• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
سهام عدالت مستقیم با غیرمستقیم چه فرقی دارد؟

🔹 تفاوت روش مدیریتی مستقیم با غیرمستقیم در این است که، دارندگان سهام عدالتی که مدیریت مستقیم را برگزیده‌اند، پس از ثبت سفارش فروش خود باید صبر کنند و وجه حاصل از فروش سهام عدالت به حساب خود فرد واریز می‌شود.

🔹در روش غیر مستقیم آزاد سازی سهام عدالت، مالکیت و مدیریت این سهام به شرکت های سرمایه گذاری استانی واگذار خواهد شد. در این صورت فرد نمی تواند شخصاً سهم های موجود در بسته سهام عدالت را به فروش برساند.

🔹طبق مصوبه شورای عالی بورس، اگر صاحبان سهام عدالت تا تاریخ یکم اسفند سال جاری سهام عدالت خود را نفروخته باشند سود ۵۵۰ هزار تومانی به آنها تعلق خواهد گرفت.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
صدور مجوز برای نخستین صندوق املاک و مستغلات بورس

علیرضا ناصرپور معاون نظارت بر نهاد‌های مالی سازمان بورس:

🔹در راستای تنوع بخشی به ابزار‌های بازار سرمایه و در حمایت از سرمایه‌گذاری غیرمستقیم مجوز موافقت اصولی اولین صندوق سرمایه‌گذاری در املاک و مستغلات (REITs) صادر شد.

🔹در ۴ ماه گذشته مجوز فعالیت ۲۲ صندوق سرمایه‌گذاری و مجوز تاسیس ۱۱ صندوق سرمایه‌گذاری در انواع مختلف صادر شده است.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
راه اندازی سامانه «سیمرغ» در بورس کالا

📌 هوشیار، مدیر توسعه فناوری اطلاعات بورس کالا گفت: سامانه جدید عرضه با نام"سیمرغ" در راستای طرح جامع یکپارچه سازی سامانه های عملیاتی به زودی راه اندازی و جایگزین تمام سامانه‌های قبلی می‌شود.

📌 برمک هوشیار افزود: این اقدام یک وحدت رویه در تمامی سامانه‌های عملیاتی به وجود می‌آورد تا همگی آن‌ها از یک ساختار شکلی و فرآیندی تبعیت کنند.

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
ولی امین یکم دارم عالی هست. بدون شک بازم بشه اضافه می کنم
من میدکو دارم تو سهم هام به نظرم عالی ترین سهمم بوده کلا تو این ریزشهای 2 ساله اصلا منفی نداشته ولی حرکت رو به بالاش لاکپشتی هستش

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
نزدیک خونمون یک فروشگاه دیلی مارکت افتتاح شد
الان رفتم یک دوری بزنم تمام کالاهاش بین 20 تا 50 درصد تخفیف داشت
نکته جالبش اینه با این مقدار تخفیف بازم قیمتهاش از سوپر ماکت های عادی هم گرون تر بود

تخفیف فیک و درج قیمت غیر واقعی برای نشون دادن اینکه دارن تخفیف زیاد میدن
ظاهرا جدیدا یه تغییراتی روی درج قیمت کالا روی بسته بندی اعمال شده

چند هفته قبل رفته بودم کوروش دیدم متر به متر تو قفسه ها کاغذ زده

" مشتری گرامی : قیمت درج شده روی کالا قیمت تمام شده تولید است و ممکن است با قیمت درج شده در فاکتور فرق داشته باشد "

اون موقع نفهمدیم جریان چیه تا دیروز رفتم پیش دوستم که سوپرمارکت داره ازش ماجرا رو پرسیدم
گفت جدیدا روی اجناس قیمتی که درج میشه , قیمت تمام شده تولید هست و ما میتونیم تا 20% گرونتر از قیمت درج شده بفروشیم !!!

اینقدر که هفته به هفته قیمت محصولات تولیدی کارخونه ها فرق میکرد و تابلو بود بجای کنترل کردن رفتن یه قانون تخیلی گذاشتن !

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
یه فاتحه هم بفرستیم برای #فزر که آخرین عرضه اولیه قرن 14 ام بود شایدم 15 ام :ROFLMAO:
من قبلا گفتم...این سهم رو هم مثل قبلیا گرون به مردم انداختن.
نباید هر قیمتی که خود دولت روی اموالش میذاره رو خرید.
سهمی که نهایت 1200 تومن ارزش داشته رو تقریبا 80 درصد گرون تر به مردم قالب کردن!
دیگه گذشت اون بورسی که هر قیمتی میخواستن میفروختن و مردم هم فقط به فکر 100 درصد سود بودن.
امیدوارم این عرضه دوباره یادآوری کنی که سهم رو باید به قیمتش خرید!

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
من قبلا گفتم...این سهم رو هم مثل قبلیا گرون به مردم انداختن.
نباید هر قیمتی که خود دولت روی اموالش میذاره رو خرید.
سهمی که نهایت 1200 تومن ارزش داشته رو تقریبا 80 درصد گرون تر به مردم قالب کردن!
دیگه گذشت اون بورسی که هر قیمتی میخواستن میفروختن و مردم هم فقط به فکر 100 درصد سود بودن.
امیدوارم این عرضه دوباره یادآوری کنی که سهم رو باید به قیمتش خرید!
آره . سهام پی به ای 5-4 صف خریدن این چون 20 بود صف فروش شد !

