• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Omid_ahn

Registered User
لایک‌ها
16
حقوقی چه خوابی واسمون دیده خدا میدونه

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158
معمولا بهار هر سال نقطه اوج شاخص بورس هست
زمستان نوبت تصویه حساب شرکت ها و نقد شدن برای عید باعث افت شاخص میشه مثل امسال که عمدی بودش

Omid_ahn

Registered User
لایک‌ها
16
درسته اما به قول شما ، امسال عمدی بود به نظر من ، متاسفانه وضعیت نرخ خوراک و ابهامات بودجه به این مساله دامن زد

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158
شبندر تعدیل منفی داده بازار را به گند کشید
بازار امسال دست گروه خودرو هستش

xms

Registered User
لایک‌ها
387

رئیس سازمان بورس خبر داد
راه‌اندازی بورس ایده و صندوق‌های مخاطره‌پذیر؛ به زودی در فرابورس

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، از راه‌اندازی بازار دارایی‌های فکری و صندوق‌های مخاطره‌پذیر در اوایل سال ۹۳ در شرکت فرابورس ایران خبر داد.

13920911000278_PhotoA.jpg

• به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از سنا، علی صالح آبادی، گفت: بسیاری از دانشگاهیان، مخترعان و مبتکران کشور دارای ایده ها، طرح ها و ابتکارات جدیدی هستند اما بازاری منسجم برای معرفی این ایده‌ها در کشور وجود ندارد.

وی خاطر نشان کرد: اختراعات، اکتشافات، برندها (نام‌های تجاری) و طرح‌های صنعتی، در بازار دارایی‌های فکری فرابورس قابل معامله خواهند بود.

سخنگوی سازمان بورس از راه اندازی صندوق‌های سرمایه گذاری مخاطره‌پذیر در آینده نزدیک در فرابورس خبر داد و گفت: این صندوق های می‌توانند منابع مالی لازم برای طرح‌های کارآفرینی مبتنی بر ایده‌های نو را در کشور تامین کنند.

پیش از این مدیرعامل فرابورس با اشاره به اینکه راه‌اندازی بازار دارایی های فکری، مراحل پایانی راه اندازی خود را سپری می کند، گفته بود: این بورس در مرحله طراحی نحوه تجاری ‌سازی اید‌ه‌ها قرار دارد.

امیر هامونی افزود: در روند معاملات بورس ایده چهار نوع قرارداد در نظر گرفته شده که یکی از آنها واگذاری 100 درصدی حقوق مادی ایده‌ها است.

وی ادامه داد: عقود مشارکتی، دومین قرارداد بورس ایده خواهد بود که مخترع با مشارکت در سرمایه‌گذاری در قالب شرکت سهامی خاص اقدام می‌کند، سومین و چهارمین نوع قرارداد آن با تیراژ معین و مدت معین خواهد بود که در این صورت اختراع اجاره داده خواهد شد.

هامونی همچنین با اشاره به اینکه تمام معاملات بورس ایده به عنوان یک ابزار مالی در شورای عالی بورس شناخته شده است، گفت: در صورت معاملاتی شدن ایده‌ها، چهار نوع قرارداد برای آن در نظر گرفته شده است.

- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930106000193#sthash.sr90ZY5P.dpuf

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158
صندوق هایی که پارسال از پالایشی و مپنا سودهای خوبی گرفتند، امسال به خودرو رو خواهند آورند.
این واقعیتی هست که نمیشه ازش چشم پوشی کرد.

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
صندوق هایی که پارسال از پالایشی و مپنا سودهای خوبی گرفتند، امسال به خودرو رو خواهند آورند.
این واقعیتی هست که نمیشه ازش چشم پوشی کرد.

همیشه سهمی بخر که اگه افت کرد نگران نباشی و با خیال راحت اضافه کنی و میانگینتو کم کنی
وقتی میشه سهمی مثل کرمانشا رو روی 890 خرید چرا آدم بره سراغ گروه خ
890 میخری و 2ماه دیگه 200 تومن سود مجمع میده و برات تموم میشه 690
برای سال آینده هم 170 اعلام کرده و p/e سهم میشه 4(به نظره بنده تا 190 هم میتونه بسازه)

yashgin128

Registered User
لایک‌ها
12
سلام.دوستان من اطلاعی نسبت به بورس ندارم و دوس دارم در بورس سرمایه گذاری کنم.
چندتا سوال دارم:
1.ایا سود بورس (معمولی) الان میتونه به صورت میانگین بیشتر از بانک ها باشه که الانه دارن 25 درصد روز شمار سود میدن؟
2.به نظر شما با سرمایه گذاری بعد از یک سال میتونیم انتظار سود 30 درصد رو داشت؟
3. به نظر شما با 10 تومن پول تو پدیده سرمایه گذاری کنم یا پردیس بان ؟یا جای دیگه؟ کجا
خیلی منتظر شما هستم مخصوصا سوال اخر

