عاقلان دانند.
چیو؟؟؟؟
عاقلان دانند.
چیو؟؟؟؟
حاصل یک سال فعالیت دولت رئیسی برای بورس چه بود؟
خروج ۶۳ هزار میلیارد تومان پول افراد حقیقی از بورس.
دوره ۱۲ مرداد پارسال تا ۱۲ مرداد امسال/اقتصاد نیوز
اون مجری در مورد شهروندی میگفت که حق طبیعی هر ایرانیه و دلیل نمیشه بگه جمع کنید بریدصحبتاتون مثل اون مجریست که میگفت هر کی نمیخواد جمع کنه از ایران بره
به هیچ وجه !این حق طبیعیه هر شهروندیه که بازار مالی درست داشته باشه . صحبت ما اینه
تکنیکال رو من اصلا توی بورس ایران قبول ندارم و شاید توی هر بورس دیگه ای !بازار ایران نه از تحلیل تکنیکال تبعیت میکنه نه از فاندامنتال این که شما چیجوری همیشه از بازار سود میبری خدا عالمه .
فارکس رو هم قبول ندارماگه به این حد از علم رسیدین که تو این بازار فقط سود میبرین اونم بدون رانت پس توی فارکس میتونین 10 برابر سود ببرین تو بورس ایران چی کار میکنین
100%با ادعا الکی کردن کسی به جایی نرسیده همینایی که میگن ما داریم سود میکنیم برایند یکسال اخیرشون پر از ضرر و زیان بوده پرتفوشون باز کنی سراسر ضرر و زیان بوده و هست حالا شاید یه جایی هم یه سودی کرده باشن ولی میانگین کلش منفی هس منم بلدم بیام اینجا بگم منم تو سودم هر کی نمیتونه سود کنه سمت بورس نیاد بهتره حداقل با خودمون رو راست باشیم و سر خودمون و بقیه رو کلاه نزاریم آینه چون نقش تو بنمود راست خود شکن آینه شکستن خطاست همینایی که دم از سود میزنن از همه بیشتر توی ضررن نگاه خنده های الکی پشت مانیتورشون نکنید از نزدیک ببینیشون دلتون به حالشون میسوزه بعضیا واقعا کمبود توجه دارن با این چیزا و منم منم کردن کسی به جایی نمیرسه اول حساب کن ببین با خودت چند چندی بعد بیا واسه بقیه شاخ و شونه ی الکی بکش که داری سود میکنی درسته یه سریا اینجا سابقشون زیاده ولی همینا سابقشون هم خرابه هر کیو مث اینا دیدم فقط بلدن خوب ادعا کنن ولی اینقد تو ضررن که تا چندین سال دیگم دست و پا بزنن تو این بازار باز به جایی نمیرسن و خدا هم دیگه نمیتونه به دادشون برسه
من مزایا و فرصت ها رو همیشه گفتمکه تشویق میکنه یا نه
کجای حرفام ضد و نقیضه ( درست تایپ کردم ؟ ) نمیدونممن کم کم دارم به این شک میکنم که کارمند سازمان بورسی جایی باشه، حتی به حرف هایی که خودش هم میزنه اعتقادی نداره، همون حرف ها رو اگر کسی در بخش کریپتو بزنه میپره بهش ولی اگر در مورد بورس زده بشه خیلی خوبه، عالیه : )))
خوب این دیدگاه شماستدر پاسخ به اونی که اینجا گفته : بورس یک بازار تخصصی سرمایه گذاریه و برای فعالیت توی این بازار باید آموزش دیده و با تجربه باشی
آقا جان چرا حرف دروغ میزنی؟اتفاقا تنها بازاری که آموزش روی اون هیچ تاثیر مثبت بلکه منفی هم داره و همه ی اونایی که تجربه و آموزش داشتند تو این 3 سال از همه بیشتر تو ضرر هستند همین آموزش دیده ها هستند ...آموزش و اینا برای بورس کشورای دیگه به درد میخوره نه ایران که دست دزدان مدینه هست!
اسباب خنده مهم نیست . خنده دیگران ریالی ارزش نداره . نه با خنده کسی وضعیتش خوب میشه نه با گریههمین شما حاضرم شرط ببندم پرتفوت رو نگاه کنیم از مه بیشتر ضرر کردذی چون با تحلیل و آموزش خرید و فروش کردی!نگو اینطوری نیست که اسباب حنده ی بقیه میشی!
فرقش اینه که تو فارکس غیر خودی پولت رو می دزده حداقل با خودت میگی غیر خودیه و دشمنه ولی تو بورس همونی که دم از مدینه میزنه پولت رو میدزده و خودی هست و همین آتیشت میزنه--برا همینه که اینا رو جریر ابن طبری دزدان مدینه خطاب می کرد.دزدی از خودی و تعریف از خودخوب این دیدگاه شماست
دلیل نمیشه درست باشه
شما میگی کسی که آموزش میبینه ضرر میکنه و کسی که آموزش نمیبینه با کسی که میبینه برابره ؟ من میگم نیست
در هر صورت شما بدون آموزش غر میزنی و ادامه میدی
من با آموزش مثلا ضرر میکنم و غر نمیزنم
خوب ؟
شما 10 سال دیگه وضعیت مالی خودت رو با من مقایسه بکن ، اونوقت تفاوت رو متوجه میشی
همونطوری که از 10 سال قبل تا الان نگاه کنی متوجه میشی ...
