهت رسیده؟؟اونایی که کف قیمت زدن فکر کنم 150 سهم از 250 سهم بهشون رسیده.
من گفتم شاید کامل نرسه و تقسیم بشه و این داستانا کلا 180 تا زدم بخره همون 180 تا رو داده/چند سهم بهت رسیده؟؟اونایی که کف قیمت زدن فکر کنم 150 سهم از 250 سهم بهشون رسیده.
یک هفته باید صبر کنید تا سر به سر بشید : دیفرز اره چی بود فعلا با صد هزار تومان ضرر خریداری شده
بورس مخصوصا تو این دو سال اخیر به مردم درس های بزرگی داد-مردم دیگه همه گرگ شدند و یاد گرفتند هرچی حکو.مت بگه برعکسش رو انجام بدند..نمونش همین عدم شرکت در عرضه اولیه هاست و این تازه اول ماجراست...بزرگان بورس و فعال و رابط با بازیگران و حقوقی ها مگه کیا هستند؟خب همه میدونیم همین سران و فرزندان و دوستان و اقوامشون هستند دیگه!من و شما که نیستیم که تا 80 درصد تو ضرریم!وقتی تبلیغات این فرز رو تو کانالهای حکومتی دیدم گفتم این پنیر تو تله موش
خدا کنه خیلی ضرر نکنن