• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

milad1124

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام دوستان در حال راه اندازی سایتی هستیم بورسی
اگر کسی از شما ها تحلیل تکنیکال یا بنیادی بلد هستید یا میشناسید
میتونید همکاری کنید.

ROMARIYO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
هر کی برای اشتراک وبلاگ حسین اسدی نیا پایه ست پی ام بده - 2 نفر کم داریم هر نفر 30 ت میافته

سلام
به نظر شما در این شرایط نزول هم میتونند سهام هایی معرفی کنند که سودآور باشه ؟
میگند چه سهامی بخریم ؟

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
:D :
http://www.boursenews.ir/fa/pages/?cid=121540
55680_267.jpg

Last edited:

Si30KhaN

Registered User
لایک‌ها
117

سلام
به نظر شما در این شرایط نزول هم میتونند سهام هایی معرفی کنند که سودآور باشه ؟
میگند چه سهامی بخریم ؟
سهام معرفی میکنه ولی انتخاب با شماست
و نکته خیلی مهمش این بود که این شرایط نزولی رو هم دی ماه و هم هفته قبل اطلاع داد و مثلا خودم نیمی از سهامامو نقد کردم با سود کم و بدون ضرر فقط خرید نیست ...

sylvester

Registered User
لایک‌ها
89
سلام دوستان عزیز
من بعد 1 سال فعالیت در بورس کملا نقد کردم و تمام
20م تماما فروختم و گذاشتم تو بالشتم پولها رو
یک توصیه دارم
به هیچ وجه سهام با رویکرد میان مدت و حتی هفتگی هم نخرید!!! ضرر می کنید
اگر وارد هستید نوسان گیری کنید
مثل امروز که خوب روزی بود برای نوسال گرفتن
بورس حالا حالاها بر نمیگرده
دولت ************ اعتماد را از بورس گرفت و فساد را بیشتر از قبل برای آن به ارمغان آورد
در تجارتی که فساد هست و اعتمادی نیست نباید توقع سرمایه گذاری داشت

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
هر کی برای اشتراک وبلاگ حسین اسدی نیا پایه ست پی ام بده - 2 نفر کم داریم هر نفر 30 ت میافته
تا کی میخواهید فقط مصرف کننده باشید
چرا خودتان کمی تلاش نمیکنید
بازار دو سمت داره سود ، ضرر
با سود کردن بر سرمایه خود بیفزایید و با ضرر کردن بر دانش و تجربه
به فرض که این اقا به شما یکسال سیگنال داد بعدش چی شما میمونید و حوض ماهی

• Like
Reactions: xms

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
تا کی میخواهید فقط مصرف کننده باشید
چرا خودتان کمی تلاش نمیکنید
بازار دو سمت داره سود ، ضرر
با سود کردن بر سرمایه خود بیفزایید و با ضرر کردن بر دانش و تجربه
به فرض که این اقا به شما یکسال سیگنال داد بعدش چی شما میمونید و حوض ماهی
این اقا فقط سیگنال خرید نمیده . تحلیل سهم هم تکنیکی و هم بنیادی رو هم انجام میده، یک جور اموزش ماهیگیری میده . من خودم تا یک مدت فقط سهام صندوقها رو خرید و فروش می کردم . مطالعه وبلاگ ایشون این اعتماد به نفس و دانش رو بهم داد که مستقیم خرید و فروش کنم و ازشون ممنونم .
البته در کنارش بگم متاسفانه اشتباهی که کردم این بود که مشارکتی عضو وبلاگشون شدم . بعد از اینکه متوجه شدم وبلاگشون ارزشش خیلی بیشتر از این حرفاست و ایشون هم راضی نیست که بچه ها گروهی عضو وبلاگشون بشم {و یک جور پول حروم خوردنه }، عضویت جدا خریدم .