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
سلام.دوستان من اطلاعی نسبت به بورس ندارم و دوس دارم در بورس سرمایه گذاری کنم.
چندتا سوال دارم:
1.ایا سود بورس (معمولی) الان میتونه به صورت میانگین بیشتر از بانک ها باشه که الانه دارن 25 درصد روز شمار سود میدن؟
2.به نظر شما با سرمایه گذاری بعد از یک سال میتونیم انتظار سود 30 درصد رو داشت؟
3. به نظر شما با 10 تومن پول تو پدیده سرمایه گذاری کنم یا پردیس بان ؟یا جای دیگه؟ کجا
خیلی منتظر شما هستم مخصوصا سوال اخر
1. تضمینی نیست . تو همین ماهه اخیر سهمایی بودن که تو یک ماه بیش از 30 درصد سود داشتند . سهمایی هم بودن که منفی خوردن .
2 . این بستگی به سهم و زمان خرید اون سهم داره { ممکنه یک سهم خوب رو تو زمان بد و بالاترین قیمت بخری که ضرره } .من خودم سهمایی که خریدم تو بدترین حالت دارم رو 100 درصد سود حساب می کنم .
3. این سهمایی که گفتی هیچ ربطی به بورس ندارند .
توصیه می کنم قبل هر گونه ورود به بورس ، دانش بورسیت رو بالاببری . مخصوصا کتابهای نشر چالش و کتاب زیر رو :

چگونه در بورس، دو میلیون دلار بدست آوردم؟

پدیدآورنده: نیکلاس دارواش، ساناز قهقرایی زمانی (مترجم)
ناشر: چالش -

شرکت راهنماسرا

Registered User
لایک‌ها
148
سلام
ببخشید من چند تا سوال داشتم ؟

1- چرا این سایت باز نمیشه ؟ http://boursebazan.ir

با اینکه نوشته : در روزهای اخير مروگرهای chrome , FireFox بدليل محدويت های اعمال شده در زيرساخت اينترنت كشور، با مشكل مواجه شده اند. كاربرانی كه در استفاده از فروم مشكل دارند از مرورگر IE استفاده فرمايند

ولی من از IE استفاده می کنم بازم انجمن ها نمایش داده نمیشه برام چرا ؟

2- من با بورس آشنایی ندارم و می خوام از مبتدی شروع کنم یاد بگیرم بهترین سایت ککه فایل آموزشی خوب مختصر و مفید می ذاره و میشه از مدیراش سوالی کرد میشه معرفی کنید ؟

3- سایت به غیر بورس بازان که بقیه کاربر ها با هم بحث می کنن جایی میشه معرفی کنید که خوب باشه ؟ (حالا سایت یا... )

ممنون.

Last edited:

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام
ببخشید من چند تا سوال داشتم ؟

1- چرا این سایت باز نمیشه ؟ http://boursebazan.ir

با اینکه نوشته : در روزهای اخير مروگرهای chrome , FireFox بدليل محدويت های اعمال شده در زيرساخت اينترنت كشور، با مشكل مواجه شده اند. كاربرانی كه در استفاده از فروم مشكل دارند از مرورگر IE استفاده فرمايند

ولی من از IE استفاده می کنم بازم انجمن ها نمایش داده نمیشه برام چرا ؟

2- من با بورس آشنایی ندارم و می خوام از مبتدی شروع کنم یاد بگیرم بهترین سایت ککه فایل آموزشی خوب مختصر و مفید می ذاره و میشه از مدیراش سوالی کرد میشه معرفی کنید ؟

3- سایت به غیر بورس بازان که بقیه کاربر ها با هم بحث می کنن جایی میشه معرفی کنید که خوب باشه ؟ (حالا سایت یا... )

