• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
تاریخ عضویت
17 ژانویه 2009
نوشته‌ها
6,144
لایک‌ها
13,441
محل سکونت
سرزمین دروغگو ها
1-از حرص و طمع بپرهیزیمو به طمع سود بیشتر سراغ سهم های حبابی نریم!2
2-سهمی بخریم که از کاهش قیمتش نه تنها ناراحت نشیم بلكه استقبال هم بكنیم!(برای خرید بیشتر!)3-همواره p/e سهمون با p/e بدون ریسک بانکی قابل رقابت باشه!این نسبت برای سهم های با طرح توسعه خوب متونه 1یا 2واحد هم بشتر باشه!(در شرایط فعلی به نظرم بیشترین نسبت p/e قابل توجیه 5.5 هست(با توجه به 4=p/e بدون ریسک)
3-همواره مسولیت خریدمون رو بپذیرم.وقتی سهم با p/e=10 میخری وقتی پایین اومد نباید به زمین و زمان فحش بدی!
4-همواره پارامترهای بالا رو در نظر بگیرید وقتی سهمی در قیمت های پایین توجیه خرید داره با و با رشد قیمت از حالت ارزندگی خارج شد با سود مناس ردش کنید بره!

یه چند تا کتاب خوب و کاربردی برای آشنا شدن با بازار بورس معرفی کنید .
آشنایی با تحلیلها و ... .
فرصت شرکت در دوره ها رو ندارم ....



.
 

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
8 جولای 2012
نوشته‌ها
1,972
لایک‌ها
4,430

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
عضو شوراي بورس با اشاره به حجم مبنا و دامنه نوسان اظهار کرد
همه محدوديت‌هاي بورس را بردارید
روزنامه دنیای اقتصاد -
4d510ed2a0826d8ddd131f620a8a191b.jpg

