• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
قراره نفت سپاهان هم هفته دیگه عرضه بشه...........امید زیادی به رشد صعودی مثل سابق نیست..

DLRelease.com

Registered User
لایک‌ها
111
مطلب "روزهای تلخ بورس؛ علامت دهی خلاف روند ديپلماسی" و نظرات پایین آنر بخوانید :

http://alef.ir/vdcc1iqio2bqs48.ala2.html?212839
ممنون
این نظر یکی از خوانندگان مطلب بود:
نمی دانم شما چقدر در بورس فعالیت دارید. ولی همه سهام بورس حباب ندارند شاید کمتر از 5 درصد سهمها حباب داشته باشند. در بورس حدود 500 شرکت حضور دارند که بعضی از آنها از نظر بنیادی نه تنها حباب ندارند از ارزش ذاتی خودشان هم قیمت کمتری دارند.
از طرفی یکی از دلایل افزایش شاخص افزایش عرضه های شرکتهای بزرگ در بورس و همچنین افزایش قیممت ارز بوده است و عملاً در بسیاری از سهام حباب وجود ندارد.
برای کسانی که در بورس سابقه دارند این روند غیرعادی نیست چرا که سرمایه بسیار ترسو است و با شایعات سریعاً فرار می کند. با توجه به اینکه از نظر سیاسی و اقتصادی ریسکی متوجه بازار سهام نیست برگشت بازار سهام قریب الوقوع است و دامن زدن به جو منفی در این روزها فقط به ضرر سهامداران خرد و مردم عادی است که اخیراً وارد بازار شده اند.

DLRelease.com

Registered User
لایک‌ها
111
به نظرم بریم روبروی دادگاه تهران تحصن کنیم بگیم زنجانی رو آزاد کنن !!!!! . از وقتی گرفتنش این بلا سر بورس اومد... گناه کار یا بی گناه مسئله این است!o_O

ehsan789

Registered User
لایک‌ها
14
به به سایت خیلی سر حال شده
سیگنال خرید بزارم اگر رسید میخرم
وبشهر :330
فاسمین:800
شاراک:2300

عجله ای هم نیست حال بورس زیاد خوب نیست هر بالایی فرصت فروش

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
خوب مثل اینکه بورس دوباره جون گرفته :
تا ساعت 10:47
شاخص کل 529 واحد رشد کرده .
البته توجه کنید با یه کلک کوچولو این مثبت حاصل شد ! اونم بستن بازار فرابورس که مساله اصلی بازاره !

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
البته توجه کنید با یه کلک کوچولو این مثبت حاصل شد ! اونم بستن بازار فرابورس که مساله اصلی بازاره !
منم متوجه بسته شدن یکسری نمادها تو فرابورس شده بودم ولی مشکل اینه که اونجوری که من تو رو روزای قبل یادمه اکثر نمادای فرابورس وضعیت بهتری نسبت به بازار نقدی بورس داشتند . حالا جریان چیه ، باید منتظر تحلیلای بازار امروز بود .
اکثر تحلیلگرا میگن بازار تا اخر سال نوسانی و با شیب صعودی کم هستش .

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
دوست عزیز کجا وضعش خوبه!!!!شما کجا دارین نگاه میکنین!!!یک نگاه به ثغرب و ثشرق وثتران بنداز ببین چقدر افت داشتن...بانک دی نگاه کن....

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
دوست عزیز کجا وضعش خوبه!!!!شما کجا دارین نگاه میکنین!!!یک نگاه به ثغرب و ثشرق وثتران بنداز ببین چقدر افت داشتن...بانک دی نگاه کن....
معاملات فرابورس امروز با تاخیر شروع شد و هنوز هم ادامه داره. لینک خبر
صحبت از جون گرفتن دوباره شاخص بود نه خوب و عالی بودن.
در ضمن چه اتفاقی واسه نماد بانک دی افتاده که عجیبه ؟

فایل های ضمیمه

• 1.jpg
    1.jpg
    184.2 KB · نمایش ها: 10

onia1423

Registered User
لایک‌ها
130
علی صالح آبادی (زاده ۱۳۵۷، سبزوار) نخستین رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار (از ۱۳۸۵ تا کنون)[۲]، وی دارای مدرک کارشناسی ارشد معارف اسلامی و مدیریت مالی از دانشگاه امام صادق و دکتری مدیریت مالی از دانشگاه تهران، و عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادقاست.[۳]از وی به عنوان یکی از جوان‎ترین مدیران موفق ایرانی یاد می‎شود.[۴] وی از جمله دانش آموختگان دانشگاه امام صادق است که در دولتحسن روحانی حضور دارد.
منبع ویکیپدیا
.....
ایشون متولد سال 57 ه . 27 سالگی رئیس سازمان شده!.....
فقط به مدارج و مدارک تحصیلی ایشون توجه کنید: فوق لیسانس معارف اسلامی و مدریت مالی !...... یعنی به طور همزمان این مدرک رو گرفته یا دو تا فوق گرفته! اصلا در ایران همچین مدرکی هست: معارف اسلامی و مدریت مالی!.... 27 سالگی رئیس شده.... کی درس خونده؟
قاعدتا باید تا 24 سالگی فوق میگرفته...اما اگه دوتا مدرک هم گرفته باشه میشه 26 سال! کی سربازی رفته؟
خب...فرض بر معافیت ایشون..... اما کی دکترا گرفته؟
یه مدرک دکترا حد اقل 3 تا 5 سال زمان میبره
ایشون با ریاست کی فرصت کرده دکترا بگیره؟
....
عجب جایی گیر افتادیم

