• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

diagram

Registered User
لایک‌ها
27
دوستان یه صندوق سرمایه گذاری مطمئن معرفی کنید حدود 5 میلیون میخوام بزارم.من وقتی پولی میزارم توی صندوق احتمالش هست که پول خودم از بین بره؟؟؟ممنون راهنمایی کنید

armin15000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
1-از حرص و طمع بپرهیزیمو به طمع سود بیشتر سراغ سهم های حبابی نریم!2
2-سهمی بخریم که از کاهش قیمتش نه تنها ناراحت نشیم بلكه استقبال هم بكنیم!(برای خرید بیشتر!)3-همواره p/e سهمون با p/e بدون ریسک بانکی قابل رقابت باشه!این نسبت برای سهم های با طرح توسعه خوب متونه 1یا 2واحد هم بشتر باشه!(در شرایط فعلی به نظرم بیشترین نسبت p/e قابل توجیه 5.5 هست(با توجه به 4=p/e بدون ریسک)
3-همواره مسولیت خریدمون رو بپذیرم.وقتی سهم با p/e=10 میخری وقتی پایین اومد نباید به زمین و زمان فحش بدی!
4-همواره پارامترهای بالا رو در نظر بگیرید وقتی سهمی در قیمت های پایین توجیه خرید داره با و با رشد قیمت از حالت ارزندگی خارج شد با سود مناس ردش کنید بره!
سلام دوست عزیز
الان شما خرید کدام سهام را پیشنهاد می کنید که هم ریسک کم و هم سود معقول داشته باشه ؟

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
دوستان یه صندوق سرمایه گذاری مطمئن معرفی کنید حدود 5 میلیون میخوام بزارم.من وقتی پولی میزارم توی صندوق احتمالش هست که پول خودم از بین بره؟؟؟ممنون راهنمایی کنید
با این پول صندوق سرمایه گزاری مشترک ارمان { هم سهام دارویی داره و هم بانکی }
بعله ممکنه اصل پولت هم کاهش پیدا کنه . صندوق تضمین کرده پول شمارو با سود و یا ضرر بده ، نه اینکه اصل پول ضمانت شده باشه .

diagram

Registered User
لایک‌ها
27
با این پول صندوق سرمایه گزاری مشترک ارمان { هم سهام دارویی داره و هم بانکی }
بعله ممکنه اصل پولت هم کاهش پیدا کنه . صندوق تضمین کرده پول شمارو با سود و یا ضرر بده ، نه اینکه اصل پول ضمانت شده باشه .
چقدر احتمالش هست که ضرر زیادی به پول خودم وارد بشه؟؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
چقدر احتمالش هست که ضرر زیادی به پول خودم وارد بشه؟؟
به همان اندازه که امکان داره پول شما چند برابر شود
اصلا درصد دقیقی برای این سوال شما وجود ندارد
همه چیز به بازار بر میگردد اگر مثبت بود احتمال سود شما بیشتر خواهد بود اگر منفی باشه احتمال ضرر بیشتر هست
البته صندوق ها با توجه رانت و افرادی که دارن احتمال ضرر کردنشون کمتر هست ( البته نسبت به یک فرد حقیقی )

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
سلام دوست عزیز
الان شما خرید کدام سهام را پیشنهاد می کنید که هم ریسک کم و هم سود معقول داشته باشه ؟

شپاس زیره 2800
جم زیره 1600
وبملت حدود 210(2روزه پش خریدم)
باما دوروبره 1100
شپدیس
1600
بر خریده سهام اصرار نداشته باشید.به قیمت های بالا رسید بخرید و اگر هم نرسید بیخیالش بشید.الان سود روز شماره بانکی 25% هست