گروه بورس- بهاره نوري: بالاخره پس از كش و قوس‌هاي فراوان طي هفته‌هاي اخير شيوه معاملاتي محدوديت فروش برداشته شد؛ سياستي كه براساس آن بين ساعت 8:30 تا 12 سقف مجاز ورود سفارش فروش از هر كد معاملاتي در هر نماد 2 درصد حجم مبنا يا 50 هزار سهم (هر كدام بيشتر باشد) بود و اگرچه بين ساعت 12 تا 12:30 سقف فوق اعمال نمي‌شد، ولي سفارش‌هاي خريد و فروش صرفا به قيمت پاياني ساعت 12 و آن هم از نوع انجام و ابطال مي‌توانست وارد سامانه شود.
اين دستورالعمل به نظر بيشتر كارشناسان بازار باعث شد كه بازار از حالت حراج خارج شده و به يك بازار سفارشي كه هدف آن حفظ شاخص است، تبديل شود.پيامد ديگر اين سياست طولاني‌تر شدن پروسه روند اصلاح شاخص بود كه در واقع شاخص عدم توانايي خود اصلاحي سريع را در زمان جبران كرد و مجبور شد يك پروسه طولاني را طي كرده و نزديك به 12درصد افت كند، در حالي كه اگر اين اتفاق به صورت لحظه‌اي و در زمان مناسب انجام مي‌شد قيمت سهام با اين افت روبه‌رو نشده و كاهشي متناسب با ريزش شاخص را تجربه مي‌كرد، نه در خيلي از موارد بيش از دو برابر آن.در اين بين سازمان معتقد است كه تنها براي حمايت از سهامداران جزء و تازه‌وارد خود اين سياست را اعمال كرده، در حالي كه آنان نيز نفعي از اين سياست نبردند؛ چراكه طي اين مدت شاخص در حدود 3 هزار و 500 واحد ديگر ريزش داشت و قطعا سهامدار حقيقي تازه‌وارد، بار اين ريزش را به دوش كشيد.به نظر مي‌رسد سازمان بايد به عنوان نهاد ناظر قبل از اتخاذ چنين تصميماتي از نمادهاي ديگر بازار از جمله شوراي بورس و فعالان آن نيز نظرخواهي كند تا ريسك تصميم خود را به حداقل برساند و بهترين تصميم‌گيري را در شرايط سخت داشته باشد.
اعضاي شوراي بورس نظر مثبتي درخصوص محدوديت‌هاي شيوه معاملاتي جديد كه در چند هفته اخير معمول شد، نداشتند و نهايتا راي و اصرار آنها براي رفع اين محدوديت‌ها باعث شد كه از امروز وضعيت به شيوه سابق برگردد.حسين عبده‌تبريزي از اعضاي شوراي عالي بورس در اين زمينه گفت: با توجه به آنكه جلسات رسمي شورا حداكثر ماهي يك بار تشكيل مي‌شود و در چند ماه اخير 3 بار شورا تشكيل جلسه داده و از طرفي ساير جلسات شورا كه به نشست فرعي شورا مشهور است نمي‌تواند رسما اخذ تصميم كند و براي جلسات اصلي شورا خوراك و مطلب آماده مي‌كند در نتيجه اصولا شورا وارد موضوعات اجرايي مربوط به مقام ناظر نمي‌شود و اين تصميمات را سازمان بورس و اوراق بهادار اخذ مي‌كند.
وي در ادامه افزود: سازمان دليل محدوديت‌هاي اخير را حمايت از سهامداران جديد و كساني ذكر كرده كه طي چند ماه اخير به سمت بازار سهام آمده‌اند. يعني سازمان معتقد است اين عده هستند كه به طور خالص زيان كرده‌اند و سهامداران حرفه‌اي قبلي كه در گذشته سود برده‌اند، زيان خالص نداشته‌اند. اين استدلال از نظر اينجانب و بسياري از اعضاي شورا پذيرفتني نيست، چراكه اولا حرفه‌اي‌هاي بازار و نيز كارشناسان مالي چنين دخالت‌هايي را دخالت در بازار و تغيير جهت آن تلقي مي‌كنند و مي‌گويند مدير بازار حق ندارد به بازار جهت دهد حتي اگر هدف از آن تغيير جهت، هدفي خير باشد. ثانيا عموم بازيگران بازار اين محدوديت‌ها را متاسفانه به شاخص‌سازي ربط مي‌دهند؛ براي نمونه آنها بسته شدن يك نماد خاص را حمايت از شاخص بازار تعبير مي‌كنند. به علاوه اينكه وقتي محدوديت تعداد فروش تا ساعت 12 اعمال مي‌شود، بعد از اين ساعت هم تنها به قيمت متوسط صبح مي‌توان سهم معامله كرد؛ در حالي كه اين معامله هم مشروط است كه خريداري در بازار باشد و اگر تقاضا نباشد اجازه عرضه داده نمي‌شود، آنگاه فعالان بازار همه اين اقدامات را به مثابه حمايت از شاخص و بازار تعبير مي‌كنند. گويي كه فردي تلاش مي‌كند همه راه‌هاي پايين رفتن شاخص را مسدود كند.
سپس دبيركل سابق بورس اوراق بهادار به اتفاقات اخير در بورس روسيه اشاره و اظهار کرد: شاهد بوديم كه بورس مسكو پس از اتفاقات اوكراين در يك روز 11 درصد افت شاخص سهام داشت و از فرداي آن روز معاملات عملا به حالت عادي بازگشت؛ نه صفي بود و نه شكايت و نه نامه‌نگاري. چراكه در خارج از كنترل بازيگران و مديران بازار حادثه‌اي رخ داده بود كه روي شاخص تاثير گذاشت و حاصل آن 11 درصد كاهش بود.
عبده‌تبريزي از طرفي رشد شاخص را به رشد دلار نسبت داد و عنوان كرد: در ايران افزايش عمده شاخص به دليل اصلاح قيمت ريال پس از افزايش نرخ دلار، در يك روز يا دوره‌اي كوتاه در شاخص انعكاس نيافت و محدوديت‌هاي قبلي شاخص يعني دامنه نوسان و حجم مبنا نيز به شاخص اجازه عكس‌العمل سريع نداد تا پس از آن معاملات به وضعيت عادي برگردد. در عوض اين افزايش شاخص ظرف چند ماه صورت گرفت و در طول آن هم رسانه‌ها از فتح قلل جديد قيمت و برخي مقامات كشور نيز از افزايش شاخص به مثابه دستاوردهاي اقتصادي كشور سخن راندند. به عقيده وي، اما در كاهش يك ماهه اخير شاخص محدوديت‌هاي گذشته و همچنين محدوديت‌هاي جديد نگذاشت شاخص به يكباره اصلاح شود و معاملات به شرايط عادي برگردد.
عبده‌تبريزي افزود: مقامات علاقه‌مند به شاخص در اين روزها نيز ناچار بودند كاهش شاخص را توجيه كنند، در حالي كه واقعا نه بالا رفتن شاخص و نه پايين آمدن آن در حيطه مسووليت، نظارت يا كنترل آنان نيست. بسياري از كارشناسان بازار اين محدوديت‌ها را نمي‌‌پذيرند و معتقدند كه اصلاح بايد با سرعت انجام شود و نوسان در ذات بازار است. اما همكاران سازمان در نقطه مقابل معتقد بودند كه نبايد افت شاخص به بحران تعبير شود و سرمايه‌گذاران جزء متضرر و از بازار گريزان شوند. بنابراين ضمن اينكه هكاران شورا همگي بر حسن نيت و هدف خير سازمان اتفاق نظر دارند، اما در مورد محدوديت‌هاي جديد بازار همچون بسياري از بازيگران و كارشناسان بازار معتقد بودند كه اين شيوه به بازار كمك نمي‌كند و بايد هرچه زودتر به شرايط عادي بازگشت.
اين عضو شوراي عالي بورس در ادامه به عمق بازار سرمايه اشاره و بيان كرد: بازار سرمايه ايران ديگر در وضعيت سال‌هاي آغازين دهه 80 نيست كه حجم و تعداد بازيگران آن محدود باشد. به نظر مي‌رسد كه كودك بازار سرمايه پس از گذشت چندين سال، نوجواني است كه به مراقبت‌هاي پيشين احتياجي ندارد. زماني كه مديران وقت بازار در گذشته دامنه نوسان و حجم مبنا را برقرار كردند، بازار سرمايه كوچك و تعداد شركت‌كنندگان در آن محدود بود، در عين حال حجم معاملات بسيار نازل بود و گاهي با معامله‌اي كوچك به قيمت بالا يا به قيمت پايين شاخص به شدت تحت تاثير قرار مي‌گرفت. البته همان زمان نيز محدوديت‌هاي دامنه نوسان يا حجم مبنا منتقدان خود را داشت. اكنون نه تنها نيازي به اعمال شيوه‌هايي همچون شيوه چند هفته اخير نيست، بلكه بايد در جهت گسترش دامنه نوسان و حذف حجم مبنا تصميم گرفت. بنده خود تصور نمي‌كنم اگر اين محدوديت‌ها كم شود به زيان بازار باشد و حساسيت همه ما نسبت به شاخص بايد كاهش يابد و تعداد شاخص‌ها بايد افزايش يابد تا سرمايه‌گذاران صرفا به اتكاي شاخص كل و بالا و پايين رفتن آن تصميم نگيرند.
به گفته وي، كاهش اتكا به شاخص سطح تحليل بازار را بالا مي‌برد. سرمايه‌گذاران جزء و غيرحرفه‌اي نبايد براي خريد سهم بي محابا اقدام كنند. آنها بايد به تجربه و مهارت مدير صندوق‌ها تكيه كنند. سرمايه‌گذاران بايد بدانند كه مديران بازار دخالتي در شاخص ندارند و وظيفه آنها محدود به روان نگه داشتن بازار و سالم نگه داشتن آن است. عبده‌تبريزي در پايان اظهار اميدواري كرد كه در سال 1393 برنامه‌ريزي مديران بازار در راستاي ايجاد تحول براي كنار گذاشتن محدوديت‌ها و رساندن سطح بازار سرمايه به سطح بورس‌هاي منطقه باشد. به گفته وي، بي‌شك بازار سرمايه ايران ظرفيت‌هاي گسترده‌اي دارد كه آثار آن را در سال‌هاي پيش‌رو خواهيم ديد اگر اتفاقات لازم در بخش واقعي اقتصاد رخ دهد.
 

