• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

xms

Registered User
لایک‌ها
387

توصیه صالح آبادی به سرمایه‌گذاران در شرایط فعلی بازار/ تشکیل کمیته کاهش ریسک

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار از تشکیل کمیته هایی برای کاهش ریسک سرمایه گذاری در بورس خبر داد و به سرمایه گذاران بورسی توصیه کرد که سبدی از سهام شرکت‌ها خریداری کنند.
علی صالح آبادی در گفتگو با مهر در مورد برنامه های بازار سرمایه برای کاهش ریسک سرمایه گذاران در شرایط فعلی با توجه به کاهش شاخص بازار گفت: بورس برای کاهش ریسک در بازار سرمایه برنامه ریزی کرده است.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار از تشکیل کمیته هایی برای کاهش ریسک در بازار سرمایه خبر داد و افزود: در این کمیته ها برای بازار سرمایه و کاهش ریسک برنامه ریزی می شود.

وی با تاکید بر اینکه به هر حال سرمایه گذاران باید مراقب سهم هایی که در بازار خریداری می کنند باشند و دقت لازم را اعمال نمایند، تصریح کرد: به هر حال بازار سرمایه دارای ریسک است که این ریسک توسط سرمایه گذاران باید مدیریت شود.

سخنگوی سازمان بورس و اوراق بهادار یکی از راههای کاهش ریسک سرمایه گذاران بورسی را تنوع بخشی به سبد سهام ذکر و بیان کرد: بهتر است که سرمایه گذاران سبد سهام خود را از صنایع مختلف خریداری نمایند تا اگر در صنعتی مشکلی بوجود آید سایر صنایع موجود در این سبد بتوانند ریسک را پوشش دهند.

صالح آبادی در مورد عرضه سهام شرکت های بزرگ در بازار سرمایه و توقف این عرضه ها عنوان کرد: سهام شرکت های بزرگ با همکاری بورس و سازمان خصوصی سازی زمانی در بازار سرمایه انجام می شد که برای خرید سهام این شرکت ها در بازار تقاضای زیادی وجود داشت.

وی ادامه داد: این عمل برای پاسخ دادن به تقاضای واقعی در بازار پول انجام می شد و سهام شرکت های بزرگ در این بازار عرضه می شد اما در مواقعی که بازار برای خرید این گونه سهم ها کشش ندارد عرضه هایی هم صورت نمی گیر

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
در پایان معاملات امروز بورس تهران شاخص با افزایش نزدیک به 1400 واحدی، قله‌های 83 و 84 هزار واحدی خود را پس گرفت و آماده فتح قله‌های جدید شد.

امروز ارزش بازار با افزایش قابل توجهی به بیش از 412 هزار و 500 میلیارد تومان رسید، تا همچنان نویدبخش ورود نقدینگی‌های جدید و ورود پول‌های پارک شده به بازار سهام باشد.

در معاملات امروز پالایش نفت بندرعباس پس از ورود به تالار بیشترین تأثیر مثبت را بر شاخص گذاشت و به دنبال آن سرمایه‌گذاری غدیر، نفت و گاز پارسیان، بانک پاسارگاد، هلدینگ نفت، گاز و پتروشیمی تأمین، بانک ملت و هلدینگ صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس بیشترین تأثیر مثبت را گذاشتند و به دنبال آن گروه‌های بانکی و پتروشیمی با افزایش قیمت تأثیر مثبت بر شاخص گذاشتند.

پس از ریزش‌های اخیر صنایع بورسی به میزان حداکثر 40 درصد و بسیاری از نمادها در حال جبران این اصلاح قیمت هستند و انتظار می‌رود با تداوم این روند این میزان کاهش در نمادهایی که به لحاظ بنیادی و تکنیکی ارزنده هستند، جبران شود.