نقل از milad617

farzad.sadeshi3

Registered User
لایک‌ها
57
علی صالح آبادی (زاده ۱۳۵۷، سبزوار) نخستین رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار (از ۱۳۸۵ تا کنون)[۲]، وی دارای مدرک کارشناسی ارشد معارف اسلامی و مدیریت مالی از دانشگاه امام صادق و دکتری مدیریت مالی از دانشگاه تهران، و عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادقاست.[۳]از وی به عنوان یکی از جوان‎ترین مدیران موفق ایرانی یاد می‎شود.[۴] وی از جمله دانش آموختگان دانشگاه امام صادق است که در دولتحسن روحانی حضور دارد.
منبع ویکیپدیا
.....
ایشون متولد سال 57 ه . 27 سالگی رئیس سازمان شده!.....
فقط به مدارج و مدارک تحصیلی ایشون توجه کنید: فوق لیسانس معارف اسلامی و مدریت مالی !...... یعنی به طور همزمان این مدرک رو گرفته یا دو تا فوق گرفته! اصلا در ایران همچین مدرکی هست: معارف اسلامی و مدریت مالی!.... 27 سالگی رئیس شده.... کی درس خونده؟
قاعدتا باید تا 24 سالگی فوق میگرفته...اما اگه دوتا مدرک هم گرفته باشه میشه 26 سال! کی سربازی رفته؟
خب...فرض بر معافیت ایشون..... اما کی دکترا گرفته؟
یه مدرک دکترا حد اقل 3 تا 5 سال زمان میبره
ایشون با ریاست کی فرصت کرده دکترا بگیره؟
....
عجب جایی گیر افتادیم

نقل از milad617

نام دانشگاه را بخوان
امام صادق
من اگر میدونستم این دانشگاه اینجوره از اول رفته بودم این دانشگاه
هر کی حتی لیسانس شو داشته باشه معارف و اقتصاد و .. سر کاراهای خوب هست

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
معاملات فرابورس امروز با تاخیر شروع شد و هنوز هم ادامه داره. لینک خبر
صحبت از جون گرفتن دوباره شاخص بود نه خوب و عالی بودن.
در ضمن چه اتفاقی واسه نماد بانک دی افتاده که عجیبه ؟
دوست عزیز شما گفتین وضع فرابورس بهتر از بورس هست درصورتیکه خیلی بدتر هست و اصلا حمایت نمیشه..شما برو لیست قیمتهای بانک دی را نگاه کن که از حوالی 300 چجوری راحت اوده زیر 200!!!ثتران از 400 به 260!!!!این نشون دهنده وضع خوبه؟؟؟؟از سهام های بورسی هم بیشتر سقوط داشتن...
این عین جمله خودتونه:
"ولی مشکل اینه که اونجوری که من تو رو روزای قبل یادمه اکثر نمادای فرابورس وضعیت بهتری نسبت به بازار نقدی بورس داشتند ."
درضمن اسم این طرف هم که آوردن باید تصحیح بشه به شاخص آبادی،چون واقعا فقط بلدهشاخص مدیریت کنه...دیروز فقط چند تاسهم شاخص ساز مثل فارس و اخابر و ...را+کرد بعلاوه اینکه فرابورس را تاساعت1:30بست تا هرچی پول هست بره سمت بورس که روی شاخص اثر میذاره چون منفی فرابورس هیچ اثری روی شاخص نداره،تا شب بیاد توی تلویزیون بگه شاخص+بوده...

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
دوست عزیز شما گفتین وضع فرابورس بهتر از بورس هست درصورتیکه خیلی بدتر هست و اصلا حمایت نمیشه..شما برو لیست قیمتهای بانک دی را نگاه کن که از حوالی 300 چجوری راحت اوده زیر 200!!!ثتران از 400 به 260!!!!این نشون دهنده وضع خوبه؟؟؟؟از سهام های بورسی هم بیشتر سقوط داشتن...
این عین جمله خودتونه:
"ولی مشکل اینه که اونجوری که من تو رو روزای قبل یادمه اکثر نمادای فرابورس وضعیت بهتری نسبت به بازار نقدی بورس داشتند ."
درضمن اسم این طرف هم که آوردن باید تصحیح بشه به شاخص آبادی،چون واقعا فقط بلدهشاخص مدیریت کنه...دیروز فقط چند تاسهم شاخص ساز مثل فارس و اخابر و ...را+کرد بعلاوه اینکه فرابورس را تاساعت1:30بست تا هرچی پول هست بره سمت بورس که روی شاخص اثر میذاره چون منفی فرابورس هیچ اثری روی شاخص نداره،تا شب بیاد توی تلویزیون بگه شاخص+بوده...
خوب مثل اینکه شما اشراف خوبی روی نمادها داریند . امروز هم که شاخص منفی بود . سهام سه تا صندوق سرمایه گزاری مشترک رو دارم که تا دو هفته پیش ماهیانه بیشتر از 15 در صد هم بهم سود داده بودند { فارابی / توسعه صادرات / مشترک ارمان } به نظرتون اوراق رو کنسل کنم یا اینکه صبر پیشه کنم . با توجه به اینکه این اوراق ضامن نقد شوندگی دارند و هر وقت خواستم می تونم نقدشون کنم . ممنون .
بقیه دوستان هم اگه نظری دارند، ممنون میشم که بگن .