yashgin128

Registered User
تاریخ عضویت
29 ژانویه 2011
نوشته‌ها
69
لایک‌ها
12
سلام.دوستان نظرتون درباره خرید سهام شاندیز(مخصوصا پروژه کیش )چیه؟
ایا سود اوریش مناسب هست؟
تشکر
 

behnam3688

Registered User
تاریخ عضویت
22 آگوست 2012
نوشته‌ها
512
لایک‌ها
53
معرفی کتابهایی برای ورود به بورس :

دوستانی که میپرسند چه کتابهایی یا چه مطالبی را برای آموزش در بورس باید مطالعه کرد در اینجا به ترتیب این منابع لیست شده است .
ابتدا کسانیکه که تازه وارد این بازار شدند لازم است که قبل از هرچیز جهت تقویت نبوغ مالی یا به اصطلاح شم مالی خودتان با مفاهیم مالی آشنا شوند حال به معرفی این کتابهای خوب می پردازیم :

1)کتاب پدر پولدار و پدر فقیر نوشته رابرت کیوساکی(موجود در بازار)
2)کتاب کسب ثروت به روش پدر پولدار نوشته رابرت کیوساکی(موجود در بازار)
3)کتاب مدیریت سرمایه در بازارهای مالی(قابل تهیه از سایت www.mychartshop.ir)

منابع برای آموزش مبانی بورس: (به ترتیب مطالعه)
1)کتاب چگونه در بورس 2میلیون دلار بدست آوردم؟(فوق العاده کاربردی و موجود در بازار)
2)فایل pdf آموزش گام به گام بورس(قابل دانلود در سایتwww.irbourse.com)
3)کتاب شناخت گاوها در بورس(موجود در بازار)

منابع آموزش تحلیل بازار: (به ترتیب مطالعه)
1)کتاب مرجع کامل تحلیل تکنیکال در بازار سرمایه نوشته دکتر علی محمدی(قابل تهیه از سایت www.mychartshop.ir)
2)کتاب مرجع کامل الگوهای شمعی در بازار سرمایه نوشته دکتر علی محمدی(قابل تهیه از سایت www.mychartshop.ir)
3)در صورت تمایل کتاب تحلیل بنیادی در بازار سرمایه نوشته محمد علی شهدایی(موجود در بازار)

