نمادهای حکومتی که دست عوامل حکومتی و نمایندگان مجلس و فرزندان نمایندگان و شخصیت های مهم مدهبی-سیاسی کشور و کارمندان سازمان بورس و اون ناظرین حرومزاده ی بورس که این چند تا سهم رو برای مثبت شدن نه تعلیق می کنند نه می بندند چون خودشون هم از این نمادها با پول بیت المال زیاد دارند هست و هر روز مثبت 3 میخوره و اشخاص عادی مثل من و شما هیچ موقع نمیتونیم چنین سهم هایی رو بخریم مگر اینکه زمانی که این آقایونی که گفتم خروج میزنند و بعدش من و شمای بیچاره میخریم و تا 6 ماه هر روز منفی 3 خواهیم خورد..
پشاهن
وسالت
شتهران
احتمالا بعد دین این پیام همتون از فردا میرید تو صف خرید این 3 تا سهم تا شاید بهتون برسه--خیلی حواستون باشه-احتمالا روزی که این 3 تا سهم به شما برسه روز خالی کردن ترسناک این سهم ها هست و بعدش که خریدید دست کم تا ماه ها شایدم تا یکسال بعد تو صف فروشش بمونید و شاهد سوختن سرمایتون به وضعیت اسفناکی باشید.
از ناظرین سازمان بورس حرومزاده تر هیچ جا پیدا نمیشه--وقتی نمادی چند تا مثبت میخوره و افراد عادی جامعه توش دارند سود می کنند سری اون نماد رو می بندند و جلوش رو می گیرند تا افراد عادی سود نکنند ولی تو نمادهایی مثل این 3 نماد بالالل چون خود کثافتشون هستند و دولتی ها و نمایندگان مجلس و حکومتی ها هستند کاری بهشون ندارند -فقط هر ماه یکی دو روز الکی به بهانه تعلیق می بندنشون و باز از فردا بازگشایی می کنند و هر روز صف خریدشون می کنند.
ایران فاسید ترین سیستم حکومتی جهان رو داره که آشکارا دزدی می کنه و خون مردم رو تو شیشه کرده.
تو فقط بخند!