• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
پیشبینیتون برای روزهای بعد چیه ؟

به نظر من فردا هم مثل امروز خواهد بود
فعلا دست به نقد نشستم
خلاف روند وارد نمیشم
ریسک کار بالا هست مثبت های مقطعی نظرم رو برای ورود دوباره جلب نمیکنه
حاضرم قسمتی از روند مثبت رو از دست بدم اما از مثبت بودن بورس اطمینان داشته باشم

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
مثبت بخاطر تزریق پول به بورس بود
باید منتظر روزهای بعد باشیم

ازشما این حرف بعید بود!!!آخه کدام نفدینگی تزریق شد!!!اکثر خریداران دیروز حقیقی بودن نه حقوقی و فقط بخاطر خوشبینی حقیقی ها بازار+شد!!!

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
ازشما این حرف بعید بود!!!آخه کدام نفدینگی تزریق شد!!!اکثر خریداران دیروز حقیقی بودن نه حقوقی و فقط بخاطر خوشبینی حقیقی ها بازار+شد!!!
مار گزیده از ریسمون سیاه و سفید میترسه
امیدوارم من اشتباه کرده باشم و روند مثبت به بورس برگرده
همراه اول رو داشته باشید !!!
افزایش سرمایه شرکت از 206 میلیارد تومان به 400 میلیارد تومان
سود هر سهام این شرکت 10850 ریال

Last edited:

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
نه من نگفتم شما اشتباه کردین!اتفاقا مم موافق نظرتون هستم،نظرم این بود کدوم نقدینگی تزریق شد؟؟؟؟اگه توجه کنین این حقیقی ها بودن که خوشبین شدن واکثرا خریدن و گرنه اصلا خبری از خرید سنگین حقوقی و چندین میلیارد حمایت نیست!!!!اگه حمایت حقوقی هست منو روشن کنین

a-aramesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
من میخوام تازه برم تو بورس برای ثبت نام چه مدارکی میخواد
شما در سال چقدر سود میکنید من با 500 هزار تومن میخوام شروع کنم

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
نه من نگفتم شما اشتباه کردین!اتفاقا مم موافق نظرتون هستم،نظرم این بود کدوم نقدینگی تزریق شد؟؟؟؟اگه توجه کنین این حقیقی ها بودن که خوشبین شدن واکثرا خریدن و گرنه اصلا خبری از خرید سنگین حقوقی و چندین میلیارد حمایت نیست!!!!اگه حمایت حقوقی هست منو روشن کنین
قرار شده 5 هزار میلیارد تومان توسط بانک ها و .... به طی چند مرحله به بورس تزریق بشه
شما از کدوم خوشبینی صحبت میکنید من که خوشبینی بین بورس بازها فعلا نمیبینم فعلا دارن خدا خدا میکنن پایین تر نیاد که سرمایه هاشون اب بشه
حقوقی که مال باباش خرید نمیکنه مال شرکته و مردم یه تحلیل میزنه یه خبر رانت پیدا میکنه خرید میزنه
این افرادی مثل من هستن که با چندرغاز میخان تو بازار سود کنند
فعلا که حمایت فقط در حد حرف بوده و بازار هم واکنشی بهش نشون داده

Web_Site

Registered User
لایک‌ها
261
قرار شده 5 هزار میلیارد تومان توسط بانک ها و .... به طی چند مرحله به بورس تزریق بشه
شما از کدوم خوشبینی صحبت میکنید من که خوشبینی بین بورس بازها فعلا نمیبینم فعلا دارن خدا خدا میکنن پایین تر نیاد که سرمایه هاشون اب بشه
حقوقی که مال باباش خرید نمیکنه مال شرکته و مردم یه تحلیل میزنه یه خبر رانت پیدا میکنه خرید میزنه
این افرادی مثل من هستن که با چندرغاز میخان تو بازار سود کنند
فعلا که حمایت فقط در حد حرف بوده و بازار هم واکنشی بهش نشون داده

فعلا که خداروشکر خوب داره پیش میره ..

امروزم خوب بود

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
فعلا که خداروشکر خوب داره پیش میره ..

امروزم خوب بود
به نظرت چه زمانی خوب حساب میشه ؟
به نظر من زمانی میشه گفت خوب که همه ( البته هیچ وقت که همه نمیشن شما اسمش رو بزار اکثریت ) احساس کنن که بازار بورس برای سرمایه گذاری جای مناسبی هست
همون حسی که شاخص رو از 10 15 هزار واحد چسبوندش به سقف
الان شما سهام شرکت x رو خریدی دل تو دلت نیست که خدایا نکنه بازار بازم بریزه
اینو بهش میگن اعتماد
وقتی اعتماد از بازار رخت ببنده به این راحتی ها برگشت پذیر نیست
خدا وکیلی راست و حسینی چقدر اعتقاد داری شاخص از همین نزدیکی ها دوباره برگرده ؟
اگر اعتقاد داری نترس بخرن فول مارجین وگرنه خودت رو با چنتا سهم که یک روز بالا دو روز پایین هستن درگیر نکن
باشد که رستگار شوید :D