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
این اقا فقط سیگنال خرید نمیده . تحلیل سهم هم تکنیکی و هم بنیادی رو هم انجام میده، یک جور اموزش ماهیگیری میده . من خودم تا یک مدت فقط سهام صندوقها رو خرید و فروش می کردم . مطالعه وبلاگ ایشون این اعتماد به نفس و دانش رو بهم داد که مستقیم خرید و فروش کنم و ازشون ممنونم .
البته در کنارش بگم متاسفانه اشتباهی که کردم این بود که مشارکتی عضو وبلاگشون شدم . بعد از اینکه متوجه شدم وبلاگشون ارزشش خیلی بیشتر از این حرفاست و ایشون هم راضی نیست که بچه ها گروهی عضو وبلاگشون بشم {و یک جور پول حروم خوردنه }، عضویت جدا خریدم .
من منکر این نمیشوم که این اقا زحمت کشیده و تلاش کرده تا به اینجا رسیده
قطعا قطعا و قطعا مدت ها برای بدست اوردن این اطلاعات زحمت کشیده و حق داره که اطلاعات خودش رو رایگان در اختیار دیگران قرار ندهد
اما بحث من اینکه چرا شما ( منظور دوستانی هست که مداوم دنبال سایت های پولی و افراد . . . . هستند ) تلاش نمیکنید که اطلاعات خود رو افزایش دهید
بورس که از کره مریخ نیومده یا چیزی باشه که نیاز به ازمایشگاه یا وسایل خاصی باشه
چنتا کتاب ، سی دی ، شرکت در کلاس ها و دوره های مختلف و . . . و تجربه میتواند شما رو تبدیل به فردی بی نیاز از دیگران بکند ( خود صاحب سبک شوید نه از سبک دیگران استفاده کنید )
برای همه عزیزان ارزوی موفقیت میکنم

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
نظر شما درست ولی من باز هم معتقدم در کنار مطالعه و سعی شخصی ، برای شروع کار باید از یک خبره بورس کمک گرفت .
طی این مرحله بی همرهی خضر مکن ظلمات است بترس از خطر گمراهی!
اینم واسه خالی نبودن عریضه :D :
53977296897753969957.jpg

fereshtehogany

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
انواع شرکت ها
1- شرکت سهامی خاص
شرکت سهامی خاص شرکتی است بازرگانی (ولو اینکه موضوع عملیات آن،‌ امور بازرگانی نباشد) که تمام سرمایه‌ی آن منحصراً توسط مؤسسین،تأمین‌گردیده و سرمایه‌ی آن به سهام، تقسیم شده و مسئولیت صاحبان سهام، ‌محدود به مبلغ اسمی سهام آنهاست. تعداد سهام‌داران نباید از سه نفر کمتر باشد و عنوان «‌شرکت سهامی خاص»‌ باید قبل از نام شرکت یا بعد از آن بدون فاصله با نام شرکت، به طور روشن و خوانا قید شود
مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت سهامی خاص:
1- دو برگ اظهارنامه‌ی تکمیل شده‌ی شرکت سهامی خاص و امضا ذیل اظهارنامه توسط کلیه‌ی سهام داران
2- دو جلد اساسنامه‌ی شرکت سهامی خاص و امضا ذیل تمام صفحات آن توسط کلیه‌ی سهام‌داران
3- دو نسخه صورت جلسه‌ی مجمع عمومی مؤسسین که به امضای سهام‌داران و بازرسین رسیده باشد
4- دو نسخه صورت جلسه‌ی هیأت مدیره که به امضای مدیران منتخب مجمع، رسیده باشد
5- فتوکپی شناسنامه‌ی کلیه‌ی سهام‌داران و بازرسین ( برابر اصل در دادگستری‌)
6- ارائه‌ی گواهی پرداخت حداقل 35% سرمایه‌ی شرکت از بانکی که حساب شرکت در حالِ تأسیس در آنجا باز شده است تذکر: درصورتی که مقداری از سرمایه‌ی شرکت، آورده‌ی غیرنقدی باشد ( اموال منقول و غیرمنقول ) ارائه‌ی تقویم نامه‌ی کارشناس رسمی دادگستری، الزامی است و در صورتی که اموال غیرمنقول، جزء سرمایه‌ی شرکت قرار داده شود؛ ارائه‌ی اصل سند مالکیت، ضروری است
7- ارائه‌ی مجوز در صورت نیاز، بنا به اعلام کارشناس اداره‌ی ثبت شرکت‌ها
2- شرکت با مسئولیت محدود
شرکت با مسئولیت محدود، شرکتی است که بین دو یا چند نفر برای امور تجاری تشکیل شده و هر یک از شرکا بدون اینکه سرمایه به سهام یا قطعات سهام تقسیم شده باشد؛ فقط به میزان سرمایه‌ی خود مسئول قروض و تعهدات شرکت است.در نام شرکت باید عبارت ‹‹‌با مسئولیت محدود›› ‌قید شود.
مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود:
1-دوبرگ تقاضانامه‌ی ثبت شرکت‌ها با مسئولیت محدود
2- دوبرگ شرکت نامه
3- دو نسخه از اساسنامه
4- دو نسخه صورت‌جلسه‌ی مجمع عمومی مؤسسین و هیأت مدیره
5- فتوکپی شناسنامه‌ی شرکا و مدیران و ارائه‌ی مجوز از مراجع ذیصلاح در صورت نیاز.
3- شرکت تضامنی
شرکت تضامنی،شرکتی است که تحت نام مخصوص برای امور تجاری بین دو یا چند نفر با مسئولیت تضامنی تشکیل می‌شود.اگر دارایی شرکت برای تأدیه‌ی تمام قروض کافی نباشد؛ هر یک ازشرکا مسئول پرداخت تمام قروض شرکت است. هر قراری که بین شرکا برخلاف این، ترتیب داده شده باشد در مقابل اشخاص ثالث، کان لم یکن خواهد بود. در نام شرکت تضامنی باید عبارت «شرکت تضامنی» ‌و لااقل اسم یک نفر از شرکا ذکر شود.
مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت تضامنی
1- دو برگ تقاضانامه
2- دو برگ شرکت‌نامه
3- دو نسخه اساسنامه

