من میدکو دارم تو سهم هام به نظرم عالی ترین سهمم بوده کلا تو این ریزشهای 2 ساله اصلا منفی نداشته ولی حرکت رو به بالاش لاکپشتی هستشولی امین یکم دارم عالی هست. بدون شک بازم بشه اضافه می کنم
ظاهرا جدیدا یه تغییراتی روی درج قیمت کالا روی بسته بندی اعمال شدهنزدیک خونمون یک فروشگاه دیلی مارکت افتتاح شد
الان رفتم یک دوری بزنم تمام کالاهاش بین 20 تا 50 درصد تخفیف داشت
نکته جالبش اینه با این مقدار تخفیف بازم قیمتهاش از سوپر ماکت های عادی هم گرون تر بود
تخفیف فیک و درج قیمت غیر واقعی برای نشون دادن اینکه دارن تخفیف زیاد میدن
من قبلا گفتم...این سهم رو هم مثل قبلیا گرون به مردم انداختن.یه فاتحه هم بفرستیم برای #فزر که آخرین عرضه اولیه قرن 14 ام بود شایدم 15 ام
آره . سهام پی به ای 5-4 صف خریدن این چون 20 بود صف فروش شد !من قبلا گفتم...این سهم رو هم مثل قبلیا گرون به مردم انداختن.
نباید هر قیمتی که خود دولت روی اموالش میذاره رو خرید.
سهمی که نهایت 1200 تومن ارزش داشته رو تقریبا 80 درصد گرون تر به مردم قالب کردن!
دیگه گذشت اون بورسی که هر قیمتی میخواستن میفروختن و مردم هم فقط به فکر 100 درصد سود بودن.
امیدوارم این عرضه دوباره یادآوری کنی که سهم رو باید به قیمتش خرید!
اندیکاتور رو بکش روی چارت، کلیک راست کن Indicators List رو بزن وارد تنظیمات اندیکاتور شو، اسکرول کن بیا پایین، رنگ ها رو از اونجا عوض کن، یا فایلی که ضمیمه کردم رو دانلود و استخراج کن و Load رو بزن، تموم حمایت ها رو آبی و تموم مقاومت ها رو قرمز کردم، نوعشون رو جلوش مینویسه.یکی از دوستان این اندیکاتور
Shved Supply and Demand - indicator for MetaTrader 5
رو معرفی کرده بود.رنگهاش رو چطور میشه عوض کرد؟
input color color_support_weak = clrDarkSlateGray; // Color for weak support zone
input color color_support_untested = clrSeaGreen; // Color for untested support zone
input color color_support_verified = clrGreen; // Color for verified support zone
input color color_support_proven = clrLimeGreen; // Color for proven support zone
input color color_support_turncoat = clrOliveDrab; // Color for turncoat(broken) support zone
input color color_resist_weak = clrIndigo; // Color for weak resistance zone
input color color_resist_untested = clrOrchid; // Color for untested resistance zone
input color color_resist_verified = clrCrimson; // Color for verified resistance zone
input color color_resist_proven = clrRed; // Color for proven resistance zone
input color color_resist_turncoat = clrDarkOrange; // Color for broken resistance zone
من کماکان نگه داشتم ببینم چی میشه البته رقمی هم نیست کلا ۱۸۰ تا دارمبا 8 تا کد فزر رو امروز فروختم...
ارزش سهم همون اطراف 3000 تومن هستش.من چون دید کوتاه مدتی داشتم فروختممن کماکان نگه داشتم ببینم چی میشه البته رقمی هم نیست کلا ۱۸۰ تا دارم