elfy

Registered User
لایک‌ها
67
خوب مثل اینکه شما اشراف خوبی روی نمادها داریند . امروز هم که شاخص منفی بود . سهام سه تا صندوق سرمایه گزاری مشترک رو دارم که تا دو هفته پیش ماهیانه بیشتر از 15 در صد هم بهم سود داده بودند { فارابی / توسعه صادرات / مشترک ارمان } به نظرتون اوراق رو کنسل کنم یا اینکه صبر پیشه کنم . با توجه به اینکه این اوراق ضامن نقد شوندگی دارند و هر وقت خواستم می تونم نقدشون کنم . ممنون .
بقیه دوستان هم اگه نظری دارند، ممنون میشم که بگن .
منم همین نظر رو دارم. از روزی که وارد شدم اوضاع بهم ریخت ۳۰ میلون ضرر هستم بنظرتون سهام رو بفروشم؟

mohandes.chem

Registered User
لایک‌ها
1
منم همین نظر رو دارم. از روزی که وارد شدم اوضاع بهم ریخت ۳۰ میلون ضرر هستم بنظرتون سهام رو بفروشم؟

منم تو صندوق سینا سرمایه گذاشته بودم که همشو کشیدم بیرون ولی هیچ توصیه ای ندارم تنها اینو میگم که واحد هامو ابطال کردم و تا یک ماه هم برنمیگردم بعد از یک ماه تصمیم میگیرم

Sent from my iPad using Tapatalk

farzad.sadeshi3

Registered User
لایک‌ها
57
هر چه سریعتر تمام سهامهاتون در بورس و بفروشید
هفته ی آینده شاخص روی 79500 هست
ضرر خالص و شدید
بیاید بیرون

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
دخالت
دخالت
دخالت
گروکشی
لج بازی
به چه قیمت ؟
داشتم با رابطان چند تا حقوقی گردن کلفت صحبت میکردم
میگفتم چرا حمایت نمیکنید
شما که خودتان تا خرخره سهمید و با این افتها ارزش پرتفویتان افت میکند
شما که این پولها برایتان پول نیست با هم هماهنگ شوید و حمایت کنید

جوابی داد که خشکم زد
میگه امروز قصد داشتیم حمایت کنیم
اما آقای ....زنگ زده بود به خیلی ها که فعلا حمایت نکنید
گفتیم چرا
گفت
دیشب فلانی گفته از فردا حقوقی ها حمایت میکنند
حالا شما حمایت نکنید تا بدونه کسی دیگه برای حرفش تره هم خورد نمیکنه
بهش گفتم اخه چرا
میگه ما نامه عزل این آقا را چندی پیش دادیم به وزیر ولی با لابی گری از زیرش در رفت و ابقا شد
الان باید نشان دهیم نالایق است
--------------------------------------------------------
دیگه موندم چی بگم
یعنی طرف حمایت نکرده و سهمش را گذاشته تو فروش تا به برخی نشان بده برخی دیگر لیاقت ندارند ؟
13.gif

پس تکلیف سهامدار خرد چی میشه که این وسط داره له میشه ؟
13.gif

صف فروش امروز مپنا حاصل این موضوع بود که توسط همین حقوقی ها چیده شد و فردا هم گویا قصد دارد بیشترش کنند تا کسی سمتش هم نره

شنیدم با وجود اینکه صالح آبادی گفته بود اجازه نمیدهیم رضوی فروش داشته باشد
باز هم گویا وتجارت را در صف فروش گذاشته بوده
(البته شنیدم)

به نقل از جناب بارید-----سایت همسایه

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
تنها چیزی که در بورس تهران اهمیت ندارد ضرر و زیان سهامدار خرد میباشد.
موقعی که برای خرید سهام برخی شرکتها چندین روز صف خرید تشکیل میشد فرت و فرت شفاف سازی میدادند که ایها الناس تعدیل مثبت نداریم، الان چطور شده که خبری از شفاف سازی نیست؟
اگر قرار است شفاف سازی بیرون بدهند باید زمانی که ارزش سهام شرکتها هر روز در حال سقوط است و سهم ها صف فروش هستند نیز شفاف سازی منتشر شود.
ولی انگار نه انگار...

بالا