fereshtehogany

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
انواع شرکت ها
1- شرکت سهامی خاص
شرکت سهامی خاص شرکتی است بازرگانی (ولو اینکه موضوع عملیات آن،‌ امور بازرگانی نباشد) که تمام سرمایه‌ی آن منحصراً توسط مؤسسین،تأمین‌گردیده و سرمایه‌ی آن به سهام، تقسیم شده و مسئولیت صاحبان سهام، ‌محدود به مبلغ اسمی سهام آنهاست. تعداد سهام‌داران نباید از سه نفر کمتر باشد و عنوان «‌شرکت سهامی خاص»‌ باید قبل از نام شرکت یا بعد از آن بدون فاصله با نام شرکت، به طور روشن و خوانا قید شود
مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت سهامی خاص:
1- دو برگ اظهارنامه‌ی تکمیل شده‌ی شرکت سهامی خاص و امضا ذیل اظهارنامه توسط کلیه‌ی سهام داران
2- دو جلد اساسنامه‌ی شرکت سهامی خاص و امضا ذیل تمام صفحات آن توسط کلیه‌ی سهام‌داران
3- دو نسخه صورت جلسه‌ی مجمع عمومی مؤسسین که به امضای سهام‌داران و بازرسین رسیده باشد
4- دو نسخه صورت جلسه‌ی هیأت مدیره که به امضای مدیران منتخب مجمع، رسیده باشد
5- فتوکپی شناسنامه‌ی کلیه‌ی سهام‌داران و بازرسین ( برابر اصل در دادگستری‌)
6- ارائه‌ی گواهی پرداخت حداقل 35% سرمایه‌ی شرکت از بانکی که حساب شرکت در حالِ تأسیس در آنجا باز شده است تذکر: درصورتی که مقداری از سرمایه‌ی شرکت، آورده‌ی غیرنقدی باشد ( اموال منقول و غیرمنقول ) ارائه‌ی تقویم نامه‌ی کارشناس رسمی دادگستری، الزامی است و در صورتی که اموال غیرمنقول، جزء سرمایه‌ی شرکت قرار داده شود؛ ارائه‌ی اصل سند مالکیت، ضروری است
7- ارائه‌ی مجوز در صورت نیاز، بنا به اعلام کارشناس اداره‌ی ثبت شرکت‌ها
2- شرکت با مسئولیت محدود
شرکت با مسئولیت محدود، شرکتی است که بین دو یا چند نفر برای امور تجاری تشکیل شده و هر یک از شرکا بدون اینکه سرمایه به سهام یا قطعات سهام تقسیم شده باشد؛ فقط به میزان سرمایه‌ی خود مسئول قروض و تعهدات شرکت است.در نام شرکت باید عبارت ‹‹‌با مسئولیت محدود›› ‌قید شود.
مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود:
1-دوبرگ تقاضانامه‌ی ثبت شرکت‌ها با مسئولیت محدود
2- دوبرگ شرکت نامه
3- دو نسخه از اساسنامه
4- دو نسخه صورت‌جلسه‌ی مجمع عمومی مؤسسین و هیأت مدیره
5- فتوکپی شناسنامه‌ی شرکا و مدیران و ارائه‌ی مجوز از مراجع ذیصلاح در صورت نیاز.
3- شرکت تضامنی
شرکت تضامنی،شرکتی است که تحت نام مخصوص برای امور تجاری بین دو یا چند نفر با مسئولیت تضامنی تشکیل می‌شود.اگر دارایی شرکت برای تأدیه‌ی تمام قروض کافی نباشد؛ هر یک ازشرکا مسئول پرداخت تمام قروض شرکت است. هر قراری که بین شرکا برخلاف این، ترتیب داده شده باشد در مقابل اشخاص ثالث، کان لم یکن خواهد بود. در نام شرکت تضامنی باید عبارت «شرکت تضامنی» ‌و لااقل اسم یک نفر از شرکا ذکر شود.
مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت تضامنی
1- دو برگ تقاضانامه
2- دو برگ شرکت‌نامه
3- دو نسخه اساسنامه