منابع آموزش تحلیل تخصصی وپیشرفته: (به ترتیب مطالعه)
1)کتاب الگوهای هارمونیک در بازار سرمایه نوشته دکتر علی محمدی(قابل تهیه از سایتwww.mychartshop.ir)
2)کتاب هارمونیک تریدینگ پیشرفته در بازار سرمایه نوشته دکتر علی محمدی (قابل تهیه از سایت www.mychartshop.ir)
3)کتاب مرجع کامل امواج الیوت در بازار سرمایه نوشته دکتر علی محمدی (قابل تهیه از سایتwww.mychartshop.ir)
4)کتاب استراتزی های معامله در بازار سرمایه نوشته دکتر علی محمدی (قابل تهیه از سایتwww.mychartshop.ir)
 

MAS✪UD

Registered User
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
523
لایک‌ها
245
بین این سایتایی که تحلیل روزانه و پیشنهاد خرید و فروش سهام میدن و عضویت ویژه میگیرن
قیمتاشونم بالاست بنظر دوستان کدوم خوبه؟ که تحلیل های جامع و پیشنهادای خوبی میده
 

__mahdi__

Registered User
تاریخ عضویت
22 فوریه 2010
نوشته‌ها
594
لایک‌ها
243
محل سکونت
دوهفته مشهد،دو هفته عسلویه
سلام.دوستان نظرتون درباره خرید سهام شاندیز(مخصوصا پروژه کیش )چیه؟
ایا سود اوریش مناسب هست؟
تشکر
فکر کنم سهام شاندیز مشهد و پروژه کیش مشترک باشه . تو این چند ماه که نسبت به سهام بورسی رشد بهتری داشته . من خودم تا هفته اینده چند میلی میخرم .
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


اقتصادی > بانک - بیمه بورس
ابلاغ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی؛ فرصتی برای توسعه بازار سرمایه

ابلاغ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی از سوی **** فرزانه انقلاب در روزهای پایانی سال 92 و تأکید ویژه ایشان بر مواردی همچون به حداکثر رساندن مشارکت آحاد جامعه در فعالیت های اقتصادی، اصلاح و تقویت همه جانبه **** مالی در کشور، رشد بهره وری و تقویت رقابت پذیری اقتصاد، افزایش تولید داخلی و شفاف سازی، سالم سازی و افزایش قدرت مقاومت و کاهش آسیب پذیری اقتصاد، ظرفیتی بی بدیل را برای جهش فزاینده بازار سرمایه در بستر این سیاست های مترقی فراهم آورده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، علی صالح آبادی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در پیامی پیشاپیش سال نو را به تمامی ارکان بازار سرمایه تبریک گفت.

در پیام نوروزی "علی صالح‌آبادی" آمده است: سپاس بی پایان خداوند بزرگ را که همواره پشتیبان و یاری رسان ما بوده و آنچه که امروز، به عنوان دستاوردهای بازار سرمایه کشور بر آن می بالیم، جز در سایـه عنایات و الطاف بی کرانش دست یافتنی نبود.

خوشبختانه بازار سرمایه به عنوان یکی از ارکان مهم **** مالی در کشور، توانست در سالی که از سوی مقام معظم *****، "سال حماسه سیاسی؛ حماسه اقتصادی" نام گرفته و به زیور حضور باشکوه و پرصلابت ملت عزیز در انتخابات ریاست جمهوری و خلق حماسه سیاسی آراسته شد، در راستای تحقق حماسه اقتصادی، همگام و همراستا با اهداف دولت تدبیر و امیـد گام برداشته و در **** اقتصادی، پررنگ تر از گذشته ایفای نقش نمایـد، واقعیتی که مروری اجمالی بر نماگرهای کلیدی بازار سرمایه و نیز اقدامات زیربنایی صورت گرفته در راستای توسعه این بازار طی سال جاری، به روشنی گویای آن است.

بدون تردید، نگاه توسعه ای دولت تدبیر و امید به بازار سرمایه و به ویژه تلاش برای تقویت نقش این بازار در تأمین مالی بنگاه های اقتصادی و نیز جلب مشارکت هرچه بیشتر مردم در بورس، به عنوان بازاری مطمئن و اثربخش برای سرمایه گذاری، فرصتی بی بدیل برای توسعه روزافزون بازار سرمایه و رشد چشمگیر نماگرهای کلیدی این بازار طی سال 92 فراهم آورد که این فرصت ارزشمند، با ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی از سوی **** فرزانه انقلاب در روزهای پایانی سال 92 و تأکید ویژه معظم له بر مواردی همچون به حداکثر رساندن مشارکت آحاد جامعه در فعالیت های اقتصادی، اصلاح و تقویت همه جانبه **** مالی در کشور، رشد بهره وری و تقویت رقابت پذیری اقتصاد، افزایش تولید داخلی و شفاف سازی، سالم سازی و افزایش قدرت مقاومت و کاهش آسیب پذیری اقتصاد، ظرفیتی بی بدیل را برای جهش فزاینده بازار سرمایه در بستر این سیاست های مترقی فراهم آورده است.