امروز فرابورس نیز با حرکت پا به پای بورس تهران افزایش 22 واحدی داشت و به 840 واحدی رسید ارزش بازار اول و دوم فرابورس از 70 هزار میلیارد تومان فراتر رفت.

در این بازار هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه، پالایش نفت تهران، پتروشیمی جم، ذوب آهن اصفهان، پالایش نفت لاوان، پتروشیمی زاگرس و پالایش نفت شیراز بیشترین تأثیر مثبت را بر شاخص گذاشتند.

اخیراً بسیاری از کارشناسان و مسئولان بازار در هیجانی بودن روند بازار طی هفته‌های گذشته خبر داده بودند و گفته بودند، این روند گذراست و به زودی رونق به بازار باز می‌گردد.

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
سلام دوستان بورس باز من,یه خبر رانتی از کارگزاری ها دارم گفتم بگم تا بیش از این پولاتونو نریزین حلقوم اقا زاده ها
قراره تا۲۲ بهمن هر جوری شده حمایت بشه,دستوری یا تزریق پول ,,,
بعدش ول میشه و همون رکورد هایی که تو دولت قبل با رشد اقتصادی منفی زده بود همش پنبه میشه!!
سقوط ازاد در راه است, بشتابید دوستان جلوی ضرر رو هر جایی بگیری منفعته! منکه تو دو سه روز اینده نقد میشم اگه این حرف هم درست نبود منم شنیدم شاید شایعه است!;-)
به هر حال تصمیم با خودتونه

Sent from my HUAWEI Y511-U30 using Tapatalk

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام
من تاریخ 11 دی یک حساب بانک دی باز کردم و مبلغ n+50000 تومان توش خوابوندم.حالا امروز صبح سودشو ریختن.ولی احساس من اینه که یا کلاه برداری کردند و یا سودو تا تاریخ 9 بهمن(تا 12 شب 9 بهمن) حساب کردند.یعنی 10 بهمن رو حساب نکردند.چون خودم هر طور حساب میکنم خیلی کمتره سودش.من اگر 11 ام حساب باز کرده باشم مگر نباید تا تاریخ 12 شب 10 بهمن سودو تمام و کمال حساب کنند و بریزند حساب؟کسی علتشو میدونه؟

داداشم شما احساس میکنید ؟! شک نکن

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
عجب با این مصوبه مجلس به احتمال زیاد سهام شرکت های پتروشیمی سقوط میکنه.............البته باید این رو هم گفت که پتروشیمی غادت به خام فروشی کرده بودند و اصلا در جهت پیشرفت و گسترش شرکت ها کاری نمیکردند

mostafa 87

Registered User
لایک‌ها
4
سرمایه گذاری غدیر

با توجه به خارج شدن قیمت از ضلع بالایی مثلث انتظار رشد قیمت تا محدوده 900 داریم .

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
بازار بدجور ریخت و بنده حدود 1ماه پیش در مورد رشد بیش از حد بورس هشدار داده بودم
بدتر اینکه صف فروش ها هم جمع نشد
به نظرم هفته بعد سراسر قرمز است و با جلسه حمایت حقوقی و این حرفا نمیشه حریف این سیل شد...
فقط جمع کردن صف فروش وغدیر تا صفر تابلو نیاز به 75میلیارد تومن پول داره.تازه اگه شخص جدیدی نیاد تو صف!
حالا حقوقی ها میخوان چقدر تزریق کنند؟!

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
کجایند مدیران پر مدعا

رفتار سهامداران حقوقی ما نشانگر فهم و درک مدیران و تصمیم گیرانشان از شرایط است.
همگان بر این باورند که ریسک های سیاسی تا حدی کاسته شده اند و بوی بهبود ز اوضاع جهان می شنوند، اما جرات و یا شاید پول برای خرید سهامی که خود نیز متولیشان هستند، ندارند.

بازار سهام یک ماهی است که روند کاهشی را داشته است و موجبات دلسردی بسیاری از فعالان بازار را فراهم ساخته است!

