• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

progman246

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان میخوایم اشتراک وبلاگ اسدی نیا رو برای 1دوره 4ماهه دیگه تمدید کنیم
به نظرم در 4ماه گذشته واقعا خوب و مفید عمل کرد.اونایی که پاین بهم پ.خ بدن
قیمتش 150 تومنه که میخوایم 5نفری بخریم(نفری 30 تومن)
asadinia.blogfa.com
آفا آرش من واسه وبلاگ اسدی ، پایه ام .باید چکار کنم ؟

ahmadtn

Registered User
لایک‌ها
68
سلام یه سوال
با یک میلیون میشه سهام خرید؟؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
بورس بدجوری داره میتکه . نزول شدید
همانطور که هفته ی پیش گفته بودم

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
رقم واقعی شاخص بورس بدون حباب حداکثر حدود 50 هزار است و کم کم به این رقم نزدیک میشه. این عدد را من 3 ماه پیش وقتی شاخص 90 هزار را رد کرده بود از قول خیلی از کارشناسان گفته بودم.
کسی اگه سهام زیاد داره ببره بفروشه تا ضرر بیشتر نکرده. البته حرفه ای ها سودشون را بردند امسال. منتظر سود بیشتر نمانید

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
منبعت کو؟توی مطالب هفته پیش که چیزی نیست؟؟؟عمرا خوابش را ببنین که با این شاخص من درآوردی زیر 70 تا بیاد؟؟؟؟حیف اون مدرک که به بی سوادی مثل تو دادن که حتی لیسانس اقتصادت هم زیادیه!!!!جالبه تا حالا یک خط تحلیل هم برامون نگذاشتی و حرفی را که میشنوی بدون مدرک میگی...بورس مطمئنا از اردیبهشت بدلیل نزدیکی به فصل مجامع رونقش را ازسرمیگیره و این قیمت ها شاید برای اوموقع خنده دار باشه...ولی همه چی به اما و اگر ها وشرایط بستگی داره و نمیشه 100%گفت،سود بیشتر=ریسک بیشتر..این روزهای- هم بخاطر بی اعتماد شدن سهامدارن به بورس هست+اینکه جریان اوکراین هم روش اثر گذاشته....اینجوری اظهار نظر میدهن فوق لیسانس بی سواد...

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
خط ارز و سکه دقیقا مقابل بورس قرار گرفته اند
شما نمودار بورس با سکه و ارز رو روی یک عکس ( چارت ) قرار بده متوجه خواهی شد که با نزول بورس سکه و ارز حرکت نسبتا کمی انجام دادن
همین که به عید نزدیک شدیم تقاضا برا دلار زیاد شد و سهامدار پولش رو نقد کرد و برگشت تو بازار ارز
دلال هم تا تونست سواری گرفت
زیرش رو جمع کرد بالاش رو فروخت
رقم واقعی شاخص بورس بدون حباب حداکثر حدود 50 هزار است و کم کم به این رقم نزدیک میشه. این عدد را من 3 ماه پیش وقتی شاخص 90 هزار را رد کرده بود از قول خیلی از کارشناسان گفته بودم.
کسی اگه سهام زیاد داره ببره بفروشه تا ضرر بیشتر نکرده. البته حرفه ای ها سودشون را بردند امسال. منتظر سود بیشتر نمانید
زیاد رو این شاخص حساب نکن سهام ها رو ببین
این شاخصی که توهمی حرکت میکنه بدرد لای جرز میخوره
میانگین همه سهام ها 40 درصد نزول داشته اما شاخص 10 تا 15 درصد . به نظرت این شاخص درسته ؟

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
تا اونجا که من می دونم شاخص هیچ موقع به90هزار نرسید که بخواهد 90 را رد کند

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
زیاد رو این شاخص حساب نکن سهام ها رو ببین
این شاخصی که توهمی حرکت میکنه بدرد لای جرز میخوره
میانگین همه سهام ها 40 درصد نزول داشته اما شاخص 10 تا 15 درصد . به نظرت این شاخص درسته ؟