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
جناب آرش میشه بگین کدام بانک25%میده؟

diagram

Registered User
لایک‌ها
27
کدوم بانک 25% میده؟؟؟؟؟

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
الان من 200هزار تومان پول دارم میخواهم سهم بخرم تاحالا هم عضو نشدم
کدوم کارگزاری باید بروم؟هزینه ثبت و چیزهای دیگرش چقدره ؟ ایا اگر مبلغ پول بیشتر بشه کارمزد و مالیاتش بیشتر میشه؟
انلاین بعدش میشه خرید و فروش کرد؟

میگن اوراق حق تقدم مسکن هم تو بورسه قیمتهاش کجا میشه دید میگن یک میلیون اوراقشو 120تومان میفروشند؟ادرس سایت بورسشو میدید

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
الان من 200هزار تومان پول دارم میخواهم سهم بخرم تاحالا هم عضو نشدم
کدوم کارگزاری باید بروم؟هزینه ثبت و چیزهای دیگرش چقدره ؟ ایا اگر مبلغ پول بیشتر بشه کارمزد و مالیاتش بیشتر میشه؟
انلاین بعدش میشه خرید و فروش کرد؟

میگن اوراق حق تقدم مسکن هم تو بورسه قیمتهاش کجا میشه دید میگن یک میلیون اوراقشو 120تومان میفروشند؟ادرس سایت بورسشو میدید
لیست کارگزاری های معتبر http://www.fipiran.com/FIBrokers.aspx?lan=fa
یکی رو انتخاب کن وارد سایت کارگزاری بشوید شعبه ای که درون شهرتون وجود داره مراجعه کنید
برای افتتاح حساب و دریافت کد معاملاتی هیچ گونه هزینه ای نداره
برعکس اگر پول از یک حدی مبلغش کمتر باشه کارمزدش بیشتر میشه داخل سایت بورس کارمزد رو به صورت دقیق توضیح داده من از ذکر دوباره اون خودداری میکنم
بله امکان انلاین خرید و فروش کردن نیز وجود دارد
بله اوراق مسکن نیز درون بورس عرضه میشود
سایت بورس اوراق بهادار تهران http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=15

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
لیست کارگزاری های معتبر http://www.fipiran.com/FIBrokers.aspx?lan=fa
یکی رو انتخاب کن وارد سایت کارگزاری بشوید شعبه ای که درون شهرتون وجود داره مراجعه کنید
برای افتتاح حساب و دریافت کد معاملاتی هیچ گونه هزینه ای نداره
برعکس اگر پول از یک حدی مبلغش کمتر باشه کارمزدش بیشتر میشه داخل سایت بورس کارمزد رو به صورت دقیق توضیح داده من از ذکر دوباره اون خودداری میکنم
بله امکان انلاین خرید و فروش کردن نیز وجود دارد
بله اوراق مسکن نیز درون بورس عرضه میشود
سایت بورس اوراق بهادار تهران http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=15
برای اوراق مسکن خوب ادرسش کجاست؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
برای اوراق مسکن خوب ادرسش کجاست؟
مراحل خرید رو اینجا توضیح داده
http://www.maskanbourse.com/Default.aspx?tabid=3707
اگر میخای نماد سهام رو پیدا کنی
گروه بانكها و موسسات اعتباري
نمادهای تسه مربوط به تسهیلات بانک ها هست
مثلا لینک زیر برای امتياز تسهيلات مسكن مرداد 92 است
http://www.tsetmc.com/loader.aspx?ParTree=151311&i=42070382870377817

armin15000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من مقداری سهام از کارگزاری خریداری کرده ام و یک کد کار گزاری (کد سهامدار) هم در ورقه گواهینامه نقل وانتقال یه من داده است آیا با این کد می تونم معامله آنلاین در بورس انجام بدم ؟ چطوری این کار رو انجام بدم ؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام
من مقداری سهام از کارگزاری خریداری کرده ام و یک کد کار گزاری (کد سهامدار) هم در ورقه گواهینامه نقل وانتقال یه من داده است آیا با این کد می تونم معامله آنلاین در بورس انجام بدم ؟ چطوری این کار رو انجام بدم ؟
سلام
خیر با این کد نمیتوانید انلاین خرید فروش کنید
زنگ بزنید گارگزاری دقیق راهنمائی میکنن
یه درخواست اینترنتی براتون میفرستن تایید میکنید بعد از حدود 24 تا 48 ساعت کد انلاین شما برای شما ایمیل میشود

