• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
اتفاقات بسيار پيوسته اي براي كنترل شاخص و تحريك بازار ملك در اين چند وقت انجام شد.
اين دستكاري ها هرچند تاثير خود را در كوتاه مدت مي گذارند، اما در بلند مدت توان و تاثيري در حركت بازار ها نخواهند داشت.

همزماني اعلام وام مسكن و اصلاح شاخص را مي توان در يك راستا ارزيابي كرد. اما اين روند يك روند كوتاه مدت است، كه با دستكاري ايجاد شده است.

هنوز معتقدم بهترين سرمايه گذاري براي 1 سال آينده در بورس و طلا مي باشد و سرمايه گذاري در ملك جز خواب سرمايه چيز ديگري براي شخص سرمايه گذار نخواهد داشت.

براي ارزيابي بهترين محل سرمايه گذاري، نقد شدن و تصميم گيري بدون پيش زمينه ذهني است. مشورت با خبرگان بدون نفع شخصي در هر يك از بازارها، نيز مي تواند همزمان انجام شود.

بزرگي بازار ملك به حدي بوده است، كه بسياري از دلالان بزرگ مسكن همچنان در مسكن گير هستند. بنابراين از هر رانت دولتي استفاده مي كنند، تا بتواند تقاضاي براي ملك را تحريك كنند. وام اخير كوچكترين تاثيري در تقاضا مسكن نداشته و نخواهد داشت.

موفق باشيد.
به نقل از سایت همسایه.. نوشته جناب احسان

Sent from my HUAWEI Y511-U30 using Tapatalk

DLRelease.com

Registered User
لایک‌ها
111
بسم الله الرحمان الرحیم... خدا امروز بورسا به خیر بگذرونه!

moe8332

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
یکی از سیگنالهایی که ارسال کردن (پیشنهاد سبد) را اینجا می زارید ببینیم چیه؟
شاید ماهم شریک شدیم!
هر سیگنالی که می ذاره بصورت رمز دار میذاره اینجا و رمزش را به کاربراش می فرسته. اما بعد از اینکه به نقطه هدف مد نظر میرسه رمزش را بر می دارند.
اینجا می تونی نمونه هاشون را ببینی :
http://ebours.ir/category/فروش-تحلیل
سیگنال را هم ایمیل می کنند ، هم اس ام اس.
یه چند تا نمونش :
البته تاریخ های عرضه و فروششون هم مهمه که خودتون برید تو سایتشون برسی کنید.
خرید وپاسار با کف قیمتی ۱۸۰۰ و نقطه فروش ۳۰۰۰ پیشنهاد میگردد.

با سلام خدمت سرمایه گزاران گرامی. خرید میدکو با کف قیمتی 5,200 تا نقطه هدف فروش 7,100 پیشنهاد میگردد. پیشنهاد خرید فوری زیرا افزایش سرمایه این نماد نیز نزدیک است.

با سلام خدمت سرمایه گزاران گرامی. خرید پتروشیمی جم با کف قیمتی 18700 و نقطه هدف فروش 22000 ، با استراتژی خرید به صورتی پله ای ( مستعد نوسان گیری در بازه های هفته ای )

خرید فارس و رفتن به مجمع با کف قیمتی 14900 و نقطه هدف فروش 17000 ( مستعد نوسان گیری در بازه های هفته ای ) پیشنهاد میگردد.

بقیشم خودتون زحمت بررسیش را بکشید.

سپاس

DLRelease.com

Registered User
لایک‌ها
111
هر سیگنالی که می ذاره بصورت رمز دار میذاره اینجا و رمزش را به کاربراش می فرسته. اما بعد از اینکه به نقطه هدف مد نظر میرسه رمزش را بر می دارند.
اینجا می تونی نمونه هاشون را ببینی :
http://ebours.ir/category/فروش-تحلیل
سیگنال را هم ایمیل می کنند ، هم اس ام اس.
سپاس
ای بورس آلارم قیمت سهم هم داره؟ یعنی مثلا سبد سهاممون را بدیم بهش . بعد تنظیم کینم مثلا قیمت سهم فلان وقتی به 1000 رسید . با پیامک خبر بده! سیستم مدیریت سبد
نظرتون در مورد http://www.tahlilha.com چیه
مثل ای بورس تقسیم بندی نکرده برای سود سیگنالها قیمت خوبی هم داره.
نمونه پنل حرفه ای که خودشون گذاشتن داخل سایتشون ... می گه تا حالا 70 درصد پیش بینی هاشون درست بوده!
herfeii.png

