سلام دوستان .
چندتا سوال داشتم ،
الان مثلا من از یک کارگذاری بورس برای انجام معاملات آنلاین یک یوزر پسوردی رو گرفتم ،
1- حالا وقتی من بخوام شروع کنم مهمه که سرمایه اولیه چقدر باشه ؟ یعنی با 100 هزار تومان هم برای مثال میشه شروع کرد ؟ با این مبلغ های کم بالطبع سودش هم کم خواهد بود درسته ؟ مثلا توی بهترین حالت من سهامی رو بخرم به اندازه 100 هزار تومان و هفته بعد بفروشم چقدر ممکنه سودش باشه ؟ توی بهترین حالت ؟
2 - اینکه توی چه ساعتی خرید و فروش بکنی خیلی مهمه ؟ یعنی بورس که مثلا 9 تا 12 هست ، ولی آنلاین بخوایم کاری کنیم همیشه میتونیم ، مثلا شب ها هم میشه یا بهتره توی تایم خود بورس خرید و فروش هامون رو انجام بدیم ؟
3 - با سرمایه گذاری کم ( در همون حد که گفتم ) و اینکه خوب کار کنیم روی این مساله و بتونیم بهترین سهام ها رو خرید و فروش کنیم سر سال ممکنه سرمایه اولیه من چقدر بشه ؟ میدونم خنده داره که با 100 هزار تومان شروع کنی و سر سال میلیاردر بشی ، فقط کلا چون تا حالا نبودم توی بورس دوست دارم یه دید کلی از اینکه چقدر سود ممکنه در بیاد داشته باشم ... شاید بعدا که وارد تر شدم و حرفه ای تر شدم سرمایه بیشتری هم به این کار زدم ...
ممنون میشم یکی کمکم کنه ...
بله با 100 هزار تومن هم می شه شروع کرد ولی پایین تر نه......
دامنه نوسان بورس +- 4 درصد و فرابورس +-5 درصد هستش.
----------------------------------------------------------------------------------------
مثلا شما یه سهمی می خواید بخرید که که تازه عرضه شده و صف خرید هست شما اگر 1 ثانیه دیر بخرید شاید 50 میلیون سهم عقب بیوفتی پس یا باید نوسان گیر باشی و 4 چشمی حواست به بازار باشه + اینکه تحلیل بنیادی و تکنیکی بلد باشی........
شب ها نمی شه خرید کرد ساعت کاری 8:30 الی 12:30 که نیم ساعت اول و آخر ثبت سفارش می باشد.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در این رابطه اول از هم بزار بهت بگم که:سرمایه گزاری توی بورس سخته.......بزرکترین تحلیل کرا می کن من حاضرم بشینم 25 رو تحلیل بکنم که سهمی رو پیدا بکنم که فقط 10 درصد سود بده استراتژیشون ماهی 10 درصد هست.......شما اصلا نبین که امسال بورس تا بالای 100 درصد و برخی سهم ها حتی 1000 درصد سود داده شما حواست به اون کسایی هم باشه که سرمایشون شده نصف.
بورس تجربه می خواد....بورس داشتن علم می خواد ... برای خرید و فروش باید تکنیکال بلد باشی ، باید فاندامنتال بلد باشی....نمی شه که بیای بورس بگی از اسم این سهمه من خوشم میاد بیام همینو بخرم.
ولی در کل بگم اگر با 5 میلیون توی بورس کار کنی بعد از 5 سال به شرطی که ماهی 7 درصد سود بگیری سرمایت می شه 100 میلیون تومن.اما به شرطی که این 7 درصد رو بگیری.
موفق باشی...