aminkhan2013
Registered User
- نوشتهها
- 1,396
- لایکها
- 799
قراره نفت سپاهان هم هفته دیگه عرضه بشه...........امید زیادی به رشد صعودی مثل سابق نیست..
ممنونمطلب "روزهای تلخ بورس؛ علامت دهی خلاف روند ديپلماسی" و نظرات پایین آنر بخوانید :
http://alef.ir/vdcc1iqio2bqs48.ala2.html?212839
البته توجه کنید با یه کلک کوچولو این مثبت حاصل شد ! اونم بستن بازار فرابورس که مساله اصلی بازاره !خوب مثل اینکه بورس دوباره جون گرفته :
تا ساعت 10:47
شاخص کل 529 واحد رشد کرده .
منم متوجه بسته شدن یکسری نمادها تو فرابورس شده بودم ولی مشکل اینه که اونجوری که من تو رو روزای قبل یادمه اکثر نمادای فرابورس وضعیت بهتری نسبت به بازار نقدی بورس داشتند . حالا جریان چیه ، باید منتظر تحلیلای بازار امروز بود .البته توجه کنید با یه کلک کوچولو این مثبت حاصل شد ! اونم بستن بازار فرابورس که مساله اصلی بازاره !
معاملات فرابورس امروز با تاخیر شروع شد و هنوز هم ادامه داره. لینک خبردوست عزیز کجا وضعش خوبه!!!!شما کجا دارین نگاه میکنین!!!یک نگاه به ثغرب و ثشرق وثتران بنداز ببین چقدر افت داشتن...بانک دی نگاه کن....
علی صالح آبادی (زاده ۱۳۵۷، سبزوار) نخستین رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار (از ۱۳۸۵ تا کنون)[۲]، وی دارای مدرک کارشناسی ارشد معارف اسلامی و مدیریت مالی از دانشگاه امام صادق و دکتری مدیریت مالی از دانشگاه تهران، و عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادقاست.[۳]از وی به عنوان یکی از جوانترین مدیران موفق ایرانی یاد میشود.[۴] وی از جمله دانش آموختگان دانشگاه امام صادق است که در دولتحسن روحانی حضور دارد.
منبع ویکیپدیا
.....
ایشون متولد سال 57 ه . 27 سالگی رئیس سازمان شده!.....
فقط به مدارج و مدارک تحصیلی ایشون توجه کنید: فوق لیسانس معارف اسلامی و مدریت مالی !...... یعنی به طور همزمان این مدرک رو گرفته یا دو تا فوق گرفته! اصلا در ایران همچین مدرکی هست: معارف اسلامی و مدریت مالی!.... 27 سالگی رئیس شده.... کی درس خونده؟
قاعدتا باید تا 24 سالگی فوق میگرفته...اما اگه دوتا مدرک هم گرفته باشه میشه 26 سال! کی سربازی رفته؟
خب...فرض بر معافیت ایشون..... اما کی دکترا گرفته؟
یه مدرک دکترا حد اقل 3 تا 5 سال زمان میبره
ایشون با ریاست کی فرصت کرده دکترا بگیره؟
....
عجب جایی گیر افتادیم
نقل از milad617
دوست عزیز شما گفتین وضع فرابورس بهتر از بورس هست درصورتیکه خیلی بدتر هست و اصلا حمایت نمیشه..شما برو لیست قیمتهای بانک دی را نگاه کن که از حوالی 300 چجوری راحت اوده زیر 200!!!ثتران از 400 به 260!!!!این نشون دهنده وضع خوبه؟؟؟؟از سهام های بورسی هم بیشتر سقوط داشتن...معاملات فرابورس امروز با تاخیر شروع شد و هنوز هم ادامه داره. لینک خبر
صحبت از جون گرفتن دوباره شاخص بود نه خوب و عالی بودن.
در ضمن چه اتفاقی واسه نماد بانک دی افتاده که عجیبه ؟
خوب مثل اینکه شما اشراف خوبی روی نمادها داریند . امروز هم که شاخص منفی بود . سهام سه تا صندوق سرمایه گزاری مشترک رو دارم که تا دو هفته پیش ماهیانه بیشتر از 15 در صد هم بهم سود داده بودند { فارابی / توسعه صادرات / مشترک ارمان } به نظرتون اوراق رو کنسل کنم یا اینکه صبر پیشه کنم . با توجه به اینکه این اوراق ضامن نقد شوندگی دارند و هر وقت خواستم می تونم نقدشون کنم . ممنون .دوست عزیز شما گفتین وضع فرابورس بهتر از بورس هست درصورتیکه خیلی بدتر هست و اصلا حمایت نمیشه..شما برو لیست قیمتهای بانک دی را نگاه کن که از حوالی 300 چجوری راحت اوده زیر 200!!!ثتران از 400 به 260!!!!این نشون دهنده وضع خوبه؟؟؟؟از سهام های بورسی هم بیشتر سقوط داشتن...
این عین جمله خودتونه:
"ولی مشکل اینه که اونجوری که من تو رو روزای قبل یادمه اکثر نمادای فرابورس وضعیت بهتری نسبت به بازار نقدی بورس داشتند ."
درضمن اسم این طرف هم که آوردن باید تصحیح بشه به شاخص آبادی،چون واقعا فقط بلدهشاخص مدیریت کنه...دیروز فقط چند تاسهم شاخص ساز مثل فارس و اخابر و ...را+کرد بعلاوه اینکه فرابورس را تاساعت1:30بست تا هرچی پول هست بره سمت بورس که روی شاخص اثر میذاره چون منفی فرابورس هیچ اثری روی شاخص نداره،تا شب بیاد توی تلویزیون بگه شاخص+بوده...
منم همین نظر رو دارم. از روزی که وارد شدم اوضاع بهم ریخت ۳۰ میلون ضرر هستم بنظرتون سهام رو بفروشم؟خوب مثل اینکه شما اشراف خوبی روی نمادها داریند . امروز هم که شاخص منفی بود . سهام سه تا صندوق سرمایه گزاری مشترک رو دارم که تا دو هفته پیش ماهیانه بیشتر از 15 در صد هم بهم سود داده بودند { فارابی / توسعه صادرات / مشترک ارمان } به نظرتون اوراق رو کنسل کنم یا اینکه صبر پیشه کنم . با توجه به اینکه این اوراق ضامن نقد شوندگی دارند و هر وقت خواستم می تونم نقدشون کنم . ممنون .
بقیه دوستان هم اگه نظری دارند، ممنون میشم که بگن .
منم همین نظر رو دارم. از روزی که وارد شدم اوضاع بهم ریخت ۳۰ میلون ضرر هستم بنظرتون سهام رو بفروشم؟