moe8332

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ای بورس آلارم قیمت سهم هم داره؟ یعنی مثلا سبد سهاممون را بدیم بهش . بعد تنظیم کینم مثلا قیمت سهم فلان وقتی به 1000 رسید . با پیامک خبر بده! سیستم مدیریت سبد
نظرتون در مورد http://www.tahlilha.com چیه
مثل ای بورس تقسیم بندی نکرده برای سود سیگنالها قیمت خوبی هم داره.
نمونه پنل حرفه ای که خودشون گذاشتن داخل سایتشون ... می گه تا حالا 70 درصد پیش بینی هاشون درست بوده!
این سایت روشش تکنیکاله و من زیاد با تکنیکال موافق نیستم تو بازار بورس ایران ، چون باز به قول شما 70% پیش بینی هاشون درست بوده.
سرمایه گذاری هر چقدر امنیتش بیاد پائین تر ارزشش نیز هی میاد پائین تر. باید ابتدا امنیت سرمایه را بالا برد بعد رو سود فکر و برنامه ریزی کرد. مثل اینه که بیای یه برج مجلل را بر روی گسل بنا کنی، به این امید که انشاالله زلزله اش به من نمی خوره.
دنبال جایی باید گشت که امنیتش بالای 90% باشه ، اما سودش حتی کمتر هم باشه مهم نیست.
بورس محل سرمایه گذاری است ، نه قمار

farzadgame

Registered User
لایک‌ها
63
سلام علیکم
دوستان اگه یه شخص حقیقی و نه حقوقی مقدار خیلی زیادی منیزیم داشته باشه
چطور میتونه اونو از طریق بورس برای فروش بزاره؟؟؟
طبق تحقیقات خودم یه شخص حقیقی نمیتونه یه کالا رو در بورس کالا برای فروش بزاره و باید حقوقی باشه
ولی این طور که متوجه شدم میشه برای فروش گذاشت توی بورس
حالا چطوری میتونم این کارو انجام بدم؟؟؟در ضمن این شخص یه واسطه هست برای فروش و این منیزیما دست یکی دیگه هست
من خودم کلاس های تحلیل تکنیکال رو به صورت مبتدیانه رفتم و توی کارگزاری مفید هم کد انلاین گرفتم
ولی متاسفانه اطلاعات چندانی در این رابطه ندارم اگه دوستان مطلع هستن لطفا راهنماییم کنن

farzadgame

Registered User
لایک‌ها
63
سلام علیکم
دوستان اگه یه شخص حقیقی و نه حقوقی مقدار خیلی زیادی منیزیم داشته باشه
چطور میتونه اونو از طریق بورس برای فروش بزاره؟؟؟
طبق تحقیقات خودم یه شخص حقیقی نمیتونه یه کالا رو در بورس کالا برای فروش بزاره و باید حقوقی باشه
ولی این طور که متوجه شدم میشه برای فروش گذاشت توی بورس
حالا چطوری میتونم این کارو انجام بدم؟؟؟در ضمن این شخص یه واسطه هست برای فروش و این منیزیما دست یکی دیگه هست
من خودم کلاس های تحلیل تکنیکال رو به صورت مبتدیانه رفتم و توی کارگزاری مفید هم کد انلاین گرفتم
ولی متاسفانه اطلاعات چندانی در این رابطه ندارم اگه دوستان مطلع هستن لطفا راهنماییم کنن
به منه در به در كمك كنيد

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
صحبتهای یک دلال مسکن و دراصل نخاله ای به اسم عبده و عدم حمایت حقوقی و صف فروش گوشفندی برخی حقیقی ها که تا وقتی صف خرید هست میپرن توش وقتی هم صف فروش میشه بازم میپرن توی صف فروش!!!!بعضیاشون فکر میکنن صف هم مثل صف کوپن و نذری و ..هست که باید بپرن توش...

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
شاخص کل بورس که از هفته گذشته روند نزولی به خود گرفته شنبه 28 دی هم با کاهش 727 واحدی به کانال 84 هزار واحدی بازگشت. با این وجود، کارشناسان بازار معتقدند با آمدن گزارش‌های مثبت 9 ماهه و آغاز لغو تحریم‌ها، رونق دوباره به زودی به بورس بازمی‌گردد.

arash_dvb

Registered User
لایک‌ها
31
من 12 میلیون پول دارم میخوام بزنم تو بورس.ولی هیچ اطلاعی دربارش ندارم فقط اسمش رو شنیدم.واقعا سود خوبی داره؟یا همون بانک جاش بهتره

elfy

Registered User
لایک‌ها
67
دوستان اینده بازار بورس رو چطور پیشبینی میکنید؟

xms

Registered User
لایک‌ها
387
مدیر عامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی خبر داد

راه‌اندازی سیستم معاملاتی سهام عدالت به نام"پیکور"/سیستم پس از معاملات بورس به تاخیر افتاد

مدیر عامل شرکت سپرده گذاری مرکزی از طراحی نرم افزار سهام عدالت به نام "پیکور" خبر داد و گفت: راه‌اندازی سیستم پس از معاملات بورس به منظور راه اندازی سیستم سهام عدالت به تاخیر افتاده است.