بدیهی است سازمان بورس و اوراق بهادار و سایر ارکان و فعالان بازار سرمایه، وظیفه خود می دانند همچون گذشته نهایت اهتمام خویش را برای ایفای نقش هرچه بیشتر بازار سرمایه در **** اقتصادی، در چارچوب سیاست های کلان اقتصادی بکار بسته و در این مسیر، از هیچ تلاشی فروگذار ننمایند.

اینجانب ضمن قدردانی صمیمانه از همه همکاران پرتلاش بازار سرمایه که دستاوردهای امروز بازار سرمایه، به پشتوانه همت والای این عزیزان در سایه الطاف واسعه الهی شکل گرفته است، سالی سرشار از موفقیت و شادکامی را برای ملت شریف ایران آرزومندم.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
مدیرعامل شرکت بورس تشریح کرد
اهداف 7 گانه بورس تهران در سال 93/ رشد 43 درصدی تعداد سهامداران


مدیرعامل بورس تهران به تشریح اقدامات بورس در سال 92 پرداخت و برنامه‌های هفتگانه بورس را برای سال آینده اعلام کرد.



به گزارش ایسنا، دکتر حسن قالیباف اصل - مدیر عامل بورس تهران- در خصوص عملکرد بورس در سال 92 افزود: ارزش جاری بازار در سال 92 از 167 هزار میلیارد تومان به 380 هزار میلیارد تومان در 25 اسفند 92 رسید که با رشدی 127 درصدی همراه بود.



وی در مورد ارزش اسمی بازار گفت: ارزش اسمی بازار از 50 هزار میلیارد تومان به 72 هزار میلیارد تومان رسید که حاکی از رشد 44 درصدی آن است. از 22 هزار میلیارد تومان افزایش در ارزش اسمی بازار، مبلغ 15.5هزار میلیارد تومان از محل افزایش سرمایه شرکتها است که نسبت به مبلغ 5.7هزار میلیارد تومان سال 91 رشد 171 درصدی داشته است. بنابراین مبلغ 5/6 هزار میلیارد تومان از افزایش ارزش اسمی بازار از محل پذیرش شرکت‌های جدید بوده است.



مدیر عامل بورس به وضعیت شاخص بورس اشاره کرد و افزود: شاخص کل در ابتدای سال 38040 واحد بود که به 78398 واحد رسید که با رشدی معادل 106 درصد همراه بوده است.



وی افزود: ارزش کل معاملات از 24.6 هزار میلیارد تومان در سال 91 به 95 هزار میلیارد تومان رسیده است که بیانگر 286 درصد رشد است. از این مبلغ 68 هزار میلیارد تومان آن به صورت معاملات خرد و بلوک (72 درصد کل معاملات) بوده است که نسبت به سال 91 رشد 224 درصدی را تجربه کرده است.



قالیباف اصل با اشاره به اینکه نسبت گردش معاملات در سال 91، حدود 16 درصد بود افزود: نسبت گردش معاملات در سال 92 به 34 درصد افزایش یافت که حاکی از افزایش میزان نقدشوندگی سهام در بورس تهران است، در ضمن تعداد کل دفعات معاملات نیز از 5 میلیون دفعه در سال 91 به 17 میلیون دفعه معامله رسیده است که 228 درصد رشد داشته است.



وی به رشد 32 درصدی معاملات آنلاین اشاره کرد و ادامه داد: در سال 91 مبلغ بر 5.3 هزار میلیارد تومان معاملات آنلاین در بورس محقق شده بود که در سال 92 به 30 هزار میلیارد تومان (معادل 32 درصد از ارزش کل معاملات) رسید که بیانگر رشدی 464 درصدی است. همچنین تعداد دفعات معاملات آنلاین از 3.7میلیون دفعه در سال گذشته به 16 میلیون دفعه معامله در سال 92 رسیده است که رشدی 335 درصدی را نشان می‌دهد.



مدیر عامل بورس تهران تاکید کرد: نسبت قیمت به درآمد از 5.34در سال 91 به 6.94در سال 92 رسیده است.