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
دوستان عزیز حدود 5-6 ماه پیش صالح آبادی حکم 30 ماهه جدید خودشو گرفته !
وزیر اگه دنبال عوض کردنش بود حکم نمی زد
در ثانی منفی بازار به نظرم فقط ربطی به صالح آبادی و یک فرد نداره
وقتی نرخ برق و بنزین معلوم نیست ، وقتی مالیات بر ارزش افزوده ای که باید با نرخ رشد منفی حداقل حداقل رو 6 درصد می موند رفت رو 8 درصد ، وقتی مالیات ها اضافه میشه وقتی نرخ خوراک 3 برابر میشهوقتی معلوم نیست هدفمندی چه بلایی سر مملکت میخواد بیاره و... این بازار سراسر ابهام و تنش انتظار دارید مثبت باشه؟به نظرم وقتی تکلیف این چیزا معلوم بشه بازار بر میگرده و ربطی به فرد نداره.

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
بازدهی بازار سهام در شرایط رشد اقتصادی منفی

این نوشته در شماره نوروزی نشریه «اطلاعات بورس» منتشر شده است:

این مقاله کوتاه بر روی بررسی رابطه بین نرخ رشد اقتصاد کلان و بازده محقق‌شده در بازار سهام متمرکز است. نقطه شروع بحث ابهام‌هایی است که در چند ماه گذشته در مورد واقعی‌بودن رفتار شاخص بورس ایران وجود داشته است. سوال جدی بسیاری از سرمایه‌گذاران این است که «در حالی که کل اقتصاد ایران رشد نزدیک به منفی سه درصد را تجربه کرده است شاخص بازار سهام در یک سال گذشته ( با لحاظ کردن سقوط اخیر) بیش از ۱۰۰ درصد رشد کرده است. به طور مشخص‌تر شاخص از ۳۸۰۰۰ واحد در اسفند ۱۳۹۱ به نزدیک ۸۰۰۰۰ در اسفند ۱۳۹۲ رسیده است. چنین پدیده‌ به ظاهر متناقضی چه طور ممکن است؟»

طبعا در مواجهه با چنین مشاهده متناقض‌نما و پیچیده‌ای می‌توان در اولین قدم به توضیح‌های رفتاری (Behavioral) مثل تشکیل حباب قیمتی و غیرواقعی‌بودن رشد شاخص متوسل شد. مثلا می‌توان استدلال کرد که جامعه در مقابل روی‌ کار آمدن دولت تدبیر و امید و کاهش تحریم‌ها واکنش بیش از حد مثبت نشان داده است. با تحلیل داده‌ها هم می‌بینیم که عمده رشد شاخص در یک سال گذشته مربوط به دوره بعد از انتخابات ریاست جمهوری است. به نظر می‌رسد که واکنش بیش از حد (Over-Reaction) به اخبار مثبت احتمالا بخشی از رشد قیمت سهام را توضیح می‌دهد ولی شاید این همه ماجرا نباشد.