حامد سلطانی نژاد - مدیر عامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی - در گفت‌و گو با خبرنگار بورس خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، به راه اندازی سیستم معاملاتی سهام عدالت اشاره کرد و گفت: برای اینکه سهام عدالت در بازار سرمایه قابل خرید و فروش باشد، باید سیستم جدیدی طراحی و تجهیز شود که این سیستم در حال طراحی است و مشکلی از نظر فنی و تکنولوژی برای طراحی آن وجود ندارد.

وی افزود:سیستم معاملاتی سهام عدالت از ابتدا برای مدیریت حجم انبوهی از سهامداران طراحی شده و طبق همان برنامه در حال پیش روی است و با مذاکراتی که صورت گرفته این سیستم طراحی و اجرا می شود.

وی در مورد زمان راه اندازی این نرم افزار گفت:راه اندازی این نرم افزار بستگی به زمان بندی نهادهای متولی دارد به طوری که وزارت اقتصاد و سایر نهادهای متولی طبق وظیفه باید اطلاعات کل سهامداران را داشته باشند زیرا اطلاعات این جامعه از سهامداران قرار است در بورس و فرابورس نگهداری شود.

وی ادامه داد:بنابراین شرکت سپرده گذاری مرکزی در خصوص زمان انجام معاملات سهام عدالت تصمیم گیرنده نیست زیرا این شرکت، سیستم سهام عدالت را بعد از آماده سازی به متولیان ارائه می کند و متولیان باید در خصوص زمان آزاد سازی سهام عدالت تصمیم گیری کنند.

سلطانی نژاد در خصوص امکان اضافه شدن 45 میلیون نفر به جامعه سهامداران گفت:در دنیا تجربه این موضوع وجود داشته و در سیستم معاملاتی ما نیز این امکان وجود دارد که بتواند حجم انبوهی از سهامداران را تجزیه و تحلیل کند.

مدیر عامل شرکت سپرده گذاری مرکزی عنوان کرد:این سیستم باید طوری طراحی شود که بتوانیم هر لحظه از آن گزارش دریافت کنیم و داشبوردهای نظارتی را روی آن مشاهده کنیم ؛همچنین وضعیت کلی سهامداران و تغییرات به وجود آمده را ببینیم.

وی با بیان اینکه پرتفوی سهام عدالت پرتفوی خوبی است و صنایع خوبی در آن حضور دارند،تصریح کرد:هدف اصلی از طراحی سهام عدالت این بود که وارد بازار سرمایه شود و قیمت آن به وسیله عرضه و تقاضا تعیین شود لذا قطعا بازار سازی برای سهام عدالت به وجود خواهد آمد و قیمت واقعی آن کشف خواهد شد.

به گفته سلطانی نژاد،اگر سهام عدالت به صورت صندوق نیز وارد بازار شود بازهم قیمت آن از طریق عرضه و تقاضا تعیین می شود و در این صورت NAV‌صندوق نیز افشا خواهد شد.

وی در ادامه یادآور شد:در این راستا راه اندازی سیستم پس از معاملات بورس به دلیل طراحی و راه اندازی سیستم سهام عدالت به تاخیر افتاده است زیرا راه اندازی سیستم پس از معاملات زمان بر بوده و اطلاعات باید از سیستم قدیم به سیتم جدید منتقل شود لذا روند پیشرفت آن آهسته شده است تا بتوانیم ابتدا سیستم معاملاتی سهام عدالت را راه اندازی کنیم.

وی نام سیستم معاملاتی سهام عدالت را "پیکور" دانست و عنوان کرد:سیستم معاملاتی سهام عدالت به اسم پیکور نامگذاری شده و اولویت شرکت سپرده گذاری مرکزی راه اندازی پیکور است این در حالی است که راه اندازی آن بستگی به زمان بندی ارائه شده دارد زیرا سهام عدالت یک پروژه ملی بوده و افراد مختلفی درگیر آن هستند و بحث های مربوط به آن فنی و زمان بر است.