مدیران بورس نیستند ؟
دیگر از مصاحبه های مدیران بورس و هشدارهایشان خبری نیست، گویا هیچ نقشی نیز برای خود در پدید آمدن این شرایط قائل نیستند!

متولیان سازمان به جای ایجاد ایده های نو که کمکی به رشد بازار کند، چاره را در تلفن زدن به سهامداران و منع محترمانه آنها از فروش جهت نگهداری شاخص می دانند.

خصوصی سازی نفس کش نمیطلبد
عرضه های خصوصی سازی که نفس بازار را بگیرد دیگر وجود ندارد. سهامداران حقوقی و به اصطلاح بزرگان بازار که در روزهای مثبت بازار خوشحال به خرید اقدام می کردند، ترسوتر از سرمایه گذاران حقیقی به تماشای آب شدن سودهای خود و یا افزوده شدن زیان هر روزه شان نگاه می کنند.

فهم حقوقی ها

رفتار سهامداران حقوقی ما نشانگر فهم و درک مدیران و تصمیم گیرانشان از شرایط است. همگان بر این باورند که ریسک های سیاسی تا حدی کاسته شده اند و بوی بهبود ز اوضاع جهان می شنوند، اما جرات و یا شاید پول برای خرید سهامی که خود نیز متولیشان هستند، ندارند.

ساتا به عنوان بزرگترین مالک صنایع پتروشیمی، تامین اجتماعی و صندوق بازنشستگی و خیلی دیگر از گروه های مالی بزرگ، نشانه ای از بزرگی از خود بروز نمی دهند. هنگام تصمیم گیری گویا همه به سهامداران خرد بدل می شوند.

حافظه بازار پاک میشود

بازار ما حافظه ندارد، همه آنانی که امروز در صف فروشند، همانهایی هستند که تارگت های نجومی برای سهام های بر روز میز مانده امروز داشتند و به دنبال خرید مپنای 1500 تومانی بوده اند! همان هایی که اگر بازار یک هفته مثبت شود، دوباره حرص می زنند که چه بخریم!

شاخص بورس جلوتر از همه

ما همیشه جا مانده ایم چون شاخص بورس همیشه از ما جلوتر است و هنگام ریزش از ما عقب تر! ما همه عقب تر از شاخصی هستیم که یک بتون آرمه از سودهای تقسیمی 3-4 سال گذشته در دل خود دارد و در روزهای بازگشایی نمادها هم اگر نماد مثبت باز شود، اثرش در روی شاخص محاسبه شده از سبدسهام همگان بالاتر است!

شاخص ما مقوله عجیبی است که هیچ اصراری بر اصلاحش نداریم و چشم دوخته ایم تا کی 100.000 واحد را رد می کند! چه اصراریست که این رقم اینقدر بالا باشد. چرا در بلاد دیگر اعداد شاخص زیر 10 هزار است، شاید آنها نمی دانسته اند که سال محاسبه شاخص را نباید تغییر داد! شاید نمی دانسته اند که شاخص قیمت، باید به عنوان ضمانت روی سود نقدی بایستد که قدش بلندتر شود و شیب سقوطش کندتر!

اگر در محاسبه شاخص، سال پایه را به سال 90 بیاورید، هم از این اعداد کهکشانی رهایی می یابید و هم این کانال های 1000 واحدی را به این سرعت پایین و بالا نمی کنید. اگر وقتی سهم شناور هلدینگ خلیج فارس کمتر از 10 درصد است، کل آن را در شاخصتان محاسبه نکنید، در روزهای منفی به دلیل افت همین شاخصتان، مجبور نمی شوید در مکانیسم عرضه و تقاضا دخالت کنید.