Web_Site

Registered User
لایک‌ها
261
به نظرت چه زمانی خوب حساب میشه ؟
به نظر من زمانی میشه گفت خوب که همه ( البته هیچ وقت که همه نمیشن شما اسمش رو بزار اکثریت ) احساس کنن که بازار بورس برای سرمایه گذاری جای مناسبی هست
همون حسی که شاخص رو از 10 15 هزار واحد چسبوندش به سقف
الان شما سهام شرکت x رو خریدی دل تو دلت نیست که خدایا نکنه بازار بازم بریزه
اینو بهش میگن اعتماد
وقتی اعتماد از بازار رخت ببنده به این راحتی ها برگشت پذیر نیست
خدا وکیلی راست و حسینی چقدر اعتقاد داری شاخص از همین نزدیکی ها دوباره برگرده ؟
اگر اعتقاد داری نترس بخرن فول مارجین وگرنه خودت رو با چنتا سهم که یک روز بالا دو روز پایین هستن درگیر نکن
باشد که رستگار شوید :D

نظر من اینه که بوس حتی در بدترین شرایط خودش هم بهترین جا برای سرمایه گذاری پول هایی هست که برنامه ای براشون ندارین ..

همه ی مشکل عدم اعتماد برای کسانی هست که تمام سرمایشون رو می خوان وارد بورس کنن که به نظر من کار درستی نیست ..

من هم اگر قرار بود 50 60 میلیون وارد بورس کنم قطعا نگران می بودم اما به نظرم زیر 10 میلیون (پولی که فعلا بهش نیازی ندارین) ریسک محسوب نمیشه چون هرچقدر هم که بازار بد باشه بالاخره برمیگرده ..

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
خروج سهامداران کوچک از بورس
هشدارهای قبلی برخی کارشناسان درباره خروج سهامداران حقیقی یا همان سهامداران کوچک از بورس محقق شد. بورس تهران در فروردین‌ماه امسال شاهد خروج طیف زیادی از مردم از بورس بوده است.

براساس آمار موجود ارزش مبادلات بازار سهام 65درصد کاهش یافته، میزان مشارکت مردم 20درصد نزول کرده و سهامداران به‌طور میانگین در فروردین امسال 6درصد زیان‌کرده‌اند. به گزارش همشهری، تازه‌ترین بسته حمایت از بازار که شنبه شب از سوی وزیر اقتصاد به بازار سرمایه هدیه شد، نوشداروی بعد از مرگ سهراب بود.

البته این جمله به‌معنای تأیید دخالت دولت در بازار سهام نیست بلکه به‌معنای این است که مکانیسم‌های خود کنترل بازار درست کار نمی‌کند. وزیر اقتصاد در اقدامی خلق الساعه روز شنبه دستور تزریق 5هزار میلیارد تومان نقدینگی از سوی 6بانک خصوصی و برخی شرکت‌های بیمه را در بورس صادر کرد اما تازه‌ترین اطلاعات نشان می‌دهد که روند خروج مردم از بورس خیلی پیش‌تر از اینها آغاز شده است. این موضوع موجب شده ارزش روزانه مبادلات بورس به پایین‌ترین حد خود در طول 2.5سال گذشته برسد.

وزیر اقتصاد همچنین وعده داده است با کاهش دستوری نرخ سود بانکی یعنی همان روشی که دولت‌های قبل تکرار کرده‌اند مانع خروج نقدینگی از بورس خواهد شد اما کارشناسان هشدار می‌دهند پیامد تزریق نقدینگی به بورس با چنین روش‌هایی بسیار خطرناک است و ممکن است این پول‌ها به‌جای اینکه از بورس سر دربیاورند به بازار‌هایی مانند مسکن و ارز مهاجرت کنند به‌ویژه آنکه گفته می‌شود ظرف روز‌های آینده با اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها بورس جذابیت‌اش را بیش از گذشته از دست خواهد داد.

از سوی دیگر برخی کارشناسان هشدار می‌دهندپیامد‌های چنین تصمیم‌هایی فقط روند نزول بورس را فرسایشی می‌کند و نمی‌تواند مانع بزرگی در مقابل نزول شاخص بورس باشد. آنطور که آمار‌ها می‌گویند در فروردین‌ماه امسال روند خروج سهامداران حقیقی یا همان سهامداران کوچک از بازار شدت گرفته است. در این مدت سهامداران خرد با فروش 1539میلیارد تومان سهام در تلاش برای خروج از بورس برآمده‌اند. این میزان سهام عموما از سوی سهامداران حقوقی خریداری شده است. در طول این مدت میزان فروش سهام از سوی سهامداران حقیقی بیشتر از سهام خریداری شده از سوی آنها بوده است.