سلطانی نژاد ادامه داد: علاوه بر طراحی سیستم پیکور،سیستم پس از معاملات سهام عدالت نیز در حال آماده سازی است و هماهنگی های لازم با بانکهای مختلف و دفاتر اسناد رسمی در حال انجام است تا بعد از آمادگی و هماهنگی با نهادهای متولی راه اندازی شود.

به گفته وی این سیستم مشکل خاصی نداشته و راه اندازی ان بستگی به نظر نهادهای تصمیم گیر دارد.

انتهای پیام

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
طرح عبده تبریزی برای خروج نقدینگی از بورس

عبده تبریزی در کار ملک و ساخت و ساز است و با نفوذی که به تازگی در دولت پیدا کرده به دنبال منافع شخصی است همین شخص دائما حرف از حباب بورس میزنه شاخص67 هزار هم بود دائما سخن از حباب می راندند
در صوررتی که رشد ملک در این قیمتها هیچ توجیهی ندارد و فاصله زیادی با قدرت خرید مردم دارد و همیشه حرف از رشد ملک زده است
همین شخص به طور جدی در کار ساخت و ساز برج است و سرمایه اصلی ایشان در ملک گیر کرده است
مشکل اینجاست که وزیر مسکن و کلیت شورای عالی بورس به عبده تبریزی اعتماد زیادی نموده اند که نهایتا به زیان ملت تورم و گرانی ملک تمام میشود
هر چه زودتر باید دولت و مجلس را از نسخه ای که عبده تبریزی ملاک برای گرانی ملک پچیده مطلع کرد
عبده تبریزی الان در شورای عالی بورس است همچنین مشاور وزیر مسکن نیز می باشد
دوستان میتوانند علیه عبده تبریزی و حرکتش به بهانه رونق ملک و طرحش برای خروج نقدینگی از بورس- گرانی ملک در کشور و ضربه زدن به تولید کاری انجام دهند؟؟
به نقل سایت همسایه…جناب حیدری

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
طرح عبده تبریزی برای خروج نقدینگی از بورس

عبده تبریزی در کار ملک و ساخت و ساز است و با نفوذی که به تازگی در دولت پیدا کرده به دنبال منافع شخصی است همین شخص دائما حرف از حباب بورس میزنه شاخص67 هزار هم بود دائما سخن از حباب می راندند
در صوررتی که رشد ملک در این قیمتها هیچ توجیهی ندارد و فاصله زیادی با قدرت خرید مردم دارد و همیشه حرف از رشد ملک زده است
همین شخص به طور جدی در کار ساخت و ساز برج است و سرمایه اصلی ایشان در ملک گیر کرده است
مشکل اینجاست که وزیر مسکن و کلیت شورای عالی بورس به عبده تبریزی اعتماد زیادی نموده اند که نهایتا به زیان ملت تورم و گرانی ملک تمام میشود
هر چه زودتر باید دولت و مجلس را از نسخه ای که عبده تبریزی ملاک برای گرانی ملک پچیده مطلع کرد
عبده تبریزی الان در شورای عالی بورس است همچنین مشاور وزیر مسکن نیز می باشد
دوستان میتوانند علیه عبده تبریزی و حرکتش به بهانه رونق ملک و طرحش برای خروج نقدینگی از بورس- گرانی ملک در کشور و ضربه زدن به تولید کاری انجام دهند؟؟
به نقل سایت همسایه…جناب حیدری

رشد بورس تو این چند ماه بر اساس اخبار بوده و برای همین قیمتها داره تعدیل میشه!

چون خودشان هم میدانند تو این وضعیت تحریم شرکتها نمیتونند اینقدر رشد و بازدهی داشته باشند و اگر الان جلوی رشد بی‌دلیلش را نگیرند سقوط قیمت سهام سرمایه خیلیها را به باد میدهد!

توهم توطئه نزنید!!!

DLRelease.com

Registered User
لایک‌ها
111
رشد بورس تو این چند ماه بر اساس اخبار بوده و برای همین قیمتها داره تعدیل میشه!

چون خودشان هم میدانند تو این وضعیت تحریم شرکتها نمیتونند اینقدر رشد و بازدهی داشته باشند و اگر الان جلوی رشد بی‌دلیلش را نگیرند سقوط قیمت سهام سرمایه خیلیها را به باد میدهد!