ناظر بازار شده آمر بازار
وقتی نقش ها عوض می شوند، وقتی ناظر بازار، آمر بازار می شود، وقتی سهامداران بزرگ در قامتی کوچک تر از اندازه های خود ظاهر می شوند، وقتی مجلس نشینان بدون ملاحظه از اینکه سهامداران عمده شرکت های معدنی و پتروشیمی نمایندگی چند درصد از مردم را بر عهده دارند، بدموقع دل می سوزانند و اثرات تصمیماتشان را به خوبی درک نمی کنند، که میزان عدم النفع تصمیمات آنها بر اقتصاد رنجور، بورس هیجانزده و صنعت سرمایه گذاری و سرمایه گذاران این ملک چقدر است، آش همین آش است و کاسه همین کاسه!

بازار سهام یک محمل مناسب است برای سرمایه گذاری همه ایرانیان، بهتر از بازار ارز و طلا و ... است چون با ترویج فرهنگ سهامداری می توان در بلندمدت به تولید نیز خدمت کرد، اما اندکند کسانی که بازه بلندمدت 10-20 ساله را به دوره های 4 ساله ریاست و کیاست ببخشند.

در بورس حرف مرد یکی نیست
این درست که در بازار سهام، حرف مرد یکی نیست، اما کمی تحلیل هم بد نیست. وقتی بحث نرخ خوراک 15 سنتی، هلدینگ خلیج فارس و پتروشیمی جم را صف فروش می کند که ارتباط کمی با آن دارند، نشان از آن دارد که منطق دیریست از بازار رخت بربسته است.

کاسه چه کنم دست حقوقی ها
اینکه همه به دنبال یک لیدر در بازار می گردند، اینکه در روزهای منفی حقوقی های بزرگ نیز همان کاسه چه کنم حقیقی ها را به دست می گیرند و نمی توانند نقش بزرگی که شایسته آن را هستند به خوبی ایفا کنند، اینکه در یک روز کاملاً معمولی همه نمادها با هم منفی می شوند در حالیکه برای برخی سهام ها نقطه قوتی وجود دارد و برای برخی نقطی ضعفی، نشان می دهد که ما همان ملت عاشق صف نشینی هستیم که یک روز جلوی عابر بانک صف می کشیم و روز دیگر جلوی صف سبد کالا و تازه نگران کرامت انسانی خود نیز هستیم.

منجی کجاست ؟
شاید برای همین نشست بزرگان بازار سرمایه بی نتیجه ماند، شاید برای همین باشد که ما در بند نامها مانده ایم و انتظار داریم که یک بزرگی پیدا شود، آقایی کند و ما را از بلایی که خود به جان خویشتن انداخته ایم، نجات دهد. این سفره دوباره پربرکت خواهد شد، اثرات تصمیمات دوباره از یادها گذر خواهد کرد اما سخنی با بزرگان بازار:

تکیه بر جای بزرگان نتوان زد به گزاف گر اسباب بزرگی همه آماده کنی

نعیمه صفوی. کارشناس بازار سرمایه

.......................................................

Sent from my HUAWEI Y511-U30 using Tapatalk

ROMARIYO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
با سلام
لطفن کتابی معرفی کنید در زمینه ی آشنایی با بورس و سهام که هم روش تحلیل بنیادی رو به صورت خلاصه گفته باشه و هم تکنیکی
اما از فرمول پیچیده یا .. زیاد اتفاده نکرده باشه . بیشتر حالت عمومی داشته باشه ؟

آیا رفتن کلاس فقط میتونه به آدم دید بده و در خرید و فروش ها خوب یا د بگیریم برای اول کار یا کتاب هم میشه ؟

ممنون

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
تو این شرایط بورس اگه پول رو تا یکسال آینده نیاز نداشته باشیم ، عاقلانه هست تو صندوقهای سرمایه گذاری پول بگذاریم ؟!

.