نه عزیز شاخص قابل دست کاری به این صورت نیست اگر نه خیلی تابلو بازی میشه چون هزاران نفر هر روز دارند تحلیل و بررسی می کنند .پس میانگین همین شاخص فعلی است اما تو خود سهمها دستکاری میشه تا شاخص افت نکنه .البته اکثرش هم بازی حقوقی ها است و کاری به دولت و سازمان بورس نداره

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
نه عزیز شاخص قابل دست کاری به این صورت نیست اگر نه خیلی تابلو بازی میشه چون هزاران نفر هر روز دارند تحلیل و بررسی می کنند .پس میانگین همین شاخص فعلی است اما تو خود سهمها دستکاری میشه تا شاخص افت نکنه .البته اکثرش هم بازی حقوقی ها است و کاری به دولت و سازمان بورس نداره
من نگفتم دستکاری میشه گفتم روش محاسبه اشتباه هست
رفیق شما بورس کار میکنی ؟
اگر واقعا بورس کار میکنی واقعا این حرف از شما دور از انتظار هست
اگر هم که فقط نظاره گر هستید که هیچ

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
منبعت کو؟توی مطالب هفته پیش که چیزی نیست؟؟؟عمرا خوابش را ببنین که با این شاخص من درآوردی زیر 70 تا بیاد؟؟؟؟حیف اون مدرک که به بی سوادی مثل تو دادن که حتی لیسانس اقتصادت هم زیادیه!!!!جالبه تا حالا یک خط تحلیل هم برامون نگذاشتی و حرفی را که میشنوی بدون مدرک میگی...بورس مطمئنا از اردیبهشت بدلیل نزدیکی به فصل مجامع رونقش را ازسرمیگیره و این قیمت ها شاید برای اوموقع خنده دار باشه...ولی همه چی به اما و اگر ها وشرایط بستگی داره و نمیشه 100%گفت،سود بیشتر=ریسک بیشتر..این روزهای- هم بخاطر بی اعتماد شدن سهامدارن به بورس هست+اینکه جریان اوکراین هم روش اثر گذاشته....اینجوری اظهار نظر میدهن فوق لیسانس بی سواد...

فعلن که جوابت در سقوط شاخص امروز بود
من بیام برای تو که نمیدونی نمودار چیه توضیح بدم ؟
آخه تو دهات شما تو میفهمی نمودار یعنی چی ؟ بعدم بیام برای چی تحلیل کنم ؟
مگه پول بهم میدن که بیام برا تو دهاتی تحلیل بذارم
فقط بهت خط دادم که ببینی

mosili

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوستان .
چندتا سوال داشتم ،
الان مثلا من از یک کارگذاری بورس برای انجام معاملات آنلاین یک یوزر پسوردی رو گرفتم ،
1- حالا وقتی من بخوام شروع کنم مهمه که سرمایه اولیه چقدر باشه ؟ یعنی با 100 هزار تومان هم برای مثال میشه شروع کرد ؟ با این مبلغ های کم بالطبع سودش هم کم خواهد بود درسته ؟ مثلا توی بهترین حالت من سهامی رو بخرم به اندازه 100 هزار تومان و هفته بعد بفروشم چقدر ممکنه سودش باشه ؟ توی بهترین حالت ؟
2 - اینکه توی چه ساعتی خرید و فروش بکنی خیلی مهمه ؟ یعنی بورس که مثلا 9 تا 12 هست ، ولی آنلاین بخوایم کاری کنیم همیشه میتونیم ، مثلا شب ها هم میشه یا بهتره توی تایم خود بورس خرید و فروش هامون رو انجام بدیم ؟
3 - با سرمایه گذاری کم ( در همون حد که گفتم ) و اینکه خوب کار کنیم روی این مساله و بتونیم بهترین سهام ها رو خرید و فروش کنیم سر سال ممکنه سرمایه اولیه من چقدر بشه ؟ میدونم خنده داره که با 100 هزار تومان شروع کنی و سر سال میلیاردر بشی ، فقط کلا چون تا حالا نبودم توی بورس دوست دارم یه دید کلی از اینکه چقدر سود ممکنه در بیاد داشته باشم ... شاید بعدا که وارد تر شدم و حرفه ای تر شدم سرمایه بیشتری هم به این کار زدم ...
ممنون میشم یکی کمکم کنه ...