ممنون.
سلام
با سایت بورس بازان در ارتباط نیستم اما این سایت http://forum.talarebourse.com/forum.php رو خوب میشناسم
مطالب علمی و کتاب و جزوه داخلش زیاده بگردی پیدا میشه
خود سازمان بورس هم سایتی دارد که مطالب مفیدی در اون وجود داره

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
سلام دوستان ما به يك مشكلي خورديم كه اگه كسي كمك كنه ممنونش ميشيم
قضيه از اين قراره كه مادر بنده چند سال پيش به رحمت خدا ميرن. مادر من در بورس سهام نسبتا زيادي داشته كه تو جريان وراثت تقسيم شده. حالا ٢ تا سوال يا مشكل هست كه عرض ميكنم ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
١) عمليات انحصار ورثه با موفقيت انجام شده وسهام ها بين وراث تقسيم شدن. مثلا بنده يا برادرم ميتونيم توي سايت csdiran بريم و سهام هامون رو ببينيم و از اين بابت مشكلي نيست. حال سوال اينجاست كه چجوري ميتونيم اين سهام هارو بفروشيم با توجه به اينكه برگشونو نداريم؟ آيا اصلا برگشون لازمه يا نه و كلا چجوري ميتونيم نقدشون كنيم ؟
٢) مقداري از اين سهام ها به بابا بزرگ و مامان بزرگ بنده رسيده. اين بندگون خدا هم كه رخت از زندگي مادي بستن واسه همين همون موقع تقسيم به من گفتن بيا اينا رو بفروش پولش براي خودتون. حالا مشكل اينه اين بندگون خدا مشهد هستند و بنده شيرازم و اينكه سنشون بسيار بالاست. چه وكالتي به من بدن ميتونم سهام ها رو جاشون بفروشم ؟ اصلا اينجوري بگم چجوري ميتونم سهامشون رو با كمترين دردسر نقد كنم ؟ وكالت خاصي هست يا روش بهتري به ذهنتون ميرسه؟
دوستان واقعا ممنون ميشم كسي كمك كنه. با تشكر

armin15000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
چه رابطه ای بین قیمت سهام و شاخص وجود دارد ؟به عنوان مثال بعضی از سهم ها در شاخص 34 یا 50 و77 هزار بعد از فراز و نشیب های فراوان قیمت واحدی مثلا 3000 ریال دارند پس شاخص چه تا ثیری دارد ؟و سوال دیگه اینه که بعضی از سهم ها در سال 89 و الان که 93 هست یک قیمت و یا تغییر کمی دارند آیا سهامداران بجز دریافت سود ، بهره دیگری نبرده اند و ارزش پول آنها این همه کاهش پیدا کرده است ؟اگر اینطوری باشد، در این صورت دید بلند مدت در بورس که این همه بر آن تاکید می شود به جز ضرر فاحش و غیر قابل جبران چه معنایی دیگری می تواند داشته باشد ؟

armin15000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
قضيه از اين قراره كه مادر بنده چند سال پيش به رحمت خدا ميرن. مادر من در بورس سهام نسبتا زيادي داشته كه تو جريان وراثت تقسيم شده. حالا ٢ تا سوال يا مشكل هست كه عرض ميكنم ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
١) عمليات انحصار ورثه با موفقيت انجام شده وسهام ها بين وراث تقسيم شدن. مثلا بنده يا برادرم ميتونيم توي سايت csdiran بريم و سهام هامون رو ببينيم و از اين بابت مشكلي نيست. حال سوال اينجاست كه چجوري ميتونيم اين سهام هارو بفروشيم با توجه به اينكه برگشونو نداريم؟ آيا اصلا برگشون لازمه يا نه و كلا چجوري ميتونيم نقدشون كنيم ؟
٢) مقداري از اين سهام ها به بابا بزرگ و مامان بزرگ بنده رسيده. اين بندگون خدا هم كه رخت از زندگي مادي بستن واسه همين همون موقع تقسيم به من گفتن بيا اينا رو بفروش پولش براي خودتون. حالا مشكل اينه اين بندگون خدا مشهد هستند و بنده شيرازم و اينكه سنشون بسيار بالاست. چه وكالتي به من بدن ميتونم سهام ها رو جاشون بفروشم ؟ اصلا اينجوري بگم چجوري ميتونم سهامشون رو با كمترين دردسر نقد كنم ؟ وكالت خاصي هست يا روش بهتري به ذهنتون ميرسه؟