6 شرکت از دروازه بورس تهران گذشتند


وی با بیان اینکه در سال 92 سهام 6 شرکت جدید در بورس پذیرش شده خاطرنشان کرد: از این تعداد سه شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تأمین و سرمایه‌گذاری دارویی تأمین در بورس پذیرش و عرضه شده است و سه شرکت ارتباطات سیار ایران، سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی کارکنان بانک‌ها و لیزینگ ایرانیان از فرابورس به بورس منتقل شدند.





امیدهای پذیرش سال 93


حسن قالیباف اصل درخصوص روند پذیرش در سال آینده گفت: از شرکت‌های متقاضی پذیرش تعداد 9 شرکت شامل سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع سیمان، نفت سپاهان، سرمایه‌گذاری صدر تامین، سیمان خوزستان، نفت جی، پاکشو، فولاد کاوه جنوب کیش، سرمایه‌گذاری توسعه معین ملت، فولاد صبانور و سرمایه‌گذاری مسکن شمال شرق پذیرش شدند که امید است سهام آنها در سال آینده در بورس عرضه شود.



وی با اشاره به اینکه اوراق بهادار پذیرفته شده در بورس تنها به سهام شرکت ها اختصاص ندارد افزود: در زمینه پذیرش اوراق بهادار می‌توان به پذیرش و عرضه واحدهای قابل معامله سپهر نوین به مبلغ 100 میلیارد تومان و اوراق مشارکت سینا دارو به مبلغ 20 میلیارد تومان اشاره کرد.



دکتر قالیباف اصل تاکید کرد: در سال 92 تعداد 12 شرکت که بر اساس مقررات پذیرش حائز شرایط ادامه حضور در بورس نبودند به تشخیص هیات پذیرش به فرابورس منتقل شدند.





امسال تعداد سهامداران جدید 43 درصد افزایش یافت
وی با بیان اینکه در سال 92 تعداد 240986 کد معاملاتی جدید ایجاد شده است ادامه داد: در سال 91 تعداد 168279 کد ایجاد شده بود و بدین ترتیب امسال در زمینه ایجاد کدهای معاملاتی جدید رشد 43 درصدی را شاهد بودیم.





وضعیت شرکت های بورسی در سال 92 چگونه بود؟
مدیرعامل بورس درخصوص وضعیت شرکت ها در بورس گفت: سهام شناور بازار از 78/19 درصد در سال 91 به 87/21 درصد در سال 92 رسید. سود شرکت های پذیرفته شده در بورس در سال 91 حدود 23 هزار میلیارد تومان بود که این رقم در سال 92 به بیش از 36 هزار میلیارد تومان رسید که نشان دهنده رشد 56 درصدی است.





اصلاح مقررات و دستورالعمل‌های بورسی
وی با بیان اینکه در سال 92 مقررات و دستورالعمل های زیادی در بورس به تصویب رسیده است گفت: مقررات پذیرش صندوق‌های قابل معامله در بورس و صندوق‌های پروژه تدوین و به تصویب هیات مدیره سازمان رسید. در ضمن مقررات مربوط به اوراق مشارکت در دستورالعمل معاملات و دستورالعمل معاملات عمده و دستورالعمل معاملات آتی سهام بازنگری و اصلاح شد.





فرهنگ سازی برای تمامی اقشار فعال در بازار سرمایه
دکتر حسن قالیباف اصل با بیان اینکه امسال حدود 200 هزار ساعت دوره‌های آموزشی در بورس برگزار شده است افزود: این دوره های آموزشی در بخش های آموزش عمومی و فرهنگ سازی در تهران و تالارهای مناطق، دوره‌های آموزشی مربوط به فعالان بازار، دوره های آموزشی مربوط به کارگزاران و ناشران برگزار شد. همچنین حدود 2891 نفر ساعت دوره آموزشی برای کارکنان دایر گردید.





سایر اقدامات بورس در سال 92
وی در خصوص سایر اقدامات بورس در سال 92 اظهار داشت: در اردیبهشت ماه سال 92، سمینار حاکمیت شرکتی میز صنعت دارو و میز صنعت بیمه برگزار شد. در ضمن در ادامه نظارت بر شرکت‌های کارگزاری تعداد 448 بازدید از این شرکت‌ها به عمل آمد.



مدیرعامل بورس تهران ادامه داد: امسال، افزایش سرمایه شرکت بورس از مبلغ 300 میلیارد ریال به 450 میلیارد ریال انجام شد.



پروژه احداث ساختمان جدید بورس
مدیرعامل بورس تهران به پیشرفت مراحل ساختمان بورس اشاره کرد و افزود: نقشه های فاز دو تهیه گردیده و در حال بررسی و تایید نهائی می باشد و قرارداد طراحی داخلی با شرکت هادی تهرانی منعقد گردیده و در حال اجراء است.



وی ادامه داد: عملیات خاکبرداری و سازه نگهبان 100 درصد انجام شده است و عملیات اجرایی ساخت و نصب اسکلت فلزی، سقف، بتن ریزی، آرماتوربندی، قالب بندی دیوارهای پیرامونی و کرهای بتنی با پیشرفت 55 درصدی در حال انجام بوده و در تابستان سال 93 به اتمام می رسد.