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
سلام دوستان .
چندتا سوال داشتم ،
الان مثلا من از یک کارگذاری بورس برای انجام معاملات آنلاین یک یوزر پسوردی رو گرفتم ،
1- حالا وقتی من بخوام شروع کنم مهمه که سرمایه اولیه چقدر باشه ؟ یعنی با 100 هزار تومان هم برای مثال میشه شروع کرد ؟ با این مبلغ های کم بالطبع سودش هم کم خواهد بود درسته ؟ مثلا توی بهترین حالت من سهامی رو بخرم به اندازه 100 هزار تومان و هفته بعد بفروشم چقدر ممکنه سودش باشه ؟ توی بهترین حالت ؟
2 - اینکه توی چه ساعتی خرید و فروش بکنی خیلی مهمه ؟ یعنی بورس که مثلا 9 تا 12 هست ، ولی آنلاین بخوایم کاری کنیم همیشه میتونیم ، مثلا شب ها هم میشه یا بهتره توی تایم خود بورس خرید و فروش هامون رو انجام بدیم ؟
3 - با سرمایه گذاری کم ( در همون حد که گفتم ) و اینکه خوب کار کنیم روی این مساله و بتونیم بهترین سهام ها رو خرید و فروش کنیم سر سال ممکنه سرمایه اولیه من چقدر بشه ؟ میدونم خنده داره که با 100 هزار تومان شروع کنی و سر سال میلیاردر بشی ، فقط کلا چون تا حالا نبودم توی بورس دوست دارم یه دید کلی از اینکه چقدر سود ممکنه در بیاد داشته باشم ... شاید بعدا که وارد تر شدم و حرفه ای تر شدم سرمایه بیشتری هم به این کار زدم ...
ممنون میشم یکی کمکم کنه ...
بله با 100 هزار تومن هم می شه شروع کرد ولی پایین تر نه......
دامنه نوسان بورس +- 4 درصد و فرابورس +-5 درصد هستش.
----------------------------------------------------------------------------------------
مثلا شما یه سهمی می خواید بخرید که که تازه عرضه شده و صف خرید هست شما اگر 1 ثانیه دیر بخرید شاید 50 میلیون سهم عقب بیوفتی پس یا باید نوسان گیر باشی و 4 چشمی حواست به بازار باشه + اینکه تحلیل بنیادی و تکنیکی بلد باشی........
شب ها نمی شه خرید کرد ساعت کاری 8:30 الی 12:30 که نیم ساعت اول و آخر ثبت سفارش می باشد.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در این رابطه اول از هم بزار بهت بگم که:سرمایه گزاری توی بورس سخته.......بزرکترین تحلیل کرا می کن من حاضرم بشینم 25 رو تحلیل بکنم که سهمی رو پیدا بکنم که فقط 10 درصد سود بده استراتژیشون ماهی 10 درصد هست.......شما اصلا نبین که امسال بورس تا بالای 100 درصد و برخی سهم ها حتی 1000 درصد سود داده شما حواست به اون کسایی هم باشه که سرمایشون شده نصف.

بورس تجربه می خواد....بورس داشتن علم می خواد ... برای خرید و فروش باید تکنیکال بلد باشی ، باید فاندامنتال بلد باشی....نمی شه که بیای بورس بگی از اسم این سهمه من خوشم میاد بیام همینو بخرم.