سلام
1- برای انتقال سهام به بازماندگان شخص متوفی ایشان می توانند با مراجعه حضوری به دفتر شرکت و یا سازمان بورس اوراق بهادار اقدام نمایند.
مدارک لازم:
1. شناسنامه مرحوم و ورثه (در صورت ارائه کپی برابر اصل شناسنامه در موارد لازم ، کپی صفحه توضیحات و برای مادر صفحه دوم شناسنامه نیز الزامی است.)
2. کارت ملی مرحوم و ورثه
3. گواهی حصر وراثت
4. مفاصاحساب دارایی
5. گواهی فوت
6. برگه سهام
7.اگر ورثه مایل باشند تمام سهام مرحوم تنها به یکی از ورثه منتقل شود می توانند همگی به یکی از ایشان وکالتنامه کاری محضری در خصوص انتقال سهام و دریافت سود داده و وکالتنامه را نیز به عنوان مدرک به شرکت ارائه نمایند.

2-با اعطاء وکالت فروش سهام یا انتقال به شما در دفترخانه یا شرکتهای کار گزاری بورس انجام می شود. اگر به دفتر خانه یا شرکت کار گزاری مراجعه کنید از شرایط و مدارک دقیق تر مطلع خواهید شد. توضیح بیشتر این که سهامدارنی که قصد فروش سهام خود را داشته باشند ، می توانند به یکی از شرکت های کارگزاری که مسئولیت خرید و فروش سهام شرکت های حاضر در بورس اوراق بهادار را دارند مراجعه و نسبت به فروش سهام خود به قیمت روز آن در بورس اقدام نمایند.سهامدار جهت فروش سهام باید شناسنامه ، کارت ملی ، برگه سهام و شماره حساب خود را به همراه داشته باشد. بهتر است کد پستی 10 رقمی محل سکونت را نیز به همراه ببرد.در شرکت کارگزاری فرم " درخواست فروش و وکالتنامه فروش اوراق بهادار" را تکمیل نمایید. در این فرم فروشنده می تواند حداقل قیمت فروش سهام خود را تعیین نماید و یا اینکه کارگزار سهام را به نرخ روز آن در بورس در زمانی که متقاضی وجود داشته باشد می فروشد.در غیر این صورت می تواندن در محضر به شما وکالت دهند و شما به کار گزاری مراجه کنید .پس از فروش سهام شرکت کارگزاری بهای آن را پس از کسر کارمزد (50/1 درصد از مبلغ فروش) ظرف یک هفته به حساب فروشنده واریز خواهد کرد.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
در این صفحه سایت مراحل کار برای شما کاملا توضیح داده شده
http://www.csdiran.com/Services
درضمن با کارگزاری بورس تماس بگیرید به راحتی شما رو راهنمائی میکنند
سلام
چه رابطه ای بین قیمت سهام و شاخص وجود دارد ؟به عنوان مثال بعضی از سهم ها در شاخص 34 یا 50 و77 هزار بعد از فراز و نشیب های فراوان قیمت واحدی مثلا 3000 ریال دارند پس شاخص چه تا ثیری دارد ؟و سوال دیگه اینه که بعضی از سهم ها در سال 89 و الان که 93 هست یک قیمت و یا تغییر کمی دارند آیا سهامداران بجز دریافت سود ، بهره دیگری نبرده اند و ارزش پول آنها این همه کاهش پیدا کرده است ؟اگر اینطوری باشد، در این صورت دید بلند مدت در بورس که این همه بر آن تاکید می شود به جز ضرر فاحش و غیر قابل جبران چه معنایی دیگری می تواند داشته باشد ؟
سلام
رابطه نامشروع :D
دراصل شاخص نشان دهنده وضعیت کلی بازار است یه جورایی میانگین نوسانات بورس نام گذاری میشه
اما متاسفانه شاخص بور کشور ما به درستی عمل نمیکند و بیشتر شبیه به شیر فلکه یکطرفه هست فقط رو به بالاش خوب کار میکنه در صورتی که بورس دوطرفه هست
همانطور که گفتم شاخص نشان دهنده وضعیت کلی بازار هست نه یک نماد خاص
بله حق با شماست ارز پول سهامدار از بین رفته تازه اگر شرکت سوده بود که درجا نمیزد پس عملا سهامدار به جز ضرر چیز دیگری بدست نیاورده
خیلی ها سالهاست که پول خودشون رو در یک سهام قرار دادن و نمیتوانند از ان خارج شوند - به این دلیل که اصلا خریداری وجود ندارد
دید بلند مدت برای نمادهایی به کار میره که واقعا از نظر بنیادی و سیستماتیک قوی باشن مثلا پالایشگاه ها یا سیستم مخابرات یا روه دارویی و . . .
مثلا شما طبق تحلیل خودتون میگید فلان پالایشگاه طی یکسال اینده خط تولید x رو راه اندازی میکند و به توجه به درخواست فراوان این محصول سود عملیاتی شرکت نزدیک به 14 درصد افزایش پیدا میکند پس سعی میکنید طی یکسال اینده این سهام رو بدست بیارید - به این نوع طرز تفکر دید بلند مدت گفته میشه
شرکت هایی که حلزونی حرکت میکنند دید بلند و کوتاه براشون فرقی نداره