گرون یا ارزون بعد 20 درصد منفی شد چون سنگین بود بورس اگه ارزش حالیش بود که وضعیت این نبود

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
مثل ایمکه یکی دو هفته دیگه توافق اتمی انجام میشه.امیدوارم هر چی هست امیدوارم یک مقدار از گرونی ها کاسته بشه و قدرت خرید مردم بیشتر بشه.بورس هم از این بلاتکلیفی نجات پیدا کنه

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
سلام خدمت همگی امیدوارم که حالتون خوب باشه و تو این مدت در دام بورس نیوفتاده باشین یه چن وقت بود نبودم ولی خب در دام بورس هم نیفتادم چون که چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است!من 70 درصد از سرمایمو و در واقع بخش اعظمشو بدون ضرر کشیدم بیرون چن ماه پیش که باید همون موقع صد درصد سرمایمو همونجا بیرون میکشیدم و خوشبختانه دیگه سمت بورس نرفتم چون اگه رفته بودم الان همون 70 درصد سرمایم هم صفر شده بود😅تو این چن وقت از چن تا سهم نوسان گرفتم و با سودش یکی دو تا از سهما رو که ضرر بودم خارج شدم در کل الان سی درصد از پولم تو بورس گیر کرده که دیگه بیخیالش شدم اگه تونستم یه جایی سود کنم اینم میکشم بیرون تا جبرانش بشه در کل بعضی وقتا ضرر نکردن خودش سوده که من این رویه رو پیش گرفتم تا الانش هم موفق بودم بنظرم شما هم گول بورسو نخورید هر چی خریدی 5 درصد سود داد بکش بیرون تو این بورس لعنتی نباید طمع کنی و بزاری ضرر کنی متاسفانه وعده های الکی هم روی این بورس کوفتی اثری نداشت و واقعاخدا به داد اونایی برسه که با سرمایه های خیلی زیاد الان اینجوری توی ضررن و دیگه کاریش هم نمیشه کرد نمادی که 90 درصد منفی خورده بازم داره منفی میخوره و بورس شده تحت انحصار دولت و یه عده خاص که هر جور دوس داشته باشن دارن مردمو بازی میدن امیدوارم یه روزی اوضاع واسه همه خوب بشه نه یه عده خاص.موفق باشید🌹

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
فزری ها هنوز سهمشون نگه داشتن انشالله....

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من که نفروختم

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
یکی از دوستان این اندیکاتور

Shved Supply and Demand - indicator for MetaTrader 5​

رو معرفی کرده بود.رنگهاش رو چطور میشه عوض کرد؟
input color color_support_weak = clrDarkSlateGray; // Color for weak support zone
input color color_support_untested = clrSeaGreen; // Color for untested support zone
input color color_support_verified = clrGreen; // Color for verified support zone
input color color_support_proven = clrLimeGreen; // Color for proven support zone
input color color_support_turncoat = clrOliveDrab; // Color for turncoat(broken) support zone
input color color_resist_weak = clrIndigo; // Color for weak resistance zone
input color color_resist_untested = clrOrchid; // Color for untested resistance zone
input color color_resist_verified = clrCrimson; // Color for verified resistance zone
input color color_resist_proven = clrRed; // Color for proven resistance zone
input color color_resist_turncoat = clrDarkOrange; // Color for broken resistance zone

Last edited:

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
یکی از دوستان این اندیکاتور

Shved Supply and Demand - indicator for MetaTrader 5​

رو معرفی کرده بود.رنگهاش رو چطور میشه عوض کرد؟
input color color_support_weak = clrDarkSlateGray; // Color for weak support zone
input color color_support_untested = clrSeaGreen; // Color for untested support zone
input color color_support_verified = clrGreen; // Color for verified support zone
input color color_support_proven = clrLimeGreen; // Color for proven support zone
input color color_support_turncoat = clrOliveDrab; // Color for turncoat(broken) support zone
input color color_resist_weak = clrIndigo; // Color for weak resistance zone
input color color_resist_untested = clrOrchid; // Color for untested resistance zone
input color color_resist_verified = clrCrimson; // Color for verified resistance zone
input color color_resist_proven = clrRed; // Color for proven resistance zone
input color color_resist_turncoat = clrDarkOrange; // Color for broken resistance zone
اندیکاتور رو بکش روی چارت، کلیک راست کن Indicators List رو بزن وارد تنظیمات اندیکاتور شو، اسکرول کن بیا پایین، رنگ ها رو از اونجا عوض کن، یا فایلی که ضمیمه کردم رو دانلود و استخراج کن و Load رو بزن، تموم حمایت ها رو آبی و تموم مقاومت ها رو قرمز کردم، نوعشون رو جلوش مینویسه.

فایل های ضمیمه

• shved.zip
    622 بایت · نمایش ها: 6

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
این سهامیاب خیلی جوش مسمومه.سر عرضه اولیه فزر چقدر بد سهم رو میگفتن.ای گرونه ای فلانه...الان برید صفحشو نگاه کنید.. موشک...پرواز.. و از این حرف ها...خیلی کثیفن.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بالا