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
بابا کلمی!!!!من تو دهاتم یا تو که فکر میکنی ارشد میگیری و خدا شدی!!!!تو چه میفهمی نمودار و شاخص و تکنیکال و فاندامنتال چیه؟؟؟؟من موندم این همه که تحلیل ونمودار میذارن،پس پول میگرن که تو میخای منت بذاری!!!!بگو بلد نیستم و خجالت نکش،چون اگه بلد بودی لااقل مطلب علمی و با دلیل و منطق میذاشتی نه اینکه فقط ادعا!!!!این پستت را دوماه دیگه بالا میارم و سهمهایی که این روزا مفت بود را میزنم توی سرت،تو کی خط دادی که ما ندیدیم...فعلا یکسری هیچی حالیشون نیست که دارن بازیچه کی میشن،گروه قبلی با نوسان روی$ کسری ها را جور میکردن و این گروه با نوسان روی سهام، کسری بودجه را جور میکنن،وقتی محدودیت برای فروش گذاشتن که شما اصلا نمیدونی چی هست و بازار را دستکاری کردن انتظار داری بازار مثل آدم رفتار کنه یا برخی سهمها سرخود این قانون توش رعایت نمیشه!!!!فقط کافیه مطالبی که چند وقت پیش وزیر اقتصاد در مورد بورس گفت که به زبون بیزبونی گفت سهامها را به قیمت بالا فروختیم و حباب قیمت ها را از بین بردیم!!!!یعنی چی!!!یعنی میخاییم اینجوری تورم را کاهش بدیم!!!!با نابود کردن سرمایه های خرد!!!!عرضه داری تحلیل سایتهای دیگه را لااقل کپی کن بیار...نه فقط ادعا بیار...اونم مثل بانک آشغالت معرفی کردن ،که اکثریت دوزار قبولش ندارن وبدرد امثال خودت میخوره.،نه سود خوبی میده نه شعبه زیاد داره نه امکانات خاصی داره و یک مشت افراد مجهول الهویه مثل تو ،داخلش کارمیکنن..منم وقتی شاخص افت کرد میگم هفته پیش گفتم ولی کو، کجاست مطلبی که اینجا طی یک هفته پیش ثبت نشده!!!!!

داداش دیدی من بی سواد چجور درست پیش بینی کردم ؟
من کلن اکثره مواقع خوب پیش بینی میکنم . چون بی سواتم

maboodi72

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا این فرزاد صادقی با شماره کاربری faezad.sadeshi پول من و چند نفر دیگه رو خورده تو biapoker بیایید ببینید
هرکی بهش دسترسی داره بگه مرسوله برا خودت پول من رو برگشت بزن
6037991401659309
09125234162

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430

داداش دیدی من بی سواد چجور درست پیش بینی کردم ؟
من کلن اکثره مواقع خوب پیش بینی میکنم . چون بی سواتم
من کاری به کل کل شما ندارم اما خدا شاهده چقدر از این پیشبینی درست پول در اوردی ؟

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
حتما الان میاد میگه من پرتفو گردان هستم و اینقدر سبد دارم..