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
ازسوی شرکت که گران نشده بخاد سودآوری داشته باشه،مالیات برارزش افزوده 2%بیشتر شده اینا هم کشیدن روی قیمتاشون..

xms

Registered User
لایک‌ها
387

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در جمع خبرنگاران
مرکز میانی امضای دیجیتال بورس آماده افتتاح شد/ تقویت زیرساخت‌‌های فنی بازار سرمایه

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با اعلام این خبر که مرکز میانی امضای دیجیتال بورس آماده افتتاح شده است، گفت: در برنامه‌های آتی برگزاری ششمین دوره بین‌المللی بازار سرمایه و توسعه زیرساخت‌‌های فناوری در دستور کار قرار گرفته است.

13920706000453_PhotoA.jpg

• به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، علی صالح‌آبادی رئیس سازمان بورس اوراق بهادار در حاشیه مراسم ویژه عرضه نفت خام در بورس انرژی ایران، با حضور در جمع خبرنگاران به سؤالات آنها پاسخ داد.

براساس این گزارش، صالح‌آبادی با اشاره به برنامه‌های آتی سازمان بورس برای توسعه بازار سرمایه اظهار داشت: پس از عرضه موفق نفت خام در بورس انرژی در فازهای بعدی قراردادهای آتی در حوزه انرژی راه‌اندازی خواهد شد.

وی افزود: این امر مستلزم پیشرفت کار در حوزه عرضه و معاملات نفت خام در بورس انرژی است.

صالح‌آبادی با بیان اینکه بورس کالای ایران راه‌اندازی سلف موازی استاندارد میلگرد را در دستور کار قرار داده است، گفت: همایش قراردادهای سلف موازی استاندارد نیز اواخر سال گذشته برگزار شد که تا روزهای آینده راه‌‌اندازی خواهد شد.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به اینکه در امور بین‌المللی برنامه‌های ویژه‌ای جمله جذب سرمایه‌گذاری خارجی داریم، گفت: به تناسب تعاملات در سطح بین‌‌المللی، جذب سرمایه‌گذار خارجی از دیگر اهداف سازمان بورس است.

وی افزود: در آینده عرضه‌های اولیه در بورس و فرابورس افزایش خواهد داشت همچنین مرکز میانی امضای دیجیتال آماده بهره‌برداری است.

صالح‌آبادی گفت: برگزاری ششمین دوره بین‌المللی بازار سرمایه توسط سازمان بورس و نمایشگاه بین‌المللی و ارتقا در سامانه‌‌های بازار سرمایه از دیگر اهداف سازمان بورس است.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در پاسخ به سؤال فارس مبنی بر اینکه در سال جدید بخش فناوری و توسعه زیرساخت‌ها تا چه میزان مورد توجه خواهد بود، گفت: قطعاً بازار سرمایه نیازمند به‌روز شدن و توسعه زیرساخت‌های فنی است و در این باره جلساتی با شرکت‌های نرم‌افزاری، کانون کارگزاران و دیگر ارکان بازار برگزار کردیم تا زیرساخت‌های فناوری تقویت شود.

وی درباره لزوم ابهام‌زدایی از بودجه شرکت‌های بورسی گفت: یکی از برنامه‌های جدی سازمان بورس، مرتفع کردن ابهامات صنایع مختلف است به طوری که مشکلات فعالان مختلف را در دولت مطرح کرده و درجهت حل آن اقدام می‌کنیم.

انتهای پیام/

بالا