گفتن عید فطر ولی نگفتن که کدوم سال. احتمالا باید منتظر باشیماینها میگفتن عید فطر امکانی فراهم میشه که سودهای پرداخت نشده سال های قبل رو بگیریم. پس چی شد؟
گفتن عید فطر ولی نگفتن که کدوم سال. احتمالا باید منتظر باشیماینها میگفتن عید فطر امکانی فراهم میشه که سودهای پرداخت نشده سال های قبل رو بگیریم. پس چی شد؟
امروز تفارس بازگشایی شد.با 220 درصد سود.سهمیه هر کد 2 میلیون تومن بود.الان پولشون شد 8 میلیون!!!!کسی شرکت کرده تو این پذیره نویسی؟؟
البته ۲ میلیون شد ۶۴۰۰ امروز.
تا 400 فکر کنم فعلا اوکی هست....بعدش باز باید روش تصمیم گیری مجدد بشه با توجه به عرضه و حجم و این داستانا ولی تا 400 به نظر بره در وهله اولتا کی نگه داریم :دی
طمع نکنیم بیفتیم تو قفل صف فروش
صبح فروختمشاین سابیک چه حقوقی مزخرفی داره....امروزم حجم زادی خورد..حقوقی 50 میلیون فروخته.....دوستان بفروشیم قبل مجمع ؟؟؟فردا احتمالا بسته بشه
اره زیاد میفروشه. این فردا با یه مثبت ۵ میشه قیمتش حدود ۱۸۰۰ تومن بعد کلا ۱۵۹ تومن سود ساخته خیلی حال بدن تو مجمع ۱۳۰ تومن هر سهم بدن.این ارزندگی خاصی نداره به نظرم. بعد مجمع به نظر شما کله نمیکنه به پایین؟این سابیک چه حقوقی مزخرفی داره....امروزم حجم زادی خورد..حقوقی 50 میلیون فروخته.....دوستان بفروشیم قبل مجمع ؟؟؟فردا احتمالا بسته بشه
سآبیک چه اشغالی بود!!!! حقوقی های به درد نخور نمونش صبا تامین.....امروز با 8 تا کد همه رو فروختم.من همون موقع که عرضه شد گفتم این سهم رو دارن گرون به مردم میدن.کلا زیر مجموعه های شستا همشون به درد نخورن گرون قیمت گزاری میشن!!سیتا هم نمونه دیگش بوداره زیاد میفروشه. این فردا با یه مثبت ۵ میشه قیمتش حدود ۱۸۰۰ تومن بعد کلا ۱۵۹ تومن سود ساخته خیلی حال بدن تو مجمع ۱۳۰ تومن هر سهم بدن.این ارزندگی خاصی نداره به نظرم. بعد مجمع به نظر شما کله نمیکنه به پایین؟
بازار حبابی شده بود دیگهتنها چیزی که به ذهنم میاد اینه که دو سه تا پهپاد انتحاری هم خورده باشه تو بورس تهران
جاروکشا و نونکشا انگار تورم این بی صاحاب شده رو نمیبینند دوساله پول مردم رو گروگان گرفتند
درودبازار حبابی شده بود دیگه
باید اصلاح میکرد
کلا با این اصلاح ها و رکود باید تعداد سهام زیاد بکنید و خیلی هم پر منفعته
خریدارهایی که تابستون 99 خرید انجام دادن تقریبا به 3 الی 4 برابر قیمت واقعی خرید کردن . یعنی وقتی دلار بشه 80 الی 100 هزار تومن ( یا افزایش قیمت های ریالی داخلی 3 الی 4 برابر بشه ) ، سر به سر میشن
این قضیه که پول رو گروگان گرفتن اشتباهه . چون اگه مثلا 2 الی 3 سال دیگه خریدارهای سال 1399 سر به سر بشن در حقیقت ارزش پولشون یک سوم الی یک چهارم شده
ضرر ضرره نباید درگیر این بازی ذهنی بشن و صبر بکنن ریالیشون سر به سر بشه یا تو سود بیاد
ضررشون رو باید دلاری حساب کنن
خوب موضوع اینه که عرضه اولیه باید زیر قیمت باشه ولی زیر چه قیمتی ؟درود
فرض میگیریم که قیمت های 99 حبابی بود و سه چهار برابر قیمت خریداری شده
عرضه اولیه ها چی ؟ عرضه اولیه که قاعدتا باید زیرقیمت داده میشد بازار هم که حبابش ترکیده بود پس خریدار زیر قیمت واقعی خریده ولی الان بعد از یکسال