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
باما فرصت مسلم خرید است
به قول ninja عزیز سود امسال سهم 300 تومان است
کاظم نادرعلی گفتند تلفیقی امسال بالای 270 خواهد ساخت
شما اصلا بگیر 250
با نگاهی به صورت های مالی 9ماهه 25.4 میلیارد تومن سود خالص ساخته اونوقت برای 12ماهه 27.8 در نظر گرفته.یعنی برای 3ماهه 4ام فقط 2.4 میلیارد تومن در نظر گرفته!
پارسال 13.8میلیارد تومن سود حاصل از سرمایه گذاری ها داشته
و برای امسال 9.8 میلیارد تومن در نظر گرفته.این در حالی هست که روند سود سازی زیر مجموعه رشد چشمگیری داشته(2زیر مجموعه اصلی: شاهین روی در گزارش 6ماهه 137% بیشتر از پارسال ساخته-ذوب روی در گزارش 6ماهه 64% بالاتر از پارسال ساخته!)
الان داره با p/e=4.3 معامله میشه.سهم معدنی با این p/e واقعا نوبره!
3ماهه دیگه مجع تقسیم سود داره و همواره بالای 70% تقسیم میکنه(تابستون هم پرداخت!)
روند سود سازی شركت در چند ساله گذشته همواره رو به رشد بوده

xms

Registered User
لایک‌ها
387
14-3-12-121038_mg_6625.jpg

پرویز کاظمی توضیح می دهد: چرا بورس اوج گرفت و چه شد ریخت/ افرادی که بیشترین زیان را در بورس کردند
اقتصاد > بازار مالی - پرویز کاظمی توضیح می دهد که چرا شاخص بورس در سال 1392 یکباره اوج گرفت و چه شد که نزول کرد.
پرویز کاظمی که روزگاری در دولت نهم در راس وزارت رفاه قرار گرفته بود پس از همکاری کوتاه با دولت نخستین وزیری نام گرفت که از قطار دولت خارج شد. با روی کار آمدن دولت دهم نقد های اقتصادی کاظمی به دولت احمدی نژاد اوج گرفت و همواره به عنوان یکی از منتقدان اصلی اقتصادی دولت دهم نظرات خود را مطرح کرد.

او روز سه شنبه بیست اسفند در کافه خبر حاضر شد و به تحلیل اقتصاد ایران در سال 92 پرداخت و پیش بینی هایی برای اقتصاد در سال 93عنوان کرد که متن کامل آن در ایام نوروز منتشر خواهد شد.

کاظمی در بخشی از توضیحات خود درباره دلایل رشد شاخص بورس در سال 92 و ریزش آن در روزهای پایانی سال توضیح داد.

او در این رابطه گفت: « به نظر من، بحث مربوط به بورس و بازار سرمایه و حتی بازار پولی را باید بسیار عمیق تر مورد بررسی قرار داد. یعنی اگر ما به گذشته برگردیم یکی از موارد که می تواند جذب منابع مالی در کشور داشته باشد و جذب نقدینگی و سرمایه کند، بازار سرمایه است. بازار سرمایه هم قاعدتا باید با فعالیت های شرکت ها و بنگاه های اقتصادی و صنعتی مرتبط باشد. اگر بنگاه های صنعتی و اقتصادی فعالیت خاصی نداشته باشند و عملکرد شان مثبت نباشد یا منافعی را برای خودشان نداشته باشند قاعدتا سود سهامی که می خواهند ارائه کنند تغییر خاصی ندارد. حال اینجا سوال مطرح می شود که چرا در سال های گذشته اینقدر شاخص بازار سرمایه مان رشد صعودی داشته است؟ »

پرویز کاظمی ادامه داد: « از یک طرف ما صحبت می کنیم که فعالیت های اقتصادی و صنعتی با محدودیت مواجه شده است. از طرف دیگر چه اتفاق می افتد که شاخص بورس با شیب تندی افزایش پیدا می کند؟ »

