با سلام
لطفن کتابی معرفی کنید در زمینه ی آشنایی با بورس و سهام که هم روش تحلیل بنیادی رو به صورت خلاصه گفته باشه و هم تکنیکی
اما از فرمول پیچیده یا .. زیاد اتفاده نکرده باشه . بیشتر حالت عمومی داشته باشه ؟
آیا رفتن کلاس فقط میتونه به آدم دید بده و در خرید و فروش ها خوب یا د بگیریم برای اول کار یا کتاب هم میشه ؟
ممنون
سلام
کتابهای خوبی که میشه تو این زمینه استفاده کرد :
کتاب تحلیل تکنیکال جان مورفی - کتاب الف تا ی .
ابتدا کتابها رو مطالعه کنید و سپس سعی کنید کار با نرم افزارهایی که تو این زمینه هست مثل :
متااستوک - امی بروکر و داینامیک تریدر یاد بگیرید .
در کنار اینها سایتها و فرومهای بورسی - روزنامه ها و سایتهای اقتصادی هم مطالعه کنید .
فرزاد صادقی،رو چه حسابی اینا رو میگی؟
از فردا سقوط مجدد بورس با شیبی بیشتر شروع خواهد شد
همونطور که قبلن گفتم
تا پایان بهمن شاخص به 77000 میرسد
فرزاد صادقی،رو چه حسابی اینا رو میگی؟
منبعت چیه؟
حرف بی منبع پشیزی ارزش نداره
منبعت نگفته بعد بورس نوبت چي هست...درضمن منبعت هنر هم نكرده!!!!
شما درست میگی
پس بشین و نزول بورس و ببین آقای بی پول
منبه من رانته . رانت
آقای پولدار صادقی،
شما درست میگی
پس بشین و نزول بورس و ببین آقای بی پول
منبه من رانته . رانت
مگه بانكش چي هست،يكي مثل ايشون...همه جا امثال ايشون ريختن...فقط ادعا...با پارتي و رانت ميان جاي يك آدم شايسته را ميگيرن و ادعا هم دارن...آقای پولدار صادقی،
عزیزم اصلا میلی به کل کل ندارم باهات چون شما پولداری و ما بی پول!!!
جناب پولدار میلیاردر
من یه یه قرونی تو بورس نذاشتم و نخواهم گذاشت چون بورسی که تو بخوای بشینی اینجا برامن پیش بینی کنیش،خیلی بی اعتباره
درضمن يادم رفت ايشون فوق ليسانس هم دارن كه هيشكي ندارن!!!!والا موندم چه فوق ليسانس اقتصادي خونده كه فقط بلده بگه سينا سينا!!!يك تحليل اقتصادي از ايشون نديديم!!!مگه بانكش چي هست،يكي مثل ايشون...همه جا امثال ايشون ريختن...فقط ادعا...با پارتي و رانت ميان جاي يك آدم شايسته را ميگيرن و ادعا هم دارن...
ولش کن داداشدرضمن يادم رفت ايشون فوق ليسانس هم دارن كه هيشكي ندارن!!!!والا موندم چه فوق ليسانس اقتصادي خونده كه فقط بلده بگه سينا سينا!!!يك تحليل اقتصادي از ايشون نديديم!!!