به طور کلی تحلیل‌های ساده رفتاری (مثل فرضیه حباب و غیرعقلانی بودن بازار) لزوما به‌ترین و عمیق‌تر قدم برای درک ساختار یک مساله نیست. تقریبا برای هر پدیده اقتصادی می‌توان تحلیلی رفتاری ارائه داده و خود را از شر جزییات مساله خلاص کرد. ولی پیش از پناه آوردن به روی‌کردهای رفتاری مفید است که تلاش کنیم که مساله را در قالب یک مساله استاندارد و بر اساس مبانی اقتصادی تحلیل کنیم تا حد و قابلیت روی‌کردهای استاندارد برای توضیح مساله روشن شود.

در این مقاله پنج عامل کلیدی که می‌توانند بدون نیاز به فرضیات رفتاری رشد بالای بازار سهام در شرایط رشد اقتصادی منفی را قابل باورتر کنند را بررسی می‌کنیم:

۱) توجه به اثر تورم: اولین قدم در واقعی کردن نرخ بازده بورس بیرون کشیدن اثر تورم از رشد قیمت سهام است. رشد اقتصادی متغیری است که پس از کسر تورم و به صورت حقیقی گزارش می‌شود. برعکس٬ بازده بازار سهام به صورت اسمی (Nominal) است و اثر تورم از دل آن بیرون کشیده نشده است. برای مشاهده بازده واقعی بازار سهام باید رقم بازده پس از کسر تورم گزارش و مقایسه شود.

۲) سبد محدود صنایع: در قدم بعدی باید دید که آیا شاخص سهام بورس تهران نماینده سبدی موزون از کلیه بخش‌های اقتصادی کشور است. به نظر نمی‌رسد که چنین فرضی برقرار باشد. مثلا بخش مهمی از شاخص بازار سهام در ایران توسط متعلق به چند حوزه صنعتی محدود (از جمله پتروشیمی) است. در حالی که کل اقتصاد می‌تواند رشد منفی تجربه کند برخی بخش‌ها مثل پتروشیمی هم‌چنان می‌توانند رشد مثبت داشته باشند و لذا بازده مثبت برای سهام داران تولید کنند.

۳) آینده‌‌نگر بودن شاخص بورس: رشد اقتصادی متغیری واپس‌نگر (Backward-looking) است در حالی که قیمت دارایی‌ها شاخصی آینده‌نگر (Forward-looking) است. می‌توان تصور کرد که حتی با وجود رشد اقتصادی منفی یا کم در سال جاری اگر «چشم‌انداز آینده» اقتصاد مثبت باشد و انتظار رشد‌های بالا در سال‌های آینده وجود داشته باشد قیمت سهام این انتظارات را منعکس کرده و لذا بازده محقق شده (Realized Returns) بعد از یک دوره رکود می‌تواند عدد بزرگی باشد٬ بدون این‌که نیاز باشد عمل‌کرد لحظه‌ای اقتصاد رشد چشم‌گیری داشته باشد.

۴) نسبت اهرمی (Leverages): از معادلات ساده WACC می‌‌دانیم که بازده کل شرکت باید برابر میانگین وزنی بازده دارایی‌های ریسکی (سهام) و اوراق بدون ریسک (وام‌های بانکی و اوراق قرضه شرکتی) باشد. هر قدر نسبت اهرمی در شرکت‌ها بالاتر باشد سهام‌داران بخش مهم‌تری از ریسک‌های شرکت را متحمل می‌شوند و باید بازده مورد انتظار (Expected Returns) تعادلی برای سهام‌داران بالاتر برود.