Matyu

Registered User
لایک‌ها
90
سلام دوستان توی سال 92 آیا سهامی بود که قیمتش نسبت به عرضه اولیه یا قیمت در همون سال 92 دو برابر یا بیشتر شده باشه؟
من یه مقدار سرمایه دارم میخوام از عید به بعد توی بورس ازش استفاده کنم ولی نیاز دارم که این سرمایه تا سال آیندش 2 برابر یا حداقل 1.5 برابر بشه! حالا شما فکر کنید من شخصی هستم که کامل با وضعیت سرمایه گذاری و جزئیات بورس آشنا هستم بنظرتون همچین کاری تحقق پذیر هست؟

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام

ظاهرا از سال آینده اینطور که اتاق بازرگانی خبر داده واردات همه کالاها آزاد میشه مثل قبل !
چه تاثیری روی بورس داره ؟!

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
شاخص واقعی بورس حدود 50 هزار است و بقیش حباب است.
تا یکسال آینده هم شاخص به حدود 50 تا 60 هزار برمی گرده. خیلی سرمایتون را تو بورس نگذارید. بعضی ها که زرنگ بودند سود دو برابری کردند در این چند ماه ولی بقیه به این امید نرند تو بورس

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
با سلام

برای ایجاد حساب در بورس ( دریافت کد معاملاتی ) چه مدارکی رو باید ببریم کارگزاری ؟
سریع میشه یا مانند بعضی از بانکها شلوغ هست

غیر از شناسنامه و کارت ملی و مدرک تحصیلی لیسانس دیگه چی میخواد ؟
خود تالار اصلی بورس باید برم یا هر دفتر کارگزاری ؟

ممنون

DLRelease.com

Registered User
لایک‌ها
111
سلام دوستان توی سال 92 آیا سهامی بود که قیمتش نسبت به عرضه اولیه یا قیمت در همون سال 92 دو برابر یا بیشتر شده باشه؟
من یه مقدار سرمایه دارم میخوام از عید به بعد توی بورس ازش استفاده کنم ولی نیاز دارم که این سرمایه تا سال آیندش 2 برابر یا حداقل 1.5 برابر بشه! حالا شما فکر کنید من شخصی هستم که کامل با وضعیت سرمایه گذاری و جزئیات بورس آشنا هستم بنظرتون همچین کاری تحقق پذیر هست؟
دوست عزیز اگه آشنایی نداری فعلا وارد نشو... یا حداقل تا وقتی شاخص کل از 86 هزار عبور نکرده واردنشو ... اوضاع فعلا کیشمیشیه!

DLRelease.com

Registered User
لایک‌ها
111
شاخص واقعی بورس حدود 50 هزار است و بقیش حباب است.
تا یکسال آینده هم شاخص به حدود 50 تا 60 هزار برمی گرده. خیلی سرمایتون را تو بورس نگذارید. بعضی ها که زرنگ بودند سود دو برابری کردند در این چند ماه ولی بقیه به این امید نرند تو بورس
خیر حباب نیست ...
مدیریت غلط و سیاست بازی در بورس اوضاع را ریخته به هم.
شاخص حداکثر تا 77 هزار واحد اصلاح میشه

DLRelease.com

Registered User
لایک‌ها
111
با سلام

برای ایجاد حساب در بورس ( دریافت کد معاملاتی ) چه مدارکی رو باید ببریم کارگزاری ؟
سریع میشه یا مانند بعضی از بانکها شلوغ هست

غیر از شناسنامه و کارت ملی و مدرک تحصیلی لیسانس دیگه چی میخواد ؟
خود تالار اصلی بورس باید برم یا هر دفتر کارگزاری ؟

ممنون
دفتر کارگزای
البته بعضی هاشون از طریق سایتشون هم کارهارو انجام می دن
...بعداز عضویت در سایتشون و پرینت گرفتن از فرمهایی که پر کردید فرمهارا باید ببرید کارگزاری مربوطه بین 3 تا 10 روز کاری کد و معاملات آنلاین وقت میبره

بالا