سخنگوی بورس تهران به درصد پیشرفت پروژه (فیزیکی) اشاره کرد و اظهار کرد: در حال حاضر قریب سی درصد پروژه (فیزیکی) پیشرفت داشته است و اتمام پروژه در تابستان سال 94 است.



قالیباف اصل در خصوص روند اجرایی و پیشرفت احداث ساختمان تخصصی و مرکزی بورس اوراق بهادار تهران گفت: ساخت و نصب 8 طبقه از اسکلت فلزی به اتمام رسیده و عملیات بتن ریزی سقف به تعداد 5 طبقه می رسد و امیدواریم عملیات مربوط به اتمام اسکلت فلزی و سقف تا تابستان 93 و عملیات کل پروژه را تا تابستان سال 94 تمام شده و آماده بهره برداری از ساختمان باشیم.



اهداف و برنامه‌های هفتگانه بورس در سال 93
دکتر حسن قالیباف اصل 7 برنامه سال 93 خود را اعلام کرد و گفت: ما در سال 93 مقرر کردیم که پذیرش 10 شرکت جدید، پذیرش 7 اوراق بدهی، پذیرش 4 صندوق قابل معامله در بورس (ETF) و پذیرش 2 اوراق صکوک در برنامه کاری بورس قرار گیرد.



وی با اشاره به اینکه بورس قصد معرفی یک ابزار جدید به بازار را در سال 93 دارد، ادامه داد: 5 سمینار آموزشی در تالارهای مناطق به منظور افزایش دانش سرمایه گذاران در حوزه ابزارها و نهادهای جدید برگزار می شود.

بورس همچنین افزایش سرمایه از مبلغ 450 میلیارد ریال به 1000 میلیارد ریال را در سال‌های 93 و 94 در برنامه کاری خود قرار داده است.

انتهای پیام
 

sam_sami_2000

Registered User
تاریخ عضویت
29 می 2006
نوشته‌ها
530
لایک‌ها
70
دوستان عزیز
اگه بخوایم در یک صندوق بورسی که در شهر خودمون شعبه نداره سرمایه گذاری کنیم، چه راهی هست ؟ (غیر از رفتن به تهران)
 

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
8 جولای 2012
نوشته‌ها
1,972
لایک‌ها
4,430
دوستان عزیز
اگه بخوایم در یک صندوق بورسی که در شهر خودمون شعبه نداره سرمایه گذاری کنیم، چه راهی هست ؟ (غیر از رفتن به تهران)
سلام
یکسری فرم رو باید به صورت حضوری پر کند زنگ بزن صندوقی که میخای سرمایه گذاری کنی شاید بتونی براشون فرم رو پست کنی
 

__mahdi__

Registered User
تاریخ عضویت
22 فوریه 2010
نوشته‌ها
594
لایک‌ها
243
محل سکونت
دوهفته مشهد،دو هفته عسلویه
دوستان عزیز
اگه بخوایم در یک صندوق بورسی که در شهر خودمون شعبه نداره سرمایه گذاری کنیم، چه راهی هست ؟ (غیر از رفتن به تهران)
من یک مدت کارم زنگ زدن به همین صندوقا بود فقط سه تا صندوق بودن که پستی هم انجام میدادند { گواهی امضا هم باید از محضر بگیری } : فارابی / سبحان / مشترک ارمان
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
یک کارگزار بورس در گفت‌وگو با فارس تشریح کرد
انتظار بازدهی سال۹۲ بورس را نمی‌توان امسال داشت/ بورس و فرابورس سالی ۵۰ شرکت جدید بیاورند

یک کارشناس بازار سرمایه با اشاره به چشم‌انداز بورس در سال 93 به تشریح وظایف بورس‌ها در این سال پرداخت و افزود: بورس تهران و فرابورس باید سالانه 50 شرکت جدید روی تابلو بیاورند.

13920631000189_PhotoA.jpg


  • حسین خزلی خرازی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، با اشاره به اینکه در سال 93 نمی‌توان انتظار بازدهی سال 92 را داشت، گفت: سال 92، سالی استثنایی برای بورس بود چرا که در سال 91 با توجه به تغییرات نرخ ارزها و کالاها، چنین بازدهی در سال 92 برای بورس رقم خورد.

    وی ادامه داد: بازدهی بورس در سال 92 از لحاظ رشد قیمت‌ها بسیار بی‌نظیر بود و می‌توان گفت پس از دوران 8 سال دفاع مقدس هم به لحاظ قیمتی و هم به لحاظ دیگر مؤلفه‌ها، سالی استثنایی بود.