۵) تفاوت بازده انتظاری بین سهام و اوراق قرضه: از دید نظری سهام باید بازده تعادلی بیش‌تری دریافت کند چرا که دارندگان سهام متحمل ریسک‌های اضافی می‌شوند و باید بین ریسک و بازده رابطه مثبت برقرار باشد تا عامل‌های اقتصادی تمایل به پذیرش ریسک داشته باشند. صرفه ریسک (Risk Premium) که عامل‌ها در اقتصاد طلب می‌کند تابع مستقیم اندازه این ریسک‌ها و هم‌جهتی (Covariance) این‌ ریسک‌ها با متغیرهای اساسی اقتصاد کلان مثل رشد اقتصادی٬‌ مصرف کلی و بی‌کاری است. در اقتصادی که وضعیت رکود تجربه می‌کند هزینه زیان برای عامل‌ها بیش‌تر است و لذا صرفه ریسک روی سهام بالاتر می‌شود.

ترکیبی از صرفه ریسک بزرگ با نسبت‌های اهرمی بالا می‌تواند به راحتی منجر به بازده انتظاری در ابعاد ۵۰-۶۰ درصد در سال شود. از دید اقتصاد مالی این بازده صرفا پاداش ریسک‌های بزرگی است که سهام‌داران متحمل می‌شوند. نمونه این ریسک‌ها افت و خیزهای بزرگی است که شاخص تجربه می‌کند. سقوط شاخص از نزدیک ۸۹۰۰۰ به زیر ۸۰۰۰۰ ظرف یک ماه (یعنی بیش از ده درصد سقوط در یک ماه) نمونه‌ای از ریسک‌هایی است که سهام‌داران متقبل شده‌اند و متناسب با آن هم باید انتظار پاداش ریسک داشته باشند.

نکته اصلی که – گاه عامدانه – مغفول می‌ماند ماهیت «ریسکی» بازار سهام است. نمی‌توان سود ۱۰۰ درصدی در یک سال کسب کرد ولی خود را در معرض سقوط‌های بزرگ قرار نداد. فراموش نکنیم که بازده ۱۰۰ درصد به خاطر زحمت اضافی یا مهارت‌های ویژه سرمایه‌گذاران بورسی به دست نیامده است٬ بل‌که پاداش اضافه‌ای است که جامعه برای تحمل ریسک‌های کلان به آن‌ها می‌پردازد و بخشی از مسوولیت قبول ریسک این ریسک‌ها پذیرفتن افت و خیزهای موجود در ذات بازارهای مالی است.

منبع : http://chaay.ghoddusi.com/بازدهی-بازار-سهام-در-شرایط-رشد-اقتصادی/

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
شاخص بورس دوباره امروز حدود 600 تا افت کرد و به 73600 رسید.
جالبه یک روز مسوولین اقتصادی یه چیزی می گویند و یه مقدار می ره روش و فرداش 2 برابره روز قبل افت می کنه.

بورس را با دستور نمی شه رشد داد. رشد صحیحش باید ناشی از رشد اقتصاد کشور باشه تا بعدا دچار ترکیدگی جباب نشه.
بورس نیمه دوم سال گذشته بصورت احساسی و حبابی رشد که که الان داره حبابش می ترکه و تا وقتی به حدود 50 هزار نرسه بازم حباب داره. البته این 50 هزار را من از خیلی از فعالان اقتصادی شنیدم که رقم واقعی شاخص است.
بعد از رسیدن به رقم واقعی ، باید تحت تاثیر رشد یا افت اقتصادی کشور ، شاخص دچار نوسان بشه تا بشه به ثباتش امیدوار بود.

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
من یک سئوال داشتم :

بالا رفتن قیمت سهام (مثل یکسال گذشته) چه تاثیری بر وضعیت اون صنایع و شرکتها داشته؟

یعنی یک سهامی قیمتش در بورس مثلاً 80٪ رشد کنه در صورتیکه سود شرکت 20٪ باشه این 60٪ بالاتر بودن سود سهامی که در دست سهامدار است و با سهامی که شرکت روی آن سود میدهد فرق دارد چه تاثیری بر وضعیت اون صنایع و شرکتها داشته؟

Web_Site

Registered User
لایک‌ها
261
امروز خیلی خوب بود ..

اکثرا مثبت خوردن ..

بالا