صندوق هایی که پارسال از پالایشی و مپنا سودهای خوبی گرفتند، امسال به خودرو رو خواهند آورند.
این واقعیتی هست که نمیشه ازش چشم پوشی کرد.
1. تضمینی نیست . تو همین ماهه اخیر سهمایی بودن که تو یک ماه بیش از 30 درصد سود داشتند . سهمایی هم بودن که منفی خوردن .سلام.دوستان من اطلاعی نسبت به بورس ندارم و دوس دارم در بورس سرمایه گذاری کنم.
چندتا سوال دارم:
1.ایا سود بورس (معمولی) الان میتونه به صورت میانگین بیشتر از بانک ها باشه که الانه دارن 25 درصد روز شمار سود میدن؟
2.به نظر شما با سرمایه گذاری بعد از یک سال میتونیم انتظار سود 30 درصد رو داشت؟
3. به نظر شما با 10 تومن پول تو پدیده سرمایه گذاری کنم یا پردیس بان ؟یا جای دیگه؟ کجا
خیلی منتظر شما هستم مخصوصا سوال اخر
سلامسلام
ببخشید من چند تا سوال داشتم ؟
1- چرا این سایت باز نمیشه ؟ http://boursebazan.ir
با اینکه نوشته : در روزهای اخير مروگرهای chrome , FireFox بدليل محدويت های اعمال شده در زيرساخت اينترنت كشور، با مشكل مواجه شده اند. كاربرانی كه در استفاده از فروم مشكل دارند از مرورگر IE استفاده فرمايند
ولی من از IE استفاده می کنم بازم انجمن ها نمایش داده نمیشه برام چرا ؟
2- من با بورس آشنایی ندارم و می خوام از مبتدی شروع کنم یاد بگیرم بهترین سایت ککه فایل آموزشی خوب مختصر و مفید می ذاره و میشه از مدیراش سوالی کرد میشه معرفی کنید ؟
3- سایت به غیر بورس بازان که بقیه کاربر ها با هم بحث می کنن جایی میشه معرفی کنید که خوب باشه ؟ (حالا سایت یا... )
ممنون.
سلام دوستان ما به يك مشكلي خورديم كه اگه كسي كمك كنه ممنونش ميشيم
قضيه از اين قراره كه مادر بنده چند سال پيش به رحمت خدا ميرن. مادر من در بورس سهام نسبتا زيادي داشته كه تو جريان وراثت تقسيم شده. حالا ٢ تا سوال يا مشكل هست كه عرض ميكنم ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
١) عمليات انحصار ورثه با موفقيت انجام شده وسهام ها بين وراث تقسيم شدن. مثلا بنده يا برادرم ميتونيم توي سايت csdiran بريم و سهام هامون رو ببينيم و از اين بابت مشكلي نيست. حال سوال اينجاست كه چجوري ميتونيم اين سهام هارو بفروشيم با توجه به اينكه برگشونو نداريم؟ آيا اصلا برگشون لازمه يا نه و كلا چجوري ميتونيم نقدشون كنيم ؟
٢) مقداري از اين سهام ها به بابا بزرگ و مامان بزرگ بنده رسيده. اين بندگون خدا هم كه رخت از زندگي مادي بستن واسه همين همون موقع تقسيم به من گفتن بيا اينا رو بفروش پولش براي خودتون. حالا مشكل اينه اين بندگون خدا مشهد هستند و بنده شيرازم و اينكه سنشون بسيار بالاست. چه وكالتي به من بدن ميتونم سهام ها رو جاشون بفروشم ؟ اصلا اينجوري بگم چجوري ميتونم سهامشون رو با كمترين دردسر نقد كنم ؟ وكالت خاصي هست يا روش بهتري به ذهنتون ميرسه؟
دوستان واقعا ممنون ميشم كسي كمك كنه. با تشكر
در این صفحه سایت مراحل کار برای شما کاملا توضیح داده شدهسلام دوستان ما به يك مشكلي خورديم كه اگه كسي كمك كنه ممنونش ميشيم
قضيه از اين قراره كه مادر بنده چند سال پيش به رحمت خدا ميرن. مادر من در بورس سهام نسبتا زيادي داشته كه تو جريان وراثت تقسيم شده. حالا ٢ تا سوال يا مشكل هست كه عرض ميكنم ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
١) عمليات انحصار ورثه با موفقيت انجام شده وسهام ها بين وراث تقسيم شدن. مثلا بنده يا برادرم ميتونيم توي سايت csdiran بريم و سهام هامون رو ببينيم و از اين بابت مشكلي نيست. حال سوال اينجاست كه چجوري ميتونيم اين سهام هارو بفروشيم با توجه به اينكه برگشونو نداريم؟ آيا اصلا برگشون لازمه يا نه و كلا چجوري ميتونيم نقدشون كنيم ؟
٢) مقداري از اين سهام ها به بابا بزرگ و مامان بزرگ بنده رسيده. اين بندگون خدا هم كه رخت از زندگي مادي بستن واسه همين همون موقع تقسيم به من گفتن بيا اينا رو بفروش پولش براي خودتون. حالا مشكل اينه اين بندگون خدا مشهد هستند و بنده شيرازم و اينكه سنشون بسيار بالاست. چه وكالتي به من بدن ميتونم سهام ها رو جاشون بفروشم ؟ اصلا اينجوري بگم چجوري ميتونم سهامشون رو با كمترين دردسر نقد كنم ؟ وكالت خاصي هست يا روش بهتري به ذهنتون ميرسه؟
دوستان واقعا ممنون ميشم كسي كمك كنه. با تشكر
سلامسلام
چه رابطه ای بین قیمت سهام و شاخص وجود دارد ؟به عنوان مثال بعضی از سهم ها در شاخص 34 یا 50 و77 هزار بعد از فراز و نشیب های فراوان قیمت واحدی مثلا 3000 ریال دارند پس شاخص چه تا ثیری دارد ؟و سوال دیگه اینه که بعضی از سهم ها در سال 89 و الان که 93 هست یک قیمت و یا تغییر کمی دارند آیا سهامداران بجز دریافت سود ، بهره دیگری نبرده اند و ارزش پول آنها این همه کاهش پیدا کرده است ؟اگر اینطوری باشد، در این صورت دید بلند مدت در بورس که این همه بر آن تاکید می شود به جز ضرر فاحش و غیر قابل جبران چه معنایی دیگری می تواند داشته باشد ؟