    این کارگزار بورس با تأکید بر اینکه بورس در سال 93 همانند سال 92 نخواهد بود، گفت: یکی از دغدغه‌های مهم بازار سرمایه اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌هاست که این موضوع در اجرای فاز اول به خوبی مدیریت شد.

    وی افزود: پس از اجرای فاز اول هدفمندی یارانه‌ها، عمده شرکت‌های بورسی با افزایش قیمت محصولات نه تنها حاشیه سود خود را حفظ کردند بلکه از لحاظ قدر مطلق ریالی، سودآوری بیشتری هم داشتند.

    این کارشناس بازار سرمایه با اشاره به اینکه در سطوح مختلف بازار سرمایه از جمله نظارت و اجرا کار کرده‌ام، گفت: عجیب است که در 9 ماهه اول سال 92 که بهترین روزهای بازار سهام بود، پذیره‌نویسی سهام، عرضه اولیه و فروش سهام توسط خصوصی‌سازی انجام نشد.

    خرازی افزود: در مدت 9 ماهه اول سال 92 باید افزایش سرمایه‌های ناشی از آورده نقدی سهامداران پس از ورود موج جدید نقدینگی‌ها به شکلی قابل ملاحظه انجام می‌شد.

    وی با بیان اینکه نباید در 9 ماهه ابتدای 92 که بی‌نظیرترین روزهای بورس به شمار می‌رفت، اجازه افزایش بیش از حد قیمت‌ها داده می‌شد، گفت: در این مدت تقاضای جدید باید صرف خرید سهام جدید در بازار می‌شد.

    * لزوم عرضه محصولات مالی جدید در بورس

    وی گفت: مدیریت بازار باید سعی کند محصولات مالی جدید در بازار عرضه کند و تقاضای سطوح مختلف بازار را با این ابزارها پاسخ دهد،، اگر قرار است به رشد 5 درصدی اقتصاد برسیم بورس‌ها باید تعداد پذیره‌نویسی، افزایش سرمایه‌های متعدد و عرضه اولیه‌های جدید را در دستور کار خود قرار دهند.

    خرازی با بیان اینکه بسیاری از شرکت‌های بورسی طرح‌ها و پروژه‌های افزایش تولید بسیاری دارند، گفت: به این شرکت‌ها باید اجازه افزایش سرمایه داده شود تا با آن به هدف اصلی یعنی تأمین مالی دست یابند.

    وی ادامه داد: در سال جدید علیرغم اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها، کاهش تورم و رشد اقتصادی را توأمان خواهیم داشت بنابراین بورس‌ها باید به وظیفه اصلی‌شان یعنی تأمین مالی اهتمام بورزند.

    این کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه تنها مدیریت بازار در رشد و توسعه دخیل نیستند، گفت: نهادهای مالی از جمله تأمین سرمایه‌ها، شرکت‌های مشاور سرمایه‌گذاری و صندوق‌ها هم باید وارد عمل شده و با کمک مدیریت در پذیرش شرکت‌ها همکاری‌هایی داشته باشند.

    وی با اشاره به آمار بورس‌های جهانی در توسعه گفت: در بورس‌های دنیا علاوه بر حجم و ارزش معاملات تعداد پذیره‌نویسی و ورود شرکت‌های جدید نیز مد نظر قرار می‌گیرد.



    خزلی ادامه داد: بورس تهران و فرابورس باید سالانه 50 شرکت جدید روی تابلو بیاورند و از این طریق 40 درصد منابع مالی مورد نیاز در سال برای بنگاه‌های اقتصادی را تأمین کند.

    انتهای پیام/

    - f
 

Buddha

Registered User
تاریخ عضویت
20 آپریل 2012
نوشته‌ها
661
لایک‌ها
109
محل سکونت
شیراز
دوستان چگونه می شود یک شرکت سهامی عام تأسیس کرد؟
باید چقدر سرمایه اولیه داشت؟ چگونه می توان اعتماد مردم را برای خرید سهام شرکت یا پروژه خاصی بدست آورد؟

چه دانش و معلوماتی برای اداره یک شرکت سهامی عام نیاز هست؟ و چه جور منابعی به افزایش دانش در این زمینه کمک می کند؟

(ببخشید اگر در ارتباط با تاپیک نیست)
 

dadbak

Registered User
تاریخ عضویت
19 نوامبر 2009
نوشته‌ها
410
لایک‌ها
158
محل سکونت
جانشین داریوش
والبر خوبه افزایش تعدیل مثبت داره
وبصادر هم قراره نیروگاه قائم را بفروشه افزایش سرمایه بده
 

Omid_ahn

Registered User
تاریخ عضویت
5 ژوئن 2005
نوشته‌ها
67
لایک‌ها
16
محل سکونت
teh
دوستان وضعیت شاخص رو چطور ارزیابی می کنید؟ مقاومت و حمایت چطور؟
 
بالا