او در تشریح جزییات این رویداد به بحث پتروشیمی ها اشاره کرد و گفته های خود را اینگونه ادامه داد: « اگر به این قضیه خوب دقت کرده باشیم مشاهده می کنیم این موضوع عمدتا در شرکت های پتروشیمی اتفاق افتاده است. یعنی عمدتا اینکه باعث شده شاخص رو به افزایش باشد بیشتر به این دلیل است که پتروشیمی ها است. حال بیاییم بررسی کنیم ببینیم پتروشیمی ها صادرات شان افزایش پیدا کرده یا ارزش افزوده ای داخل آن به وجود آمده یا اینکه قیمت ها تغییر کرده است؟ قاعدتا یک بخشی از قیمت های جهانی تغییر پیدا کرده است بنابراین می توان گفت قیمت های جهانی و تورم جهانی بخشی از آن می تواند باشد. یک نکته اساسی این است که دولت در واقع خوراکی به پتروشیمی ها می دهد که عمده بهای تمام شده این مجموعه های تولیدی است. »

او افزود: « این عدد در بهای تمام شده عدد قابل توجهی است. بهای تمام شده سه سر فصل دارد. یکی مواد، دیگری دستمرد و سومی سربار است. عمدتا در شرکت های پتروشیمی مواد درصد بالایی را برای بهای تمام شده تشکیل می دهد. ما شاهد این هستیم که در مقاطعی دولت اقدام به تغییر قیمت خوراک کرده است. وقتی با بخشنامه های صادر شده قیمت تمام شده کاهش پیدا کند قاعدتا سود افزایش می یابد. پس اگر ما نگاه کنیم با تغییر قیمت خوراکی که دولت در اختیار پتروشیمی ها می گذارد عملا یک سودی را از خودش به پتروشیمی ها منتقل می کند. این باعث می شود که از دولت قبل که این روند آغاز شده بود ادامه پیدا کند. بود برای اینکه روند صعودی ایجاد شود با این حرکت قابل وقوع بود و شاخص بورس بالا نگه داشته شد. »

کاظمی اعتقاد دارد در دولت قبلی این اقدام آغاز شد تا شاخص بالا نگه داشته شود: « دولت قبل با چنین تصمیمی شاخص را بالا نگه داشت. سودی در پتروشیمی ها محقق شد که محصول فعالیت ها و کار های تولیدی نیست و اقدامی است که در بیرون صورت می گیرد. یعنی دولت تصمیم می گیرد قیمت خوراک را پایین بیاورد. بنابراین سود پتروشیمی بالا می رود و سودی که می خواهد بین سهامداران تقسیم شود دلیل بالا رفتن ارزش سهم خواهد شد. در این چند وقت اخیر آمدند تصمیم گرفتند که قیمت خوراک را بالا ببرند.استدلال بر این بود که دولت نیاز به بودجه دارد و باید قیمت خوراک را بالا ببرد. بر این اساس وقتی قیمت خوراک افزایش پیدا کرد سود پتروشیمی ها کم شد. سود پتروشیمی ها که کم شد سودی که می خواهد به مردم تعلق بگیرد کم می شود. بنابراین تقاضا برای سهم کاسته می شود. یکدفعه این فاجعه رخ می دهد که شاخص بورس کاسته شد و مردم بسیاری ضرر کردند. »

وزیر رفاه دولت نهم در پاسخ به اینکه چه افرادی بیشترین زیان را در این بین داشته اند به این شکل توضیح داد: « کسانی که 10، 20 و 50 میلیون سرمایه در بورس داشتند ضرر های قابل توجهی کردند.»

او ادامه داد: « در این میان یک نکته ظریف وجود دارد و آنهم اینکه افرادی که از این موضوع خبر دارند. وقتی به طور مثال من اطلاع داشته باشم که قیمت خوراک کاهش یا افزایش پیدا کند به فراخور این موضوع سیاست مناسب را اتخاذ می کنم. اگر قرار است که بخشنامه ای صادر شود که قیمت خوراک پایین بیاید قاعدتا قیمت سهم بالا خواهد رفت. در چنین شرایطی من و دوستانم شروع به خریدن سهم خواهیم کرد. اگر قرار است که قیمت بالا برود اگر سهم داشته باشم شروع به فروش سهم می کنم. »

بالا