ولی در کل بگم اگر با 5 میلیون توی بورس کار کنی بعد از 5 سال به شرطی که ماهی 7 درصد سود بگیری سرمایت می شه 100 میلیون تومن.اما به شرطی که این 7 درصد رو بگیری.

موفق باشی...

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799

فعلن که جوابت در سقوط شاخص امروز بود
من بیام برای تو که نمیدونی نمودار چیه توضیح بدم ؟
آخه تو دهات شما تو میفهمی نمودار یعنی چی ؟ بعدم بیام برای چی تحلیل کنم ؟
مگه پول بهم میدن که بیام برا تو دهاتی تحلیل بذارم
فقط بهت خط دادم که ببینی

بابا کلمی!!!!من تو دهاتم یا تو که فکر میکنی ارشد میگیری و خدا شدی!!!!تو چه میفهمی نمودار و شاخص و تکنیکال و فاندامنتال چیه؟؟؟؟من موندم این همه که تحلیل ونمودار میذارن،پس پول میگرن که تو میخای منت بذاری!!!!بگو بلد نیستم و خجالت نکش،چون اگه بلد بودی لااقل مطلب علمی و با دلیل و منطق میذاشتی نه اینکه فقط ادعا!!!!این پستت را دوماه دیگه بالا میارم و سهمهایی که این روزا مفت بود را میزنم توی سرت،تو کی خط دادی که ما ندیدیم...فعلا یکسری هیچی حالیشون نیست که دارن بازیچه کی میشن،گروه قبلی با نوسان روی$ کسری ها را جور میکردن و این گروه با نوسان روی سهام، کسری بودجه را جور میکنن،وقتی محدودیت برای فروش گذاشتن که شما اصلا نمیدونی چی هست و بازار را دستکاری کردن انتظار داری بازار مثل آدم رفتار کنه یا برخی سهمها سرخود این قانون توش رعایت نمیشه!!!!فقط کافیه مطالبی که چند وقت پیش وزیر اقتصاد در مورد بورس گفت که به زبون بیزبونی گفت سهامها را به قیمت بالا فروختیم و حباب قیمت ها را از بین بردیم!!!!یعنی چی!!!یعنی میخاییم اینجوری تورم را کاهش بدیم!!!!با نابود کردن سرمایه های خرد!!!!عرضه داری تحلیل سایتهای دیگه را لااقل کپی کن بیار...نه فقط ادعا بیار...اونم مثل بانک آشغالت معرفی کردن ،که اکثریت دوزار قبولش ندارن وبدرد امثال خودت میخوره.،نه سود خوبی میده نه شعبه زیاد داره نه امکانات خاصی داره و یک مشت افراد مجهول الهویه مثل تو ،داخلش کارمیکنن..منم وقتی شاخص افت کرد میگم هفته پیش گفتم ولی کو، کجاست مطلبی که اینجا طی یک هفته پیش ثبت نشده!!!!!

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
1-از حرص و طمع بپرهیزیمو به طمع سود بیشتر سراغ سهم های حبابی نریم!2
2-سهمی بخریم که از کاهش قیمتش نه تنها ناراحت نشیم بلكه استقبال هم بكنیم!(برای خرید بیشتر!)3-همواره p/e سهمون با p/e بدون ریسک بانکی قابل رقابت باشه!این نسبت برای سهم های با طرح توسعه خوب متونه 1یا 2واحد هم بشتر باشه!(در شرایط فعلی به نظرم بیشترین نسبت p/e قابل توجیه 5.5 هست(با توجه به 4=p/e بدون ریسک)
3-همواره مسولیت خریدمون رو بپذیرم.وقتی سهم با p/e=10 میخری وقتی پایین اومد نباید به زمین و زمان فحش بدی!
4-همواره پارامترهای بالا رو در نظر بگیرید وقتی سهمی در قیمت های پایین توجیه خرید داره با و با رشد قیمت از حالت ارزندگی خارج شد با سود مناس ردش کنید بره!

بالا