توهم توطئه نزنید!!!
نه دوست من واقعیت اینه که شرکتها از تحریمها بیشترین منفعت را بردن... گران شدن دلار سود صادرات تولیداتشون را چندبرابر کرد.
گاز ارزان برای پتروشیمی ها بیش از 5 هزار میلییارد سود مضاعف نسیبشون کرده
کم شدن واردات کالاهای خارجی در خیلی زمینه ها باعث فروش انفجاری داخلی ها شده
این توهم توطئه راهم همون توطئه گرها ساختن تا پشتش خودشونو پنهان کنن. نمیگم حتما حرفهای دوستمون درسته! اما دور از ذهن هم نیست... وقتی مسئولیت در دست تاجر و کاسب و دلال باشه خوب معلومه که برای حفظ منافعش هر کاری می کنه! حتی اگه کارهاش به ضرر میلیونها نفرباشه!

DLRelease.com

Registered User
لایک‌ها
111
من امروز کامل سرمایمو نقد کردم و تا بهبود اوضاع بیرون می مونم

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
20 روز از پستم گذشت.بازار تقریبا درجا زده
1سوال اساسی:
آیا امنیت سرمایه گذاری تو این مملكت بعد از اومدن روحانی از امریکا بالاتر رفته که خیلی از سهمها پی ای بالاتر از وال استریت دارند ؟
امروز اندکی شیران خریدم.بانک ملت هر چی به 260 نزدیک تر بشه ارزنده تره برای خرید
در مورد بازار هشدار داده بودم...

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
شاخص تا کجا سقوط می کند؟
سریال ناکامی های شاخص هنوز ادامه دارد. خبر برداشتن تحریم ها هم به داد شاخص نرسید از سوی دیگر بازار که از روزهای قبل روند کاهشی را پیش گرفته بود، دراستقبال از عرضه اولیه تیپیکو تا مرزهای 83هزار بازگشت، شایعات تغییر مدیریت سازمان بورس نیز مزید بر علت شد و صف های فروش را طولانی‌تر کرد.
ایران و جهان: برخی فعالان بازار براین باورند که شاخص مدیریت شده و در اصطلاح بازار بادستور حرکت می کند.
7شاخص بورسی در معاملات امروز در وضعیت قرمز قرار گرفتند و رفتار بازار نشان داد که جو روانی بازار تاثیرگذارترین متغیر بر شاخص است. قیمت سهام بسیاری از شرکت بی اعتنا به نمودارها، محدوده های حمایتی را شکسته و به سقوط ادامه دادند.

برخی کارشناسان دلیل بنیادی و منطقی برای کاهش شاخص عنوان نمی کنند و تاثیر شایعات را عمده ترین علت می دانند. نادر گلشن کارشناس تکنیکالیست هم کاهش شاخص را تا مدار 83هزار و 400 محتمل دانسته و معتقد است که شاخص در این سطح به اولین حمایت جدی برخورد می کند. وی می‌گوید: با رسیدن شاخص به این سطح، می توان رشد شاخص را تا مرز 85هزار شاهد بود و در ریزش دوباره شاخص به سطوح پایین تر نزول خواهد کرد. این کارشناس تکنیکالیست دومین سطح حمایتی را 82هزار و 880واحد مطرح کرده و می گوید: این سطح حمایت بسیار قوی برای شاخص محسوب می شود و می توان چنین گفت که در این سطح کاهش شاخص روبه اتمام خواهد بود. گلشن خاطر نشان می کند: بررسی نمودار شاخص کل نشان می دهد که شاخص در مدار 82هزار و 880واحدی از استراحت بازمی گردد و می توان به رشد شاخص از هفته آینده امیدوار بود .

moe8332

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من 12 میلیون پول دارم میخوام بزنم تو بورس.ولی هیچ اطلاعی دربارش ندارم فقط اسمش رو شنیدم.واقعا سود خوبی داره؟یا همون بانک جاش بهتره
بنظر من اگه تازه می خوای شروع کنی 12میلیون خیلی زیاده. با مبالغ کمتر شروع کن. مثلاً تو معاملات اول با صدهزار تومان، بعد یکی دو ماه ماکزیمم یک میلیون تومن و تا سال دیگه یا حداقل 6 ماه دیگه حداکثر حداکثر همون ده تومن.
برا شروع خریدتم می تونی از این سیگنال های آماده ( ترجیحاً بنیادی ) استفاده کن و معاملات اونا را ببین و از همون ها هم می تونی روش معامله کردن را یاد بگیری. البته از جایی باید سیگنال بگیری که مطمئن باشی بهش که همون اول تو زوقت نخوره. خواستی بهم بگو تا یه چندتاشونو بهت معرفی کنم.

بالا