دلیلی برای اثباتش وجود نداره چون نفعی به من نمیرسه
فقط حکم راهنمایی کردن داره
به عنوان مثال شما برو توی همین تاپیک بورس ، جاهایی که خیلی غر غر کردی ، پست های منو ببین . خیلی زیبا گفتم الان وقت خریده و الان وقته فروشه
با سند و مدرک . برو ببین
اسباب خنده مهم نیست . خنده دیگران ریالی ارزش نداره . نه با خنده کسی وضعیتش خوب میشه نه با گریه
اون چیزی که مهمه عملکرد و ثروت هست و تمام ...
بقیه حرفا ریالی ارزش نداره
مثلا من میگم فارکس کشکه . آقای X میگه نه خوبه ؟ خوب شما برو یکی رو که فارکس کار کرده توی این 10 سال اخیر بیار و با من مقایسه بکن . نه من بلکه کسایی که حرفه ای و اصولی فعالیت داشتن
هرچند که خودمم نصف این 10 سال رو تا دلت بخواد ریده بودم
درسته و درواقع بازار بورس اینطوریه که خیلی ادمها دور هم جمع شدند که سر هم کلاه بذارندمن کلا خرید و فروش رو قمار میدونم توی هر بازاری
بازار بورس بازار کلاه برداریه
بازار بورس بازار صف فروشهای سنگین
بازار بورس بازاریه که دستکاری قیمتی و زمانی توش به وفور قابل دیدنه
بازار بورس بازار رانت بازیهای بزرگه
و . . .
الان من یه سوال دارمفرقش اینه که تو فارکس غیر خودی پولت رو می دزده حداقل با خودت میگی غیر خودیه و دشمنه ولی تو بورس همونی که دم از مدینه میزنه پولت رو میدزده و خودی هست و همین آتیشت میزنه--برا همینه که اینا رو جریر ابن طبری دزدان مدینه خطاب می کرد.دزدی از خودی و تعریف از خود
نمیشه اینطوری گفتدرسته و درواقع بازار بورس اینطوریه که خیلی ادمها دور هم جمع شدند که سر هم کلاه بذارند
حالا هرکسی سر بقیه بیشتر کلاه بذاره خب طبیعتا موفق تر خواهد بود
(شما سهمتو تو قله به یکی میفروشی. اون ادم هم وقتی خرید میره تو ضرر خب این اگه ی نوعی از کلاه برداری نیست پس چیه ؟)
ذهنیتتون باید درست کنید
باید همون اول با خودتون صادق باشید ::::
1 - با این برداشت هر خرید و فروشی در هر جای دنیا در هر بازاری کلاه برداری هست . چون بلاخره کاسب جنس یا هر چیزی را می خرد که بالاتر به کس دیگری بفروشد .درسته و درواقع بازار بورس اینطوریه که خیلی ادمها دور هم جمع شدند که سر هم کلاه بذارند
حالا هرکسی سر بقیه بیشتر کلاه بذاره خب طبیعتا موفق تر خواهد بود
(شما سهمتو تو قله به یکی میفروشی. اون ادم هم وقتی خرید میره تو ضرر خب این اگه ی نوعی از کلاه برداری نیست پس چیه ؟)
ذهنیتتون باید درست کنید
شیشه میزنی ؟بیشتر نوشته های این آقا از روی عصبانیت برای خالی کردن خودشه حتی استیکرای خنده که میزاره همه از روی عصبانیته و معلوم هست شدیدا تو بورس ضرر کرده و هرچی تو این چندین سال سود کرده بود همه پریده و از اصل پولشم مقدار قابل توجهی نابود شده!کافیه کامنتاش رو تو این چند سال مخصوصا یکسال آخر رو بخونید که چقدر عصبی شده از بس ضرر کرده.
اولا که من و شما با هم دوست نیستیم . صرفا دوتا کاربر مجازی هستیم که صحبت میکنیمدوست عزیزم جناب دیوید کمی مراقب سلامتیتون باشید
الان من بگم برآیند مثبت بوده چه منفعتی بهم میرسه ؟تضرر شدید مالیتون تو بورس پایان کار نیست.
نظر شماستاینجا ایرانه عزیزم-آموزش و علم و سواد دیگه پشیزی ارزش نداره-
من که خیلی وقته که بخش اعظم 70 درصد از سرمایمو بدون ضرر کشیدم بیرون و فقط 30 درصد باقی موند که با فروختن سهمای زیان ده و نوسان گیری روی یک سری سهم ها ضرر اون 30 درصد رو هم دارم جبران میکنم و در کل دیگه توی ضرر خاصی نیستم الان هم موقعیتش پیش بیاد تا جایی که بتونم روی یک سری سهم ها نوسان گیری میکنم100%
هرکسی تواناییش رو نداره توی این بازار سود بکنه به نفعشه خارج بشه وگرنه همون پول رو هم از دست میده
پسر جونسر شاخص دو میلیونی به همه میگفتین که مردم باید دیدبلند مدت داشته باشن و کسی که دید بلند مدت نداره توانایی نداره و چیزی از این بازار نمیفهمه!عجیبه که چرا اون موقع مردم رو تشویق به خروج از این بازار نمیکردید شما که ادعا میکنید متخصص این بازار هستید چرا در این سیلی که به راه افتاد غرق شدید و خیلیا رو هم با تخصصتون در این اقیانوس غرق کردید!
تو بازار میمونم و سود میکنم تا چشم هرکسی که باهام مشکل داره در بیاداتفاقا افرادی مثل شما باید زودتر از این بازار خارج شین چون با مدرک فوق تخصصیتون دودمان خودتون و بقیه رو به باد میدین پس به نفع هم فرد هست هم جامعه که امثال شما هر چه زودتر از این بازار خارج شید و دیگه در این بازار نباشید