خیلی جالبهمفید کارت؛ سود حامی، دسترسی آنی | آموزش مفید
مفید کارت، یک کارت بانکی عضو شبکه شتاب و مخصوص مشتریان کارگزاری مفید است که نقل و انتقالات مالی بین کارگزاری مفید و مشتریان را سادهتر میکند.learning.emofid.com
کارت جدید میدن مال بانک پاسارگاد هم هست یعنی مفید با همکاری اوناخیلی جالبه
فقط چیزی که متوجه نشدم اینه که یه کارت جدید بهمون میدن یا شمارت کارت بانکی خودمون رو روش فعال میکینم؟
ممنون از پاسخگوییتونکارت جدید میدن مال بانک پاسارگاد هم هست یعنی مفید با همکاری اونا
خیلی خوبه اگر تو قدرت خرید کارگزاری پول داشته باشید تا روزی ۵۰ میلیون میتونید درجا بریزید مفید کارت و استفاده کنید.
اپلیکشن مفید رو باید بریزید تو گوشی و از اونجا درخواست کارت کنید. از موقع درخواست تا تحویل کارت هم حدود 20 روز زمان میبره /ممنون از پاسخگوییتون
آنلاین باید انجام بدیم؟یا حتما گوشی میخواد؟
کامنتم چند ماه پیش.از همون موقع بیشتر سهام ها 20 30 دردصد ریختن.پولاتونو بکشید بیرون از این بازار غیر شفاف....اینا چیشون درسته که بورسشون خوب باشه.هر وقت به کشورهای جهان دست دوستی دراز کردیم و اقتصاد به معنای واقعی کلمه ازاد شد اون موقع بورس هم یک بازار شفاف و بدون رانت میشه.میخواستم بگم خیلی باحالی.
این بازار اگر از همینجا 100 دردصد سود هم بده بنده دیگه پولمو وارد این بازار غیر شفاف پر از رانت نمیکنم
نمادهای حکومتی که دست عوامل حکومتی و نمایندگان مجلس و فرزندان نمایندگان و شخصیت های مهم مدهبی-سیاسی کشور و کارمندان سازمان بورس و اون ناظرین حرومزاده ی بورس که این چند تا سهم رو برای مثبت شدن نه تعلیق می کنند نه می بندند چون خودشون هم از این نمادها با پول بیت المال زیاد دارند هست و هر روز مثبت 3 میخوره و اشخاص عادی مثل من و شما هیچ موقع نمیتونیم چنین سهم هایی رو بخریم مگر اینکه زمانی که این آقایونی که گفتم خروج میزنند و بعدش من و شمای بیچاره میخریم و تا 6 ماه هر روز منفی 3 خواهیم خورد..
پشاهن
وسالت
شتهران
احتمالا بعد دین این پیام همتون از فردا میرید تو صف خرید این 3 تا سهم تا شاید بهتون برسه--خیلی حواستون باشه-احتمالا روزی که این 3 تا سهم به شما برسه روز خالی کردن ترسناک این سهم ها هست و بعدش که خریدید دست کم تا ماه ها شایدم تا یکسال بعد تو صف فروشش بمونید و شاهد سوختن سرمایتون به وضعیت اسفناکی باشید.
از ناظرین سازمان بورس حرومزاده تر هیچ جا پیدا نمیشه--وقتی نمادی چند تا مثبت میخوره و افراد عادی جامعه توش دارند سود می کنند سری اون نماد رو می بندند و جلوش رو می گیرند تا افراد عادی سود نکنند ولی تو نمادهایی مثل این 3 نماد بالالل چون خود کثافتشون هستند و دولتی ها و نمایندگان مجلس و حکومتی ها هستند کاری بهشون ندارند -فقط هر ماه یکی دو روز الکی به بهانه تعلیق می بندنشون و باز از فردا بازگشایی می کنند و هر روز صف خریدشون می کنند.
ایران فاسید ترین سیستم حکومتی جهان رو داره که آشکارا دزدی می کنه و خون مردم رو تو شیشه کرده.مشاهده پیوست 1295419مشاهده پیوست 1295419مشاهده پیوست 1295420مشاهده پیوست 1295420مشاهده پیوست 1295421
مشاهده پیوست 1295422مشاهده پیوست 1295422تو فقط بخند!
از اولم داغون بودن کسی نمیخواست قبول کنهشنیدم سهامای استقلال و پرسپولیس خیلی داغونن،پولاتونو بکشید بیرون برید جاش ماشینی چیزی بخرید ،حداقل ارزشش کم نمیشه
اخه با کلی سر و صدا اوردنش تو بورس که جیب ملت بزنن؟از اولم داغون بودن کسی نمیخواست قبول کنه
زمان نخورده اسهال شداصلاح زمانی
شرکت خوبیه صف فروشش باز میشه .فقط حواست باشه ی خواهی بفروشی اولین فرصت بفروش چون چندماه دیگه احتمالا سهم بسته میشه باید 50 تومن بقیه را برای شرکت واریز کنی .و اگر واریز نکنی سهمت حراج میشه و بعد پول حراج را بهت می دهند که اکثرا بز خری میشهامروز بعد از هزار برای انجام کاری پنل مفید رو باز کردم دیدم 500 هزار تومن ارزش پورتفو زده !!
من و این همه خوشبختی محاله !
بعد دیدم اون صندوق اتکاسا که 50 هزار تومن خریده بودم تو پورتفو هست !!
البته بعدش دیدم صف فروش هست !یعنی عملا بیخیالش !
این کی عرضه شد ؟ امیدی بهش هست بفروشم یه دوتا پیتزا بخورم!
اگه پولمون رو از صندوق حامی مفید خارج کنیم بر اساس اون چند روزی که پول توی صندوق مفید بوده بهمون سود میدن یا سود اون ماه کلا میپره؟کارت جدید میدن مال بانک پاسارگاد هم هست یعنی مفید با همکاری اونا
خیلی خوبه اگر تو قدرت خرید کارگزاری پول داشته باشید تا روزی ۵۰ میلیون میتونید درجا بریزید مفید کارت و استفاده کنید.