افت معاملات در فروردین ماه

آمار معاملات فروردین‌ماه نیز گویای واقعیت‌های موجود است. براساس این آمار‌ها در فروردین‌ماه امسال 289هزار نفر دردادوستد‌های بورس تهران شرکت کرده‌اند که این میزان نسبت به معاملات اسفند‌ماه سال گذشته که میزان مشارکت به کمترین میزان خود رسیده بود 20درصد کاهش داشته است.

همچنین در فروردین‌ماه امسال در مجموع 7میلیارد و 389میلیون سهم به ارزش 2هزارو782میلیارد تومان در بورس دادوستد شده و این میزان معاملات نشان می‌دهد که ارزش مبادلات بورس با 65درصد کاهش مواجه شده است. حجم و دفعات معاملات نیز به تناسب آن به‌ترتیب 47 و 15درصد کاهش داشته است. شاخص بورس تهران هم که بیانگر میزان بازده سرمایه‌گذاری در بورس است نشان می‌دهد که سهامداران در فروردین‌ماه امسال به‌طور میانگین 6درصد زیان کرده‌اند. شاخص کل بورس تهران در این مدت 4هزارو855 واحد کاهش یافته است.

http://hamshahrionline.ir/details/256816

hbptbs

Registered User
لایک‌ها
53

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
دوستان صندوق ها الان وارد بشیم یا نشیم

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دوستان صندوق ها الان وارد بشیم یا نشیم
برای ورود به صندوق ها چند حالت داریم
1. خودت توانایی این رو نداشته باشی که به صورت مستقیم در بورس معامله انجام بدی
2. پولی که در صندوق قرار میدهی پولی مازاد بر درامد باشه که اگر سود دهی مناسبی نداشت به زندگیت لطمه نزنه
3. صندوق یکی از سهم های موجود در سبد سهام شما باشه
حالا تصمیم با شماست

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
میشه راهنمایی کنید الان زمان خرید هست یا نه ؟
سهام کجا در زمان کوتاه بازدهی بیشتری داره ؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
میشه راهنمایی کنید الان زمان خرید هست یا نه ؟
سهام کجا در زمان کوتاه بازدهی بیشتری داره ؟
این بستگی به نظر شما داره که چه زمانی رو برای ورود مناسب بدونید
نظر شخصی : زمان مناسبی یرای ورود نیست
سوال دوم رو متوجه نشدم

rasoul2003

Registered User
لایک‌ها
10
ظاهرا این arashaj74 تو زرد از اب در اومده و اونایی که اشتراک اون وبلاگ و با هم خریدن دیگه نمیتونن از وبلاگ استفاده کنند.پول 4 ماه رو از شرکا گرفته و حالا جواب نمیده
خوبه شامسم گفت و من با این اقا شریک نشدم

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
سلام دوستان
من چندماه پیش وارد بورس شدم و اوایل یه مقدار سود کردم ولی بعدش باز ضرر
در کل وقتی پولمو کشیدم بیرون،مثل همون روز اول بود
یعنی کل کار ریسک بود برام
اما اومدم و دارم یه تولیدی راه میندازم
مطمئنم از بورس و اینحرفا بهتره

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
خدارو شکر این چند روز سهمایی که یکی دو روز قبل شایعه تزریق پول به بورس خریده بودم دارند هر روز مثبت می خوردند{ به قول معروف تو بازار خرسها خوب بزخری کردم .} . الان پرتفوی دو روز پشت سر رو مقایسه می کردم حدودا روزی 2 میلیون داره می ره روش ;)
سهام من پاکشو( امروز صف خرید ) / بمپنا ( امروز صف خرید ) / پتروشیمی جم ( امروز صف خرید ) / پتروشیمی پردیس ( هنوز فرصت خرید هست )
از دوستان اگه کسی پیشنهادی واسه تغییر سبد سهامم رو داره ، استقبال می کنم :general601:. ممنون :)

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
خدارو شکر این چند روز سهمایی که یکی دو روز قبل شایعه تزریق پول به بورس خریده بودم دارند هر روز مثبت می خوردند{ به قول معروف تو بازار خرسها خوب بزخری کردم .} . الان پرتفوی دو روز پشت سر رو مقایسه می کردم حدودا روزی 2 میلیون داره می ره روش ;)
سهام من پاکشو( امروز صف خرید ) / بمپنا ( امروز صف خرید ) / پتروشیمی جم ( امروز صف خرید ) / پتروشیمی پردیس ( هنوز فرصت خرید هست )
از دوستان اگه کسی پیشنهادی واسه تغییر سبد سهامم رو داره ، استقبال می کنم :general601:. ممنون :)
پاکشو رو من خیلی میپسندم
تو این چند روز حدود 1.5% بازار مثبت بوده احتمال اصلاح هست تا خبری جدید برسه و بازار رو به سمتی حرکت بده
هرچند که نیروی جاذبه زمین اجازه صعود ناگهانی رو نمیده;)

بالا