میبینی خیلی هاشون قیمت پارسال هستند و اگه تورم بالای 50 درصد کشور رو حساب کنید در واقع خیلی کم ارزشش تر از زمان خرید هستند و ضرر دادند
حالا همون شرکتی که پول سهامدار رو گروگان گرفته بسکویتش از پارسال تا الان صد در صد افزایش قیمت داشته ، صحبت من اینه که چرا نباید حداقل
ارزش پول رو حفظ کنه ؟ سود تو سرشون بخوره
متاسفانه امروز اصلا نرسیدم سر بزنم انلاین .درگیر کاری شدم و اخر وقت هم با توفیق اجباری رهسپار مجمع گشتم! نمیدونم حالا ببینیم چی میشه دیگه. رقمی هم نیست خیلی خوشبختانه .سآبیک چه اشغالی بود!!!! حقوقی های به درد نخور نمونش صبا تامین.....امروز با 8 تا کد همه رو فروختم.من همون موقع که عرضه شد گفتم این سهم رو دارن گرون به مردم میدن.کلا زیر مجموعه های شستا همشون به درد نخورن گرون قیمت گزاری میشن!!سیتا هم نمونه دیگش بود
اصلا سهم تعلیق شده.مثل اینکه اصلا برای مجمع اماده نبودن.سازمان ایراد گرفته ازشون.یک سری گزارش باید بدن که ندادن.امروزم قبل اینکه تیم بازار تموم بشه سهم رو بستنمتاسفانه امروز اصلا نرسیدم سر بزنم انلاین .درگیر کاری شدم و اخر وقت هم با توفیق اجباری رهسپار مجمع گشتم! نمیدونم حالا ببینیم چی میشه دیگه. رقمی هم نیست خیلی خوشبختانه .
نسبت به هم گروهای خودش p/e بالاتری داره..به نظرم ارزنده نیست.متاسفانه امروز اصلا نرسیدم سر بزنم انلاین .درگیر کاری شدم و اخر وقت هم با توفیق اجباری رهسپار مجمع گشتم! نمیدونم حالا ببینیم چی میشه دیگه. رقمی هم نیست خیلی خوشبختانه .
خیلی مثبت خاصی نخوزد ۵۰ درصد مثبت شد نماد بستن دو روز بازش که کردن ملت جوگیر شدن ریختن فروش.حقوقی هم چیزی نفروخت. فکر میکنم اشتباه کردن هفته دیگه مثبت خواهد شد. شرکت به دردبخور و خوبی هست. نگهداری میکنم منددانا هم صف فروش شد!!!ایک دو قرون سود داد اینم میخواد پس بگیره....امیدوارم دوشنبه مثبت بشه...من که نتونستم بفروشم
یه چیزی الان دقت کردم 53 میلیون حجم خورده چه خبره تو سهم؟ کلا 120 میلیون سهم عرضه اولیه کردن بعد امروز 53 میلیون حجم خورد تو قیمت 4165 و 99 درصدشون هم همون 74 تا سهمیا بودن .یعنی حدود 220 میلیارد ارزش معاملات ..ملت چیکار میکنن واقعا؟ددانا هم صف فروش شد!!!ایک دو قرون سود داد اینم میخواد پس بگیره....امیدوارم دوشنبه مثبت بشه...من که نتونستم بفروشم
می ترسن به سرنوشت فجهان و فسبزوار و وسپهر و سیتا... دچار بشن.البته 200 تومن پولی نیست ولی خوب بعضی ها با 10 20 تاکد میخرن.یه چیزی الان دقت کردم 53 میلیون حجم خورده چه خبره تو سهم؟ کلا 120 میلیون سهم عرضه اولیه کردن بعد امروز 53 میلیون حجم خورد تو قیمت 4165 و 99 درصدشون هم همون 74 تا سهمیا بودن .یعنی حدود 220 میلیارد ارزش معاملات ..ملت چیکار میکنن واقعا؟
اخه بگو مگه اون 74 تا دونه سهم چقدره پولش اینطوری میفروشید!! 480 هزار نفر فروختن
شانس ما اسیاتک رو یادم رفت بگیرم گذشت این ددانا رو گرفتم اینم از اینددانا امروزم صف فروشه...!!!یک عرضه اولیه رو نفروختیم حالا تا کل سودشو پس نگیره ول کن نیست.آسیاتک داره مثل بنز مثبت میخوره